Vauva 12.08.2020 Päivitetty 29.05.2023

Wtd-bloggaaja Natalia Salmela sai vauvan! ”Kiitos ryhmään pääsystä”

Raskaaksi tuleminen ei todellakaan ollut Natalia Salmelalle itsestään selvää. Aiemmin hän oli suorapuheinen vapaaehtoisesta lapsettomuudesta.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Natalia Salmelan kotialbumi

White Trash Disease -bloggaaja ja vaikuttaja-yrittäjä Natalia Salmela on synnyttänyt esikoisensa. Tuore äiti julkaisi onnea hehkuvan kuvan perheestään.

Kuvassa Natalia hymyilee leveästi vauva rinnallaan. Pieni osa vauvan tukkaa pilkistää lakanakäärön lomasta. Puoliso ”Jontte” eli Jonathan Heino suukottaa tuoretta äitiä otsalle.

Kuvan alle Natalia on kirjoittanut humoristisen tekstin ikään kuin vauvan suusta. Pienokainen kiittää ryhmään pääsystä. Hän vaikuttaakin enemmän kuin tervetulleelta.

Raskaaksi tuleminen ei todellakaan ollut Natalia Salmelalle itsestään selvää. Hänet tunnettiin suomalaisessa blogisfäärissä naisena, joka oli suorapuheinen vapaaehtoisesta lapsettomuudesta.

– Jos ajatellaan, että on asteikko siihen, ettei koskaan hanki lapsia tai ehdottomasti haluaa niitä, olen ollut niin vakaasti toisessa päässä, hän kertoi helmikuussa raskautensa julkistamisen päivänä Kaksplussalle.

– Piti miettiä, jaksanko ottaa tätä viittaa kannettavaksi.

Toisiin ajatuksiin Natalian sai Jontteen ja tämän lapseen tutustuminen. Bloggaajan mukaan Jontte on niin hyvä isä, että vain hänen kanssaan Natalia on voinut ajatella mahdollista lasta ja ettei jäisi sellaisessa tilanteessa yksin.

Vaikka pari ei ehtinyt seurustella ennen raskausuutista kuin seitsemän kuukautta, ovat Natalia ja Jontte kertoneet tunteneensa toisensa jo ennen seurustelua. Yhteen tuoreet vanhemmat olivat muuttamassa samaan aikaan, kun kertoivat raskaudesta julkisesti.

Natalia Salmelan vauva ilmoitti tulostaan muutosten keskellä

Kun Natalia Salmelan vauva ilmoitti tulostaan, oli bloggaajalla ollut juuri melkoin myllerrys elämässään.

– Tiedän myös, että olen edelleen viime vuodesta aivan rikki niin henkisesti kuin fyysisesti. Avioeron, kahden firman pyörittäminen ja kahden kämpän rakennus söi kaikki voimavarat (ja rahat) ja olin valmistautunut lepuuttamaan päätäni ja kehoani tänä vuonna ilman mitään uusia kuvioita yhdelläkään elämän osa-alueella, Natalia kirjoitti blogissaan.

Silti ilo vauvasta alkoi jo tuolloin pilkahdella. Kiireisen odottajan tuntemukset alkoivat vaihtua huolestuneisuudesta innostukseen.

– Kun helmikuu vaihtui kalenterissa, niin samalla pahimmat päänsisäiset möröt jäivät taakse. Tällä hetkellä fiilis on öhm, odottava, ja olen antanut itselleni siimaa innostua ja iloita, Natalia kirjoittaa tuntemuksistaan ensimmäisen ultraäänitutkimuksen jälkeen.

Lue myös: Lukijan tarina: ”Yllätysraskaus oli helppo, mutta henkisesti elämän raskainta aikaa”

Raskaana! White Trash Disease -bloggaaja Natalia Salmela oli vapaaehtoisesti lapseton: ”Piti miettiä, jaksanko kantaa tämän viitan”

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X