Vauva 07.01.2021 Päivitetty 29.05.2023

NHL-kiekkoilija Erik Haulalle poikavauva kohtukuoleman jälkeen: ”Mitään kokemaamme ei voi verrata tähän”

Erik ja Kristen Haula ovat tuoreita pienen pojan vanhempia. Lähes tasan vuosi sitten heidän tyttövauvansa menehtyi kohtuun.

Teksti
Johanna Jantunen
Kuvat
MVPhotos

Jääkiekkoilija Erik Haula, 29, ja hänen amerikkalainen puolisonsa Kristen Haula, 29, ovat saaneet lapsen. Poikavauva syntyi 2. tammikuuta, painoi syntyessään 3,8 kg ja oli 54 cm pitkä. Vauva syntyi 38. raskausviikolla.

– 2.1.2021 koko maailmamme muuttui. 29 vuodessa olemme nähneet paljon paikkoja, tavanneet lukusia ihmisiä ja kokeneet paljon erilaisia asioita ja tunteneet rakkautta, mutta mitään niistä ei voi verrata tähän. Sydämemme eivät ole koskaan olleet täydempiä, Kristen kirjoittaa Instagramissa.

Erik julkaisi päivityksen, johon hän lisäsi monta suloista kuvaa vauvasta. Pääset katsomaan lisää kuvia klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Erik Haula (@ehaula) jakama julkaisu

Tuoreet vanhemmat paljastivat Instagram-päivityksesssään myös poikansa nimen: Henrik Hughes Haula.

Enkelivauva syntyi lähes tasan vuotta aiemmin

Vuosi sitten uuden vuoden aatonaattona, 30.12.2019, Haulat kohtasivat suru-uutisen, kun heidän tyttövauvansa kuoli kohtuun.

– Tyttövauvamme poistui luotamme aivan liian aikaisin. Äiti ja isi rakastavat sinua aina. Emme malta odottaa, että saamme jonain päivänä pidellä sinua taivaassa, Erik kirjoitti Instagramissa vuoden 2020 tammikuun alussa.

Tytön menetys on tuonut oman sävynsä Henrikin syntymään.

– Henny, emme voisi kirjaimellisesti rakastaa sinua enemmän! Tunnen, että olit siskosi käsin valitsema lähes tasan vuosi sen jälkeen, kun hän jätti äidin mahan, Kristen kirjoittaa.

Kristen ja Erik menivät naimisiin vuoden 2019 kesällä. He asuvat Minnesotassa.

Erik Haula pelasi viime kaudella  Carolina Hurricanesissa ja Florida Panthersissa. Pian alkavalla NHL-kaudella suomalaishyökkääjä nähdään Nashville Predatorsin riveissä.

Otsikkoa muokattu 18.1.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X