Vauva 05.06.2024

Renny ja Johanna Harlinin kuopus sai harvinaisen nimen – suloinen perhekuva julki

Pariskunnan esikoisen nimi ei ole tavallisimmista päästä. Oli odotettavissa, että myös kuopus nimetään persoonalliseen tyyliin.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
MTV

Johanna ja Renny Harlinin kuopus on saanut nimen, jossa on niin kansainvälisiä vivahteita kuin Rennyn suvusta saatuja vaikutteita.

Koko nimeltään Harlinien huhtikuussa syntynyt kuopus on Jules Mauritz Eljas Harlin. Mauritz-nimen lapsi on perinyt isältään, sillä se on Rennyn toinen nimi.

Jules-nimi on Suomessa hyvin harvinainen. Vuosina 2020–2024 vain kymmenen miestä on saanut kyseisen nimen Digi- ja väestötietoviraston etunimihaun mukaan.

Johanna Harlinin julkaisemassa Instagram-kuvassa poseeraa koko nelihenkinen perhe. Esikoinen Coco Liisa Maria Harlin on tyytyväisenä isänsä sylissä. Coco on syntynyt heinäkuussa 2022, joten lapsilla on ikäeroa vajaat kaksi vuotta.

Harlinit viettävät vauhdikasta ja kansainvälistä elämää

Harlinit ovat kertoneet muun muassa Kaksplussan taannoisessa haastattelussa, että toivovat suurta perhettä. Pieniä haasteita sen toteutumiselle kuitenkin asettaa se, että heidän työnsä elokuva-alalla on intensiivistä ja kiireistä.

Kaikesta huolimatta pariskunta on todennut, että perheellistyminen on ollut heidän unelmiensa täyttymys. Jää nähtäväksi, saavatko Coco ja Jules vielä pikkusisaruksia.

Rennyllä on myös yksi poika aiemmasta liitosta. Cocon ja Julesin isoveli Luukas Harlin on tosin jo kolmeakymmentä lähestyvä aikuinen.

Lue myös: Vauvakuplaan uppoutuneet Johanna ja Renny Harlin kertovat kasvatusperiaatteistaan: ”Ehdottomasti haaste nykyvanhemmille”

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X