Vauva 16.04.2024

Renny ja Johanna Harlinin poikavauva syntyi: ”Nopea ajo läpi trooppisen yön”

Harlinit ovat kertoneet avoimesti niin haastatteluissa kuin tosi-tv-sarjassaan, että he haaveilevat suuresta perheestä.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
MTV

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 65, ja hänen puolisonsa Johanna, 30, ovat saaneet toisen lapsensa. Pariskunta tiedotti poikavauvan syntymästä Instagramissa, jossa he julkaisivat perhekuvan lapsivuoteelta.

Otoksessa vanhemmat hymyilevät pidellen vastasyntynyttä sylissä. Kuva on otettu miamilaisessa sairaalassa.

– Nopea ajo läpi trooppisen yön, rientäminen sairaalaan, ja auringon noustessa syöksyit maailmaamme silmäsi auki ja uteliaana, kädet sormistamme kiinni pidellen, rakas pieni kehosi painautuen lähemmäksi lämpöä, Harlinit kuvailevat synnytyksen kulkua englanninkielisessä tekstissä.

Entuudestaan Renny ja Johanna ovat heinäkuussa 2022 syntyneen Coco-tyttären vanhemmat. Lisäksi Rennyllä on aikuinen poika Luukas Harlin.

Coco-tyttären maailmaan tulo tallentui perheen elämästä kertovaan tosi-tv-sarjaan The Harlins. Ohjelmaa on tähän mennessä ilmestynyt kolme tuotantokautta. Pian Cocon syntymän jälkeen Harlinit antoivat Kaksplussalle haastattelun, jossa he raottivat lapsihaaveitaan ja kasvatusnäkemyksiään.

– Unelmieni lapsiluku olisi varmaan kymmenen lasta, Johanna naurahti tuolloin. Kommentti sai Rennynkin hymyilemään.

Harlinien elämästä kertovassa tv-sarjassa ilmenee, että pariskunnan elämä on varsin loisteliasta ja matkustamisen täyteistä. Johanna ja Renny sanoivat Kaksplussalle toivovansa, että perheen elämäntyylistä huolimatta Coco ja hänen tulevat pikkusisaruksensa omaksuisivat luonnonläheisen elämänkatsomuksen.

– Tietysti olisi houkuttelevaa hemmotella tämä ihana pieni olento pilalle ja antaa hänelle kaikki maailmassa, mutta aiomme olla Johannan kanssa erittäin tarkkoja siitä, että Cocolle muodostuu oikea arvomaailma. Asiat eivät putoa puusta eikä aina voi saada kaikkea haluamaansa, Renny totesi haastattelussa.

Renny ja Johanna Harlin tapasivat Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan kuvauksissa. Pariskunta avioitui kesällä 2021.

Lue myös: Vauvakuplaan uppoutuneet Johanna ja Renny Harlin kertovat kasvatusperiaatteistaan: ”Ehdottomasti haaste nykyvanhemmille”

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X