40+ so what wol.12

  • Viestiketjun aloittaja Ottis
  • Ensimmäinen viesti
putunen - kaksi pieniäistä:heart::heart:..IHUNAA!!!!:kiss:
SUPER-liimaa&tarraa pikkisille kovasti..Voi K U N P A saisit N Y T heidät syliin saakka:heart:


(.)..Kyllä se tätsy tuli(jalka jo oven välissä)..vuotoa pikaksen pyhittäessä.
..eli luteaalivaihetta se 15vrk(JOS vuoto alkaa tänään/ovis oli sitten 99% silloin Kp17 - nyt Kp31)
((muoks)) Kp1..

Ei olleet lämmöt kovin korkealla - kävi 37.4C yhden päivän ja sitten 37-37.1C 7-8vrk..laskien sitten tuonne 36.6-36.8 välille.

Jotenhin kuitenkin mukava kun tietää kropan toimivan ja oviksenkin olevan noinhin myöhään - ollut kuumeiluni aikana välillä Kp11-17

Tänään oli täällä kirpakampi ja aurinkoisempi päivä kuin eilen(eilen lämmintä aamusta JO +10)
Hyviä vointeja jokaiselle:kiss:.. miullahin räkä alkaa jo liikkumaan/irtoamaan:)
 
Viimeksi muokattu:
Ottis
anjamarita Kiva, kiva kiva :kiss:. Hienoa, ett ovis bongattu. Onnea sen hyödyntämiseen :heart:! Putunen varmaankin nakkaa sut RKTT-listalle =).

ON Ensimmäiset ovislimat bongattu. Samoin alkoi viime kierrossa limottelu kp9. Not that bad =). Peukutuksia tarvittas nyt, ett saisin miehen vireeseen. Hän ainakin hurjan hyvällä tuulella, kun sai viimein kattosillan asennettua. Saattaa vaan olla hänellä pakarat ja jalat niin kipeinä katolla kiipeilystä, ettei tee mieli pupuilla.
 
  • Tykkää
Reactions: anjamarita
Huomeneita :)
Tringa Hurrrrjasti Onnea...tosi ihana uutinen:kiss:
Putunen Voi hurjaa,Voi hurjaa :) kaksi pientä tulossa. Paljon tarrasukkia pienille:heart:
Tässä oottelen ilman panikoitia tätien tuloa ja odotan tietenkin tai haaveilen ylläri :)
Kaikille plussapuhureita:heart::heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Tringa




Nimi/ikä.......Kiertopvä./kierronpit...yrityskerta...Km/monesko haaveissa

Minttu2011 (43)........Kp4/27-29......yk1v 2kk( 04/11)...3.
Ninni69 (42)..............kp7/20-30......yk 1.........................1.
pikkutirri(42).............kp8/28-32......yk10 (06&8/11)..4./2.yht.
Euphonia (40)...........kp8/25-26......yk22......................1.
Ottis (44).................Kp10/27...........yk2v 2kk( 08/09)...1.
anjamarita (43).........kp16/28-41......yk3.....................2.
annekristina(46)........Kp17/26...........Yk1.................5./2.yht.
putunen (42).............kp18/25-26.......yk yli 1v.............3./1.yht.
tattinen (41).............kp21/22-28........yk12(2km.)5/1.yht.
Whisky Peat (36).......kp24/32-33.......yk3...(tm 7/11)..3.
Zillian (42)................kp42/27-35......yk 2v....................4./1.yht.
nooraneeamaria(35)..kp43/?............Yk1......................4.
Mahdotontako (46)....kp?/23-30........yk15.....................1. yht.


Kadonneet lampaat:
Ulla4, Mother Mary?, Raputar, velmuliina, Mynteli, Bismil, Mimmi68, Muumimamma-72, AinoEmilia, Pernilla

Taustailijat/Taukoilijat:
Räystäspääsky, Onlydream, Ballerina Bolero, Haave2010, Elysee, Piitu73, Hysteria, Mafinka, sarppav, Mami41, *Justiina*, Iida-Karoliina, mur-mur, Tringa








anjamarita (43)....dpo0
putunen (42)........pp1


Ovulaatiotestissä tasavahva viiva= dpo-1
ovulaatio (myös oletettu ilman testailua) =dpo0
päivät ovulaation jälkeen = dpo1..dpo2..jne..
hoitopäivä = pp0; sitten pp1 jne.
pp = piinapäivä

RKTT= Raskaana kunnes toisin todistetaan

:heart:Kaikki plussanneet löytyvät pinon ensimmäiseltä sivulta!:heart:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1897274-40-so-what-wol-12-a/

linkki pikkuriikin sivuille: pikkupikkuriikki retroilee
 
anjamaritalle plussausonnea tähän kiertoon :heart:!! - lisäilin sut nyt rktt-listalle :)

Ottikselle peukutuksia miehen viettelyyn!!:wave:

tattiselle isot plussapuhurit ja ylläriplussan toivotus tähän kiertoon! :heart:

pikkutirrille, mintulle, Mafinkalle, Euphonialle, Ninni69:lle, Whisky Peatille, annekristinalle, Ottikselle ja mur-murille ja kaikille muille loppuvuoden plussatoivotus! Nyt joukolla loppurutistus, ylläriplussa ja siirtyminen odotuspuolelle, vai mitä?! =) ;) :wave:

Kiitokset Ottis, mur-mur, tattinen, Mafinka ja kaikki muutkin toivotuksista!! Itseäni en ekaks meinannut rktt:hen lykätä, mutta kun sain kaveriksi anjamaritan, niin siellä sitä nyt ollaan :)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: anjamarita
Ottis
Tattinen Peukutuksia, ett olis ylläripylläri tulossa :heart:!

Putunen Kiitos päivityksestä :kiss:. Onnekasta RKTT-aikaa :heart:!

mur-mur Täti siis tuli jo :'(. Olen pahoillani :hug:.

ON O-testi dipattu ja testiviiva aavistuksen kirkkaamman punainen kuin eilen eli kyllä LH-taso on nousussa, mutt vielä menee plussaan 3-4 päivää, veikkaisin. Ja se on hyvä vain, sillä vasta eilen illalla sain miehelle ilmoitettua, ett ihan lähitulevaisuudessa pitäis pupuilla ja sitten seuraavan kerran joko su, ma tai ti.. tai joskus =).

Tässä päivän greippimehusatsia kittaan ja valmistaudun lähtemään kylille eli shoppailemaan jotain pientä kivaa viikonlopulle, vaikka meillä niitä kynttilöitä on. Miehen kanssa käydään kuitenkin ruokaostoksilla yhdessä, joten tää on mun keikkani. Ja Alkon kautta käyn tietty :), punkkua ostamassa.
 
Heippa, kiitokset kovasti onnitteluista! Olihan tuo yllätys tosiaan että se kolmipäiväinen kipuilu ja kirkasvuoto voi saada aikaan tuollaista. Luin joka paikasta ja aina sanottiin, että kiinnittymiseen liittyy verinen/ruskea vuoto. Eli ei tosiaan käynyt mielessäkään raskaus. Olisittekohan te osanneet opastaa? Mistä arvuuttelitte että voisi käydä hyvinkin. Lääkärissä kehoittivat jatkamaan lugeja, mutta testin lupasivat että voi tehdä aikaisemmin. HCG arvon kävin eilen mittaamassa niin se oli 175.

Strategiset tiedot: ikää on 40 v, kierrot 30/28, yrityskerta 3., ja yksi lapsi (1,4 v) ennestään.
 
Tringalle edelleen tsempitykset! Ja Ottikselle lykkyä miehenkaatoon :D

ON: Semmoinen päivä. Iltapäivällä töissä alkoi oikeaa ohimoa jomottaa ja tuli huono olo. Klo 15 loppui työt, mies oli junnun kanssa hakemassa ja piti mennä kauppaan. Kaivoin jo autossa muovipussin esiin, kun niiiin huonoksi olo heittäytyi, ja pyysin päästä kotiin.

Kotona suoraan vessaan oksulle, olo helpotti ja vetäisin sen kunniaksi kebabin ykösellä ala :D Että ei ainakaan vatsatautia tämä, migreeniä itse veikkailin, mutta siinäkin kyllä olo ollut aika vetämätön vielä seuraavanakin päivänä.

Viime nega-kierrossa mulla oli voimakkaat oireet, rinnat tosiaan kainaloita myöden kipeät ja pisteli "sinne", palelemisesta puhumattakaan. Tällä kertaa sitten tämmöiset oireet :D Mitähän seuraavaksi.
 
Hei!
Olen ollut aiemmin clomittarien puolella ja välillä käynyt lukemassa tätä ketjua....eli olen yhden lapsen äiti (clomeilla aikaan saatu) ja toinen lapsi haaveissa ja ikää 40.

Ajattelin kirjoittaa tänne kun haluaisin vastauksen kysymykseeni ja luulen että täältä sellaisen voisi äkkiäkin saada.

Eli mulla aina ollut ovis suurinpiirtein kp 16-18 ja nyt kun syön clomeja 2 tablettia pvässä niin aikaistaako clomit ovista vai mitä tietoa teillä on tästä asiasta?

Eli mulla kp 10 alkoi vatsassa tuntumaan että ovis voisi olla lähellä ja ihmettelin sitä suuresti että ei sen aika nyt vielä ole, testasin ja tikkuun tuli jotain viivan tapaista mut ei siis yhtä vahvana. Kp 11 ja kp 12 mulla ei ollut mahdollisuutta testata ja kp 13 ja kp 14 ei viivaa näy senkään vertaa mitä aiemmin. Voisikohan olla että ovis tuli ja meni salakavalasti vai olisikohan se vasta tulollaan mutta testi ei vielä näytä mitään kun ei ole vielä oikea aika???

Itseäni ihmetyttää kovasti, että miten se ovis nyt yhtäkkiä olisi noinkin paljon aikaistunut, kun ei ole sitä koskaan aiemmin tehnyt. Ei siis yhdellä clomilla eikä kahdella clomilla aikoinaan kun lapseni sai alkunsa.

Kerrotteko tietojanne, voiko clomi aikaistaa ovista ja kuinka monta kiertoa olette clomeja syönyt yhtämittaa? Määrääkö lääkäri niitä monta kiertoa peräkkäin vai pitäisikö siirtyä toisiin keinoihin että raskautuisi.
 
Heipsaukset kaikille!
SARIALEKDANDRA mulla clomit on pikemminkin myöhästäneet ovista(kp17 kieppeillä) paitsi 2 kierrossa ovis tullu poikkeuksellisen aikasin, jo kp12, luomu kierrossa ovis aina kp14-15. Joten mulla ainakin vaihtelee clomejen aikana.

Raskautuneille onnen pipanoita ja PUTUSELLE ekstra halitus ja onnea!!!

on. ei mitään...ihan on sellanen ei mitään olo koko kierron ja koko asian suhteen...tuntuu että eikö mun"vuoro" tuu ikinä...tuttu tunne varmaan monelle täällä.

Tsemppiä meille kaikille!
 
Huomenta!
Clomit aloitettu ja nyt ootellaan josko tässä kierrossa ovis tulisi oikeesti. Eli noihin testeihin ei kndee luottaa täysin, mullakii oli plussa viimeks ja siis en ovulionut. Juups, töihin taas, moikat ja tsemit+ plussatuulet kaikille ja onnittelut plussanneille!!!
+++++++++++PUUUHHH!!!!!
 
Ottis
Sarialeksandra Mulla samoin kuin pikkutirrilla, on Clomifen siirtänyt ovista eteenpäin. Tervetuloa joukkoon kuumeilemaan :flower:! Kyllä se ovis sieltä tulee, usko pois =).

Minttu2011 Peukkuja, ett tämä olisi Se Kierto :heart:!

WP Paranemista :hug:. Ettet vaan raskaana olisi =)?

Tringa Kiitos strategisista tiedoista, nakkaan ne tonne yrjöklubiin :).

ON Aloin pisun panttaamisen, ett saisin testattua tänään. Yllätys yllätys, olin taas baarissa naisten kanssa. Vähän mies yllättyi kun toin yöllä kotiin veljensä =).
 
Huomenta Ottis ! :wave: Toivottavasti ovis ilmoittelee itsestään ja mieskin olisi sopivaan aikaan kaadettavissa :whistle: ;)

pikkutirri - onnea tähän kiertoon! Jospa nyt olisi se sun vuoro ja samalla meidän muidenkin =) Ja kiitos extra halituksesta :kiss:

on: toooosi hiiitaaasti menee nämä piinapäivät, vasta pp2!! No onneksi on kaikkea mukavaa tekemistä enkä tällä kertaa tunnu hermoilevan niinkuin ekan ivf:n jälkeen. Ja nyt kun saatiin huuruneniäkin pakkaseen, niin se tuo vielä lisätoivoa =) Jospa edes joku noista munasoluista olisi ollut terve ja nuorekas ja kohdannut erinomaisen siittiön, niin voishan tässä vielä ylläristä hieman haaveilla... :)
 
  • Tykkää
Reactions: anjamarita




Nimi/ikä.......Kiertopvä./kierronpit...yrityskerta...Km/monesko haaveissa

Minttu2011 (43)........Kp4/27-29......yk1v 2kk( 04/11)...3.
Ninni69 (42)..............kp8/20-30......yk 1.........................1.
pikkutirri(42)............kp9/28-32......yk10 (06&8/11)..4./2.yht.
Euphonia (40)...........kp9/25-26.......yk22......................1.
Ottis (44)..................Kp11/27...........yk2v 2kk( 08/09)...1.
anjamarita (43).........kp17/28-41......yk3.....................2.
annekristina(46)........Kp18/26...........Yk1.................5./2.yht.
putunen (42).............kp19/25-26.......yk yli 1v.............3./1.yht.
tattinen (41)..............kp22/22-28.......yk12(2km.)5/1.yht.
Whisky Peat (36).......kp25/32-33.......yk3...(tm 7/11)..3.
Zillian (42).................kp?/27-35........yk 2v....................4./1.yht.
nooraneeamaria(35)..kp?/?..............Yk1......................4.
Mahdotontako (46)....kp?/23-30........yk15.....................1. yht.


Kadonneet lampaat:
Ulla4, Mother Mary?, Raputar, velmuliina, Mynteli, Bismil, Mimmi68, Muumimamma-72, AinoEmilia, Pernilla

Taustailijat/Taukoilijat:
Räystäspääsky, Onlydream, Ballerina Bolero, Haave2010, Elysee, Piitu73, Hysteria, Mafinka, sarppav, Mami41, *Justiina*, Iida-Karoliina, mur-mur, Tringa








anjamarita (43)....dpo1
putunen (42)........pp2


Ovulaatiotestissä tasavahva viiva= dpo-1
ovulaatio (myös oletettu ilman testailua) =dpo0
päivät ovulaation jälkeen = dpo1..dpo2..jne..
hoitopäivä = pp0; sitten pp1 jne.
pp = piinapäivä

RKTT= Raskaana kunnes toisin todistetaan

:heart:Kaikki plussanneet löytyvät pinon ensimmäiseltä sivulta!:heart:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1897274-40-so-what-wol-12-a/

linkki pikkuriikin sivuille: pikkupikkuriikki retroilee
 
Viimeksi muokattu:
Lauantaita Leidit! :wave:

Hurjasti onnea plussanneille, Bugsylle, Keskeneräiselle ja Tringalle!!

On ollut kiireinen viikko töissä ja mie en ole ehtinyt kurkkimaan kuulumisianne, ja oi mitä uutisia tänne onkaan tullut. Oikein plussavyöry... Nyt kaikille teille ihanaista odotusta, hyvää vointia ja tarraliimateippiä matkaan!

Putusella kaksi kyydissä, kovasti peukkuja ja tsemppiä sinne! :heart: Hienoa, että pakkaseenkin saitte "saalista", ja tietenkin ajatellaan sitä pakkasta sillä, että sisaruksia lisää haluutte!

Ja Anjamaritalle peukutukset kanssa myös sinne rkkt listalle!

Ottikselle kovasti onnea tähän kiertoon ja ensin tsempit siihen ukon onnistuneeseen kaatoon ja talletuksiin!

Kaikille muille ihanaisille ylläripylläri-plussia toivottelen.....+++++++++

Täällä mie kärvistelen aika jännityksessä, että onko se pikkanen tarrannut kiinni vai ei... mielialat on vaihelleet onnesta kauhuun ja suruun ja kaikkea siltä väliltä. Mie olin aika rauhallinen viime tiistaihin saakka, kunnes ti-iltana alkoi melkoinen alavatsa kramppailu ja kipuilu, vuotoa ei tullut kuitenkaan. Mietiskelin että voisko se kiinnittyminen tapahtua vasta 5-6 päivää siirron jälkeen vai elättelenkö ihan turhia toiveita..? Pari testiäkin on tullut tehtyä malttamattomana, mutta negojahan ne on olleet. En oo tehnyt niitä aamupissistä tosin ja kp on 26/28 tänään. Mie niin toivon että ei vaan ole se hcg vielä noussut tarpeeksi...on tää aika vuoristorataa. Aina välillä mietin etten selviä, jos tämä ei onnistu -- mikä on ihan pöhlöä, toki siitäkin selviää, mie tiiän. Voi puuhhhhh. Aamupäivän pidättelin pisua (olin niin pökkyrässä aamulla, että menin pissimään ilman testiä, grrrrrrr) ja tein taas testin -- jos sitä oikein tihrustaa, niin ihan kuin siinä olis jotakin pienenpientä viivanpaikkaa tahi haamulaista. Mieskin on näkevinään siinä jotakin, mutta luulenpa että haluamme niin kovasti nähdä ensimmäistä kertaa ikinä sen plussan, että kuvitellaan kaikenlaista... olis niin kamalaa, jos me jäätäis ihan kokonaan ilman lapsia, se kai tässä miun suurin pelkoni on. Mennään kohta heittämällä adoptio-ikärajoistakin yli.. Voi tulipa tästä nyt purkaus, kiitos ja anteeksi hyvät Naiset. :ashamed:

Ehkä yritän rauhoittua nyt vaan siihen maanantaihin saakka, milloin pitäisi käydä klinikalla veritestissä. Huomenna teen aamupissistä tuon herkän digitestin, luulis sen antavan jotakin osviittaa kuitenkin.

Voi puuhhh.

Mukavaista lauantaita kaikille ja muutenkin rentouttavaa viikonloppua! Ja kiitos vielä "korvasta" teille. Olette korvaamattomia. :heart:
 
Nopeat kuulumiset: lomalta palattu. Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Venähti mun ja siskontytön osalta kun hän joutu sairaalaan siellä reissussa 5 päiväksi. Ei siinä paljon sairaalasängyssa nukuttu eikä siellä ollut mitään tekmistä. Ja vielä kun eivät osanneet heti sanoa millon pois päästäisiin niin oli siinä tekemistä. No tyttö on nyt suomessa jatkohoidossa ja ihan OK.

Mulla kp 34/27 ja digitesti sanoi kp32 raskaana 2-3 viikkoa. No se kuulostaa hyvälle mutta aamusta oli taas pyyhkiessä orannssinpunasta useamman kerran tosin nyt ei enää. Mie kyllä jo kokemuksesta tiedän mitä se tarkottaa.. pois se tulee tämäkin alku. Laittelin kuitennii lugeja aamusta ja vielä illallakin meinaan. Ihan varuiksi..
 
  • Tykkää
Reactions: Mafinka
Kiitos Piitu ja hirmuiset peukutukset sinulle, jospa siitä kunnon viiva muodostuisi ja plussa tulisi ja pysyisi!!! :heart: :kiss:

tetu68 - onnenpuhallus sinulle, jospa plussa tällä kertaa kuitenkin pysyisi ja vuoto olisikin harmitonta. :hug:

Loka- ja marraskuu näyttävät olevan plussakuukausia. Toivottavasti joulukuukin olisi sellainen, ja me kaikki listalla olevat pääsisimme listalta pois tämän vuoden puolella ;)
 
Hei,

tsemiä Piitulle ja Putuselle! Hermoja hattuun! Teille toivotan kovasti plussatuulta ja tarrasukkia!

Piitu - mun kokemus on että just toi 5-6 päivät olisi ne kiinnittymispäivät. Kuulostaa hyvältä. Testeissähän ei vielä näy muutamaan päivään, eli ei kannata huolestua.

Mää olen ihan pöhkö nyt kun muutaman päivän ollut raskaana. Hölöttänyt siitä tuttaville. Mutta nyt tuntuu ettei millään halua olla jakamatta tätä kokemusta. Ekan raskauden aikana töissä kerroin vasta kun oli 7,5 kk raskaana eli ilmoitin vasta kun oli pakka Kelan puolesta. Oli ikävää elää koko ajan salassa. Sitä ei huomattu edes, kun piilotin hyvin.. Nyt otan riskin, että kerron vaikka vasta alkuaskeleita ottaa tässä. Kesken voi ihan hyvin mennä. Mutta on niin ihana nauttia edes hetken :ashamed:
 
Ottis
tetu68 :hug: peukutukset, ett pikkunen kyydissä pysyis :heart:!

ON Meil katotaan Varesta vuokravideona eli puolittainen hiljaisuus. Piliä en ole saanut vieläläkään, mutt ehkä aamulla. Kuitenkin olen päättänyt, ett mä en tee aloitetta ku mies tietää missä mennään--.
 
Bööööööööö!!!!..:D

..minnuu ei n u k u t a..aamulla tietenhin vasta sitten..Höh: /

..pakko kyllä koettaa..

Eilen(siis perjantaina)hieman "rentouduttiin" ja lauleltiin karaokea..nukuinhin ihan makoisat unukat ja NYT ei vaan uni kutsu, ei tippaakaan!!!:O
..otin pari olustahin, jotta jos vaikka..ZZzzzZZZzzz..vaan ei..

Piitun
seuraavaan dippaukseen mie hurrrrrrjasti puuhkutan ja puhallan+++++++++++++..punaviivasta tai sitä ihunaa textiä: "RASKAANA":kiss:


tetu - halitus täältä:hug:
..mie niin kovasti toivon, jotta tuo vuotonen Ei olis sitä mitä sie luulet..pysyispä pikkinen vaan t i u k a s t i kohtupesäisessä:heart:

..:kiss:kaikille ihunaisille!

Ps. Niin..mie dippasin sen hedelmällisyys testinhin lauantaina - ei tullunna kuin 1 viivanen:)(se OLIS kyllä pitänyt aamupisukasta dipata..pisu oli kuiteshin rakossa 4h)
..toinen testi sit Kp10/12.11..
 
Viimeksi muokattu:
Ottis
Hissua näyttää olleen. mur-mur, mitä se yksi viiva tarkoittaa? Sitäkö, ett FSH ei ole liian korkealla? Muistelisin näin =).

ON Päivällä sain sitten vihiroon simppasia, kun kauniisti pyysin :). O-testinkin tein ja plussaa näytti ehkä. Testaan vielä huomenna ja katon vahvistuuko viivanen siitä. Testiviiva oli kuitenkin toisesta reunasta tummempi kuin kontrolliviiva.
 
Viimeksi muokattu:
Ottis




Nimi/ikä.......Kiertopvä./kierronpit...yrityskerta...Km/monesko haaveissa

Minttu2011 (43)........Kp5/27-29......yk1v 2kk( 04/11)...3.
Ninni69 (42)..............kp9/20-30......yk 1.........................1.
pikkutirri(42)............kp10/28-32......yk10 (06&8/11)..4./2.yht.
Euphonia (40)...........kp10/25-26.......yk22......................1.
Ottis (44)..................Kp12/27...........yk2v 2kk( 08/09)...1.
anjamarita (43).........kp18/28-41......yk3.....................2.
annekristina(46)........Kp19/26...........Yk1.................5./2.yht.
putunen (42).............kp20/25-26.......yk yli 1v.............3./1.yht.
tattinen (41)..............kp23/22-28.......yk12(2km.)5/1.yht.
Whisky Peat (36).......kp26/32-33.......yk3...(tm 7/11)..3.
Zillian (42).................kp?/27-35........yk 2v....................4./1.yht.
nooraneeamaria(35)..kp?/?..............Yk1......................4.
Mahdotontako (46)....kp?/23-30........yk15.....................1. yht.


Kadonneet lampaat:
Ulla4, Mother Mary?, Raputar, velmuliina, Mynteli, Bismil, Mimmi68, Muumimamma-72, AinoEmilia, Pernilla

Taustailijat/Taukoilijat:
Räystäspääsky, Onlydream, Ballerina Bolero, Haave2010, Elysee, Piitu73, Hysteria, Mafinka, sarppav, Mami41, *Justiina*, Iida-Karoliina, mur-mur, Tringa








Ottis (44).............dpo-1
anjamarita (43)....dpo2
putunen (42)........pp3


Ovulaatiotestissä tasavahva viiva= dpo-1
ovulaatio (myös oletettu ilman testailua) =dpo0
päivät ovulaation jälkeen = dpo1..dpo2..jne..
hoitopäivä = pp0; sitten pp1 jne.
pp = piinapäivä

RKTT= Raskaana kunnes toisin todistetaan

:heart:Kaikki plussanneet löytyvät pinon ensimmäiseltä sivulta!:heart:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1897274-40-so-what-wol-12-a/

linkki pikkuriikin sivuille: pikkupikkuriikki retroilee
 
Ottis - juuri sitä se tarkoittaa..eli FSH on a l l e tuon 25mIU/ml

Hywäinen juttu, jotta simppatili avattu:heart:;)

Mafinka..millaiset ne siun labratulokset oli FSH:n osalta?..
..onkos kiva asua ihka oikiasti saman katon alla, oman kullan kera?:)..on varmaanhin:heart:


ON..räkä irtoaa jo hyvin, mutta vielä on tukkoinen olo - ei kuiteskaan lämpöä.

Nati nati ihunaiset:kiss:
 
..vielä hiukan..

Mie eksyin noihin vanhoihin pinoihin(-09)kun surffailin omia FSH arvoja kuumeiluni varrelta..aikas haikea, hieman suruinenhin olo tuli:ashamed:..

Mie silloin Tapanina 26.12.2009 sen ihunan plussan sain ja niiiiiin yllärinä:heart:..voi sitä tunnetta:) ja siitähin kohta 2v!!!
..voi mah-do-ton miten aika rientääkään!:O..on siinä välissähin ollut jo 3 tärppiä..jotka n e k ä ä n ei kestäneet:|

..enpä olis osannut silloin kuvitella, että vielä v.2011 täällä pinossa kirjoittelen ja pientä kaipailen....koska se kaipaus ei häviä..ei, vaikka kuumeilun on väistyttävä..


HUOM!
:attn: ihunaiset..muistattehan tuon "Hiljaa toivotut" elokuvan!

..kurkatkaas tuolta sopivat näytösajat ittellenne(jos mahdollista), mie meinasin mennä kattomaan.
Näytökset
(mm. elokuvasta 3 traileria)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä