??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Tässä viestissä on useamman kierron seurannat, joissa käytössä clomifen ja sitten kakkoskierroksen ensimmäinen hoitokierto.
Ekassa ovulaatio ei tapahtunut, toisessa tapahtui, mutta raskaus ei alkanut vaan alkoi uusi hoitokierto.

Alimpana uusimmat uutiset

clomikierto
Kp 1-4 vuotoa
kp 3 clomifen
kp 4 clomifen
kp 5 clomifen
kp 6 clomi UNOHTUI
kp 7 clomifen
kp 8 clomifen
kp 9-15 ei mitään ihmeitä. Ei viitteitä ovikseen
kp 16 ovistestiin alkoi vähän ilmaantua haamua ja limat muuttua hedelmällisemmäksi.
kp 17 lima kirkastuu, muttei vielä testi positiivinen, vaikkakin jo vahvistunut. Vähän tuntoja vasemmalla. Lempimistä tänään.
kp 18 aamulla (aamupissi) testi hieman vahvempi, ei vielä positiivinen kuitenkaan. Ovismaista painetta alavatsalla. Ovis on lähipäivinä, jopa tänään myöhemmin. Valkovuoto kirkastumaan päin.
kp 19-20 testit näyttää vähän mitä sattuu enkä oikeastaan tiedä koska on tullut vahvin viiva. Selvää plussaa ei tullut mihinkään. kp 20 vielä lempeä varan vuoksi.
kp 20 dpo 1 Päätin alkaa dpo-laskennan eilisestä.
kp 21 dpo 2 ei mitään
kp 22 dpo 3 ehkä keltarauhasen tuntemuksia alavatsalla. Valkovuoto selvästi paksuuntunutta ja ovisajat ohitse. Ovulaatiotesti antoi vielä kohtalaisen paksua viivaa iltapäivällä.
kp 23 dpo 4 ei erityisiä tuntemuksia. Selkä särkee, mutta johtunee seisomisesta.
kp 24-26 dpo 5-7 menkkamaisia tuntemuksia sillointällöin alavatsalla, muttei todellakaan mitään selvää. Lempeä kp 25 Oikeastaan ei mitään oireita ole ollut. Aamuiset raskaustestit dpo 6 ja 7 olivat negatiiviset.
kp 27-28 dpo 8-9 hermoja kiristelee (olisko pms?), mut ei taida olla mitään fyysisiä tuntoja. Raskaustestit negatiivisia. Niskajumia ja flunssaa tulossa.
kp 29 dpo 10 viimeisiä päiviä viedään ennen menkkojen oletettua alkua. Tänään tuntui munasarjassa oikealla olevinaan hetkellinen jomotus, mutta sitten sekin lakkasi. Ei enää menkkamaista tunnetta (joka siis sekin kokoaikana ollut hyvin lievää). Flunssa tulossa edelleen, mut vasta pientä tukkoisuutta.
kp 30 lopetin dpo-laskennan, sillä ovista ei ollutkaan tapahtunut. Testi negatiivinen, flunssa. Iltalämpö 36,5-36,6C- Lempeä tänään.
kp31 aamulämpö 36,4C. Kn pehmeä ja alhaalla. Illalla 22 aikaan menkkaolo. Raskaustesti negatiivinen
kp 32 aamulämpö 36,1C. testi negatiivinen
kp 33 P1 aamulämpö edelleen alhaalla 36.1-36.2C. Kn alhaalla ja pehmeä. Testi negatiivinen. Ov testi nega. Ei menkkaoireita. Primolutin aloitus
kp 34 P2 päänsärkyä. Aamulämpö 36.6-36.4C. Ei vuotoa. Testi negatiivinen
kp 35 P3 aamulämpö 36,6C. Testi negatiivinen. Rintoja olen parina päivänä katsellut, kun niissä sellaista painon tuntua. Primojen sivuoire?
kp 36 P4 otan primon vasta illalla. Aamulämpö unohtui ottaa ja mittasin vasta hammaspesun jälkeen. Siinä vaiheessa lämpö jotain 36,1C. Aamupäivällä tuli huono olo ja heikotti, mutta olo hellitti syömisen jälkeen. Söin ensikerran vasta noin 10.30, jonka jälkeen siis olo helpottui. Tänään ei aamulla testiä. Iltapäivän testiin tuli viivanpaikka ja samasta pissasta tehty toinen testi näytti samanlaista. Jännittää. Lämpö iltapäivällä 37C
Valkovuoto voidemaista ja kn. ehkä tiukemmin kiinni kuin aiemmin. Alhaalla kuitenkin ja helppo ylettyä.


kp37 P5 pyh ja pah. Aamun testi ihan negatiivinen - ei mitään tiirattavaa. Eikä mitään oireita. Päädyn toteamaan, että PC:t antaa välillä ikäviä viivalaisia. :/ Illalla tein vielä PC:n johon ei tullut kyllä mitään, vaikka aamulla sitä vielä sitten tiirasin rutikuivana.
kp 38 P6 ei mitään oireita, tai noh, kohdun/munisten seudulla jotain oloa, joka johtuu varmaan noista Primoista. Olen ärsyyntynyt ja toivon menettänyt.
kp 39 P7 Aamulämpö 36,5C. Testaaminen on jäänyt ja nyt odotellaan sitten vuotoa, että pääsee soittelemaan jatko-ohjeita hoitoa varten. Sen verran jännä paikka on, että ensiviikon aikana pitäsi päästä soittamaan, jotta asia etenisi. Muutoin iskee joulutauko.
Ei mitään tuntoja, paitsi viimepäivinä ollut kyllä paljon paksua valkovuotoa.
kp 40 P8 Ei oireita
kp 41 P9 36,4C aamulla. Ei mitään oireita
kp 42 P10 lämpö 36,8C ja väsymys. Uudestaan nukkumaan klo 9-11.30 ja herätessä 37C. Iltalämpö taas 37C. Ei oireita. Viimeinen primo. Lempeä. Parin päivän päästä toivottavasti alkaa vuoto.
kp 43 aamulämpö 36,6C. Ei mitään oireita. Illalla lämpö 37,2C
kp 44 aamulämpö 36,7C ei oireita. Valkovuoto klönttimäistä. Kurkku karhea. Iltalämpö taas koholla 37,2C PC antoi taas roskishaamun, joka taitaa olla kyllä harmaa. Hyvin samanlainen kuin aiemmin tässä samassa kierrossa.
kp 45 aamulämpö 36,7C. Vatsakramppeja, pc:ssä harmaa viivanpaikka kuivana. Ov testi nega.
kp 46 aamulämpö 36,5C. Flunssainen olo, nenä tukossa ja kurkku karhea. Valkovuoto haisee verelle(?) ja olin varma, että nyt vuoto oli alkanut - mutta ei. Aamulämpö on nyt kyllä laskemaan päin, joten hyvin mahdollisesti huomisesta tulee kp1 ? Olisi hyvä päästä soittamaan hoidon aloituksesta polille! Pitää muistaa sanoa, että vuoto ei lääkkeistä huolimatta ala välttämättä ollenkaan ajallaan. Nyt menossa neljäs päivä viimeisestä primosta. Iltapäivällä tein kaksi raskaustestiä samasta pissistä ja ensimmäiseen tuli kuivumisen jälkeen taas havaittava harmaa viiva, mutta jälkimmäiseen ei oikeastaan tullut.
...

3. Clomikierto
kp 1 -7 niukahkot menkat johtuen varmaan clomien syönnistä ja niistä aiheutuvasta limakalvon ohenemisesta. Clomit kp 3-7 ja tällä kertaa ihan aikataulussa (paitsi viimeinen muutaman tunnin myöhässä). Muuten ihan normaalia kaikki paitsi siinä clomien syönnin aikana kahtena päivänä tuli todella paksua ja limaista (kuin limatulppa) vuotoa. Vuoto oli rusehtavaa tai oikeastaan kellertävää ja todella paksua.
kp 8-12 ei erityistä. Päänsärkyä välillä muistaakseni
kp 13 36,3C . Väsyttää, vois vaan nukkua. Kosteusvoidemaista valkovuotoa.
kp 14 36,5C Väsyttää edelleen ja turvottaa. Ovistestit negoja, valkovuoto hieman venyvää (noin sentin puolitoista venyy). Kn ylettyy hyvin ja pehmeähkö.
kp 15 36,5C Testi alkoi vahvistua, mutta vielä kaukana plussasta. Munasarjat kipeät ja ruskea vuoto alkoi aamupäivästä. Vuoto vähäistä, mutta sen verran, että alushousut sotkeentui. Runsaasti valkovuotoa ja aika juoksevaa. Lempeä tänään. Seksiunia.
kp 16 36,5C Ovistesti vahvistuu, mutta limaneritys väheni? Ruskeaa vuotoa aamulla ihan lorisemalla housuun, mutta sen jälkeen kokeillessa päivällä ihan kuivat paikat. Illalla ei enää ruskeaa pyyhkiessä, mutta yöllä testatessa kohdunnapukka alhaalla ja aivan pehmeä kauttaaltaan sekä auki. Tälle päivälle vaan ei saatu lempeä, mut ehkä huomiselle.. Ärsyttää. Ja mies on ärsyyntynyt. Stressiä ja painetta taitaa olla ilmassa, kun on taas niin tekemisen meininkin tässä hommassa. Jospa se tästä oviksen jälkeen taas hellittää. Seksiunia taas..
kp 17 dpo 0 36,3C Ovistesti positiivinen! Jee! Kerrankin ihan selvästi. Lisäksi kaikenlaiset jomotukset, säryt ja tärinäkivut, limat ynnä muut lupaavat oireet. Ainakin jotain yritti tapahtua. Jos ovulaatio oli tapahtuakseen, niin eiköhän se solu tänään irronnut. Hyvältä vaikuttaa siihen nähden, että munasarjat on herätetty seuraavaa hoitoa varten! Jes! Tälle päivälle saatiin vipinää vällyin väliin, eli lempeä on harrastettu. Täysikuu aiheuttaa huonoa nukkumista...
kp 18 dpo 1 Aamulla 36,6C ja päivällä kn korkealla. Limat vähentyneet tänään. Kivut loppuneet ja siitä päättelen, että ovulaatio tapahtui eilen iltapäivällä/illalla.
Toivottavasti eiliset simpat on hengissä ja valmiina hommiin, sillä lempeä harrastettiin vasta myöhään illalla/yöllä.
Edessä on 11 päivän piina. Huomenna alkaa Primolutit ja niitä syödään 10 pv. sen jälkeen sitten odotellaan menkkoja alkavaksi - tai siis ei alkavaksi.
kp 19 dpo 2 36,8C Lämpö noussut selvästi ja vahvistaa ovulaation tapahtuneen! Keltarauhanen on toiminnassa ja nostaa siis lämpöä. Ja kyseessä ihan oikeasti oma hormonitoiminta, sillä primolutit aloitin vasta tänään päivällä. Vuoto luultavasti tulisi ilman primojakin, mutta täsmäyksen takia ne pitää syödä. ei mitään oireita eikä tuntemuksia ja paikat kuivat. Käsikopelolla kn vielä pehmeähkö ja limat muuttuneet kosteusvoidemaiseksi ja vähäiseksi. Ihan selvästi kuivat paikat.
kp 20 dpo 3 36,7 C Aamulla väsytti enkä olisi jaksanut nousta. Torkkua piti painella, vaikka normaalisti olen viimeaikoina aika reippaasti aamuisin noussut. Päivän aikana tylppää jomotusta tuntuu oikean munasarjan kohdilla pääasiassa, mutta vasemmassakin on tuntoja. Oikea puoli selvempi. Aamupäivällä huonoa oloa ennen lounasta (kun aamupalaa en syönyt) ja palellusta - mutta sekin varmaan johtuu siitä, että en ollut syönyt. Aamulla paino oli noussut ja turvotusta on siis eilisten mässytysten jäljiltä, mut tänään toivottavasti hellittää, kun ei syö itseään palloksi.. Lähipäivät yritän pysyä kiireisenä, etten ehdi ihmettelemään oireita tai oireittomuutta.
kp 21 dpo 4 36,5C lämpö kummasti laskee ja aamuyö meni huonosti nukkuessa. Toivottavasti tämä on kiinnittymisdippi ;) Vähän on sellasta alaselän polttoa ja vatsalla tunnetta, mut ei mitään erikoista.
Kp 22 dpo 5 36,7C aamulla levottoman yön jälkeen. Selkä on kipeä kuin ennen menkkoja ja hankaloittaa muiden muassa nukkumista. Ilmavaivoja. Päivän aikana selkäkivut ei ole haitanneet eikä juuri muitakaan oloja. Jalassa on tiukat housut, jotka häiritsee alavatsan tuntojen tarkkailua. Yö oli tosi levoton ja jännitin lämmönnousua, siis että tuleeko vai oliko ovulaatio sittenkin huijausta ja sen takia makasin mittari suussa pitkin yötä ja lopun ajan näin unta siitä :D klo 4.55 lämpö oli 36,5C, mutta nousi sitten lähempänä klo 7 tuohon 36,7C. Rakon ollessa täynnä munasarjat tuntuu, muttei ihan oikeasti kyllä ole mitään oireita.. kuvittelen vaan, kun haluan huomata jotain. Raskaustesti nega iltapissasta (PC)
Kp 23 dpo 6 P5 Aamulla 36,8C ja repäisykipuja munasarjoissa aivastaessa. Uni edelleen pätkittäistä. Alaselkä kipeä. Niska jumissa eilisestä alkaen vasen puoli. Aamupalasta huono olo-normaalisti en syö aamupalaa. Väsyttää ja edessä rankka työrupeama ulkona pakkasessa. Raskaustesti nega iltapissasta(PC)
kp 24 dpo 7 P6 Aamulla 36,8C Huonosti nukuttu yö takana ja valtava väsymys ja uupumus aamulla. Pääsin kuitenkin liikkeelle. Vatsa tuntuu jumittavan ja olen juonut aivan liian vähän - vessakäyntejä vain pari päivän aikana. Ruoka ei maistu ja syömisestä huono olo. Ravintolassa annos jäi syömättä. Päätä särkenyt aamupäivän, mutta särky helpotti iltapäivän 2h päikkäreitten myötä. Päivällä tuli valkovuotoa yhtäkkiä ihan selvästi reilummin, mutta hellitti sitten. Raskaustesti nega iltapissasta. (Apteekin oma)
kp 25 dpo 8 P7 36,9C lämpö noussut. Paino noussut ja vatsa kovalla. Aamupäivästä paleltaa (ulkona on kyllä reilusti pakkasta). Aamulla alaselkäkipua herätessä. Vatsa ollut kumma koko päivän ja makeanhimo vaivaa. Söin monta lakua kotimatkalla ja kotona paketillisen valkohomejuustoa ihan silkkaan himoon. Illalla lämpö 37,3C. Innostuin ensin, mutta aiempia kiertoja kun tarkastelen, niin ei kyllä ole ainakaan oire ollut raskautumisesta. Tietysti toivon, että tämä tarkoittaa raskautta, mutta ei siis ainakaan siitä ainoasta raskautuneesta kierrosta ole tälläisiä lämpöjä ollut. Ailahtelevalla mielellä sen suhteen, että olisiko voinut jotain onnistua. Ei mitään ihmeempiä oireita tai kipuja tai tuntoja. Vatsa toiminut kolmasti päivän aikana.
kp 26 dpo 9 P8 36,8 Toivo alkaa hiipua. Aamulla testi negatiivinen, samoin kaksi muuta päivän aikana sekä tehty ovulaatiotesti. Ovulaatiotesteissä viivat haalistuu vaan, joten sekään ei puhu raskauden puolesta. Tämä asia pyörii vaan kokoajan mielessä ja on vienyt koko päivän. Keskittymiskyky mihinkään muuhun on ihan nolla.
kp 27 dpo 10 P9 36,8 Aamulämpö pysynyt samassa, mutta yöllä herätessä ensin klo 2 37C ja sitten klo 5 36,7C. Ihmeellistä heiluntaa. Aamuyöt menee tosi levottomasti nukkuessa eli stressiä tästä asiasta, sillä aamulämpöjä minä odotan päästä mittaamaan ja näkemään. Olisi hienoa nähdä joku selvä merkki lämmöissä - vaan ei. Raskaustesti aamulla negatiivinen. Jotain aavistusta minä halusin nähdä siinä, mutta tosiasia on, ettei testissä ollut kyllä mitään viivoja.
Aamupäivällä menkkaoloa, joka helpotti, kun vatsa toimi. Lantionseudulla ja nivusissa ehkä tuntuu jonkinlaista särkyä, mutta se on helposti merkki vain lähestyvistä menkoista.
Tajusin tuossa fertilityfriendin taulukoita katsellessa, että viimekierrossa lämmöt eivät nousseet samanlailla kuin nyt, kun ovis tapahtui, eli pelkkä primolut ei nosta niinkään aamulämpöjä. Noh, tämähän ei todista muuta kuin sen, että ovulaatio on tässä kierrossa tapahtunut ja keltarauhanen toimii ja pitää kropan lämpötilaa ylhäällä. Positiivista on se, että clomit nyt tuntuu toimivan ja lisäksi positiivista on se, että tiedän nyt pyytää niitä sitten väliajaksi syötäväksi, jos hoito ei onnistu. KN on kova ja kiinni - kuin nenänpää. Korkeudesta on edelleen vaikea sanoa. En oikein tiedä milloin se on ylhäällä ja milloin alhaalla, kun sormieni muistiin ei tunnu jäävän se missä milloinkin kohdunsuu tuntuu.
Voi tätä piinaa! Voi tätä malttamatonta ihmismieltä! Liitteeksi vielä kuva testeistä (raskaus-ja ovistestit), joista nuo dpo 10 merkityt ovat tämänaamuisia. katso liitettä 19822
kp 28 dpo 11 P10 36,7 Lämpö tippui taas, vaikkei ihan vielä "liian" alas, mut alaspäin kuitenkin. Aamulla heräsin menkkaoloon, joka hyvinkin johtui täydestä rakosta ja suolesta. Vessakäynnin jälkeen olo kyllä hellitti, vaikkakin selkään jäi aamupäiväksi sellainen menkkojen aikaan tyypillinen selkäkipu. Raskaustesti oli aivan puhdas negatiivinen eikä siihen edes kuivunut mitään jälkiä. Ahdistus on hieman hellittänyt eikä enää tunnu yhtä pahalta kuin eilen, kun jotenkin vaan olisi halunnut saada minkä tahansa merkin, että on sittenkin raskaana. Nyt sitä jo sen pikkuhiljaa hyväksyy, ettei ole.
Viimeinen Primolut on otettu aamulla ja nyt sitten odotellaan vuodon alkua. Se saattaa alkaa huomenna tai muutaman päivän päästä. Toivon, että alkaa sitten viikonloppuna, jos on alkaakseen. Toivo on mennyt. Nyt vaan odotellaan kierron loppua.
Iltalämmöt on vielä koholla 37C pinnassa. Illalla, josku 22 aikaan tuli kohdunseudulle noin 15 viiltävää kipua ensin ihan putkeen ja sitten vähän ajan päästä vihlaisi paristi uudestaan. Satuin makoilemaan sängyssä vatsallani ja kiinnitin huomiota sitten siihen. Kipu tuntui kyllä aika"pinnassa".
29 dpo 12 36,8 lämpö oli noussut, joten vielä vuoto ei ole tulossa. Samalla nousi toiveet ja kuvitelmat mieleen ja nyt sitten muka tuntuu jotain viiltelyjä kohdunseudulla. Noh, muutamia kertoja tuntunut aamupäivästä. Mut ei oikeastaan mitään kummempia oireita. Ilmavaivoja.
Raskaustesti oli negatiivinen, mutta jostain syystä siihen nyt näytti niinkuin olisi tullut joku viivanpaikka. Mielestäni aiemmissa en ole nyt tässä kierrossa niitä huomannut ja nyt sekin sitten nostattaa toiveita. Harmittavasti juuri tänään ei ole mitään kameraa, jolla saisin testistä kuvaa muillekin mietittäväksi. Saa nähdä montako päivää kierto vielä jatkuu. Viimeksikin loppukierrosta primojen jälkeen lämpö vielä nousi, joten tässä saattaa mennä vielä muutama päivä. Tässä vielä lämpötaulu kierrosta..katso liitettä 19825
Kp 30 dpo 13 Näin isoille dpoille päästiin vain primojen ansiosta. Aamulla lämpö 36,7C eli vielä koholla, vaikka laskikin kymmenyksen. Testit näyttää negaa paitsi täysi susi Predictor, jonka antaa järjestään vääriä viivoja. Ruskea vuoto alkoi puolenpäivän aikaan kipujen kera ja iltaa kohden kivut ja "housut kastuu" -tuntemukset voimakkaita. Huomisesta tulee kp 1 ja tämän kierron luteaalivaihe meni kivasti vähän pidemmäksi! Vähän harmittaa, muttei paljoa. Lämpö ollut koko päivän 36,8-37C.
Kp 31 -> kp 1 36,8C Lämpö vielä ylhäällä? Outoa. vielä ei ole vuoto alkanut kunnolla, vaikka yöllä oli tullut vähän punastakin verta kuppiin. Kn auki ja alhaalla ja pehmeä, mutta vieläkään ei esim käsin testatessa sormiin jää vuotoa kuin ihan minimaalisesti. Raskaustesti ja ovistestit negatiivisia. Kunhan kunnon vuoto alkaa kuittaan kierron päättyneeksi. Oireet on muuten hävinneet, siis menkkaoireet ja kaikki muukin.
Lamauttavat kivut alkoivat puolilta päivin ja kestivät noin 5h. Sinä aikana en voinut kuin olla kuumassa suihkussa ja sängyssä kaurapussi selänpäällä lämittämässä. Tuli ihan synnytys mieleen. Vuoto ei siltikään ihan kunnolla alkanut ennen kuin illan ja yön aikana

HOITOKIERTO ALKAA!
Kierto alkoi 18.12.2014
kp 2 lämpö 36,4C eli alkukierron lukemiin humpsahdus. Aamulla sängystänoustessa huomasin, että vuoto on todella alkanut. Kuppi tuli ylitse heti, kun nousin klo 7. Ja klo 10 mennessä kuppi oli tullut yli jo 3 kertaa aivan valtoimenaan. Seassa tosi isoja ja sitkeitä hyytymiä - eli kunnon limakalvo ollut. Burana taitaa pitää kipuja poissa sillä aamupäivästä kipuja ei ole, mut iltapäivälle, kun vuoto taas hieman tasaantui alkoi myös kivut. Toivottavasti burana ehtii.
Mutta tästä sitä sitten lähti hoitokierros.
kp 3 ei ihmeitä 36,3 C vuotaa vielä ihan reilusti.
kp 4 36,2C. Piikit alkoi. Vuotaa edelleen, välillä ihan holahdellen. Limakalvo kohdussa 3mm ja munasarjoissa paljon folleja molemmin puolin. Ekat piikitykset.
kp5 36,2C vuotaa edelleen hieman. Selkä kipeytyi äkisti, mut ehkä johtuu huonosta asennosta. Illalla otin Burana 800 ja sitten vasta tajusin, ettei ehkä olisi kannattanut.. noh, toivottavasti ei vaikuta. Pergoveris kirveli ikävästi.
kp 6 36,2C ei ihmeitä. Selkäkipu hellittää.
kp 7-15 Piikkejä pistettiin Gonal-f 100ky, Pergoveris 150ky ja Cetrotide 0,25 ja perjantaina ennen maanantain punktioo näkyi noin 33 sen kokoista, että voitaisiin kerätä. Gonapeptyl pistettiin irroituspiikiksi, jotta hyperiltä vältyttäisiin.
Kp 16 dpo 0 2.2.2015 punktio. Saaliiksi 10 solua. Ei tietoa kypsyydestä. Huomenna selviää ja siirto sitten keskiviikkona, jos alkiota tulee. Pregnyl 1500iu
kp 17 dpo 1 4 solua on hedelmöittynyt ja huomenna pitäisi sitten olla alkionsiirto ja piina voisi alkaa! Ylävatsa on kipeä ja samoin kyljet sekä munasarjojen seutu. Sellainen olo kuin olisi kovasti ilmavaivoja, muttei kuitenkaan ole. Lugesteron alkoi!
Flunssa iskemässä ja iltapäivällä lämpö 37,5C
Dpo 2 PP 0 4.2.2015 yksi siirrettiin. Pregnyliä 1200iu. Siirto meni hyvin. Hyperiä päällä. Munasarjat 7cm ja vähän nestettä. Kipuja on ja vihlaisuja, mutta pärjään.
PP 1 dpo 3 Aamulämpö 36,8C. Iltalämpö yli 37C ja nänniarkuutta. Tänään laitoin lisää pregnyliä 1200iu ja se avarmana aiheuttaa oireita. Hirveä turvotus ja vatsa jotenkin epäkunnossa. Pukapat raivostuivat tästä. Syömään ei pysty kuin pienen määrän kerralla kun on ehti täynnä ja kamala olo. Aamulla oli paino tippunut, mutta tiedä sitten huomisesta. Nyt tuntuu hulluna turvottavan.
PP 2 dpo 4 36,2C. Olo parempi aamupäivästä ja lähdinkin lapsen kanssa asioille. Asioilla tuli kovia vihlontoja vatsaan ja munisten seudulle ja ilta meni sitten kovissa kivuissa. Olisi pitänyt lähteä jo aikonaan päivystykseen, mutten ehtinyt. Toivoi, että lepo auttaa.
PP 3 dpo 5 36,7 C Kivut jatkui ja lähdin päivystykseen (väärään paikkaan). Jouduin odottamaan 7h ennen kuin minut otettiin vastaan ja samantien huomattiin, että jonotin väärässä sairaalassa. Sain lähetteen hoitavaan sairaalaan ja lähdin sinne illalla taksilla. Yö meni osastolla nestetipassa. Munasarjat oli turvoksissa ja vatsaontelossa oli nestettä. Munikset 7cm ja 8cm.
Lepo auttoi ja tilanne parani iltaa kohden.
PP 4 dpo 6 sain 3 päivää lisää sairaslomaa ja kiellon pistää enää pregnyliä maanantaina, kuten tarkoitus oli. Lepoa ja juomista koko päivä. Lepo auttoi ja kivut alkoi hellittää. Olisin saanut viikon saikkua, mutten halunnut. Kontrolli PP 8.
PP 5 dpo 7 Lepopäivä kotona. En tehnyt muuta kuin makasin ja kivut siinä sitten selvästi hellittivät. Kävely ei enää ollut kumaraa vaan ihan normaalia :)
PP 6 dpo 8 aamulämpö 37C aika korkealla. Ei oireita sinänsä, mut vatsallaan nukkuessa tuntuu rinnoissa arkuutta. Hyperi on selvästi hellittänyt eikä enää tunnu kuin oikeassa munassrjassa pikkuvihlaisuja välillä. Lepo on tepsinyt. Testi näytti aamulla vielä positiivista vaikka siis hyvin hyvin pieni haamu. Iltapäivällä istuin aivan hiljaa liikkumatta sohvalla ja katselin perheen kanssa ohjelmaa, kun kohdunseudulla tuntui kaksi lyhyttä vihlaisua. Satuin huomaamaan ne ja ne tuntui vähän erilaiselta kuin munasarjavihlaisut. Painoin ne mieleen.

PP 7 dpo 9 Aamulämpö 36,9C. Ei taida olla oireita. Raskaustestiin tulee edelleen jälkeä ja näytti, kuin yksi testi iltapäivällä olisi ollut aamullisia vahvempi. Yöllä lämpö 37,2C. Kohdunsuu auki, mutta aika kiinteä muuten. Jotain oloja ehkä kohdun seudulla jossain vaiheessa: lämmöntunnetta. Neutraali olo jotenkin. Tavallaan rauhallinen, mut huomaan vähän stressin nousevan. Paksumpi viiva nosti toiveet, mut saattaa olla vaan epäpuhtautta.
PP8 dpo 10 Aamulämpö 36,6C. Ei oireita. Aamulla väsytti ja ehkä eilenillalla tuntui kohdunseudulla lämmin tunne, mut ei oikeasti mitään tuntoja. Raskaustestit vähintään samanvahvuiset kuin eilen. Tiedä sitten. Ultrassa näkyi edelleen suurentuneet munasarjat, mutta neste oli poistunut ja varmaan kivut sen myötä. Rauhassa pitäisi muistaa ottaa. Lämpö on illalla ollut 36,8-37,1C välillä eli selvästi koholla.
Menkkamaisia kipuja alkoi tuntua illalla. Sellaista lämmöntunnetta kohdunseudulla on ollut jo ainakin eilisestä, mutta nyt on selän ja lonkkien suunnalla sellainen menkkamainen tunne. Menkat olisivat normaalisti alkamassa ehkä jo huomenna, mutta eiköhän lugesteron pidä ne kuitenkin vielä poissa. Kohdunsuu vaikuttaa kiinteältä, mutta ihan kuin olisi vähän auki ja alhaalla. En oikein osaa selvästi tulkita enkä viitsi hirveästi sitä ronkkia.
Tässä kuvat... keskimmäisessä Pregcheckit vierekkäin. Toinen eilisaamulta, toinen tältä aamulta PP8
Alimmassa kuvassa PP7 aamun testi ja sitten PP8 aamu-, päivä- ja iltatestit. Kuvan kontrastia on säädetty.



PP9 dpo 11 36,5C aamulämpö. Aamulla väsytti ja herätessä oli olo, että menkat alkoi, kun jotain hulahti housuun. Vessassa tarkistus osoitti, että se oli jotain muuta kuin menkat. Aamupäivästä rakon ollessa täynnä tuli sellaisia menkkamaisia jomotuksia, mutta ne siitä sitten vessareissun myötä hellitti.
Aamun testit antoi taas viivaa, mutta tiedä sitten siitä vahvistumisesta. Minusta viiva näytti yhtä vahvalta kuin illalla vahvin. Toisaalta aiemmassa raskaudessa iltaviivat oli aina vahvempia.

Pp 10 dpo 12

Aamun testi oli haaleampi kuin eilen iltapäivällä tehty. Silti digi antoi tulokseksi Raskaana 1-2 <3
Ihana ystävänpäiväyllätys <3
Kostea olo. Aamulämpö 36,8C. Ei oireita paitsi pieniä vihlaisyja välillä. Ja rinnat hieman turvonneet.
PP11 dpo 13 36,8 C. Ei ihmeitä oloja. Ei oikeastaan mitään. Testeissä vähän viivat ehkä aavistuksen vahvistuneet. Mistään oireista ei kyllä raskautta huomaisi, mut edellinenkin raskaus oli aika oireeton. Ihan hyvä niin. Rinnat on ehkä hieman turvonneet, mut siinä kaikki.
PP12 dpo 14 36,5 C (aamulämpö on alhaisempi aiemmin herätessä). Nänniarkuutta havaittavissa, mutta muuten normiolo. Aamusta vähän jotain jomotusta kohdunseudulla. Apteekin oma antoi hailuraa viivaa, mutta oli se PP9:stä vahvistunut. Mitään huimaa hCG-nousua ei ole tapahtunut, mutta aiemmassakin raskaudessa se nousi kohtuu hitaasti ilman, että se tarkoitti mitään negatiivista.
PP 13 dpo 15 36,6c aamulämpö. (luulin aamulla, että: ) Aamun testi ihan aavistuksen vahvempi ja vaaleampunaisempi kuin edellisen päivän testit. Hitaasti vahvistuu. Toivottavasti kuitenkin tarpeeksi nopeasti. Oireita ei oikeastaan ole kuin pientä painetta alavatsalla rakon ollessa täynnä. Testit pregcheck ja wondfo. Ajan kuluessa hieman vahvistuivat kumpikin. Wondfo selvästi kavereitaan vahvempi ja se lohduttaa vaikka pv:n vahvistuminen on hidasta.
- Iltapäivätestien jälkeen rauhallinen olo rapisi, kun testit olivatkin entistä haaleampia ja aamun testit olivat kuivuneet edeltäjiään haaleammiksi vaikka mielestäni muistin, että ne olisi olleet vähän vahvempia. :/
Onneksi veritestipäivä on huomenna ja ylihuomenna saan siitä sitten tuloksen.
Täytyy myöntää, että illan olen testannut ihan heikkopäisenä joka pissasta ja jos jotain positiivista, niin joka testiin on kyllä tullut viiva, vaikka tosiaan hailee hailura. Samalla sitten myös vatsanpohjassa on ollut tuntoja, mut nekin saattaa johtua paniikista. Aiemmassa raskaudessa tälle aamulle oli viiva jo selvästi vahvistunut, mut tällä kertaa tosiaan tulokset ovat kerta toisensa jälkeen entistä haaleampia. Kyllä tässä on nyt sellanen tunne, että mönkään meni. Tänään jostain syystä kaatui nyt kaikki maailman murheet niskaan :( Toivottavasti se on vaan raskausoire...
Mut yhtä kaikki. Keskittymiskyky on tipotiessään. Lämmöt sentään ovat vielä koholla ja iltapäivän lämpö on järjestään 37C. Alla vielä kuva testeistä, joissa ei kyllä mitään näy siihen verrattuna mitä pitäisi jo pilkottaa :(
Kohdunnapukka on pehmentynyt ja auki sormenpäälle. Aiemmin on ollut ylhäällä ja alhaalla mutta aika selvästi kuitenkin kiinni. Ei hyvältä näytä.

PP14 dpo 16 Aamulämpö 36,6C. Liuskoissa ei vahvistumista huolimatta yön yli pidätyksestä. Päivän toisesta pissasta digitesti antoi tuloksen EI RASKAANA (3,5h pidätyksen jälkeen). Päivän kolmannesta pissasta digitesti oli edelleen samaa mieltä (4,5h pidätyksen jälkeen)
Pahalta näyttää.
Veritestipäivä tänään, joten tulosta odotellessa. Se saattaa tulla jo tämän päivän aikana, mutta viimeistään huomenna. Aikalailla tappiomieliala on päällä. Luget lopetan heti, kun vaan tulos tulee. Vahvin viiva tuli PP12 ja sen jälkeen viivat ovat vähä vähältä haalistuneet tai pysyneet samana.
Ensin luulin, että digitesti oli väärässä, kun viivat näyttivät avatussa testissä (TIEDÄN ETTEI SAISI AVATA) ihan samalta kuin siinä testissä, josta plussasin. Mutta lähempi tarkastelu osoitti, että ne oli haaleammat ne viivat näissä tämänpäiväsissä testeissä :/
Noh, jos jotain positiivista, niin ainakin jotain yritti tapahtua. Jospa seuraavasta yrityksestä sitten onnistuisi. Alla on testit, jotka tein samoista pisuista kuin mistä digit näytti negaa.

PÄIVITYS: Veritestin tulos oli 17, joten sen vuoksi testeihin tuli vielä viivaa, vaikka digi antoi miinusta!

Ja tässä on sitten illalla tehtyjä testejä lyhyemmällä pidätyksellä. Kaksi ylintä on samasta ja alin sitten ihan pikaisesta lirusta noin tunnin pidätyksellä.
Antaa toivoa, että jotain olisi jossain, kun kuitenkin viivaa vielä tulee... Alimmassa näkyy kyllä kovin huonosti kuvassa mitään, mut siinäkin on viivalainen.
Illalla lämmöt alhaalla. 36,7-36,8 Jopa 36,4.

PP15 dpo 17 aamulämpö 36,6. Veritestin tulos 17 eli kemiallinen raskaus. Ensiviikolla vielä varmistus, mutta kyllä tämä siltä nyt näyttää, että tärppiä ei tullut.
Viivat varmastikin viikonlopun aikana haalistuu pois.
Menkkamaista jomotusta/kuumotusta tuntuu kohdun seudulla ja menkat varmaan alkaisi, jos lopettaisin luget. Ajattelin kuitenkin pari päivää vielä syödä ja tehdä testejä. Eiköhän se nyt tosiaan pian selviä.
Pp16 dpo18
36,7C luget on lopetin illalla, mut vielä ei ole vuoto alkanut. Aamulla testiin tuli hyyyyvin haalea, ehkäpä harmaa viiva joka vahvistuu kuivuessaan. Laskennallisesti hormonimäärä on alle 9 joten kyllä pv näyttää pienet määrät mutta vasta testiajan lopulla/jälkeen. Eli roskishaamut voi tarkottaa jotain jos hormoni on nousussa. Nyt odotellaan vuoto alkamaan, että huhtikuussa päästäisiin sitten siirtoon!kuvan saatan myöhemmin laittaa aamun testista
Huhtikuussa mahdollisesti pakastealkionsiirto.
PP17 dpo19 36,7C Eipä tässä varsinaisesti enää piinailla muuta kuin, että alkaisi nyt se vuoto sitten, että pääsisi tähtäilemään sinne alkionsiirtoon!
Mitään oireita tai tuntemuksia ei ole mistään. Olo on hyvä ja normaali. Lämmöt on pitkin päivää sahailleet ylös ja alas 36,4C-37C välillä. Kohdunnapukka on sormenpäälle auki, mutta kohtalaisen kiinteä edelleen. Raskaustesteihin ei tule enää minkäänlaisia viivoja.
Kunpa nyt vaan vuoto alkaisi!
PP18 dpo 20 36,7C Aamulämpö edelleen koholla. Ei mitään oireita mistään. Ei mistään. Tai ehkä, jos oikein tarkkaan kuuntelee tuota kohdunseutua, niin siellä tuntuu sellanen lämpöisempi olo, joka ehkä enteilee nyt sitä vuotoa.
Mut ei minkäälaisia häivähdyksiäkään ole ollut vuodosta.
Päänsärky kyllä on ollut aamusta lähtien. Raskaustestit ovat aivan sitten negatiivisia ilman minkäänlaista epäilystä. Vieläköhän lugesteron pitää vuotoa poissa, vaikka lopetin sen torstaina (tänään on sunnuntai)..
PP19 dpo 21 36,1C No nyt se aamulämpö lupailee jo hyvää sen uuden kierron alkamisen suhteen. Tänään tai viimeistään huomenna alkaa uusi kierto ja kp1. Särkylääkkeet on otettu jo vaikuttamaan ja suureen vuotoon on varauduttu. Toivottavasti kaikki tulee kerralla ulos, eikä tarvitse sitä sitten jäädä murehtimaan. Huomenna soitto polille raskaustestin tuloksen tiimoilta ja sitten pitää muistaa pyytää keltarauhashormonia aloittamaan seuraava kierto, että se passi sitten toteutuisi huhtikuussa :) Hyvillä mielin mennään eteenpäin.

Kemialliseksi raskaudeksi päättyi siis tämä kierto

Aiempia seurantoja löytyy seuraavilta sivuilta..
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1921427-piinailijoiden-oireet-ovulaation-jalkeen-ja-tulos/sivu14.html
Tältä sivulta löytyy kierto, jossa epäilen olleen kemiallisen raskauden
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1921427-piinailijoiden-oireet-ovulaation-jalkeen-ja-tulos/sivu40.html
Pitkän kierron kirjaukset löytyy tältä sivulta
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1921427-piinailijoiden-oireet-ovulaation-jalkeen-ja-tulos/sivu41.html
 
Viimeksi muokattu:
Yk3 ja Yk4 täällä. Mulla lapset -07 ja -08, km 12/13 (pilleriraskaus), miehellä ei lapsia. Harmonet-pillerit jätetty pois 9/14, keskeytetty yhdyntä lopetettu 31.10-14.


kierrot
TV 27
yk1 29
yk2 32
yk3 37
yk4 38 maca kp4-21, monivitamiinit kp11->, ovistikut
yk5 ?? greippimehu kp13-16, testissä haamu 2.3

yrityskiertojen keskipituus ~34


YK5 29.1
Kp 1-3 runsasta vuotoa.
Kp 4 vähäistä vuotoa. rakkautta.
Kp 6 rakkautta.
Kp 4-7 kovaa kipua suussa, paljastui hermoon asti tulehtunut viisuri joka ilmeisesti aiheuttanut oireilua jo pidemmän aikaa..
Kp 8 rakkautta.
Kp 10 maha löysällä. ovis-/kasvukipuja selkäpuolella. vähän vv.
Kp 11-13 hyvin vähän vv. eipä muuta..
Kp 14 reilusti vv. rakkautta. illalla todella kuivaa.
Kp 15 limat bongattu yöllä/aamulla, verensekainen limaklöntti klo.16.15. ovisplussa. stressiperäinen migreenikohtaus päivällä.
Kp 16 migreenin jälkioloja. verensekainen limaklöntti. oikea rinta aristaa. otesti haalistunut. peruin lääkäriajan, kun ovis oli jo.
Kp 17 jännä tunne alakerran seudulla :confused: molemmat rinnat aristaa. flunssan oireita, esikoisella korkeaa kuumetta
Kp 18 aamulla verensekainen limaklöntti. väsynyt olo, mut silti olen ollut tehokas. illalla lievää kipuilua mahan seudulla.
Kp 19 on olevinansa etovaa oloa.. mieli tekee tepposia taas : / vihlovaa kipua vas.puolel päätä ponnistaessa esim. yskiessä.
Kp 20 rakkautta
Kp 21 / DPO -2 housuihin lorahti märkää, ovistesti taas plussalla rakkautta
Kp 22 / DPO -1 issias vaivannut jo pari päivää. märkää edelleen.
Kp 23 / DPO 0 ovistestin testiviiva piirtyi plussaksi jo ennen kontrolliviivan ilmestymistä
Kp 24 / DPO 1 ovistestiin piirtyi jälleen testiviiva jo ennen kontrolliviivaa, vahvin ovis+ koskaan. rakkautta
Kp 25 / DPO 2 ovistesti edelleen plussaa
Kp 26 / DPO 3 tissit kipeät ja paleltaa todella paljon. rakkautta. viime aikoina olen ollut normaalia herkempi suuttumaan asioista.
Kp 27 / DPO 4 raskaustesti negatiivinen ja ovistesti edelleen positiivinen. jotenkin on luovutettu fiilis raskauden suhteen. tissit kipeät ja paleltaa edelleen.
Kp 28 / DPO 5 omituisia unia viime yönä. kovia menkkajomotuksia (=kiinnittymiskipuja) paha olo.
Kp 29 / DPO 6 näin unta plussasta viime yönä.
Kp 30 / DPO 7 menkkakivut aaltoilee, polttava / painava tunne. tissit kipeät ja paleltaa. omituisia makuja suussa, maistui mm. meikkivoide ja kissanpentu :O
Kp 31 / DPO 8 rakkautta. masisfiiliksiä.
Kp 33 / DPO 10 haamu testiajalla
Kp 34 / DPO 11 digi antoi tuloksen Raskaana 1-2
Kp 37 / DPO 14 First Signal kasettitestin viivat liki tasavahvoja :heart:

edit 23.4-15: Koska kohdallani oli nuo kaksi ovis+ niin tulin päivittämään tuon listan DPO:t oikein, eli jälkimmäinen oli oikea ovis. Plussan jälkeen oli joitakin repäisykipuja ja pitkin matkaa on ollut erinäisiä kasvukipuja. Väsymys on ihan omaa luokkaansa edelleen vaikka viikkoja on kasassa jo 11.
 
Viimeksi muokattu:
YK ?? (ilman ehkäisyä menty jo reilut 2 vuotta)
Nyt tulin kirjailemaan oireita kun ovisoireet oli niin selkeät ja ukon kellistyskin ajoittui noin hyvin.

DPO -1 Hirveä määrä ovislimaa bongattu ja ukko kellistetty
DPO 0 Ei mitään erityistä tai en ehdi havaitsemaan kun koko päivä yhtä härdelliä
DPO 1 Nännit kipeytyy, nenä tukossa
DPO 2 Nännit arkana, nenä tukossa
DPO 3 Päätä särkee, nenä tukossa, nännit arat, lämmöt +37,00
DPO 4 Nenä tukossa, nännit arat, nukkumaan mennessä kohdussa poreilee
DPO 5 Nenä tukossa, nännit arat, alavatsa kipeytyy päivällä, lämmöissä dippi 36,5
DPO 6 Nenä tukossa, lämmöt 37,2 jo aamulla (ei kuitenkaan kipeä olo), illalla bongattu iso tummankeltainen limatulppamainen löydös wc-paperista, rakkautta miehen kanssa :heart:
DPO 7 Nenä tukossa, lämmöt yli 37 heti aamulla, ip:n puolella jo 37,4, alaselkää vihloo, nännit todella arat ja niitä ihan särkee
DPO 8 Nännit todella kipeät aamulla ja vasen rinta kipuilee myös sivulta/kainalosta, selkeästi alkaa olla alavatsalla turvotusta ja repäisykipuja tuntuu ylösnoustessa, koko kohdun alue tuntuu aralle ja esim. yskimisen jälkeen jää elohiiri tykyttämään alavatsalle, alaselkää vihloo edelleen, järkyttävä väsymys aamupäivällä, lämmöt jo 37,8 mutta olo ei ole kipeä eikä viluinen. Hitto nää lämmöt olis kyllä jo liian lupaavat :) Aiemmissa plussakierroissa lämmöt olleet juurikin tuolla 37,5 tasolla eli reilusti korkeammat kuin negakierroissa. Taas tullaan korkeelta ja kolisten alas viikon kuluttua...
DPO 9 Lämmöt aamupäivällä jo lähes 37,5, tissikipu vähän helpottanut, alavatsa välillä kipuilee ja tuntuu että siellä olisi jotain ylimääräistä. Niinkuin joku appelsiinin kokoinen köntti olis asennettu tonne alavatsaan ja se on jotenkin tiellä/edessä jos joutuu kumartumaan. Lisäksi hirveä möyrästys ja kuplinta kokoajan alavatsalla/kohdun alueella.
DPO 10 Jotenkin sellanen fiilis että eipä se plussa tule tälläkään kierroksella. Oireet on kadonneet. Nännit ihan ministi kipeät. Reissupäivä töissä joten ei kyllä ole ehtinyt pahemmin oloja tunnustelemaankaan.
DPO 11 Edelleen luovuttanut fiilis ja oireet loistaa poissaolollaan. Rinnat puristelemalla vähän arat. Lämmöt vieläkin lähes 37,5. Elohiirimäistä vipatusta alavatsalla/navan alapuolella/sivuilla tosin vieläkin. Kärsisköhän vielä perjantaihin ootella testien kanssa.
DPO 12 Lämmöt enää 37,1. Eipä hyvältä vaikuta. Jotenkin ei oo enää epäselvää että alkaako ne menkat. Ainoa jännitys että koska alkavat. Meillä olis perjantaina miehen kanssa laatuaikaa kahden joten toivottavasti ei silloin vielä hanat aukea. Edit: No iltapäivän puolella lämmöt taas 37,5. Emmäätiiämistäänmittään :ashamed:
 
Viimeksi muokattu:
Noniin, täällä taas :D yk2 lähtee käyntiin.. Oviksen tikuttelun aloitan kp 10 eteenpäin ;)

Kp 1-5 menkat
Kp 6-8 nippailua munasarjoissa (munasolun kasvukipuja?)
Kp 9-10 kuiva kausi ohi, kosteus lisääntyy...:D ovistestissä haamu
Kp 11-12 kn pehmentynyt ja takana? Ovistestissä hieman tummempi viiva..
Kp 13: -
Kp 14: ovistestissä tasavahvat viivat! Nyt siis dpo -1 :)
DPO0: jomotusta vatsassa ja alaselässä. Punertavaa limaa. Lämpö 36,6.
DPO1: nippailua ja jomotusta toispuoleisesti (munasolu irronnut?). Paljon vv. Lämpö 36,5.
DPO2: ei erikoista.. Lämpö aamulla 36,7. Paljon vv.
DPO3:aika matelee.. :D kn ylhäällä ja jotenkin vinossa, ei meinannut sormi yltää. Lämpö aamulla 36,6.
DPO4: ajoittain hyyyvin lieviä menkkamaisia tuntemuksia mahassa. Lämpö 36,7. Muutama finni myös ilmestynyt kasvoihin. Paljon vv.
DPO5: kn edelleen ylhäällä ja "vinossa". Lämpö 36,9. Paljon vv.
DPO6: lämpö aamulla 36,5 (?!) mistähän johtuu tuo notkahdus?
DPO7: satunnaista vihlontaa kohdunkaulassa? Joka säteilee jonnekin tuonne häpyluuhun.. Niin ja ihmeen oireettomat rinnat?? Yleensä ne on pamahtanu aroiksi jo oviksen aikoihin :D kn kiinni ja kova.
DPO8: lämpö tasan 37. Jotenkin ei raskaana oleva olo..nyt siis menossa kp 23. Testaamista yritän venyttää sinne kp 28 asti jos vaan onnistuu..:D
DPO9: lämpö 36,8... Enpä sitten pystynyt olemaan testaamatta, ja negahan sieltä tuli. Alkais nyt ne menkat vaan... Heräsi epäilys että olisikohan ovis voinut olla pari päivää oletettua myöhemmin? Muoks: menkkajuilinnat alkoi... Nyt vaan odotellaan että milloin se vuoto alkaa...
DPO10:menkkaolot loppui? Mutta silti edelleen vahva tunne että kyllä se täti sieltä vielä tulee... Odottelis vielä pari päivää ja jos ei vuoto ala nii testaan.
DPO11: ei edelleenkään tätiä eikä kipuja. Paljon vv, oikee holahtelee välillä nii paljon että pitää käydä tarkistamassa alkoiko menkat :D
DPO12: eipä oo hanat auennu vieläkään..mutta eiköhän nuo kohta aukea. Lievää menkkakipua.. Lämpö 36,9.
DPO13:-
DPO14: ei menkkoja, eikä kyllä mitään muutakaan :D nyt siis kp 29.
DPO16?: jotain viivanpaikkaa saatu r-testiin... Luultavasti ovis todellakin ollut oletettua myöhemmin, nyt menossa kp 31 (kierto 28-30 pv) Nyt siis vaan seuraillaan tuleeko sitä kunnon viivaa testeihin vai alkaako vuoto..
MUOKS: ja illalla alkoi vuoto eli kp1
 
Viimeksi muokattu:
Täällä taas. YK9:

KP9: gyne ultraa. Johtofolli 19mm, gyne olettaa, että ovis tänään tai huomenna. Tikutan gynen jälkeen ekan kerran tässä kierrossa -> haalea haamu. Mies poissa, eli ei voi tehdä ees varotoimenpiteitä.
KP10: maha turvonnut ja kipeä, ehkä eilisen aukkarin takia. Verensekaista vuotoa oletettavasti samasta syystä. Iso lima. Lämmöt alhaalla, illalla 36,4, testeissä vahvahko haamu.
KP11: ovishaamu haaleampi, höh! Ei kipuja tms. Pari krt limaista vuotoa. Aamulämpö 35,7. Vasta illalla petipuuhia ekan kerran. Johtofollin on pakko olla jo joku 21-23mm, ellei se viel ole irronnut.
KP12: ovisplussa, illalla vielä vahvempi. Seksiä.
KP13: aamulla vielä vahva plussa, haamuuntuu illaksi, mahapistoja etenkin oikealla, siellä johtofolli olikin, limaista vuotoa.
DPO1: testi haamu, ei juuri kipuja, mut aamulämpö 35,3...
DPO2: lämmöt yhä alhaiset, illemmalla just ja just 37.
DPO3: vv lisääntyy, tätä ennen hyvin kuivaa, lämmöt välillä 36-37.
DPO4, DPO5: vatsataudissa, ei juur muiden oireiden seurailua, parhaimmillaan lämpö 37,8 (kuumetta), kuivahkoa, DPO5 kosteampaa illasta ja lämmöt ei oikein kohoa, just ja just 37, kun pitää mittaria kauan.
DPO6: mahdollisen ovulaation paljastavassa verikokeessa käyty, ke tulokset. Aamulämpö suusta 36,5, kainalosta 35,4... Keskipäivälämpö suusta 37,2, kainalosta 36,9. Etoo, mutta johtuu edesmenneestä oksutaudista. Mahassa ei tunnu oikein mitään.
DPO7: ei mitään ihmeellistä. Iltapäivällä mukamas jotain pistotunteita tuntui alamahassa, mutta kestivät vain pienen hetken. Laitetaan kuitenkin ylös. Vv vähän runsaampaa.
DPO8: gyne kertoo progetulokset: ovulaatio on tapahtunut ja arvo hyvä. Jes. Rinnat EHKÄ kipeytymässä. Lämpöjä en aio mitata enää ikinä :) Ei mitään oloja.
DPO9: testailen "ilokseni", nega, vaikka muka jotain varjoa näkyis. Rinnat kipeytyvät sivuilta.
DPO10: negatesti. Rinnat kipeämmät. Mahatuikahduksia välillä.
DPO11 ja DPO12: ei mittää erityistä, välillä mahassa kipeyttä, välillä ei, vv vähän runsaampaa, kohdunnapukka vielä kovahko, rinnat kipeät, tavallinen pms-olo.
DPO13: menkkaolot, etoo, rinnat vielä arat.
DPO14 -> KP1
 
Viimeksi muokattu:
•kp1-2 vuoto
•kp3 niukka vuoto. Seksiä
•kp4 ei mainittavaa
•kp5 seksiä
•kp6 ei mainittavaa
•kp7 o-testi nega, mutta vahva viiva. Seksiä. Lämmöt tavalliset eli 36.1
•kp8 seksiä, otesti nega
•kp9 seksiä, otesti nega
•kp10 seksiä, otesti nega
•kp11 otesti nega
•kp12 otesti nega, seksiä
•kp13 otesti nega
•kp14 otesti aamulla melko vahva, illalla jo lähes yhtä vahvat. CB digi ei vielä hymyillyt. Seksiä
•kp15/dpo-1 otestiin aamulla yhtä vahvat viivat ja CB digi hymyili. Seksiä.
•kp16/dpo0 aamulla vihlontaa alavatsassa. Ovistesti tummunut entisestään ja CB hymyilee. Seksiä. Ovis oli luultavasti tänä aamuna. Lämmöt nousi myös 36.1->37.
•dpo1/kp17 lämmöt 37.1, nännit omituisen oloiset. Ensimmäinen provera otettu, oletuksena että ovis tapahtui edellisenä aamuna
•dpo2/kp18 kovat alavatsa kivut aamulla. Toinen provera otettu. Lämmöt 37.1 , nännit edelleen jotenkin omituisen tuntoiset, vähän arat, mutta ei kipeät. Seksin aikana sattuu kohtuun.
•dpo3/kp19 provera otettu. Lämmöissä pikku dippi 36.9. Edellis yönä villejä unia. Vatsakivut aamulla, limailut alakerrassa ja hajuherkkyys.
•dpo4/kp20 provera otettu. Vatsakivut aamulla. Kuumeinen olo, lämmöt 37.2. Seksin aikana sattuu kohtuun ja oikeaan munikseen. Seksin jälkeen limojen mukana vähän punaista. Tissit täyteläisen ja aran tuntoiset. Kn auki. Eli tais toivo mennä tästä kierrosta.
•dpo5/kp21 villit unet. Pitkin yötä heräilin joko paleluun tai tissien viilteleviin kipuihin ja arkuuteen. Nyt aamulla kovat alavatsa vihlasut kohdun tietämillä ja säteilee myös alapäähän. Tissit ei niin kipeät ja arat kuin yöllä, mutta nännit kuitenkin arat. Lämmöt 36.9. Tosi paljon vv, 5 provera otettu. Illalla olin juhlimassa.
•dpo6/kp22 aamulla vihlovia kipuja (kuumotusta) kohdussa, aamulämpö 36.9. 6provera otettu. Ärtyisyyttä. Tissikipu ja herkkyys ei oo enään pelkästään nänneissä vaan koko tissit on nyt arat ja kipeät. Vv.
•dpo7/kp23 Tissikipu!! 7provera otettu. Kohdussa polttelua ja kuplintaa. Lämmöt 37. Käytiin miehen kanssa parin tunnin hiihtolenkillä, jonka aikana oli tullut vaaalean ruskeaa valkovuotoa, pelottaa menkkojen alku ja itkut taas itketty. Illan aikana ei tullut kuin kirkasta vv. Aivan kamala palelu, mikään ei auta! Illalla jo klo 20 nukkumaan, yöllä jatkuvaa heräilyä joko paleluun tai tissikipuun. Alavatsa myös kipeä jos mahallaan yrittää nukkua.
•dpo8/kp24 8provera otettu, tissikipu ja nännipihat laajentuneet. Aamulla kohdussa polttelut. Puoleen päivään mennessä vain kirkasta vv, illalla vähän rusehtavaa vv. Lääkärille soitettu ja saatu määräykseksi nostaa provera annosta 20mg, koska vuoto tulee aina kuurin läpi. Lämmöt 36.9
•dpo9/kp25 vieläkään ei kunnon vuotoa. Proveraa en ottanut enää tänää ja nyt odottelen että kunnon vuoto alkaisi viimestään huomenna. Hengästyminen helposti. Yöllä kaks kertaa pissalla. Lämmöt 37. Tissit kipeät.
•dpo10/kp26 Ei vuotoa, vessassa käydessä pyyhittäessä aivan himppusen rusehtavaa valkkaria. En ottanut proveraa. Lämmöt 37.1 , tissit kipeät. Tein kaapissa olleen r-testin, oli joku virheellinen yksilö kun heti meni se kohta mihin viivat tulee jotenki omitisen ruttuisen näköseksi. Näky siinä testiviivalla kaveriki, mutta niin noissa sofeissa näkyy aina.
•dpo11/kp27 Ei vuotoa, vessa käynneillä pyyhittäessä rusehtavaa valkkaria. En ottanut proveraa. Tissit kipeät ja hohhoijaa alkais jo menkat! Lämmöt 37.2
•dpo12/kp28 Ei vuotoa. Lämmöt 37.3 aamulla vatsakipuja, tissit sivuilta kipeät. Välillä vv niin että on ihan varma että nyt ne menkat alkoi muttei sitten kuitenkaan. Palelee! Tosi herkkänä, itken kaikelle, tätäkin jatkunut pari pv.
•dpo13/kp29 Ei vuotoa. Proveran takia vuodon olis pitänyt alkaa jo 6pv sitte. Plussa unia nähty nyt monen yön painajaiskierteen jälkeen. Nenätukossa herätessä. Tää nyt ei liity yhtään mihinkään, mutta pottuvarpaan suonta vetänyt monena päivänä, tosi ikävä tunne! Vatsallaan ollessa alavatsa tuntuu täydeltä. (merkki menkoista?) Edelleen uskon menkkojen alkavan! Lämmöt 37.2
•dpo14/kp30 Lämmöt 37. Ei vuotoa. Tissit kipeät vain puristellessa. Muinakin löhöilypäivinä kipu ollut vähäisempää ja työ/koulupäivinä kovempaa. Palelee!! Seksiä. Haluttais testata mutta ei oo nyt testiä saatavilla. Masentaa kun tuntuu varmalta että sieltä se vuoto tulee :( PLUSSA :heart:
-----------
kp29 Lisäyksenä vielä, että vaalean ruskeaa limaista tiputteluvuotoa tullut dpo7 lähtien, yleensä vain pyyhkiessä ja ponnistellessa todella vähäisissä määrin. (lähes huomaamattoman vähän dpo9 jälkeen) Aikaisimmissa Provera kierroissa vuoto alkanut aina 1-2tuhrupäivän jälkeen
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: hemuli89 ja heidip*
Liitympä minäkin mukaan piinailuun :) Oikeastaan tämä on YK1 tai ainakin ensimmäinen, että listailen oireita muiden yrittäjien tyyliin. Kierron pituus viimekierrossa oli 25vrk.

Ma-To kp1-4 menkat, runsaammat kuin vuosiin (ekat luomumenkat tyhjennysvuodon jälkeen)
Pe-Ti kp 5-9 Ei mainittavaa
Ke kp 10 Kamalat himot ollu jo pari päivää. Aamulla Paljon venyvää kirkasta limaa. Vasemman puoleista munasarjanippailua.
To kp 11 Edelleen kamalat himot. Munasarjanippailua vasemmalla.
Pe kp 12/dpo 0(?) Hellyyttä kovasti (ei ovulaatiotestiä, mutta limoista ja nippailusta päätellen eilen dpo -1)
La kp 13/dpo 1 hellyyttä (CB:n digiovulaatiotesti hymyili - ei ollut tarkoitus edes alkaa testailla, mutta kun, tiedättehän te...). Edelleen kamalat himot ja rinnat arat. Vasemmalle puolelle munasarjanippailua.
Su kp 14/dpo 2 Tissit aamulla aivan kamalan kipeät!! Nukkumaan mennessä hentoista ”juilintaa” jossain kohdun suulla. Nyt vasta tajusin, etten saanut pissatulehdusta minkä yleensä saan seksistä, mahtava tunne, ei tartte popsia antibiootteja :D
Ma kp 15/dpo 3 Etova olo koko päivän. Tuskin liittyy kiertoon mitenkään, mutta ällöttää silti ja otin närästyslääkkeenkin. Rinnat ei oo enää kipeät. Satunnaista nippailua vasemmalla munasarjassa. Yöllä vihlontaa kohdun suulla.
Ti kp 16/dpo 4 Kamala kiire ja väsy koko päivän, ei ehtiny tuntemaan tuntemuksia, nukuinkin vaan 4h... Nukkumaan käydessä hentoista nippailua vasemmalla munasarjassa ja kohdun suulla. Etova olo puolesta päivästä eteenpäin.
Ke kp 17/dpo 5 Ihan kamala väsymys ja etova olo puolesta päivästä eteenpäin (univelkaakin kyllä on). Runsaasti kellertävää valkovuotoa (hiiva?). Hentoista menkkajuilintaa kohdun suulla ja nyt aivan kamalasti juilii vasemmalla munasarjan kohdilla. Nimeämätön ahdistus joka alkoi illalla!!

Tässä mennään nyt. Osaako joku kertoa kokemuksesta mistä tää kamala vasemman munasarjan kohdilla oleva vääntävä/juiliva kipu johtuu? Kiitos jos joku osaa vastata :)
 
Mä niin vannoin etten lähde tähän, mutta :D

KP1-4 vuotoa

KP13 seksiä

KP14-15 mahdollisesti ovulaatio (ennen tätä kiertoa tikuttelin ja osui aina kp13-15)

Dpo5/6 Pari tuntia kestänyt melko kova menkkamainen vatsakipu

Dpo8 Täyteläiset, ei kipeät rinnat. Limaklöntti.

Dpo9 Rinnat alkanut aristaa (nega testattu ystävänpäivän kunniaksi)

Dpo10 Pala kurkussa-tunne, sekä aivan jäätävä väsymys (voi johtua yövuoroistakin..), punakat posket.

Dpo11 Selkä- ja vatsatuntemuksia, tosi paljon unia yöllä (en yleensä näe)

Dpo12 Rinnat kunnolla kipeäksi tänään, viime yönä näin taas unia, alaselkätuntemuksia.

Tämä kierto ollut tosi oireeton verrattuna aiemmin, jolloin on tullut seurattua liiankin tarkasti. Testaan vasta seuraavan kerran jos menkat myöhässä :) Ylihuomenna pitäisi alkaa viimeistään.
 
Viimeksi muokattu:
Tirlantaata:
Keltarauhanenhan voi tuottaa kipua kasvaessaan. Suunnilleen viikon kuluttua ovulaatiosta se on suurimmillaan jolloin kipukin tietysti lisääntyy kun kasvaa isommaksi. Keltarauhanen alkaa surkastua n.10päivän jälkeen ovulaatiosta.
 
Viimeksi muokattu:
Uusi kierto. Yk2. Uutena luget loppukiertoon.

Kp1-5 vuoto. 2 ekaa rajua kipuineen. Sitten väheten
Kp 6 menkat loppui kuin seinään. Pientä limaista tummaa joillakin vessareissuilla. Kipuilua.
Kp7 ei ihmeitä. Pieniä kramppeja alamahalla. Lämmöt 36,2-36,4
Kp8 molempia "nivusia" särkee. Kosteus lisääntyy samoin halut. Lämmöt aamulla jälleen korkealla, lopetan niiden mittaamisen! Armoton väsymys.
Kp 9 kipuilua. Ovistesti nega. Lämmöt 36,7.. PMS tyyppistä hermon palamista. Maito tiukemmassa. Haluja.. Lähestyvä ovis? Väsyttää armottomasti. KN pehmeä ja avonaisen tuntuinen. Lisäntyvää valkkariA?
Kp 10 ovistesti nega. Lämmöt 36,2. Olossa ei muutosta. Haluja. Kn aamulla tavallinen. Illalla kn avoin ja pehmeä. Sex.
Kp 11 Lämmöt 36,1: ovistestissä himpun vahvemi viiva. Digi nega
Kp 12 lämmöt 36,4 ?verituhru pikkareissa!? ovitesti tummempi ja digissä vilkkuva hymynaama :O pientä kipuilua. Maito tiukassa. Illalla kovempaa kipuilua kummallKin puolella alamahaa. Lima kirkkaampaa ja liukkaampaa. Sex. Kn ylhäällä pehmeä.
Kp13 lämmöt 36,4. Vilkkuva hymiö. Kiukkua. Perustesti nega. Maito tiukassa. Ei muita oloja, pientä kipuilua. Kn ylhäällä pehmeä.
Kp14 lämmöt 36,5 vilkkuva hymiö. Ei oloja. Kn ylhäällä pehmeä. Sex
Kp15 lämmöt 36,2 vilkkuva hymynaama. Ei erityistä
Kp16 lämmöt 36,1, vilkkuva hymynaama. Lievää kipuilua. Ovistesti todella hailu nega. Tympii. Kn korkealla ja pehmeä. Kosteutta . Tympii. Sex
Kp17 lämmöt 36,1. Vilkkuva hymiö. Liuskassa vahvempi viiva. Saniainen sylkitestiin.
Kp18 lämmöt 36,4. Vilkkuva hymiö. Vahvempaa viivaa. Sylki sekalainen kuvio.
Kp19 lämmöt 36,4. Vilkkuva hymiö. Saman tummuinen viiva. Ultrassa hieno limis mutta vain reilu 13mm folli joten tikutus melko turhaa.
Kp20 lämmöt 36,1 saman tummuinen viiva liuskat. Migreeni. Kirkkaampaa limaa. Illalla viiva vahvistunut. En tehnyt digiä..
Kp 21 dpo-1 36,4 tumma ovisplussa. Digi hymiö. Päivällä tosi tumma viiva. Alamahajomo . Kipuilua. Kirkas vv. Sex . Illlalla kunnon limaa mutta sex ei onnistunu enää :(
Kp22 dpo0 kn kiinni. Lämmöt 36,4. Kipuja aamulla. Lämmöt päivällä jo 36,8 eli ovis oli ja meni. Näillä mennään. Sex. Kivut aamulla kyllä niin selvästi että oletettavasti ovis silloin. Nännit kipeytyy, palelee. Maito edelleen tiukassa.
Kp23 dpo1 lämmöt 36,8. Maitoa tulee taas. Virtsis meinaa iskeä :(
Kp24 dpo2 aamulämpö 36,1 :O. Wtf! Tänään ultra. Kipuja alamahalla ja selässä. Ultrassa hieno Proge vaikutteinen limis ja keltarauhanen! On siis ovuloitu :) Luget. Illalla palelee. Nännit kipeät. Väsymys.
Kp25 dpo3 lämmöt 36,4 päivällä 37,1. Väsyttää ja palelee. Nännit kipeät. Muuten normaali olo.
Kp26 dpo4 lämmöt 36,7. Pissa haisee kaalilaatikolle. Normaali olo. Ilmavaivoja ja paineen tunne.. mutta tätä aina keltarauhasen kanssa. Metallinen olo suussa jos miettii vaikka jäätelön syöntiä. Hermo palaa.
Kp27 dpo5 lämmöt 36,7. Ei mitään oloja. Luget tekee huimausta hetki laitosta. Aaltoileva huono olo (luge). Mahan turvotus ja paineen tunne (luge). Ilmavaivoja (luge). Illalla kirvelevä kipu alamahalla . Luget valuu (vetistä vuotoa). Närästyksen omainen fiilis illalla. Yllättävän seesteinen olo.
Kp28 dpo6 lämmöt 36,7. Aamulla närästys. Ei mitää paitsi luge oireita (huono olo kun ne on laittanu, huimaa ja ällöttää ) KN tavallinen . Päivällä pelkkää luge oloa. Nega fiilis. Kn illalla menkka asennossa. Illalla järkyttävä väsymys.
Kp29 dpo7 yöllä nukuin kuin tukki. Valtavasti unia. Lämmöt 36,9. Aamulla huono olo (nälästä ) , nenä tukossa (muillakin nuha) ja alamaha ja selkä kipeät (huono asento nukkua ). Maha turvoksissa (Luget )Menkkamaiset kivut, paine. Pissa voimakkaasti tuoksuva. Nenästä verta. Kn korkealla ja kova. Itkettää ja vituttaa. Päivällä paheneva PMS räjähdysherkkyys, ärsyttää lasten väninä ja vääntö. Illalla mahaturvotus hävisi ja olo täysin normaali. Ei edes juuri väsytä vaikka aktiivinen päivä takana. Nega olo. Pitkälleen mentyä kova paineen tunne alapäässä. Ihan kuin vti olisi. Kuin joku tulisi toosasta ulos. Emätin /kohdunsuu kipuilua. Etenkin pissatessa. Ei kuitenkaan vti oireita.
Kp 30 dpo8 lämmöt 36,9 ovistesti nega . Alamaha hieman turvonnut. Ei muita oloja. Yöllä maito todella tiukassa. Lapsi valvoi monta tuntia. Makakipuja säteilee reisiin on off. Huono olo lugen jälkee, muuten normaali olo. Yön takia väsymys. Ihan järkkyjä maha kramppeja. Itkettää ja masentaa..pulssi nopea. Pitkällään ahdistaa. Nenä tukossa
Kp 31 dpo9 lämmöt 36,6 mahan turvotus katosi. Maitoa tulee taas eli menkkojen alkua enteilee (jos ei olisi lugeja). Olo normaali. Huomenna testi (?) ja luget loppuu. Raskaana en ole. Nännit ei ole enää kipeät. Sylkitestissä olevinaan saniaisia siellä täällä mutta se testi on seko. Hyvä fiilis, kaikki kireys poissa. Mä joka yleensä räjähtelen olen viilipytty :O. Illalla mahakipuilua ja palellus ilman lugeakin. Maha taas turvoksissa? Emätin turvonnut.
Kp32 dpo10 yöllä huono olo (johtunee nälästä ja illalla otetuista vitskuista). Maito tiukassa. Aamuiseen ovisestiin ensin heikko viiva sitten tummeni.. r.testissä haamu! Päivällä jatkuvaa menkkakipua. Salilla kipuja. Väsyttää. Mitään ei tee mieli.. Illalla kuitenkin normaali olo. Emätin turvotus kadonnut! ?maitoa tulee vaihtelevasti. Nännit hieman arat. .ehkä. aamulla uusi testi :(
Kp33dpo11 en mitannu lämpöjä kun ne on lugen takia koholla joka tapauksessa. Amulla huono olo ja pää kipeä. Ovistesti melkein plus ja raskaustesti selvempi viiva. Kaikki maistuu mutta täys olo nopeasti. Kahvikin maistuu. Soitto lääkäriin tänään. Tissituiketta. Väsymys. Huono olo iltaa kohti ilman lugeakin. Luget jatkuu . Ultra 13.4.
Kp34 dpo12 digiin raskaana 1-2 PC sama viiva kuin eilen. Olot menee on/off
dpo17 digiin raskaana 2-3 oloina lähinnä väsymys ja paine alakerrassa. Tissikivut menee ja tulee.
dpo18vahvat viivat PC ja apteekin oma. Tähän on hyvä lopettaa :)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: mimmi92
Yk 12, kierto 27-34, ovista en aikonut tikuttaa.

Kp 1 Menkat
Kp 2-5 vähän tuhrua (kp 3 seksiä x2)
Kp 9 kosteus lisääntyy, seksiä
Kp 12 seksiä
Kp 13 ovislimaa
Kp 15 ovistesti nega
Kp 16 ovistesti nega, seksiä
Kp 17-18 testit negoja.
Kp 19 testi nega, seksiä
Kp 20 testi vieläkin nega. Nyt oletan että ovis oli ja meni tai sit ei tuu ollenkaan..
Kp 21 menkkajomotusta, vatsa sekaisin
Kp 22 menkkajomotusta, vatsa sekaisin. Ovislimaa, kohdunsuu ehkä vähän auki. Ovistesti nega.
Kp 23 DPO -1 kohdunsuu pehmeä ja ihan auki. Paljon ovislimaa. Digi hymyilee vihdoin! Seksiä
DPO 0 kohdunsuu auki, illalla kovaa oikean puoleista alavatsakipua, seksiä
DPO 1 kohdunsuu vieläkin auki, kovaa vasemmanpuoleista alavatsakipua, (kummaltakihan puolelta tässä kierrossa sitten irtos?) veikkaan että tänään vasta on dpo 0, mutta olkoon.
DPO 4 vatsa turvoksissa (johtuu syömisestä..) menkkajomotusta
DPO 5 kovaa menkkajomotusta, täytyy ravata tarkistamassa että alkoko jo vuoto. Kohdunsuu kova ja vihdoin kiinni.
DPO 6 ja 8 menkkajomotusta, seksiä
DPO 9 pientä menkkajomotusta
DPO 10 kp 34 vihlovaa kipua kohdussa ja paineen tunnetta. R testi nega (tunnin päästä ilmestyi viivanpaikka)
DPO 12 kp 36 r testi puhdas nega, todella kovaa menkkakipua ja vatsakin meni sekaisin.
DPO 13 ei vielä vuotoa, mutta kahden edellisen kierron perusteella olis pitäny eilen alkaa. Pienet toiveet nousee ku esikoisen plussakin oli dpo 18 tosi haalea juuri ja juuri näkyvissä oleva viiva..
Pah vaihtuukin KP 1
 
Viimeksi muokattu:
Uutta... Lasken suoraan oviksesta kun kierto meni niin pitkäksi. Yk 1, kp 50+.

Dpo -2: limat, ovistestiin selkeää viivaa.
Dpo -1: valuvat ovislimat. Talletettu.
Dpo 0: limat loppu. Väsymys alkoi heti.
Dpo 1: ei erityistä.
Dpo 2: lämmöt aamulla 36,7.
Dpo 3: lämmöt aamulla 36,5. illalla meni selkä vyötäröltä ristiselkään jumiin. Seuraavana yönäkin jumitti ja kiristi selkää koko ajan. Muutenkin nukuin huonosti. Kramppeja alavatsalla.
Dpo 4: lämmöt aamulla 36,9. Selkä jumittaa ja alavatsaa jomottaa.
 
Viimeksi muokattu:
Plussakierto:


Yk"2":

Ovulaation aikoihin en tuntenut oviskipuja juuri ollenkaan eikä sen jälkeenkään mitään ihmeempää pikku jomotuksia lukuunottamatta

dpo8: Flunssa, verta nenästä, vv todella runsasta, väsy,tissikipua

dpo9: Flunssa pahenee, kurkkuun koskee ja ihan vetämätön olo. Pientä ja jatkuvaa juilintaa alakerrassa. Rinnat kipeät ja turvonneet. Testit tulivat postista, yhden jos huomenna teen ja käsken miehen piilottaa loput.

dpo10: Kurkku kipeä ja flunssainen olo, menkkamaista jomotusta varsinkin vasemmalla puolella mutta myös muualla, repäisykipuja, vatsaa "polttelee" ja äsken tuli kummallista muljahtelevaa ja aika kovaa kipua, ihan kuin joku olisi hakannut vatsan sisuksia vasaralla, päätä EI särje, nännit kipeät, finnit uupuvat, aamuisessa testissä hailakka haamu. (one step herkkä)haamuko?

dpo11: Pms tyyppistä hermojen menetystä, vatsaa nippailee ja polttelee, väsymys, kauhea nälkä, illalla närästystä, flunssainen ja tukkoinen olo (räkä hyytelömäistä :D) testihaamu vahvistuu (One step herkkä)testing (promatris one step herkkäx2) haamu+nega

dpo12: vatsaa vihloo ja polttelee, flunssainen olo, Testiviiva vahvistuu edelleen (promatris one step herkkä)eilinen+aamuinen kuiva

dpo13: Vatsa ihan turvonnut, farkkuja ei saa jalkaan kunnolla. Flunssaisuus jatkuu ja aivastelu. Hullun kipeitä repäisykipuja, melkein tipuin polvilleen kun yritin ketterästi pinkaista sohvalta. Nännit vain kipeät muuten ei tissikipua, edelleen runsasta vv. Väsyttää mutta aamulla yllättävän virkeä olo verrattuna normaaliin.

dpo14: Turvotusta, aivastelua ja repäisykipuja. Ärsytystä. rfsu dpo14

dpo15: Flunssainen olo, aivastelua, repäisykipuja rfsu dpo15

dpo 16-17: flunssaa, repäisykipuja ja pientä närästystä, nännit todella kipeät

dpo18: samat oireet kuin 16-17, ja maha edelleen pallo. rfsu dpo15+ one step(25) dpo18
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Spukka ja RiiMini
Heipsan! Olen uusi täällä. Kauan olen lukenut ja seurannut, mutta nyt alan itsekkin päivittelemään, ettei tarvitse itsekseen joka päivä hokea päässä, että mikä dpo ja mitä oireita. :)

Olemme yrittäneet lasta 1/2013. Tuolloin prolaktiinit olivat koholla. 4/2013 kävin kiertohäiriön takia TYKS:sissä tutkimuksissa, jossa kaikki oli ok, mutta testosteroni hiukan koholla ylipainon takia. :snotty: Silloin alettu tikuttamaan ovista.. Vuoden verran jaksoin, mutta viime keväänä loppui into ja ei otettu mitään kauheaa stressiä yrittämisestä.

Nyt syyskuussa aloitin kuntokuurin ja siitä tippunut paino 22kg. Marraskuussa käyty TYKS:sissä lapsettomuuden takia. Silloin edelleen testosteroni koholla, sekä insuliiniresistanssi hiukan koholla. Munasarjoissa ei kuitenkaan näkynyt mitään erikoista. Aloitettu metformiini 2+1 500mg. Pyydettiin soittelemaan, kun 10kg painoa tippunut, niin voidaan katsoa muita hoitoja. Nyt 10kg siitä reissusta tippunut, mutta nyt painon tippumisen myötä kuukautiskierto normaalisoitunut ja luomuhedelmöittymistoivo noussut. Siksi en ole tyksiin vielä soitellut.. Ehkä kohta pitäisi..

TÄMÄ KIERTO:
KP 15: Ovistesti nega + sänkypuuhat
KP 16: KLO 21:00 hymynaama (clearblue)
KP 17: KLO 22:00 Hymynaama
KP 18: KLO 10:00 hymynaama, klo 19 sänkypuuhia ja sitten klo 22:00 ovistestissä nega
DPO 1 : pistelyä
DPO 2: pistelyä
DPO 3:vähä vähemmän pistelyä. Turvotus. Vetistä vuotoa.
DPO 4: Vatsaa pisti alavatsaan pari kertaa yllättäen. Tissit kipeät, vai onko?
DPO 5: Intuitio siitä, etten ole raskaana. Itkuherkkä. Alavatsassa kuplisi.
DPO 6: Turvotus. Finni tullut leukaan, mikä tulee joka kuukausi ennen menkkoja. :/ Tajusin myös, että ollut pari päivää kuivaa.
DPO 7: Vähän pistelyä vatsassa. Ei kylläkään mitenkään uudenlaista pistelyä. Ollut ennenkin. Nännit kipeät. Päivällä tuntus, että joku olisi pistäny nännien sisällä. Illalla kylmiä väreitä ja kananlihalla. Ostin tänään testiliuskoja. Teen kyllä tänään yhden vaikka tiedän, että anyway näyttää negaa.
DPO 8: Yöllä oli pari kramppia. Tänään kivistänyt molemmilta puolilta alavatsaa ja pidättäminen lisää kivistystä. Kävi mielessä, että onko joku tulehdus.. Tissit kipeät. Parku meinaa tulla kaikesta ja vähän kuvottaa. Silti tiedän, etten ole raskaana. Eihän sellaista tuuria ole.
DPO 9: Vatsan kivistely jatkuu (en tiedä onko kohtu vai munasarjat, tuntuu molemmilta puolilta). Tissit kipeemmät, kun eilen ja pitkät päällä koko päivän. Kylmä ja vilunväreet. Pissalla täytyy käydä jatkuvasti. Raskaustesti nega.
DPO 10: Kivistely jatkuu. Kipua oikealla puolella melkein nivusessa (esim. kun menee istumaan). Rinnat arat ja pitkät päällä. Pissalla täytyy käydä parin tunnin välein. Raskaústesti nega. Sellanen olo, että olen raskaana. Tuntuu mahdottomalta, etten olisi.
DPO 11: Kivistely jatkuu. Rinnat päivällä ei olleet arat, mutta illalla kyllä. Väsynyt ja uupunut. Tänään sellanen olo, etten varmaan ole raskaana.. Raskaustesti nega.

ps. Anteeksi Turun murre ja kirjoitusvirheet. ;)
 
Viimeksi muokattu:
Ja yk 3 lähtee käyntiin... Mennään nyt semmosella hälläväliä- asenteella tämä kierto ja katotaan miten käy :D niinku joku ja sanoi nii tarvis kyllä jonkun oire analysointiketjun tänne jossa vois puida :D

Kp1-5: menkat (jotka olivat täysin kivuttomat?)
Kp6-7: kuivaa... Kn takana ja kova. Lämpö 36,8. Melko korkea normaalilämpö mulla vissiin? :D pitääpä seurailla miten muuttuu oviksen aikoihin.
Kp8-9: Pientä tiputteluvuotoa havaittu...
Kp10-11: kosteampaa... Ovistestissä melko selkeä viiva, mutta ei vielä plussa.
Kp12-13: testissä edellistä tummempi viiva, muttei ihan vieläkään plussa. Kn takana ja hieman auki.
Kp14=dpo-1: testi näytti aika hyvältä joten oletan oviksen olevan huomenna. Tästä ne piinapäivät taas alkaa :D
Dpo0: lämpö 36,6. Pientä finniä ilmestynyt kasvoihin. Kn auki ja pehmeä.
Dpo1: lämpö 36,8. Nännit hieman arat, tätä oiretta ei muuten olekaan ollut muutamaan kiertoon oikeastaa ollenkaan joten...;) kn alempana mutta vielä auki.
Dpo2: kn kiinni ja kova.
Dpo3: lämpö 36,9. Lisää finnejä taas ilmestynyt..
Dpo4-5: ei mitään mainittavaa..
Dpo6: lämpö 37. Eikä edellenkään mitään uutta..
Dpo7: paljon vv.
Dpo8: eipä oikeen mitää tuntemuksia vielkään :D jos dpo10 testailis...
Dpo9: herätessä lämpö 36,7 ja nyt 36,9. Eilen illalla pari kovempaa vihlaisua tuolla kohdun seudulla..

Vuoto siis alkoi dpo10 eli kp25(?!!), nyt menossa kp4.... Ja yk4
 
Viimeksi muokattu:
Kirjoitellaas ylös mitkä EI ainakaan ole raskausoireita (pessimisti ei pety):

dpo-2 peittoa pöllytetty
dpo-1 selkeä ovisplussa liuskaan
dpo 0 oviskipua vasemmassa munasarjassa
dpo 1 nating
dpo 2 eipä mitään
dpo 3 ei tuntemuksia
dpo 4 ei vieläkään
dpo 5 samaa rataa
dpo 5-6 yöllä ihme kipukohtaus vasemmassa nivusessa?
dpo 6 paljon kermaista valkkaria, märkää (minulle epänormaalia tässä vaiheessa)
dpo 7 lisää valkkaria
dpo 8 menkkajomotuksia alavatsalla, alaselkää särkee, salilla vatsalihastreeni tuikkii vasemmalle alavatsalle, aamulla flunssainen olo, helpottaa päivällä
dpo 9 jäätävät menkkajomotukset aaltoilee, istuessa tuntuu etenkin. Normaalisti tällaiset jomottelut alkaa vasta kun vuoto on jo alkanut. Kolme päivää menkkoihin. Flunssainen olo koko päivän. Lämpö 36,7
dpo 10 aamupissasta HAAMU liuskaan :) 3. perättäin huonosti nukuttu yö - poikkeuksellista. Alavatsaa jomottelee, suorastaan polttaa välillä. Kurkku kipeä aamulla, illalla ei enää flunssaoloa, mutta paleltaa.
dpo 11 Taas yksi huonosti nukuttu yö. HAAMU testissä samanmoinen kuin eilen. Nenä tukossa aamulla ja tyhjällä mahalla tekee vähän pahaa (voi johtua jännityksestä). Alavatsan tuntemukset heikompia. Runsas vv joka haisee! Oi ja voi! Vuodon pitäis alkaa huomenna tai ylihuomenna. Illalla palelee nukkumaan mennessä.
dpo 12 Taas puoli yötä valvottu ja pyöritty sängyssä. Alaselkä eilisillasta asti ollut todella kipeä! Aamulla etoo ja ruoka ei meinaa mennä alas. Testissä PLUSSA! :)
dpo 13 Ensimmäinen hyvin nukuttu yö hetkeen. Päivällä CB viikkodigi raskaana 2-3. :heart:

Tiesin / ainakin aavistin dpo 8-9 lähtien olevani raskaana kummallisten oireiden takia. Niin vain pessimisti yllättyi positiivisesti, sanan varsinaisessa merkityksessä. :)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Spukka ja RiiMini
Tässä vähän päivitystä...

Eli muutaman kierron tuossa aika tiiviistikkin seurailin kiertoa, etsin merkkejä, ajoitettiin sänkyhommat otollisiin aikoihin jne. Pettymyksiä tuli ja nyt sitten todettiin että lopetetaan varsinainen yrittäminen, ei lasketa päiviä jne ja testataan sitä keinoa... No tänään havahduin kalenteria katsellessa että hetkinen, eikös pitäis melkein olla vuotopäivät käsillä ja hups, myöhässähän ne oli :D. Kävin kaupassa ja testiin plussa, nyt 4+2 :) Tässä muutamia havaintoja, joita tärppikierrossa oikeasti oli n. KP 25-33 välillä:

-Palelua
-Uni tulee herkästi illalla, mutta yöllä heräilen vessaan jne
-Vessassa ravaamista
-Vatsassa parina viimeisenä päivänä repäisykipuja vessassa käydessä, aivastaessa jne
-Koko aika olo että menkat alkaa, juilimisten perusteella
-Orastava flunssa ollut muutaman päivän, mutta ei ole mennyt kunnon flunssaksi
-Naamaa kuumottaa
-Parina viime päivinä heilahdellut tunteet ihan laidasta laitaan
-päätä jomottanut

Nämä siis mulla selkeitä eroja normaalikiertoon. Yleensä tullut rinnat aroiksi, muissa kierroissa luulin tätä raskausoireeksi, mutta nyt vielä toistaiseksi rinnat ihan kivuttomat. Eihän tätä vielä ihan käsitä, mutta kai kun parin päivän päästä tekee uuden testin ja jos vahvistuu niin pakkohan se on uskoa :)
 
Moi kaikille! Olen tuolta vauva.info foorumilta ja ajattelin tännekkin liittyä kuumeilemaan :) Meillä siis avomiehen kanssa ei ole aktiivinen yritys käynnissä, mutta olemme tjottailleet ja olleet keskeytetyssä yhdynnässä nyt alkuvuodesta asti. Tässä listausta mun kierrosta :)


kp 13-15/30 Tosi kovat himot! Peitto heiluikin aika runsaasti näinä päivinä. :D Kn suurehko ja aika alhaalla, alavatsalla toisella puolella pistelyä välillä.

kp 17-19/30 Tosi ärsyttävää päänsärkyä, finnejä (kaulalle?), alavatsakipuja, niskakipuja

20-25/30 Alavatsalla välillä menkkamaisia kipuja, painon tunnetta. Kp 25 heräsin aamulla vapaapäivänä jo joskus klo 7, söin ja join kahvit ja piti ottaa päikkärit jo klo 9-11 :D Todella selkeitä unia koko viikon! Eilen huomasin, että toinen sierain on tosi kuiva sisältä ja sitä kutittaa ihan kamalasti! Koko viikon ollut myös aamuisin kurkku kipeä ja nenä tukossa, mutta kun nousen niin ei ole yhtään flunssainen olo. Testiin tein eilen myös (tosi herkkä raskauskeijusta tilattu) jonkunnäköisen viivanpaikan hätähousuna..

kp 26/30 Mitä ihmettä aamulla kun heräsin, oli pöksyt ihan märät ja ovislimaa?? En ole ikinä edes oletetun oviksen aikaan noita bongannut, oli siis tietojeni mukaan sitä kaikkein hedelmällisimmän liman näköistä..(yh anteeksi) Nenää myös kutittaa ihan kamalasti.. Ovistesti näytti aika tummaa testiviivaa (en osaa sanoa oliko kuitenkaan yhtä tumma kuin toinen viiva..)

kp 27/30 Välillä pistelyä alavatsalla nopeasti asentoa vaihtaessa, mutta usko tärppiin täysi nolla.. Negakierroissa olen ollut usein aivan varma plussasta kaikkien "oireiden" vuoksi.. Nyt ei edes ole mitään kunnon oireita.

kp 29/30 Välillä vähän etovaa oloa, mutta varmaan johtuu kun on tullut syötyä vähän huonosti :grin: Nännit kipeytyneet eli menkat varmaan tulossa, alavatsalla myös välillä kipuja nopeissa liikkeissä. Alapäässä tuntuu jotain pistoa (en tiedä tuleeko se jostain kohdunsuulta tai jotain?). Kurkku on ollut jo jonkun viikon aina aamulla kipeä kun herään.

30/30 Ei vielä ainakaan täti tullut käymään. Täytyy kuitenkin ottaa joogaan kuukuppi mukaan jos sattuu hanat aukeamaan.. Nukuin yöllä putkeen 12-13h? Hah, oli tosi outo olo herätä aamulla kun tuntui, että on nukkunut viikon putkeen. Välillä vähän huono olo ja nännit edelleen herkät, enteilee varmaan menkkojen alkua vaikkei varsinaisesti sellainen olo olekkaan.

31/30 Aamulla vatsa sekaisin ja oli todella krapulainen olo töissä (enkä ollut siis juonut mitään) :/ Ei vielä menkkoja, mutta veikkaan että jostain kulman takaa ne tulevat pian kuitenkin. Iltapäivällä poskia kuumottaa kamalasti mutta myös välillä on tosi kylmä..

32/30 En uskalla testata! Ei siis menkkoja vieläkään näy... Ei yhtään raskaana oleva olo eikä oikeastaan oireitakaan paitsi välillä hetken alavatsa/kylkikipu..

33/30 Testi tehty - nega..

34-35/30 Testejä tehty kaksi, negoja molemmat. Testailut jää tähän, koska plussan pitäisi kyllä näkyä jo näillä päivillä! (Jos ovis olisi ollut myöhemmin, ei raskaus ole mahdollinen miehen kolme viikkoa kestävän työmatkan vuoksi)

36/30 En ole testaillut pariin päivään. Välillä alavatsa kipuilee, ei muuta..

37/30 Aamupäivällä testi näytti viivanpaikkaa, päivällä alkoi ruskea tuhru ja yön aikana menkat eli tää kierto loppui tähän! :)
 
Viimeksi muokattu:
YK 13, kierto 27-36. Oviksen yritän bongata ilman testejä.

Kp 1-6 normaalia runsaammat menkat
Kp 9 seksiä
Kp 13 ovislimaa, kn aamulla ehkä vähän auki. Pitää illalla tarkistaa uudelleen.. Kai se vähän oli auki, mutta ei ihan kokonaan, seksiä
Kp 14 ja 15 ovislimaa, kn ei muutosta
Kp 16 ovislimaa, kn pehmennyt
Kp 17, DPO -1/0 ovislimaa, kn pehmeä ja auki, kovaa kipua oikealla alavatsassa. Seksiä päivällä. Illalla kovaa alavatsa kipua.
DPO 0/1 vaikea tietää milloin se ite ovis on, mutta aamulla vielä alavatsa tulessa. Oletetaan että tänään. Todella kosteaa ja alapää turvoksissa, mutta ei ovislimaa
DPO 1 alakerta kuiva, ärsyttää kun ei jaksettu eilen varmistella. Kn vieläkin auki ja todella alhaalla, seksiä.
DPO 2 tuikkivaa kipua oikealla sekä menkkajomotusta, kn alhaalla, mutta kova ja menossa kiinni.
DPO 5 aamulla oksennus ja lämmöt 37,3. Väsyttää.
DPO 6 olo on kuin olisi flunssa tulossa, alaselkää särkee, väsymys. Seksiä
DPO 7 ei tullu flunssa, mutta aivastelu jatkuu. Vatsa kipeä ja turvoksissa (täynnä ilmaa)
DPO 9 aamuyöllä oksettava olo. Meni ohi aamupäivän aikana
DPO 10 ja 11 etova olo vähän väliä, ikenet vuotaa herkemmin. Nännit nöpöttävät ja palelee. Ollut vaikea iltaisin nukahtaa ja silti herännyt itsestään aamuyöstä enkä ole enää uudestaan saanut unta. Väsyttää. Menkkajomotusta, naama kukkii.
DPO 12/13, kp 30 aamulla limaa, parin tunnin päästä menkat alkoi eli KP 1
 
Viimeksi muokattu:
Ja yk4 täältä tullaan :D tässä kierrossa en testaa ovista, joten puhtaasti tuurilla mennään..

Kp11: -
Kp12: kn jo vähän auki, eli ovis muutaman päivän sisään jos vanhat merkit pitää paikkansa :D
Kp13-14: kn pehmeä ja auki? Ovis luultavasti tänään tai huomenna. Nippailua vatsassa
Kp15=Dpo0?:jomottelua vatsassa (ovis?)
Dpo1: nännit hieman arat
Dpo2: Palelee kovasti, ja iho tuntuu kuumalta? :D Kn kiinni.
Dpo3: kn alhaalla, kova ja tiukasti kiinni.
Dpo4: maha oli hetken iha sekaisin, ja meni ohi yhtä nopeasti kun alkoi? Kn niin takana ettei sormi yltänyt.
Dpo5: vatsa turvoksissa..
Dpo6: palelee. Vetistä vv.
Dpo7: lievää kuvotusta aamulla
Dpo8: lievät menkkajomot tulee ja menee...
Dpo9: r-testissä haamu! <3 tuli lievästi sanottuna yllätyksenä, koska kovin oireetonta ollut :)

Piti tulla päivittämään kuulumiset tännekin... Nyt tuo "haamu" on jo viikoilla 10+0 ja ultrassa näkyi eläväinen tapaus jolla sydän löi hurjasti <3
Tsemppiä kaikille yritykseen! :)
 
Viimeksi muokattu:
Laitetaas nyt vielä ainakin yks kierto. YK 14. Oviksen yritän taas bongata ilman testejä.

Kp 1-5 menkat
Kp 8 seksiä
Kp 11 vähän ovislimaa, kn kiinni
Kp 12 kosteaa, mutta ei ovislimaa, kn kiinni, seksiä
Kp 13, dpo -1? ovislimaa, kn auki nyt jo!?
Kp 14, dpo 0? kosteaa, kn aamulla kiinni, illalla taas auki. Ei ehkä sittenkään vielä ovis. Illalla kovaa vatsa kipua.
Kp 15, DPO 0 menkkakipua, ovislimaa, kn ihan pehmeä ja auki. Päivällä seksiä. Illalla todella kovaa kipua vasemmalla alavatsassa, oletan irtoamiskivuiksi. Illalla limat loppui.
DPO 1 alakerta kuiva, vasemmalle alavatsaan vähän jomottelee. Hyvät fiilikset tästä kierrosta :) Menkkajomotusta, kn auki.
DPO 2 menkkajomotusta, vatsa turvoksissa. Kn vieläkin auki, mutta vähän kovemman tuntuinen.
DPO 3 kovaa menkkajomotusta, kn kova ja kiinni.
DPO 4 menkkajomotusta
DPO 5 menkkajomotusta (tuntuu koko ajan siltä että ihan just alkaa), vatsa kipeä ja turvoksissa.
DPO 6 aamulla kovaa vihlovaa kipua alavatsassa, vatsa edelleen turvoksissa. Yöllä uni ei tullut, kun jalat oli kuumat ja muutenkin oli kuuma, normaalisti olen ihan jäässä. Lämmöt yöllä 36,8.
DPO 7 aamulla tissit ehkä painavamman tuntuiset, ei kuitenkaan turvoksissa tai kipeät. Menkkajomotusta, illalla taas kuuma.
DPO 8 menkkajomotusta. Yöllä kuuma.
DPO 9 vatsa kipeä ja turvoksissa. Menkkajomotusta ja repäisykipuja. Kuumeinen olo, mutta lämmöt illalla 36,8.
DPO 10 paljon vv. Seksiä
DPO 11 väsyttää, paljon vv.
DPO 12 väsyttää, paljon vv, menkkajomotusta ja vitutusta, eli eiköhän jo huomenna vuoda. Illalla paineen tunnetta kohdussa.
DPO 13 ei vielä vuotoa, paljon vv, pientä menkkajomotusta. Paineen tunne jatkuu. Parin tunnin päästä vaihtui KP 1
 
Viimeksi muokattu:
Tässä taas uusi kierto menossa. Viimeksi kierto venyi kovin pitkäksi, toivottavasti nyt olisi lyhyempi!

kp13 Mielialat heittelee, ovistestissä haamu

kp14 Tosi kovat alavatsa- ja alaselkäkivut, piti mennä ihan kaksinkerroin lattialle makaamaan. Paljon finnejä ja koko sisuskaluihin sattuu :( Väsyttää ja myös tunteellinen olo. Ovistestissä testiviiva toisesta reunasta aika vahva ja veikkaan että ovis oli tänään!

kp15 Turvottaa tosi paljon, finnejä

kp18 Tippa verta pyyhkiessä? Alavatsassa tuntuu kipu hengittäessä ja alavatsaa koskettaessa, ovismaista limaa?. Ovistesti vaalentunut ja enää haalea haamu testiviivana.

kp19-20 Ei oireita

kp21 Alavatsalla painon tunnetta, itkuherkkyyttä. Ovistestissä ei enää edes haamua, mutta ei mitään selkeitä oireitakaan..

kp22 Ei oikein mitään oireita, paitsi outo alkoholin maku suussa :D Ja kova jano välillä, ehkä oon syönyt jotain suolaista.

kp23 Aamulla autossa istuessa tuntui, että rakkoa painaa jotenkin ja mietinkin onko pissatulehdus tulossa (olin vasta käynyt vessassa). Tai tuntui jotenkin sellaista kirvelyä ja outoa tunnetta. Meni kuitenkin ohi aika nopeasti. Mielialat heittelee, eli menkat varmaan tulossa.

kp26 Ei oikein oireita.. Testi nega/viivanpaikkaa :( Viimeksi alkoi dpo12 eli tänään menkat mutta ei vielä ainakaan mitään
Hups unohtanut päivitellä!

kp32 Ovistestissä tosi tumma plussa?? :O R-testi kuitenkin nega/viivanpaikka. Miehen kanssa pupuiltiin ja illemmalla testasin ovistestillä uudestaan ja oli paljon vaaleampi kuin aamulla. Limailua myös ja kostea olo. Olikohan ovis nyt jostain syystä tänään? :D Toivotaan parasta!

kp34 Jos ovis ei ollutkaan toissapäivänä, menkkojen pitäisi kai alkaa huomenna. Ovistesti vaalentunut kp32 ovistestistä. Toivottavasti oli ovis pari päivää sitten niin ei tarvitse piinailla niin kauaa! :D

kp37 Ei mitään erityisiä tuntemuksia. Nyt aamulla tosi paha olo (taas sellainen krapulaolo).. Testit negaa

kp41 Eilen raskaustestissä jotain, tänään viivanpaikka.. Toivottavasti vahvistuisi! Mahaa turvottaa ja ummettaa (harvinaista mulle..) Jos ovis oli silloin kun testit näytti vahvoja viivoja niin on dpo9.

kp42 Viivanpaikkaa vain testit antaa.. Ei mitään oireita, paitsi valkovuotoa tulee paljon.

kp43 Testi näyttää tältä :

WP 20150519 005

Ihan outo olo, pregchekissä on haalea viiva!! En usko raskauteen yhtään kun ei ole minkäänlainen olokaan. Valkovuotoa tulee runsaasti ja mulle on tullut sellaisia punaisia läiskiä ympäri kehoa :O Illalla jäätävä päänsärky mikä ei lähde näköjään edes 1000mg panadolilla :(

kp44 Aamun testi nega, ovistesti taas kirkkaanpunainen plussa. Huomiselle varattu yksityiselle gynelle aika niin saa jotain selkoa tähän tilanteeseen :)

kp45 Gynellä löydetty PCO, anovulaarinen kierto siis tämä. Pcon vuoksi ovistestit myös näyttivät mitä sattuu ja korkeiden hormonitasojen vuoksi noi erittäin herkät testit saattoikin näyttää haamua. Ensikiertoon letrozol+primolut käyttöön, toivotaan parempaa onnea (y)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä