Lastentarha ja pph-tädit, mitä ajattelette tälläisesta lahjasta?

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
äiti
Lapset siis jäämässä hoidosta pois ja mietin mikä olis sopiva muistaminen kolmelle tädille. Ostin jo sellaiset pieneen pussukkaan menevät ostoskassit, kun meillä ollut viimeaikoina itsellä sellainen ekoajattelu, että ei enää muovikasseja, vaan näitä kangaskasseja. Mutta miehen mielestä olis hassut lahjat ja ehdotti lasten tekemää korttia ja valokuvaa. Mutta tykkääkö oikeasti tädit siitä valokuvasta? Eikö niitä kerry valtavat määrät vuosien varrella?
 
vieras
Millaisias lahjuksia päiväkodin hoitajille olette ajatelleet? Meillä vähän ongelma, kun on periaatteessa ne oman ryhmän hoitajat, mutta lapsi paljon paijattavana toisessakin ryhmässä (hoitajat käyvät välillä noita miedän pienimpiä hakemassa isompien ryhmään mussuttelemaan :) ). En sitten viitsi esim. kuusia lapasia alkaa tehdä, kolmet vielä ehkä menis. Jotain kivaa ja hyödyllistä?
 
ap
Alkuperäinen idea oli avaimenperä joka aukeaa kauppakassiksi, mutta ne on olleet niin suosittuja että joka paikasta loppu. Ja nyt jo pikaisesti tarttis ne lahjat. Se kassin kangas on sellaista vettähylkivää, ettei varmaan kangasvärit tartu. Mutta iloisen väriset ne on kyllä. Tuota kynttilää mietin myös.
 

Yhteistyössä