Miten jotkut voi olla ilman palstaa viikkoja?

höm
Jaa, mulla on parantumisprosessi jo aika pitkällä. Nykyään avaan palstan ehkä kerran päivässä, luen etusivun typerät otsikot (nytkin löytyy hyviä) ja nauran/kauhistelen sille, että olen käyttänyt tähän paskaan joskus niin paljon aikaa. Sitten palsta kiinni ja tekemään jotain muuta. Tämän ketjun nyt vain avasin...
See ya, don't wanna be ya... :xmas:
 
Riittävästi kaikkea muuta (mielenkiintoisempaa) tekemistä, joten ei vaan ehdi palstalle. Mulla menee nykyisellään päiviä ja huomaamatta myös viikkoja, jolloin en edes muista tätä paikkaa :D Näin on ollut jo varmaan viiden vuoden ajan, kun olin töissä ja opiskelin yhtä aikaa, niin silloin vieroituin ihan pakosta. Ei ehtinyt eikä jaksanut.
 
Aika helposti, mut jos lispetti palaisi takas niin viihtyisin enemmän. :p Mutta ihan asiallista porukkaahan täällä on mutta kai niistä asiattomuuksista saa hyvät naurut aina ;D jotkut on kirjallisesti niin lahjakkaita, ite kun ei edes aina itsekään ymmärrä mitä puuta heinää sitä kirjoittaa ;s
 
kahvikirahvi
Niin tosta mä kerran teitä kritisoin, nyt muistan. Jotenkin sitä mielummin ottaisi yhden karvaisen ja hikisen irl-panon kuin kymmenen iltaa pientä palstanyssyttelyä. Mutta tämähän on vain minun (pimeä?) mieltymykseni.
Onhan sitä palstapornoa välillä liikaa munkin makuun, mutta jos ei oo sillä tuulella että naurattais niin höpöttelen sitten kaikkea muuta sinne väliin tai käväsen tovin irlissä. Ei sitä pidä ottaa liian vakavasti. Eikä tätäkään.

Meikä mielummin nysvää palstalla jauhamassa kakkaa kun ottaa yhdenillan panon, ei oo mun juttuja semmoset yhenillan hommelit. Mut tietty jos joku pitempiaikainen kaveri siihen löytyis, niin uskoisin että saisin sen soviteltua palstailun lomaan :xmas:
 
kahvikirahvi
Ei kun puhuin itsestäni. Vaikka olenkin vähän räjähtänyt niin kai sitä aina joku löytyisi sutasemaan jos ei olisi mitään mieltymyksiä siinä hommassa.
Ai, taisin käsittää edellisen kommentin väärin. No eiköhän sitä nainen kun nainen löydä seuralaisen jos tarpeeksi kovasti tekee mieli ja ainoa kriteeri on että seksiä haluaa. Ma luulen.
 
Palstailu ei vaadi riisuutumista kämpässä jossa syysviima puhaltaa ikkunan rakosista (tosin palstalla on joskus riisuuduttu). Se on iso etu. Palstailu on leppoisaa ja lokoisaa vs. kamasutran harrastamiseen klo 23 aikaan yöllä.
 
kusipaa
Väitän, että kuka tahansa mies, jolla on edes kohtuulliset sosiaaliset taidot saa kyllä piparia jos laskee riman riittävän alas.
Väitä lisää.

Mä taas väitän, että jos nainen sanoo laittavansa haarat levälleen, niin kolmessa sekunnissa tusina miestä asiasta tappelee.

Jos taas mies (ei mies1) avaa sepaluksen, niin se on vain huonoa mainosta.

Jos riman nostaa riittävän ylös, niin aina voi alta kävellä.
Jos se on alhaalla, niin kuka tahansa kävelee yli.

Jolloin kaikki saa ja kaikilla on kaikki jee!!!
 
gieras
Niin tosta mä kerran teitä kritisoin, nyt muistan. Jotenkin sitä mielummin ottaisi yhden karvaisen ja hikisen irl-panon kuin kymmenen iltaa pientä palstanyssyttelyä. Mutta tämähän on vain minun (pimeä?) mieltymykseni.
Miten uskallat sanoa noin, kaiken sen "PAKKO OLLA POSLIINI!!!!111!" -vouhotuksen jälkeen mitä tällä palstalla on ollut :O
 

Yhteistyössä