2008 marraskuisten murut *2010*

Ihania kuulumisia MANNALTA, toivon kovasti että kaikki menee nyt hyvin :heart:

HUi, varmasti on maariasin LEOn suu kipee... :| kyllä sitä sattuu ja tapahtuu! pikaista paranemista pojalle!!! :hug:

meillä on nuorimainen ihan samanlainen kuin HMn OSKARI!!! jos nykysin puoli sanaakin kerkee sanoon kieltävään sävyyn, heittää itensä lattialle ja huutaa kurkku suorana! Välillä on niin herkkis ja taas toisaalla on tekemässä pahaa minkä kerkee ja kiusaa ihan tarkoituksella isoveikkaa!

meillä kengät jo 24kokoo! :D on tarralenkkarit, naperon kävelykengät tarralla ja elefanttenin nahkakengät nauhoilla. Esikoisen vanhoja!

VAPUSTA....juurikin sain paistettua munkit, on kanssa ekat sitten "kokki-koulun" ja hyvin sujui, herkullisia tuli :p anoppi toimitti eilen simat meille ja muuten lähdetään huomenna merenrannalle, vuokrattiin mökki kaveriperheen kanssa! miehet pääsee kalaan ja me äiditkin saadaan jotain vaihtelua arkeen. =)
Tänään pidän ME&I kutsut kotonani, katsotaan nyt saanko mit´ään kivoja etuja, pari paitaa maksimissaan sieltä pojille raaskin ostaa.

hauskaa vappua kaikille!!!!

ja sanselle tsemppiä loppurutistukseen! =) jos vaikka käy niin että pikkuinen päättää maailmaan tulosta vähän etukäteen...
 
Maariasin Leolle paranemista! Kauhea tilanne!

Mä tulin neljän päivän kurssilta eilen illalla kotiin. Kauhea ikävä oli poikaa ja miestäkin. Sain myös kuulla, että mulla projekti päättyy näillä näkymin lokakuussa. Pitäis siis alkaa tehdä suunnitelmia tulevaisuuden työ- ja opiskelukuvioihin. Tietenkin toivoisin olevani jo siinä vaiheessa raskaana...

Näin viime yönä unta, että sain vauvan ja halusin antaa sille nimeksi Ville. Ja sitten me mentiin vauvan ja Otson kanssa kylään Sansen luo =) Sansen Onni ja Otso leikkivät unessa heti innoissaan yhdessä. Mukava uni :wave:

Hauskaa vappua kaikille! Meillä ei oo kummempia suunnitelmia. Ostin uuden pölynimurin netistä ja tänään pitäis hakea se postista. Varmaan siis vappuilta menee intopinkeänä imuroidessa :LOL:
 
Leon suu on edelleenkin kipeä särkylääkkestä huolimatta :( Tänään kuitenkin vein hoitoon ja tulin töihin. Saas nähdä miten tää meidän vappu menee. Viime vuonnahan Leolla oli rota vappuna, että ei tää ainakaan voi pahempi vappu olla ;)

Meille tulee tänään kaveripariskunta ja heidän kolme poikaa, joten vauhtia varmaan piisaa. Ruokaa on varattu pienen komppanjan verran, että ei meitä ainakaan nälkä yllätä. Ja jotain hyvää aattelin vielä pikaisesti leipasta :p

Oletteko hankkineet lapsille vappupalloja? Meillä on koira, helikopteri ja auto. Toivottavasti ennen juhannuksen tuloa ehtivät laskeutua maahan, koska lasten mielestä niistä ei voi aiemmin luopua :x

Riemukasta vappua kaikille :wave:
 
Me ostettiin pojille prismasta pallot, moottoripyörän halus Leevi ja Juusolle otettiin salama mc quuen...niin ja mulle helinäkeijhu :D

Me vietellään vappua tässä kotosalla, huomenna vapputorilla ja mökille grillailee. Mummo haluis pojat huomenna sinne mut ku ovat menossa jo viikon päästä sinne niin en oikein tiedä raaskinko. Me lähdetään 7pv miehen kanssa kylpylälomalle :heart:

OIkein hauskaa vappua kaikille!
 
äh, ei vieläkään löydetty kenkiä pojalle.ei oikein huvita 80 euroo maksaa kengistä jotka on jo syksyllä pienet.... :eek: stokkalla ois ollut conversen tennareita tarjouksessa mut 23 koko oli tottakai loppu. sit maanantaina vois vielä matkata citymarkettiin ja tarkastaa valikoima sieltä.

voi maarias! paranemisia leolle! :hug:

tänään oli kaupungilla jo ihan hirveet vappuhulinat päällä ihmisillä. haalarijengillä monella silmät seisoi päässä ja jalat eivät kantaneet jo puolilta päivin..huhhuh! eipä taideta huomenna lähteä "nauttimaan vapputunnelmasta" Kaivariin tai sinnepäin, tulee vastaan vaan huonosti käyttäytyviä naurettavia ihmisiä... aateltiin että hillutaan täällä Kalliossa ja oleillaan jossain rauhallisemmissa paikoissa.
Ens viikolla jossain vaiheessa sit minä ja Vilho matkataan mummolaan ja mies sit työreissulleen.

no niii,nyt on chorizo-mozzarellapitsa pois uunista,wuuhuu! :p
 
Tuo on Noonie tosi juttu, ei känniläisiä viitti lähtee kattelee (varsinkaan lasten kanssa).. Vaikka ei meilläpäin ehkä ihan samanlaista meininki ole, mutta yleisesti sitä mieltä että lasten ei tarvii nähdä "hassusti käyttäytyviä aikuisia"! :/

Me saatiin likat nukkuu... Yks siideri kohta ja vähän iltapalaa jos vieläkään jaksaa! Tehtiin tortilloja tuossa neljän aikaan, ja vielä kahvia ja munkkia perään, HUH! Niin täysi olo että... Ei kyllä ollut eka munkki tälle päivää, ite tein siis ja onhan ne tuoreena hyviä :whistle:

Ai miten kivaa keiju kun pääsette kaksin lähtee =) Mä mietin tässä koskahan mummo ottais molemmat tytöt yhtäaikaa yökyläilee.... Isompi menee ensi perjantaina, tädin kanssa yhdessä linja-autolla =) Taitaa olla jännittävää ja kivaa tuo matkustaminen, ei oo koskaan farmariautoo isommalla matkustanut :D

Mut nyt kattelee jääkaapin sisältöö mitä ottais vai ottaisko mitään...
 
sanse, no just noita meinattiiin stokkalta kun oli kantis-alessa alle 40e... mut kun ei kokoja sit löytynyt mistään myymälästä helsingin lähistöltä.

ihan ihme yö,mentiin kaikki nukkuun kymmenen aikoihin ja herättiin vähän ennen ysiä!! vappuihme! :D
 
Converset ois kyl tyylikkäät muksulle :) Meillä mies haluis semmoset mut ei raaski ostaa ees itelleen.

Tylsä vesisade täällä, taitaa siis olla tiedossa ihan vaan kotipäivä. Onneks katoksen alla voi grillata :D
 
Terkut töistä! Kyllähän tämä vappu täälläkin kuluu... eilen olin iltavuorossa ja tänään aamuvuoro, sitten vois pitää vähän lomaa. Ja I-H-A-N-A-A... maanantaina aamusta kutsuu kasvohoito hemmotteluineen ja keskiviikkona tehdään tukalle ihmeitä ym! Sitä tarvitaan nyt, äidin tuunausta. (Paikallinen lehti järkkäsi kisan jossa valittiin osallistujat muutosleikkiin- ja mä pääsin! )

Wilma ja Oskari on olleet pari päivää räkäisiä, mutta onneks ei ainakaan vielä ole kuume noussut. Mies syyttää että perhekerhosta saa kaikki pöpöt ja että sinne ei enää ja muuta motkotusta, mutta minähän en kaksikon kanssa ala neljän seinän sisällä kökkimään. Täytyyhän heijän nyt muitakin lapsia tavata, pöpöjenkin uhalla. Miehellä siis hieman lyhyt pinna sairastelujen suhteen, onneksi äiti on sairaanhoitaja ja jaksaa hoitaa :D

Täällä eilen illalla töistä lähteissä jo huomasi että on totta tosiaan juhlapäivä, ensiavun edessä oli sellainen sutina. Humalaisia tuli takseilla ja ambulansseilla ja väkeä parveili muutenkin hirveesti. Ihmiset on sitten ihan pönttöjä humalassa!!!

Nyt tarvii mennä taas töihin. Ihanat vapunjatkot kaikille ja paljon munkkeja ja simaa!!!

HM
 
Piti lähtee nostelemaan meitä vähän ylemmäksi =)

Ihanaa kun ei ole tänään satanut vettä! Käytiin ulkonakin pidemmällä kuin omalla takapihalla, ei tarvinnut "pelätä" vesikuuroja =) Pieninkin neiti onnessaan kiipeili liukumäen portaita ylös ja äidin avustuksella laski mäen alas :heart:
Ja on kävelyssä tullut edistystä, nyt menee jo 6 askelta ilman tukea! Seisoo kans tosi tukevasti.. Yht´äkkiä alkoi vaan tuota tekee =) Johan oli aikakin... Jalkaterä taipuu edelleen mutta jospa se siitä korjaantuisi ajan kuluessa =)

Tää viikko onkin buukattu ihan täyteen, on lääkärikäyntiä, parin kaverin kanssa treffailua, kerhoa jne.. Kivaa kun joka päivälle jotain =)

Nyt jatkuu Täydelliset naiset joten moi!
 
Terkut neuvolasta.
Lumi on 81,3cm pitkä ja paino 10,7kg.

Lääkäri katto korvat kans ja edelleen oli korvatulehdus :( Saatiin uus antibioottikuuri. Toivottavasti nyt menis ohi. On ollu viime yöt tosi huonoja mut jotenkin en osannu ajatella, et olis korvatulehdus, kun noita hampaita nyt puskee montaa kerralla. Toivotaan et yöt helppais nyt. On tosiaan huutanu vähän väliä ja raivostuu jos mies menee rauhottelee, äitiä huutaa ihan hysteerisenä.
 
Heipsan täältäkin suunnalta! Anoppi on kylässä ja töissä kiirettä, mutta ei mitään erikoisempaa raportoitavaa.

Daran Lumille paranemisia korvatulehduksesta ja parempia yöunia!

Samoin HM:n kaksikolle paranemiset!

Onnittelut Luminkan tytölle kävelyaskelista! Siitä se lähtee, ja toivotaan että jalkaterän asentokin korjaantuu itsellään.

Keijulle hyvää kylpylälomaa!
 
Jopas on hiljaiseloa ollut täällä... Töistä kirjoitan minäkin muutaman rivin nyt kun ehdin. Flunssa onneksi jäi räkänokka-asteelle, kuumetta ei tullut. Mutta aina on inhaa kun puikot roikkuu tenavan nokasta! |O Jospa nyt oltas terveitä. Onni onnettomuudessa että isommat pojat eivät sairastuneet, ne on ihan mahottomia kipeenä (makaavat raatoina ja pitää passata. = miehet :LOL: ).

Onkos teillä isot suunnitelmat äitienpäiväksi? Mä olen aamupäivän kotona ja tulen sitten iltavuoroon töihin. Muut suuntaa sitten mummulle ja papalle kakulle. Ihan höh, mutta pakko sitä on töitä nyt tehtävä kun hankinta ois jos vaikka mitä! Sitä paitti Ikea aukee pian, PAKKO päästä sinne. Eli siis työtä tehdään hiki hatussa.

Ensi viikoksi oli parille päivälle luvattu oikeen hellettä, 20 ja 21 astetta! Mitähän sitä osaa laittaa päälleen... Tai pienempien päälle... sit näitten kahden aurinkopäivän jälkeen tuleekin vettä ja reilut 10 lämmintä. Ei sitten kiva.

Asiaa ei taas ollut mitään järkevää, piti päästä vaan nostaan meitä pikkasen ylemmäs. Jollen ennen huomista koneelle ehdi niin toivotan

Ihanaa Äitienpäivää kaikille Marrasmammoille!!! :flower:

HM ja jengi
 
Moikka,

Reissusta palattu ja mukavaa oli, ihana oli kerrankin olla ihan kahden :heart:
Eilen kierreltiin Jyväskylän keskustaa ja käytiin kylpylässä, tänään aamulla vielä piipahdettiin kylpylässä. Nukuttua tuli kunnolla, eilen illalla simahdettiin 22 aikaan ja aamulla ysin jälkeen heräiltiin :)
Maisteltiin eilen mansikoitakin ja nams että oli hyviä vaikka ulkolaisia olivatkin =) :p

Oikein ihanaa äitienpäivää 2010 kaikille marrasmammoille ja etukäteen :heart: :flower:
 
Iltaa pitkästä aikaa ja hyvää äitienpäivää kaikille! :heart:

Sanselle tsemppiä viime päiviin (viikkoihin)... ja Daraln Lumille paranemisia!

En oo ehtiny kirjottelemaan PIITKÄÄN aikaan, mutta nyt tulin työreissulta juuri ja anoppi oli laittanu talouden sillä aikaa NIIN hienoon kuntoon, että voi ihan rauhassa istua alas. Ehdin jopa pesee ikkunat :D (Normaalisti ei siis kerkee näihin "erikoishommiin" asti...) Nyt pitää sitten päästä taas kyseleen myös teiltä vertaistukea...

Puhuuko teidän lapset jo lauseilla? Mua on tässä vähän huolettanu, kun meillä ei tuu viellä kahta sanaa peräkkäin paitsi jossain fraaseissa/ lauluissa...? Ollaankohan ihan mattimyöhäsiä. Tarhassa tyttö on nuorin, niin vaikee verrata, mutta kyllä siellä nuo 2-vuotiaat jo puhuu ihan selkeesti. Ehkä se kakskielisyys tähän vaikuttaa...

Me ollaan kaikessa ihan jäljessä muutenki! Pottaillaan kyl päivittäin, mut tyttö pissii lattialle ja kakkaa vaippaan :kieh: :$ Tarhassa kun eivät pottailua harrasta näin pienillä (alle 2v...)

Imetyksen lopetin vasta just! Mutta se suju kyllä ihan hyvin, mies on nyt vieny tytön nukkuun, kun se ennen oli mun heiniä.

Muuten täällä on jo aika kesästä verrattuna Suomeen. Oon meinannu tytölle jotain polkupyöräntapasta hommata nyt kesäksi, kolmipyörät ei vaan täällä oo muodissa, vaan käyttävät sellasia askelpyöriä. :heart: Niitä monet jo tossa alta 2-vuotiaana oppii ajamaan.

No mutta mitäs tässä ihmeempiä... pitäis kai leipoo itelleen kakku huomiseks!

 
Maotao: mun mielestä tän ikäiset lapset harjoittelee vasta sanoja ja harva vielä lauseita sanoo. En tietty varmaks osaa sanoa mutta mun mielipide.
1,5vuotiaat käyttää varmasti energiaa aika paljon kaikkeen muuhun kun puheeseen.

Meillä taas Leevin kanssa huolena (?) se että hän kyllä osaa paljon sanoja ja toistaa perässä kun pyytää mutta muuten ei ole pitkilleen puhua pukahtanut muutakuin anna, namia, pois, tyttö ja mopo. Sanoja osaa kyllä laajasti kun toistaa niitä perässä mutta muuten ei niitä käytä. Mietittiin että jääkö hän niin puheliaan isonveljen jalkoihin puheessa kun Juuso tuntuu välillä puhuvan Leevin puolesta.
 

Yhteistyössä