<3<3 ELOMASSUT ELOKUUSSA <3<3

ihanaa elokuuta kaikille =) koittihan se viimein

äiskä06 onnittelut pienestä pojasta :heart:

pikkumyylle tännekkin puolelle suuret onnittelut :heart:

kiitokset hooässälle uudesta pinosta =)

tatjanalle suuret tsempit huomiselle, hyvin menee varmasti =)

nempu ne tuikkimiset on just sitä kohdunsuun kypsyttelyä, siellä pikkuhiljaa jotain tapahtuu, mulla on ollu monta viikkoa niitä, ihan siis normaalia, pään liikkeet tuntuu vähän erilaisina ja voi sattua koko alamahaan

olo jatkuu täällä samanlaisena, odotellaan vaan hyvin malttamattomana =)

eliisa ja pikkuruinen 39+1
 
Tatjana80 TSEMPPIÄ!

Eilen oli vihdoin täälläkin hellettä ja onneksi ei ole ollut paljoo enempää tänä kesänä. Olo oli ihan kauhean tukala, illasta koski sitten päähän ja oli ihan pökkyrä olo, vissiin nestehukasta johtuva vaikka yritin huolehtia juomisesta. Tänään sitten sataakin vettä ja on pilvistä. Harmi sinänsä että just tänään kun olisi se auringonpimennys, niin ei varmaan nyt tule näkymään...

Oma olo ok, ei kipeitä supistuksia, saa nähdä milloin se oma lähtö sitten tulee, terveydenhoitaja sanoi eilen että ihmettelee jos yliajalle menee kun muuten vaikuttaa niin valmiilta...

Mairo rv 38+6
 
Hitsit, miten muakin alkoi jännittää teidän puolesta!

Käynnistyksestä ollut puhetta...mulla siis käynnistettiin seuraavana päivänä, kun oli vedet menneet. Eka käynnistystabu ei tuottanut lainkaan supistuksia, mutta toisesta tuli mutta ei sellaisia että niistä olisi vauva syntynyt. Yön ajan "kärsin" niistä suppareista ja 2cm olin sitten avautunut aamuun mennessä. Oksitosiinitipalla sitten jatkettiin. En osaa sanoa onko käynnistetty synnytys kipeämpi kuin luonnollisesti alkanut. Mä ainakin sain ilman pyytämättä epiduraalin, joka oli taivaallinen:)

Onnea vauvautuneille! :flower: Ja voimahali :hug: niitä tarvitseville! Onnea myös Rouva Pikkumyylle plussasta! Ja kiitokset HooÄssälle taas uudesta pinosta!

Nyt vauva kutsuu!
 
voi että mua ärsyttää meinas ihan itku tulla ku mies just soitti ja sano et joutuu oleen toisen vlopun putkeen töissä ja sit viel seur.vlopun la ja sit su päivystyksessä! :headwall: eli ollaan esikoisen kans päivät toisesta toiseen taas kaksistaan niin pitkään ku mies tulee töistä.. kun tuntis edes jonku jonka luona vois käydä tai tulis joku käymään! (siis kun muutettiin kesäkuus niin uus paikkakunta..) onneks kuitenki tuol leikkipuistos saatiin "uusia kavereita" mut silti.. toivotaan että tämä nyt sitten todellakin pysyis tääl massussa vielä kuun loppuun asti (la siis 29pvä) vaik itestä alkaa tuntua et sillä ei hirveesti taida enää tilaa olla.. kovin taas liikkuu, mutta tuntuu vaan välistä niin ilkeeltä noi liikkeet!
Siis täh, tänään auringon pimennys??? jahs, pissalle..
 
moi!

kiitos HooÄssälle uudesta pinkasta!
tatjanalle voimia huomiselle :hug:
joo se nyt sitten ois elokuu IHANAA =) nyt saa jännittää että kuka milloinkin on nyytinhaku reissulla.
omaan napaan ei uutta, eilen oli neuvola jossa kaikki ok vauva on lähtökuopissa ja kiinnittynyt.
pitäs jaksaa lähtä lasten kaa vähän reissunpäälle, aattelin lähtä käymään niitten kaa kummieni luona tossa 100kilsan päässä tulis illalla takas kotiin.
ei kait se auta ku ruveta lastaan porukka kyytille ja menoksi.
voikaa hyvin, moikka iltaan asti :wave:
 
neitiperho
Nyt sitten meidän kuukausi vihdoin koitti!!!!

Kiitos HooÄs uudesta pinosta. Huomenna sitten nähdään häissä, yritä nyt pysyä vielä hetki siis kasassa :LOL:

Rouva Pikkumyy Aivan ihania uutisia!!! Täällä pidetään sormet ja varpaat ristissä puolestasi. Toivotaan, että pitkä odotuksenne tuottaa tulosta. Ja ihana kun kävit kertomassa kuulumisiasi :heart: :heart: :heart:

Tatjana80 Onnea ja jaksamista huomiseen koitokseesi!! Täällä me odotetaan malttamattomana uutisia!! :hug:

Hieman sitten omaan napaan. Eilen kävin neuvolassa.
rv 38
Painoa +1,4kg (melkein kahdessa viikossa)
Turvotus +
RR 127/71
sf 35 (kasvanut edelleen)
RT
Syke 140
Liikkeet ++

Alas on kovasti tullut, aavistuksen liikkuva pää kuitenkin oli, että ei ihan olisi kuitenkaan kiinnittynyt.
Kovasti pikkunen siellä nieleskeli. Lapsivettä suht hyvin jäljellä, mutta kyllä siellä tuntuu ahtaa tilat Iines-Eetulla jo olevan. Möyrii jatkuvasti. Seuraavan kerran reilun viikon päästä neuvolaan, ellen ole synnyttänyt...jota kyllä suuresti epäilen.

Eipä tänne kummempaa. Miehellä nykyään tapana aamuisin tokaista, että ei sitten syntynyt tänäkään yönä :D Sanoinkin, että saat noin vielä sanoa monet kerrat ennen kuin niin käy. Meillä kun pieni leikkimuotoinen vedonlyönti syntymisestä. Mies sitä mieltä, että syntyy ennen ensi viikon sunnuntaita, mä taas täysin varma että menee sen viikon yli. Kätilö taas tuumaili, että menee aika tarkalle laskettua aikaa. No sen sitten näkee kuka meistä on lähempänä.

Mutta sellaista tänne. Se olisi viikonloppu taas edessä. Minäpä taidan lähteä miehen avuksi ulos, kun se meinaa oikein ajaa meidän nurtsin...tai siis tuon heinäpellon matalaksi :D

Neitiperho+Iines-Eetu 38+
 
Moi kaikki Elomassukat!

Tulin kuokkimaan tuolta heinäkuisten pinosta.. Heinäkuu siis oli ja meni ja meille ei nyt sitten heinävauvaa vielä tullutkaan. Laskettuaika oli 30.7 ja yhtenä kappaleena vielä ollaan :|

Tulin lueskelemaan teidän kuulumisia tähän pinoon ja toivottamaan kaikille ihanaa loppuraskautta!!
Jossakin vaiheessa se kaikkein paras palkinto on meidän jokaisen sylissä:)

Voikaahan hyvin!!

tannuli 40+2
 
Huh, sais tää vauva jo syntyä...eka raskaudessa ei ollu yhtää tukala eikä ahistava olo, ja se meni leppoisasti loppuun asti, mut nyt jo yli viiko ollu sellainen tukala ja tunkkainen olo ku vauva jo painaa tuonne alas nii inhottavasti. Joka ilta ajatukset jo tiukasti synnytyksessä eikä meinaa saada senkään takia unta, ja ku vielä nii tautisen kuuma...vali vali ei ehkä kannattais miettiä mut ku sitä vaa miettii...jotenki sitä vain ajatuksen kääntyny jo pikkuhiljaa vauva arkeen :ashamed: :whistle: Esikoinen meni 10 päivää yli la:n ja nyt viikko sinne laskettuun aikaan et rauhassa pitäis odotella...mut mä en malta :kieh:
Eiköhän tämä tästä, ku nyt kuitenki on joskus supistuksia ja vauva painaa jo tuonne alapäähän sekä paikat jo maanantaina oli sormelle auki että pehmeät...nii tietääpähän et jotai on edes tapahtunu...
Anteeksi tämä vähemmän positiivinen kirjoitus :ashamed: :kieh:
enmppu ja huomenna rv 39
 
tannuli tervetuloo jännäämään meidän kanssa! harmillista, että saat vieläki odottaa pikkusta, mutta odottava kyllä palkitaan lopuks ;)

piti omasta navasta viel mainita, notta vauva ei tosiaan ollu eilen hoitajankaan mielestä yhtään sen enempää laskeutunut tai kiinnittynyt kuin viime viikolla. siellä on varmaan joku tosi ponteva ja vauhdikas ikiliikkuja-maansiirtäjä tulossa, huh :LOL:
 
Heips kaikille,
yhtenä kappaleena täälläkin ollaan edelleen, vaikka meille piti niin varmasti syntyä heinävauva :D Olin vuodelevossa about viikot 32-36 ennenaikaisuuden suuren riskin vuoksi ja kohdunkaula vain lyheni.. 1,5 viikkoa sitten sitä ei ollut enää ollenkaan, joka on ensisynnyttäjälle siis ihme tuossa vaiheessa, mutta silti ei ole vaavi lähtenyt syntymään eikä edes juuri suppaillut! :D
Limatulppakin tais mennä pari vk sit, pää on ollut nyt 3vk ainakin kiinnittynyt..
Mie en enää ikinä usko mihinkään "varmoihin merkkeihin" :LOL:

Onnea RouvaPikkumyy ihan hirveästi plussauksesta!Muistan, kun silloin about yhtä aikaa käytiin varhaisultrassa ja harmitti, kun teillä sitten tuli ikävämpiä uutisia np-ultrassa :( Nyt parempaa onnea!
Onnea myös vaavinsa saaneille!

Muutoin tänne oloon ei kurjuutta kummempaa :p Kuukauteen ei ole saanut nukuttua yli 2 tunnin pätkää, kun vauva painaa rakkoa, lonkat prakailee ja turvottaa, mutta vauva voi liikkeistä ja neuvolakäynneistä päätellen hyvin, että eiköhän tätä nyt kestä, kun on niin kauan jo kärvistellyt, alkaa jo tottua! Ehkä nämä unohtuu, kun se vaavi joskus vihdoin suvaitsee tulla ulos! :D

pieniananas ja kirppu(?) 38+3
 
Ajatellaan näin, että noin 6 viikon sisällä meillä KAIKILLA elokuisilla on jo nyytti sylissä; joillakin aikaisemmin ja joillakin, joilla LA loppukuusta voi olla vähän myöhemmin. Mutta kuitenkin maksimissaan se 6 viikkoa niin jokainen elomassu on jo synnyttänyt. Ajatelkaas...!
 
Alkuperäinen kirjoittaja melluli:
Ajatellaan näin, että noin 6 viikon sisällä meille KAIKILLA elokuisilla on jo nyytti sylissä; joillakin aikaisemmin ja joillakin, joilla LA loppukuusta voi olla vähän myöhemmin. Mutta kuitenkin maksimissaan se 6 viikkoa niin jokainen elomassu on jo synnyttänyt. Ajatelkaas...!

Kyllä tällä asenteella loppuun asti :D
Päästään nauttimaan vauvan tuoksuisesta arjesta

 
Terkkuja äippäpolilta!

Alma painoi ultran arvion mukaan nyt 3400g, eli on isompi kuin viikkonsa (36+2). Pää alaspäin oli, mutta en kuitenkaan kiinnittynyt. Kohdunkaula on alkanut pehmenemään, oli pehmeän ja kovan välimuotoa, auki 1cm. Eli jotain sentään on tapahtunut, viime raskaudessa laskettuna-aikana oli vielä kiinteä ja kiinni.

Nyt sitten sain ajan käynnsitykseen, 13.8. eli 38+0 menen sairaalaan klo 7.45 jolloin lääkäri tarkistaa tilanteen ja päättää miten käynnistetään. Lääkäri tarkenti voimakkaasti sitä, että enää ei arvoida KÄYNNISTETÄÄNKÖ vaan puhtaasti sitä, MITEN KÄYNNISTETÄÄN! Eli sairaalaan jään sitten siltä istumalta. Toivon hartaasti että supparit jo tässä etukäteen tekisivät hiljaista työtään, jotta kalvot voitaisi puhkoa heti kättelyssä. Tai että sen verran paikat kypsyisivät, että muutaman tabun jälkeen olisin valmis tosi toimiin. Ajatella, 12 päivää ja sitten se on menoa... :whistle: :D :xmas:

Jabbaa jännittää jo...
 
Täällä sitä vaan ollaan yhtenä kappaleena vaikka eilen oli aika äippäpolilla ja edellinen lääkäri sano et ota kamppeet mukaan ni jäät käynnistettäväks. Nyt sit oli toinen lääkäri joka tutki ja se oli ehdottomasti sitä mieltä ettei mitään lääketieteellisiä perusteita oo käynnistämiselle (oisivat käynnistäneet sen takia ku edellinen syntyi niin nopeaa)

Ankeeta, ku toinen lääkäri puhuu ihan eri asioita mitä toinen ja kun oli saanut lastenhoidonkin vaivalla järjestettyy ja mies pyytäny vapaata töistä.......... No toisaalta ei se haittaa, parampihan se on jos lähtee syntyy ihan luonnollisesti ja onhan tuossa käynnistämisessä omat riskinsä..... Ja sit se lääkäri oli nyt sitä mieltä ettei se ainakaan nopeampaa synny kun kohdunkaulakanavaakin oli jäljellä 4 cm (kylläkin kirjoitti neuvolakorttiin 3 cm) ja edellinen lääkäri oli merkannu et 2-3 cm, et kait se kanava vaan pitenee ja kasvaa lopulta umpeen :kieh: eli vauvamme taitaa jää maha-asukiksi! ;)

Ja kyllähän se lääkäri sit viel lohdutteli et jos syntyy ambulanssiin niin ne synnytykset menee yleensä ihan hienosti, mut entäpä jos se syntyykin kotia, mulla on kyl kaveri jolle on käynny niin, mut hengissähän se siitä selvis ja voihan se olla et tää synnytys kestää toista vuorokautta, nyt kun oikein pelkään etten kerkiä sairaalaan...

Huomenna laskettua aika Poipi

TSEMPPIÄ KAIKILLE :hug:
 
Äiskä06 Onnittelut pienestä pojasta! :heart: :flower: :flower:

Tannuli Mullakin meni esikoinen yli lasketun, että kokemuksesta tiedän minäkin että ne päivät todella matelee... Kannattaa keksiä itselleen jotain kivaa tekemistä niin ei tunnu aika niin pitkältä... Mutta kyllä ne kaikki vaavit sieltä on ulos tulleet, ennemmin tai myöhemmin. Itse "joudun" tällä kertaa todennäköisesti käynnistykseen vauvan ison koon (suhteessa mun lantioon) vuoksi...

Tänne ei uutta... hikoiluttaa, prkl kärpäset riesana yöt (maalla on joo mukavaa) ja suonenvetokin kävi kylässä viime yönä pitkästä aikaa... |O Nyt on sämpylätaikina kohoamassa kun eilen illalla huomattiin että viimeiset leivät oli homeessa, enkä muuten tasan aja kauppaan yhden leipäpussin takia. Sitäpaitsi on se toisaalta ihan kiva leipoa joskus, tunnen itseni kunnon mutsiksi :LOL:

terv. Jennika1983 rv 38+4
 
Hellurei ja hellät tunteet!!

Rouva Pikkumyylle hurjasti onnea ja tarrasukkia ja vielä kerran onnea!!!!

Nyytin saaneille taas katkerat :whistle: onnittelut!! =)

Ja HooÄssälle kiitokset kun jaksat ahkerasti päivitellä ja pitää meitä ajantasalla =)

Ihanaa kyllä on Elokuu!!! sais vauvat jo alkaa tulla, eikö nyt ala jo melkeen kaikki olee turvallisilla viikoilla?!!

Oma olo.. hehkee joo.. iltasin painaa alapäätä niin kovin, että ylösnouseminen ja sängyssä käyminen on tuskaa isolla T:llä.. supistuksia ei oo näkyny sen ensimmäisen kerran jälkeen.. vauvan liikkuminen on kyllä harventunu.. mutta Miun terkka sano tosta liikkumisesta, että vauvan liikkeet on oltava kuitenkin tosi napakoita, että pidetään siitä huoli!!!

JA selkä on edelleen tosi kipee.. mut se ei varmaan tosta miksikään muutu, ennen ku tää etureppu häviää.

Niin ja Tatjanalle hirveesti tsemppiä ja vaikka liukastevoidetta (jos alkuraskudesta toivotetaan tarrasukkia :D ) matkaan mukaan :LOL:

Pitäsköhän muuten kokeilla tota liukkaria?? oiskohan hyötyy, vauva niiku valuis ulos :D

juu alkaa pää pehmenee, mut en luovuta, vauva tulee sit ku HÄN on valmis :heart:

Nyt häviän taas vähäx aikaa

Äiti lpr 39+3
 
äiskä06 Paljon Onnea poika-vauvasta :heart: :flower:

Sain juuri tytön unille ,joten saan rauhassa istuskella koneella. Yö meni ihmeen hyvin. Vessareissujen välit nukuin mukavasti. Kaikki vaivat tallella ,mutta näihin alkaa jo tottua. Suppareita on ,mutta ei vielä mitenkään kipeitä.

Joku kyselikin noista synnytyssuppareista. Mulla ne oli ainakin sellaisia heti alusta asti ,että jalat lähti alta ja itku tuli. Supparin aikana ei voinnut liikkua mihinkään piti vaan keskittyä sietämään se kipu. Tiesi kyllä ,että nyt pitää lähteä.

Poipi Kuinka nopea sulla viime synnytys oli ? Mulla esikoinen synnytys kesti 2h15min. Nopea sinäänsä ensisynnyttäjälle. Meiltä on n.50 km sairaalaan ,joten silloin kerittiin siellä olemaan vajaa tunti. Nyt tämän kanssa vähän jänskättää ,kun paikat sen 3 cm auki, että kuinka nopeaa alkaa tulemaan. Neuvolassa sanoivat vaan ,että tilata ambulanssi ,jos vedet menee tai alkaa säännölliset supparit. Onneksi nyt sentään viikonloppu tulossa ,jotta mies kotona tytön kanssa. Ettei mun tarvi lapsen ammaa jäädä odottamaan.

Tatjana tsemppiä huomiselle!!

-Poni ja Manteli 37+2
 
Niin sitä tosiaan elokuun puolelle mentiin täälläkin, vaikka kovasti kesäkuussa uhosin että varmasti syntyy tämä tyttö heinäkuun puolella :)

Mies on pidättäytynyt seksistä jo viikkotolkulla, viime kerralla kun seksin jälkeen hän sanoi että aivan kun tuolla minun alapäässäni olisi joku tiellä... Menin sitten sanomaan että se on vauvan pää... Mies oli ihan kauhuissaan :LOL: Eikä siis ole sen jälkeen hommiin suostunut... Tämän viikon alussa hän lupasi että jos tänään kokeiltaisiin, mutta kovasti tuo tuntui eilen vielä empivän :D Sanoin että älä sitten kitise kun tämä vauva ei synny vielä, jos et kerran voi edes kokeilla tätä yhtä kuuluisaa S:ää niistä kolmesta :) Ei minuakaan niin hirveitä himoja ole, mutta haluaisin kokeilla jos seksillä olisi jotain positiivista vaikutusta synnytyksen käynnistymiseen :whistle:
Viime raskauden lopussa emme petipuuhia harrastaneet enää loppuvaiheessa varmaan kahteen kuukauteen. Mutta niin synnytys vaan heti lähti käyntiin kun lääkäri sormensa alakertaan pisti... Ihan siksi vaan olisi kiva kokeilla jos tuollainen "ärsytys" kohdunsuulle käynnistäisi tämänkin. Aina saa toivoa :)

Kyllä se taitaa olla Poni06 kuka seuraavaksi pääse tositoimiin :)

Lilli ja Tiitti 39+2
 
Enpäs oo tänne viikkoon ehtinyt ja tässä syy:

Meille syntyi pieni prinsessa 28.07.08 klo:23.56 (rv.38) :heart: Painoa tytöllä 3010g ja pituutta 49cm. Kaikki meni hyvin ja eilen kotiuduttiin!!! Tulen myöhemmin kertomaan tarkempaa tarinaa... :)

Onnea kaikille vauvautuneille ja tsemppiä viimeisille metreille teille odottajille!! :)

Annilia & Tytöntyllerö "Nuppu" 4pv :heart:
 
Isosti onnea kaikille vauvan saaneille :heart: :heart:

Aika monta vauva uutista oli sitten viime kirjoitukseni tullut. Hienoa!

Ja niin se tosiaan alkoi elokuu vihdoinkin, joulukuusta ja testin tekemisestä on ikuisuus :eek:

Aamuja sektioon jäljellä 11. Päivät muuttuivat ihan älyttömän pitkiksi ja tylsiksi, kun sai tietää tuon sektiopäivän. Vielä ei ainakaan mitään fiilistä siitä, että synnytys lähtisi käyntiin - ja tosi hyvä niin. Ensi viikon alussa ollaan sitten niillä viikoilla, kun poika syntyi - silloin alkaa varmaan ihan oikeasti jännittämään, että pääseekö tuonne suunniteltuun päivään asti.

Väsymystä ja täysin jumissa olevia niskoja lukuunottamatta oma olo on ollut oikein hyvä.

Säihke ja pikkupossu
 
Heippa mammat!
Ihanaa se on nyt sit elokuu! Nyt vaan tsemppiä kaikille loppuun asti, kyllä se vauva sieltä tulee... Juupa juu, välillä ketuttaa kun miettii että kyllä se sieltä vielä tulee, kun mä haluisin sen NYT HETI!! :LOL:

Onnittelut nyyttinsä jo saaneille! kovin moni sitä sitten poksahti heinäkuun puolella...
Mitäs muuten ootte mieltä, kun mulle joku sano että useimmiten ensisynnyttäjillä menee yli LA:n? Mä en ihan haluais siihen uskoa... tää kyseinen joka näin sano, sai esikoisen n.2vko aikasemmin, sit yhellä kaverilla meni päivän yli ja toisella tuli n. viikko aikasemmin...

Lilli-85 ajatteli kokeilla sitä yhtä ässää synnytyksen käynnistämiseen. Mulla on halut ollu ihan nollassa jo varmaan pari kuukautta, eli hiljasta on ollu makkarin puolella, mut nyt oon jotenkin ajatellu et pitäisköhän sitä kokeilla jos auttais asiaa, ja että tuntuuko pahalta seksin jälkeen vai ei... No tarviipa ens viikolla ruveta kokeileen niitä ässiä, jos vaikka jotain tapahtuis... Vaikka eihän tässä vielä kiire oo, kun viikkoja tänään vasta 37..

Tekis mieli paistaa lättyjä, tiedä jaksaisko ruveta sellaseen urakkaan...

Niin juu neuvola kuulumisia...
hemppa oli 114 :| verenpaineet täti mittas kahteen kertaan, alapaine oli noussu. Painoa tullu 1,7kg/vko!! sano että johtuu kyllä ihan täysin turvotuksesta... kuten varmaan hempan laskukin... ööh... sf mitta oli 33,5cm... kahdessa viikossa kasvanu n. 1,5cm. Tuntuu että kovin vähän, mutta terkan kanssa mietittiin että masu on varmaan vähän laskeutunu, joten johtuu siitä. Ja mitähän vielä... muuten kai kaikki hyvin. Vähän sitä tätiä huoletti toi alapaineen nousu, mut ei se siitä sit sen kummemmin kommentoinu. Ja ihmetteli myös kun ei se lääkäri tehny viimesellä käynnillä sisätutkimusta...

Juuh, jos sitä menis ihmetteleen tekiskö lättyjä vai ei... :whistle:
 
ELokuuta!

Onnea vauvansa saaneille!!! :heart:

Jollain muullakin oli masennusta taas liikkeellä... täälä samaten!! Itku tulee kohta! Kotityöt jää mulle kun ukko huitelee projekteissaan ja tenavat laittaa vastaan koko ajan ihan tosissaan, kummallakin omat uhmansa menossa ja itellä olo tukala ja kypsä!! Viime yö meni ihan pyllylleen, valvoin neljään asti ja olin kipeä! Välillä supisteli napakastikin ja jalkoja särki ja nyki ihan tosissaan ja toisen käsi taas (viikko sitten teki saman) puutui ranteesta sormenpäihin. Sit iski jo paniikkikin. Vessassa kävin noin tuhat kertaa,,,

Tänään pitäis lähteä (kohta eikä mitään valmiina,.,,) käymään siellä välittäjän toimistolla ja sitten lähteä mun vanhempien luo ja mies jatkaa siitä sinne hautajaisiin. Ei huvittais lähteä tästä 2km päästä sairaalasta 80km päähän mutta en jaksa viikonloppua olla yksinkään noiden tenavien kanssa. Ja ne saa jäädä sit mummolaan hoitoon jos lähtö synnärille tulee... Kökkö kun pitäis vielä syödäkin ennen ja en tiiä mitä keitän. Vetämätön olo kun yö meni niin huonosti.

Tatjanalle tsemppiä huomiselle!! mä voisin kans lähtee nyt synnyttään niin voitais vaik sairaalas törmätä! =)

Kai se pitää valua tuonne hellan ääreen ja mennä ottamaan miehen kauluspaita koneesta ja laittaa kuivumaan että saa sen huomenna päällensä..

PLÄÄH! Toivottavasti teillä muilla olo parempi!

Todella kypsä mammaliini83 ja yhtä-itsepäinen-kuin-muutkin-talossa Api 38+3
 

Yhteistyössä