40+ so what!!! (vol 5.)

Wiaralle oikein leppoisaa lomaa! Kivahan sinne olisi raskaanakin ollessa mennä, mutta kyllä sitä on puolensa myös raskaudettomuudellakin.

Mittasimpa minäkin mur-murin innoittamana lämmöt ja kappas, olikin 37,12 mutta kauheesti kyllä sahaa eestaas.

Mur-murilla on uusi kodinpuhdistusaine Panadol :) Kyllä sen voimalla saa paikat putsattua. Tai sitten vaan sälytät hommat miehelle. Sitä varten ne on hankittu. Tosin mun mieheni ei ollenkaan ymmärrä sitä, mutta hyvä jos vie esikon pois tieltä siivouspäivänä. Sekin auttaa jo paljon.
 
Terry..tuota..niinhän mie olinkin ajatellut ekaksi..mutta, en taida iletä näin Joulun alla:D..toinen paahtanut persaus ruvella 11h työpäiviä ja silmättii roukkuu aina polvissa, kun on niin poikki..:(..aloitelen tässä hissukseen-mattoja tuulettumaan, petivaatteet vaihtoon ja tuulettumaan..semmoista pientä ;) ..muuten, lämmöt on siullahin korkialle hypänny..VOi, kun se merkkaisi hyvää&siun plussa vaan vahvistuisi aatoksi.. :heart:

Miulla kanssa lämmöt sahailee ja paljon, mutta aamupäivällä ei ole tuollaisia 36.8C lämpöjä vielä ollut..voipi johtua vaikka mistä-krapulasta(melko varmasti), kantapäistä(sekin paljon mahdolista)..onhan näitä vaihtoehtoja..

((muoks)) tämä miun elokumppani onkin reipas poika siivoilee, sellaanen olla pittää!!!:D..itte ku en siitä niin perusta..:p..vaan likaa inhoan-Yäks!.. ja kyllä miulla koti oli puhdas ennen tuota miehekettäkin, lattioitakin pesin vähintää parisen kertaa päivässä kun oli koiruudet&kisu =)

juu ja jos ei olisi lapsonen kotosalla, siivoilisin joulusiidukan voimalla, niitähin vielä pari pulloa.. ;)
 
Mur-mur, uskotaan ja toivotaan, että se lämmönoususi johtuu niistä muista vaihtoehdoista, eikä siis mistään Kapulasta tai Kantapäistä, vaan Kaskaudesta. :LOL: Kait säkin testaat torstaina, ellei tätiä kunnolla näy?
 
Testaan testaan, jos ei ala siteeseen asti valumaan =) ..vaan en halua enää turhia toivehia nyt ittelleni antaa..toivottavasti miun "pessimistinen" asenne ei haittaa teitä muita? :/ ..

Kovasti kyllä teitä kaikkia tsemppaan ja elän mukana!!!:wave: ..mie olen vaan niin 99.99% varma tuosta omasta negasta r-testissä.
 
..pakko oli ihan tulla kirjoittelemaan kesken siivoilun..kun kopistelin raskasta päiväpeittoa, säikähdin kovaa kipua, joka tuntui ihan "siellä"..aivan häpyliitoksen kohdilla.. :x ..sattui todella kovaa, meinasin taittua kaksin kerroin aivan..

..taas meinaa lähteä mielikuvitus valloillensa ja ajatus kiitääääää vaikka mihin suuntaan.. ;)..ei miulla tuollaista kipua ole ollut kuin poikaselta alkuraskaudessa..juu, lähdenpä takaisin siivoilemaan, niin en ala ihan mahdottomia kuvittelemaan TAAS =)

..millainen erka oli se siun kipuis silloin lasten kanssa ulkoilessa?..oliko tuon tyylistä..tuntuiko alavattalla, vaiko siellä hävyn kohdilla?..
 
Mihin on joutunut Murmukka, jonka kanssa yhdessä plussattiin aiemmin ???

Entäs Mimmimamma mitä kuuluu ??

Täällä taustajännäilijä huhuilee.

Oikein Ihanaa ja Rauhallista Joulua kaikille ja Siunausta vuodelle 2010 tv Uudi
 
mur-mur siitä kipuilusta... mulla on aika moneenkin otteeseen tuntunut outoja kipuja, tosin ei kovia. Se ulkoillessa ollut kipu tuntui aika alhaalla mutta selväti tuolla kaukana sisällä eli olettaisin etttä kohdussa. sitten on kipuillut jokin aika sitten munasarjan kohdalla ja yhtenä päivänä tosi kovia vihlaisuja nivusen kohdallaq muutaman kerran ja sitä kesti ehkä sekunnin kerrallaan. Liittyivät kai liikkeisiin jotenkin. Eilen taas tunsin kiristävää tunnetta hyvin alhaalla mahassa. Että kyllä noita tuntemuksia on ollut jos jonkinmoisia ja jokaista pelästyn erikseen . Mutta pääosin siis kivut tuntuneet vaimeina ja hyvin alhaalla mahan uumenissä siten että oon ajatellut kohdun olevan juuri siellä. Jospa ne olis kohdun kasvukipuja. Mitään kiinnittymiskipuja en kyllä ole tuntenut. Muttta siis niitä tuntemuksia on ollut niinkin alhaalla kuin häpyluun takana mahan sisällä. Mitään pintakipuja ne eivät olleet ja niiden paikantaminen on jotenkin vaikeaa kun välillä tuntuu että kipu on säteillyt esim. toiseen reiteen.
 
Joulunodotusta tulin kaikille toivottelemaan!! :xmas: :xmas:

Vähän minuakin tämä piinaviikko jännittää, hyvin on pupuiltu, mutta oikeaan aikaan ken tietäisi? :saint:

1 Testi vain joten en testaa vielä, ilm pe tai la aamuna pakko testailla :D

Oireina kohdun seutuvilla välillä pienet vihlasut, rinnat turvoksissa ja vähäistä valkovuotoa, lämpö 37 ja sairaana en ole.

No saapa nähdä kuinka käy, kun oviksestakaan ei ole tietoa milloin, oli kun ei ollut testejä laisinkaan :D

Katsellaan siis..... B) :xmas:

mahdotonatko :heart:

 
erka kiitos vastuksestasi =)

Miun kipu ei ollut sellaista vatsalla/kohdulla tuntuvaa, vaan oikein kova vihlaisu/useita sellaisia hävyn kohdilla, säikähdin ihan:eek: ..no, tämä nyt voi olla kuukautisista johtuvaa myöskin, silloinhan paikat turpoaa ja kipuja alakerrasa muutoinkin..lämmöt on 37.1C..nouseet taas hieman aamup. 36.8C..kyllähän sitä haluaisi uskoa vaikka mihin..vaan järki kädessä nyt tässä joulua koetan odotella! =)


Mahdotontako Ihanaa piinailuaikaa ja toivon kovasti +:ssan r-testiin piirtyvän:heart:
 
Täytynee miun sieltä Prismalta huomenissa ostoksilla käydessä r-testi ostella sitten..=)

..KN on aika alhaalla, sellainen puolikova ja hieman avoin..ehkä sellainen pienempi kuin normaalisti kuukautisten lähestyessä -silloin monasti sellainen "leviä" lötkö :D

Tuo napukka vain sellainen, että muuttuu päivän mittaan niin, ettei siitä ota selvää edes itse Joulupukkikaan!!!:xmas:.. ;)
 
Lupaavia oireita Terry ja Murmur..Milloinkahan testailette??
Noista lämmöistä,itse myös mittasin niin oli ihmeen korkealla 37,0..Joulustressikö tässä alkaa jo lämpöjä nostaa..No jos tässä itteensä vielä piinaisi muillakin oireilla niin vilutus on ollut aikamoista,toki nyt niin kylmäkin ollut..sitten on nuota vihlaisuja ja painon tunnetta vatsalla ja rinnat arat ja turvoksissa tuolta kainaloiden "reunoilta",mutta siis ihan samoja oireita tässä joka kuukausi lähestulkoon..että kyllä se tätsy taitaa tehdä tuloaan..
 
Wiara, kuva on vol. 4:ssä sivulla 90. Ohessa linkkikin, jos vaikka toimisi
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1406929,2225
Kyseessä on siis Clearbluen herkkä puikkotesti (onko oikea termi?), jonka herkkyys on 10 mitälieyksikköä. Digillä testaan sitten torstaina, vaikka silloin on vasta dpo 10 ja tämän testin herkkyyn vissiin 25.

Mahdotontako, sinäkin voisin liittyä TOTT-joukkueeseen :) Hyviä oireita sinulla ja niin myös mur-murilla. Kipuiluja hmmmm. Ja haave3:llakin lämmöt ylhäällä. Nyt alkaa ketjussa tapahtumaan.

Kiva, että erka ja Uudi käytte meitä tsemppaamassa.

Kolasin äsken lunta ja ihanasti kiveä päin, niin että kola pökkäsi täysillä häpyluuta päin. Hitsi, että sattui ja sattuu edelleen. Mietin, että jos siellä jokin olisikin hieman kiinnittymässä, niin kyllä tolla tällillä irtoaa loputkin. Mutta eihän sitä voi heittäytyä sänkyyn odottamaan, että tuleeko raskaaksi vai ei. Elämää on vain elettävä normaalisti.
 
Heippa!

Kiitos tervetulotoivotuksista.Aina mukavampi astua joukkoon, jos tuntee olleensa tervetullut.
Niin, mur- mur, olenkin ollut tänä jouluna ihmeen ahkera. Mutta eipä tarvi kinkkua paistella, kun mennään anoppilaan jouluksi.
Mulla täti tuli käymään eilen ja jatkuu tietty yhä, joten kierto lienee 1/24. Heitin tuon 24 ihan hatusta, kun uskoisin kierron pysyneen suht vakaana. Se kalenteri on edelleen kateissa ja aloitin tänään uuden.
Se on ehkä työpaikalla ja ei sinne jaksa lähteä, kun on loma ja autoa ei käytössä.
Mies taas töissä. Huh, eipä paljon nähdä. Millonkohan sitä vois yrittää...jos mieskin näyttäytyisi kotona.

Millanen se ovistikku on? En oo ikuna käyttänyt. Onko hankala? Tunnen itseni aivan vanhaksi kun tällaisia kyselen.
 
Rinja harmitus tädin hyökkäyksestä:hug:..vaan Joulun jälkeen sen jörrikkäsi kellistät ja sanot että, "siemenet sissään ja sassiin"!!!..:D

Tuossapa tietoa ovistesteistä..ja muistakin testeistä =)

http://www.kotitesti.fi/ovulaatiotestit_cat_424.html?jsh_id=1be679e2bd21962059f75c2c4ea6a7ef

..ja miekin vasta nyt kuumeillessa tutustuin&aloin käyttämään ovistestejä..

Olikos siut jo listalle laiteltu?..nyt joulun alla nämä päivitykset eivät ole päivittäisiä, voipi mennä hetki.. :)

Miun piti ottaa pikku tirsat lastenohjelmien aikaan kun niin väsy iski-yleensä aina ennen menkkoja minnuu väsyttääpi..
 
Hakusessa on minunkin joulutunnelma. Vaikka lapset tässä onkin, kaksi vanhinta tulee huomenna porukkaan mukaan. Pienet lapset tekee sen joulun ajan aivan erilaiseksi. Täti kun tuli iski masis aivan totaalisesti..jospa tässä jostain saisi kiinni, hitaasti edistyy. Ei kuusi ole sisällä vielä meilläkään, jospa huomenna saatais tuotua. Nämä jutut aiemmin aina oli minun vastuulla ja nyt siihen vain väsynyt. Mies on töissä, ja muutenkin on paljon työ kiireitä. Huomenna ei kuitenkaan enään mene. Jospa sitten yhdessä jotain laitetaan.

Ajattelin vauva humusta levätä tämän seuraavan kierron, en ovista tikuta. Nyt on tarpeen minulle että muutama päivä mietin muita asioita.


 
Täällä lämmöt nyt j 37,25 ja valkkaria lorahtelee, ensin kivistää kohdun seutuvilta ja sitten tulee lorahdus, että silleen...jännittää, mutten usko, että kuitenkaan plussaa on. :saint:

Testailijoille Plussausonnea kaikille!

Terry toivotaan, että pieni kovasti tarrautuu kiinni ja varovaisuutta kaikille liukkauksiin, kun tietkin on jäässä.

mahdotontako :heart:

 
[/url]



Nimi (ikä )........... Kiertopv....Yrityskierto...Monesko haaveissa

Rinja (39)...................kp2/24.............yk6..........?
Solakka Silakka (40)..kp3/24-27........yk17........1.
Iida-Karoliina (45).....kp3/23-26.......yk8...........5./1. yht.
Ottis (42)....................kp3/25-27.........yk6........1.
Leena65 (44).............kp3/25-27........yk7........3./1.yht.
haave2010 (43).........kp6/29-30..yk11......4./1.yht.
Tirlittan1968 (40)......kp8/28..............yk5...........3.
oivikki (41).................kp9/23-27.........yk8...........1.
Emily67 (42)...............kp10/24-28........yk4........3./1.yht.
Siiri Sisilisko(39)........kp10/28..............yk21..........1.
onlydream (36)...........kp11/23-29............yk?...........3.
mimmimamma (47)....kp12/28..............?.............4./1. yht.
Roosamaria69 (40)....kp13/28................yk8......3.
Inia (42).................kp15/26-30.......yk16....1.
Räystäspääsky (43)...kp20/24-29............................4.
Pinkki69 (40).............kp20/26-28.........y.n.2v......1.
haave3 (40)................kp21/28........?............3.
Lumisydän (45)..........kp21/28-32.....?............?.
liiza (43).....................kp22/24-25............yk20........4.
Wiara (39)..................kp22/24-28............yk6..........1.
Mahdotontako..............kp24/30............yk2..........1.yht.
Ämy (40).....................kp25/25-28...........yk4.........4.
Sariella09 (43)...........kp25/40............yk?..........5./1.yht.
mur-mur (44)..............kp26/27-29............yk9..........3.
Terry64 (45)...............kp27/25-29..........y.2,5v.........2.
vauvatoive10 (42)......kp29/28-31..........yk1.........3./1. yht.
nillanilla (42)..............kp34/28-33........yk7.........1.
ikiemo (45).................kp41/20-50........y?..........4.
nallekalle (40)............kp47/?...........yk1...........6.
Taikakuu (41).............kp62/27-32.........?.............2./1.yht.
pääpilvissä (46)..........kp78/25-43........?............1.yht.


Tilastojen mukaan yli 40 v. vuoden sisään n. 33% raskautuu --> 33%/27 = 8,91 Pino alkanut 21.2.2008 --> 20.1.2009 mennessä "tavoite" = 8 (mukana laskuissa ei ole kadonneet lampaat, taustailijat, reilusti "alaikäiset" ja poistuneet)


RKTT
vauvatoive10 (42).......dpo15
Ämy (40).....................dpo11
mur-mur (44)..............dpo9
Mahdotontako.............dpo8
Terry64 (45)..............dpo8
Pinkki69 (40)..............pp6
[/i]

ovistestiplussapäivä = dpo-1; seuraava (eli oletettu ovispäivä, myös ilman testiä itse oletettu ovispäivä ) = dpo0; sitten dpo1, jne.; hoitopäivä = pp0; sitten pp1 jne.


Plussanneet eli yrjöklubilaiset:






torpeedo (42)..17.4.2008/kp24...yk1..poika 30.12.2008
Mari66 (41)......9.6.2008/kp37.....y1,5v....poika 5.2.2009
päivänkakkara67 (41)..11.7.2008/kp40....................
mimuli (42).....30.7.2008/kp29..........yk4.......poika 31.3.2009
äittä-67 (40).......15.9.2008/kp29.....yk1....................
Karpalo67 (42)..........22.4.2009.................
velmuliina74 (34)..2.5.2009/kp24(24-30), yk7..6./1..LA 14.01.2010
OnniMaija (41)....11.5.2009/kp31 (28-30), yk3...5....LA 16.01.2010
tirulii(40)..15.5.2009/kp27/pp10..1./1.yht...LA24.01.2010
Murmukka (43)..........18.10.2009/dpo11/kp24 (28)
star-67 (42).....21.10.2009/kp26 (26-46)...yk10.....3.
Päikki (41)...25.10.2009/kp30. .y.2v...2.
Jadette (40).....29.10.2009 kp30/28-32/dpo15.....yk9....3.
Enkelinäiti (33)............17.11.2009 kp26/25-27..........yk2...........5.
erka (36).....................kp30/27-30........yk2.......3.



Mukana myös:
Taukoilijat / Taustajännäilijät / Pinon jättäneet

Hastu39, gerpera, Hemppaliina, Hysteria, siira, lumeton, Uudi, äitijo2x, anjamarita, Saara10, Minni007, Matsalu, babo67, sinisyys, kenzie64, lapsellinen67, Karpalo67, äippä67, Pilvenpyörä, vilmaville, Pömppöli, baby5, touhu tenava, AinoEmilia, Plättä, pyrstötähti, Nuusku, Kirsikka68, Höpisijä, Elina67, ruujakengu, Mussukka67, Hellu1, einiinvaan, Rva Pikkumyy, gitte, Pennanen, annastiina, Riikkaliisa, kane, keijukka, dinosaurus61

40+ SO WHAT (VOL. 4)
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1406929
40+ SO WHAT (VOL. 3)
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1225015
40+ SO WHAT (VOL. 2)
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1091269
YLI 40-v. KUUMEILIJA-KERHO VOL 1.
http://kaksplus.fi/keskustelu/t976636
 
Mahdotontako hyvältä kuulostaa tuo sinun lämpöjen nousu, jos et vaan muuten siis tunne itseäsi sairaaksi? Paljon tsemppiä sinulle, että tarkottais plussaa ++!

Samoin Terrylle viivojen vahvistusta!! :heart: Ja haave lämpöilee ja viluilee.. :p ja mur-mur meinaa testailla... Plussaonnea kaikille oirehtijoille!!

Tervetuloa Rinja palstalle :flower: Tarkista tietosi...

Iida-K juu niinhän se vähän aina masentaa, mutta kummasti uusi kierto antaa uusia toiveita. En minäkään nyt aio tikutella, kun tikut loppui, mutta vahvasti on kalenteria jo syynätty ja siinä uudenvuoden edustalla pitäisi sänkyjumpata ja paljon. Sulla muuten samat kiertopäivät ja vissiin samoihin aikoihin ovistellaan..
 
Monella siellä melko jännittäviä oireiluja: MUR-MUR, TERRY ja MAHDOTONTAKO pidän peukkuja pystyssä, että plussat sieltä teille pärähtää, oikein iso jouluylläri!!! :heart: :xmas: :heart: Ja kaikki muutkin, jotka sitä plussaa odottavat ++++rikasta joulua :heart:

IIDA-KAROLIINA Älä huoli, jos ei joulutunnelma vielä ole noussut kattoon ja kutsumaton täti-vieras yllätti - joulu tulee jokaiseen taloon ja sydämeen ilman erityisiä valmisteluja.... :hug:

Minäkin nautin pesueeni kera viihdyttävästä leffasta ja siitä, että loma vihdoin alkoi....tätä lomaa arvostan todella koska syksy on ollut niin kiireinen... Ajattelin jopa niin, että teen perusteellisen siivouksen vasta joulunpyhien jälkeen, kukapa niitä pölypalleroita kynttilänvalossa näkee....? ;)

Pientä leipomusta aion tänään harrastaa kohtsillään; mariannesuklaakakku olis tarkoitus pyöräyttää ihan illan ratoksi. Jouluista ja rauhallista tunnelmaa kaikille!

 

Yhteistyössä