Aeg:n pyykkikone


Aeg:n pyykkikone
Oisko kokemuksia Aeg:n pyykkäreistä, erityisesti tuosta 7kg rummulla olevasta? Etsinnässä valmistuvaan taloon kodinkonepaketti ja AEGstä ois jo tarjous mutta paljon haukkuja ollaan kyseisestä merkistä nyt kuultu ja ollaankin vaihtamassa muita koneita Miele merkkiin, mutta tuo pyykinpesukone mietityttää. Miele kun ei valmista kuin 6kg koneita, koska eivät isoimmille koneille voi luvata samanlaista kestävyyttä. Tarpeen ois kuitenkin isompi kone nykyisen tilalle. Mietin että kannattaa ko rahat satsata kestävään Mieleen vai ottasko riskin ja ostas tuon AEGn. Kiva ois kun kone kestäs pari vuotta pitempään kun siitä sen tonnin kuitenkin joutuu pulittamaan. Nyt siis kokemuksia kehiin ja semmosilla "meillä toiminut puolivuotta moitteettomasti, suosittelen lämpimästi" kokemuksilla en tee nyt yhtään mitään, vaan se kiinnostaa miten ne on pitemmässä juoksussa kestäneet vai ovatko olleet alusta asti miten ongelmallisia.
 
Meillä on ollut koko ajan AEG:n kone eli 17 v. Aiempi oli päältätäytettävä ja jäi pieneksi kun tuli lapsia niin myytiin eteenpäin. Nyt on edestäpäintäytettävä 7 kg kone ja hyvin on toiminut 5 v.
 
Lg suoraveto on saamattomissa tällä hetkellä. Meillä samsung eco bubble, suosittelivat ennemmin tätä. Myyjä tosin suositteli pyykkäriks isoon perheeseen Askoa ja Mieleä.. Ja yllätys yllätys hinta ratkaisi ja päädyimme halvimpaan eli samsungiin.
 

Yhteistyössä