Ärsyttävää! Ymmärrän, että on noloa, muttaa...

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Lapsella synttärit ja lapsen isän äiti oli taas ostanut poikansa puolesta lahjan ja kortin. Huomaa aina käsialasta, ettei ole lapsen isän kirjoittama.

Ja tiedän, ettei ole lapsen isä laittanut ajatustakaan lahjaan tai korttiin. Ei ole sitä edes maksanut.

Lapsen mummoa taitaa vaan hävettää, ettei hänen poikansa tuon vertaa ajattele lastaan.

Ja ei näkynyt lapsen isää synttäreillä. Inhoan tuollaista feikkaamista, että kirjoitetaan jopa kortti jonkun idiootin puolesta, että muka isä välittää omasta lapsestaan. Kun ei välitä, niin ei. Kunhan lapsi tosta kasvaa, niin tajuaa ennen pitkää elämän realiteetit.

Tällä hetkellä luulee, että isä osti hienon nuken ja kirjoitti kauniin runon, mutta valitettavasti ei päässyt tulemaan synttäreille pakollisen menon vuoksi.

Totuus on, että lapsen isä on täys kusipää, joka ajattelee vain itseään ja mielummin lähtee ryyppäämään kavereiden kanssa kun viettää aikaa lapsensa synttäreillä.

Mitä mieltä te sitten olette onko parempi näin, feikata kun että esittää asiat kun ne on? Missä vaiheessa mummo lopettaa korttien kirjoittelun poikansa puolesta? Miksi hän kirjoittaa niitä, kirjoittaisitteko te tälläisessä tilanteessa?
 
  • Tykkää
Reactions: JonTriplet
"mää"
mä ainakin sanoisin mummolle että lopettaa sen aikuisen ihmisen paapomisen ja kirjottaa itse omat lahjansa ja runonsa omasta puolestaan, ei poikansa. En antaisi todellakaan mummon tehdä noin. riippuu lapsen iästä kuinka selittäisin sen ettei isä tule, mutta mitä sitä peittelemään. Itse en tosiaan peittele ja suojele mulkvisti isän olemattomuutta enkä anna kenenkään muunkaan niin lapsilleni tehdä
 
"vieras"
:(

En ostaisi toisen puolesta, mutta ostaisin itseltäni =) lapselle on tärkeää, että joku muistaa, että on joku ihminen joka ajattelee häntä. Mutta ei sitä isä-myyttiä kannata pitää yllä jos siitä ei jatkossa tule seuraamaan mitään.
 
"vieras"
Joo tottakai mummon tarkoitus on aiheuttaa sinulle pahaa mieltä ja ärsyttää. Mummo todennäköisesti häpeää poikaansa ja tämän käytöstä ja yrittää korvata sitä lapsellesi. Hän siis tarkoittaa vain ja ainoastaan hyvää. Ainoa joka tuossa periaatteessa kokee vääryyttä on mummo, joka ei saa ansaittua kiitosta.
 
  • Tykkää
Reactions: Scindapsus
Jos se mummi on pahoillaan tilanteesta ja haluaa jotenkin hyvittää ettei lapselle tulis paha mieli? Vois tietenkin mummina lähettää lahjan ja kortin eikä valehdella että isiltä. Jotenkin uskon ettei mummi tarkoita pahaa kenellekään.
 
"mää"
Joo ei siitä mummolle vihainen tarvi olla, mutta eiei tuollaista kenenkään miehen puolesta tarvi tehdä. en tosiaan tekisi minäkään vaan pistäisin poikani ottamaan vastuuta asiasta enkä peittelisi jälkiä!
 
"aapee"
Siis käsitittekö te niin, että olisin mummolle vihainen? Kai minä nyt olen enemmän vihainen tällä tilanteelle, joka johtuu lapsen isän typeryydestä.

Minä en vihaa lapsen isän äitiä, mutta ei hänen tarvitsisi peitellä poikansa huonoutta olla isänä.
 
[QUOTE="aapee";25248707]Lapseni tulee ihan jostain muusta tyytyväiseksi kun isänsä "antamasta" feikkilahjasta ja -kortista.[/QUOTE]
No sittenhän sinä voit ihan hyvin kertoa suht pienelle lapsellesi (jos nukkeiässä on, niin on varmaan aika pieni vielä) että isä on mulkku, sitä ei tippaakaan kiinnosta lapsensa olemassaolo, se ei halua ostaa hänelle lahjaa tai synttäreille tulla.

Jos se muka on parempi vaihtoehto kuin tämä nykyinen käytäntö...

Minusta tosin vain hyvin julma ja kypsymätön äiti tekisi niin.
 
  • Tykkää
Reactions: Micosa
"aapee"
No sittenhän sinä voit ihan hyvin kertoa suht pienelle lapsellesi (jos nukkeiässä on, niin on varmaan aika pieni vielä) että isä on mulkku, sitä ei tippaakaan kiinnosta lapsensa olemassaolo, se ei halua ostaa hänelle lahjaa tai synttäreille tulla.

Jos se muka on parempi vaihtoehto kuin tämä nykyinen käytäntö...

Minusta tosin vain hyvin julma ja kypsymätön äiti tekisi niin.
En tekisi noin ikinä. Ole ihan huoleti, lapsi saa jatkaa feikkielämäänsä.
 
"aapee"
[QUOTE="vieras";25248799]Jaa. Kuinka monen lapselle lahjat tuo oikeasti Joulupukki?[/QUOTE]

Niin, totta. Lapsi saa sitten isompana tietää, ettei joululahjat ollutkaan joulupukilta, eikä isän lahjat ollut isältä.
 
[QUOTE="vieras";25248655]Joo tottakai mummon tarkoitus on aiheuttaa sinulle pahaa mieltä ja ärsyttää. Mummo todennäköisesti häpeää poikaansa ja tämän käytöstä ja yrittää korvata sitä lapsellesi. Hän siis tarkoittaa vain ja ainoastaan hyvää. Ainoa joka tuossa periaatteessa kokee vääryyttä on mummo, joka ei saa ansaittua kiitosta.[/QUOTE]

Samoilla linjoilla. Lisään tuohon vielä, että jos (toivottavasti kun) isä tulevaisuudessa kypsyy ja alkaa olla isä lapselleen, on huomattavasti helpompi rakentaa isä-lapsi-suhdetta jos lapsella ei ole päässänsä valmista mielikuvaa siitä että isänsä on mulkku joka ei tippaakaan välitä hänestä.
 
  • Tykkää
Reactions: Micosa ja Anatolia
"vieras"
No jos se häiritsee noin paljon, niin voithan sinä lukea siitä kortista ihan mitä haluat ja sanoa lapselle lahjan olevan vaikka naapurin tädiltä, jos et halua sanoa sen olevan isältä. Oletan ettei lapsi siis osaa itse lukea eikä mummo tuo lahjoja henkilökohtaisesti.
 
Ehkä mummolla on vielä toiveena, että poikansa kasvaa aikuiseksi tai "parantuu" alkoholismista tai mikä nyt voi ollakaan syynä, ettei lapsi kiinnosta tarpeeksi ja yrittää pitää isää lapsen mielessä. Ei hän sitä pahalla tee.

Tiedä sitä sitten mikä on oikein ja järkevää...
 
"aapee"
Mummo tulee kyllä aina synttäreille, on mukana oma lahja ja pojan lahja. Sitten vielä korostetaan, että tässä on ISIN lahja rakkaalle tytölleen.

Voi että se isi on niin ihana sitten, voi mitä se isi onkaan korttiin kirjoittanut.
 

Yhteistyössä