Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
LadySlo vahvisti jo vauvalla, että hänen tulkinnan mukaan BL puhuu omasta tyttöystävästään
Todella oudolta tuntuisi, jos B lähtisi Euroopassa paljastelemaan tyttiskuvioitaan jenkkiläisen megatähden kanssa. Jos se hänelle sopii, tuskin sopii sille toiselle osapuolelle, joka varjelee yksityisyyttään muutenkin viimeisen päälle tarkkaan.
 
vierailija
Tässä LadySlon vastaus Loverpoolilta


I watched the video, to me it sounds like LB is talking about his own gf because he says "you're leaving now, is she going with you". It is confusing because LB is kind of directly quoting B (this is more common in Cro than in English) and although he doesn't mention Eurovision, I would assume it's B asking if LB's girlfriend is going to ESC/pre-parties with him.
Also, if B does indeed have someone, in my opinion, I doubt LB would "out" B's relationship like this, he's not born Yesterday and most likely understands very well how things go when you're a musician whose sex appeal is a pretty big part of the whole deal. :)
 
vierailija
Uuden AU-ficcini "Bum Fu ck Nowhere" ensimmäinen luku "Wilder Kinds of Waterslides". https://archiveofourown.org/works/55744867/ Jere ja Bojan ovat molemmat vaihtaneet orastavat muusikonuransa OnlyFans-sisällöntuotantoon ja päätyvät kaikista maailman paikoista vierekkäisiin rantamökkeihin kesäiselle Pälkäneelle. Kaikkeen edellisessä virkkeessä on (suhteellisen) uskottavat selitykset, ja taustatarinat tulevat esiin tarinan edetessä.

- Joymuffin
Tää oli ihana, kiitos 🥰
 
vierailija
Saapa nähdä laitetaanko, kun komposti on nyt vähän vähentänyt tätä tarvetta?
Ei se ainakaan poisteluun ole kamalasti vaikuttanut. Melkein jokakerta pitää palata edelliselle sivulle kun sinne palaa ja olisko se nyt eilen vai toissapäivänä kun piti mennä (ilmeisesti Joostin takia) jopa parikin sivua. Ihme että nyt ei ole ainakaan vielä pahemmin poisteltu.
 

Yhteistyössä