Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Naurattaa kyllä lukea, että Boj... eikun Raivenille äänestämäs, sama täällä! Kannatusääni anyway:D jos B näkyis sit taustakahinois vähänki enemmän jos pääsee finaaliin Raiven! Joulu!
 
vierailija
Katsoin viime vuonna vasta kesäl/syksyllä semien äänestystaulukon ja sen paljonko pisteitä tms Slovenialle oli tullut Suomesta (semi vai finaali, en muista)! Muistelen, että erittäin poikkeuksellisen paljon, ts muuten slovenialle isoja pisteitä lähinnä naapuri balkan mailta! Jospa tänäkin vuonna nautojen äänestysryntäyksen vuoksi! Vielä yks ääni lähtee mulla äsken annettujen lisäks:D
 
vierailija
Sanos muuta En hirveen usein ole äänestänyt viisuissa enkä Slovenian edustajia ehkä kertaakaan. Viime vuonna viisujen aikaan en ollut herännyt vielä Boj-- siis Joksujen ihanuuteen
Tunnustan myös että en äänestänyt Sloveniaa viime vuonna, muutama päivä finaalin jälkeen jo kadutti rankasti koko asia kun olin herännyt Joksujen musiikkiin ja yleiseen ihanuuteen. No, nyt korjasin tämän virheen! Raiven finaaliin!!
 
vierailija
Katsoin viime vuonna vasta kesäl/syksyllä semien äänestystaulukon ja sen paljonko pisteitä tms Slovenialle oli tullut Suomesta (semi vai finaali, en muista)! Muistelen, että erittäin poikkeuksellisen paljon, ts muuten slovenialle isoja pisteitä lähinnä naapuri balkan mailta! Jospa tänäkin vuonna nautojen äänestysryntäyksen vuoksi! Vielä yks ääni lähtee mulla äsken annettujen lisäks
Viime vuosi oli tosiaan poikkeuksellinen Suomi-Slovenia -rakkaustarina :D Ehkä tänäkin vuonna saadaan pienimuotoisesti sama toistumaan!
 
vierailija
7 pistettä (yleisöäänistä) sai Slovenia viime vuonna finaalis Suomelta! 12 ja 8 pistettä Kroatialta ja Serbialta, muuten alempia pisteitä 5 pisteestä alaspäin muilta mailta.

Eli myös viisujen pisteidenannon perusteella Suomi ja Slovenia ovat naapurimaita!
 
vierailija
Kirjoitin tän vauvalle tänään ja tälle tuli mysteerisyystä alapeukkuja! Anyway, laitan tän tähän, onko ajatuksia naudoilla?

Voisiko B esiintyä yksittäisessä Kn biisissä mukana viisuvillagessa perjantaina? Esim CCC tai ICIP? Ihan näin heittona, sillähän saisi viisutapahtuma huomiota somessa jälkikäteen tai ikään kuin "tribuuttina" heidän yhteydelleen viime vuoden viisuissa alkaneena? Ei siis mitenkään ennalta ilmoitettuna vaan toki sovittuna mutta yllätysfeattaaja jossain Kn omassa biisissä, kun kerta B ehkä on muutenkin paikalla siellä. Yhteisesiintymiseen finaalilähetyksessä en usko hetkeäkään. En tiiä onko tätä spekuloitu täällä aiemmin.
 

Yhteistyössä