AV:lle tuli rekisteröitymispakko?

  • Viestiketjun aloittaja argger
  • Ensimmäinen viesti
Av-addikti
Holy fucking shit! Joku kertoo siellä, että nykyinen nimimerkki päivittyy myös vanhoihin viesteihin. En ikinä rekisteröidy sinne.
Ei niin kai voi tehdä.

Mä toivon, että rekisteröityminen jää, niin minun on pakko hankkia elämä. Tai sitten päädyn rekkaamaan jonkin JSSAP nimimerkin sinne tms. legendaarista av:ta. Nopein lassukka ehtii saamaan lassukka-nimimerkin ja ikiksenkin täytyy rekisteröityä. Palsta-assia unohtamatta. Joku voisi rekisteröidä myös nikin 2, jos se ei ole liian lyhyt. Akateemisuudestakin saa nimimerkin itselleen. Muita hyviä?
 
foliohattu
Eikö olisi ihan aiheellista, että ylläpitokin esiintyisi nyt tunnistettavalla nimimerkillä, jos kerran muutkaan kirjoittajat eivät saa esiintyä anonyymina? Tuon palstan moderointi on muutenkin niin retuperällä, etten todellakaan luota siihen, etteivät modet urki rekisteröityjen käyttäjien tietoja ja jos ei kerran käyttöehtojakaan saa lukea rekisteröitymisvaiheessa, niin pitäkää tunkkinne.
 
peestä
Kyllä se taitaa pysyvä muutos olla, keskustelujen etusivullakin av on rekisteröitymistä edellyttävien palstojen joukossa :( Harmi, mutta ei ihme, yöajat on olleet ihan persiistä viime aikoina. Mutta siistiytyykö keskustelu vai rekkautuuko provot?
 

Yhteistyössä