AV:lle tuli rekisteröitymispakko?

  • Viestiketjun aloittaja argger
  • Ensimmäinen viesti
"Kikka"
[QUOTE="Nainen72";30575926]Kiitos vain vitusti teinit ja lassukat. Sinne jäi sitten se palsta[/QUOTE]

Kyllä se meni täysin pilalle muutaman äärivasemmistolaisen mamupatjan toimesta, joka huuteli lassukkaa, hommaa, persuja jne. Muut vittuuntuivat niin pahasti, siis normaalit ihmiset, että heittivät tahallaan bensaa vajaaälyisten liekkeihin. Sä taisit olla yksi näistä iidooteista.
 
Arvatkaa kenen näppikseltä:

AV-nimimerkit päivittyvät vanhoihin viesteihin!!!
Näin joku kertoi siellä. Eli muistelkaa nyt tarkkaan mitä olette kirjoittaneet sinne ennen kuin rekisteröidytte.

http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/2433161-av-nimimerkit-paivittyvat-vanhoihin-viesteihin/
Juuri tämän takia pidän anonyymeistä palstoista. En kauaa ehtinyt täällä olla ja jo nyt sain jonkun sekopäästalkkerin.
 
anonyymi 12345
Paljon helpompaa on ilmaista itseään ilman pakotteita ja rekisteröintipakkoa. Ainakin mun mielestä näin, enkä nyt meinaa niitä skeidakirjoittajia, jotka trollaa aamusta iltaan, vaan oikeita asiakeskusteluja ja mielipiteiden virtaa.
 
hyvin sanottu
[QUOTE="ohikulkija";30576422]anteeks mut mua naurattaa ihan sikana toi sun nimimerkki :'D "kusiset naurut" voin niin kuvitella av-mamman löysän alapään että tosiaan kuset lirahtaa kun vähän naurahtaa[/QUOTE]

*huutonaurua* :LOL:
 
"qwerty"
Näkeehän sen jo tästäkin, että ääliö pystyy olemaan ääliö myös nimimerkillä. Moni asiallinen haluaisi pysyä anonyyminä. Veikkaan että av:lle käy niin, johan toi voldemort oli sinnekin ilmestynyt.
 
  • Tykkää
Reactions: Incommunicado
[QUOTE="qwerty";30576429]Näkeehän sen jo tästäkin, että ääliö pystyy olemaan ääliö myös nimimerkillä. Moni asiallinen haluaisi pysyä anonyyminä. Veikkaan että av:lle käy niin, johan toi voldemort oli sinnekin ilmestynyt.[/QUOTE]

Niin se vaan menee. Sinä et ole se asiallinen vaan se alapeukuttaja joka ei yhtään tykkää, jos joku osaa perustella väitteensä. Ja sekös vasta sieppaakin. Sieltä puskista on niin ihkua möläytellä ja painua piiloon toisen nikin suojaan jollei äly riitä vastaamaan ja niin: jossei muuhun kykene, niin onneksi on se alapeukku.
 
tota joo
Tässä on nyt muodostumasa kolme leiriä, ne jotka jäi av:lle, ne jotka tuli tänne ja he jotka siirtyivät sana vapaalle. Joten apua!! Mitä mä nyt teen?? Mikä on se oikea paikka!??
 

Yhteistyössä