G: mitä mieltä tästä asunnosta ?

vieras
Alkuperäinen kirjoittaja jeps1:
Alkuperäinen kirjoittaja no:
ihan kiva,saunas ja kkh:ssa sais olla ikkunat,mutta ovat ilmeisesti maan alla.
Joo, niinpä näyttää olevan..ja ihan totta...ikkunat sais olla, mutta kait ilman niitäkin tulee toimeen jos asunto on muuten toimiva...vai tuleeko ?
Ei niitä tarvi olla, jos talossa kunnon ilmastointi. Meillä uusi rinnetalo, eikä noissa paikoissa ole ikkunaa, ei tarvikaan, ainakaan saunassa ja epsuhuoneessa, jossa alsti ollaan.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja jeps1:
Alkuperäinen kirjoittaja oho:
mikä hinta tavallisesta rivarista!! ei mitään ekstraa mikä olisi hinnan syy.
tuolla saa jo ok talon!!
mitä on se extra ja mistä saat täältä suunnalta ok-talon tuolla hinnalla...siis ei mitään rempattavaa tönöä vaan ihan hyvä kuntoisen ?
Onhan tuossakin rempattavaa, en tykännyt keittiön kaapeista, en kylppäristä, portaista.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja ennemminvaikka tämä:
tai tämä
http://kuluttaja.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/search/item/item.jsp?portal=eo&list_id=12635576037950&itemcmd=move12&listSize=64&doListClickStat=true&itemgroup_id=50.1&itemgroup_id=50.7&item_id=41.1264563
Tämähän on jo upea tuohon ap. n linkittämään verrattuna ja uusi, makkareitakin neljä.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja tai:
http://kuluttaja.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/search/item/item.jsp?portal=eo&list_id=12635576037950&itemcmd=move23&listSize=64&doListClickStat=true&itemgroup_id=50.1&itemgroup_id=50.7&item_id=41.1293362
Tämäkin on paprempi.
 
Ok, eli jos tässä ois tarkoitus etsiä upea asunto ihan mistä päin Suomea tahansa niin ok, mutta kun nyt oli tarkoitus ettei tarvitse kuluttaa autossa 15-30min lisää per suunta...ja jos ajat Helsinkiin päivän aikana kaksi kertaa edes takaisin niin toi aika tuntuu jo.
 
vieras
Nuo ehdotetut hyvät asunnothan oli kaikki Nurmijärveltä, kuten ap halus. Kaikki suhteessa edullisempia ja tyylikkäämpiä kuin ap.n ehdotus. Kun ap kysyi makasaisitko niin en.
 
!
Tuossa on sähkölämmitys. Se on kallein käyttökustannuksiltaan ja jos vain on valinnan varaa niin muu lämmitysjärjestelmä olisi edullisempi käytössä. Tuo sähkölämmitys vain on halvin rakennettaessa, joten rakennusyhtiöt suosivat sitä. Tosin Haikalassa ei taida olla kaukolämpöverkkoa, on jäänyt vain sellainen epämääräinen muistikuva jostain.
 
Kivan näköinen asunto, mutta en kyllä maksaisi niin paljoa siitä. Siinä on sentään lämmitys + vastike kolmensadan euron paikkeilla kuussa. Eikä tuossa muutenkaan ole mitään ekstraa, mistä tuo lisäsatatuhatta siihen tulee.
 

Yhteistyössä