Hoitoihin/tutkimuksiin ensikertalaisena alkuvuodesta 2011

Nyppy On mennyt ihan tosi hyvin, ei ole ollut mitään ongelmia ja vointikin ollut loistava. Vatsa on jo kasvanut kovasti ja potkutkin tuntuneet parin viikon ajan :) Harjoitussupistuksia tulee silloin tällöin, erityisesti pidemmillä kävelylenkeillä vatsa vetää kovaksi ja sitten helppaa hetken päästä. Juhannuksen jälkeen on rakenneultra. Yritän vielä kääntää miehen päätä, että kysyttäisiin sukupuolta, vaikka tärkeintä tietenkin on että vaavilla olisi kaikki kunnossa.

Oon niin iloinen teidän puolesta - olet aina jaksanut tsempata ja iloita muiden puolesta ja todellakin ansaitset tämän plussan. Kovasti tsemppiä jatkoon =)
 
  • Tykkää
Reactions: Nyppy
Ihanaa Idylli että raskaus on edennyt hyvin ja vointikin on kaikinpuolin hyvä :wave: Harjoitussupparithan kait kuuluu asiaan... mutta voi mahtavuutta, kun olet jo pienen potkuharjoitusten kohteeksi joutunut :D Voin vain arvailla sitä tunnetta :whistle: Käyhän sitten kertoileen rakenneultran kuulumisia? Ja nauti raskaudestasi :)
Kiitos paljon tsempistä.. sitä tarvitaan :heart: Kyl me kaikki täällä niiiin ollaan/oltais plussa ansaittu! En vaan ite meinaa uskoa millään... jotenki kaikki onnittelutkin tuntuu... noh, kummalliselta :)

Tulipahan mieleen, että mitähän kuuluu Lumileopardille? Käytköhän vielä täällä?

ja Pinkulle piti muistaa sanoa, että vaikka pas siirtyi, niin muistakaa nauttia kesästä ja toisistanne ;) josko se luomuihme yllättäiskin tulevan avioparin :heart:

Tillu, jos jossain vaiheessa tän luet, niin olette ajatuksissa :hug: Voimia teille!

Kaikille suuren suuri kiitos tuesta ja onnitteluista, mutta noinkohan sitten olen raskaana edes? :O Jos huomenna testais :ashamed: Ainoat oireet on olleet nyt lauantaina suonenvetoa vatsassa, turvonnut alamasu ja vuorokauden aikana hiukan (ja vain hiukan) turvonnut rintavarustus (miehen mukaan vastaavat kuin normistikkin ennen tätiä). Edes aiemmin tuttu väsymys ei ole kuvioissa ihan siinä määrin, kuin joskus menneisyydessä. Mää varmaan testailen ihan hermoheikkona tässä seuraavan viikon :p



Aurinkoista viikkoa kaikille!


 
Mitä silmäni näkevätkään mökkiviikonlopun jälkeen kotiin saavuttaessa! Onnea onnea onnea Nyppy!!! :heart: Aivan huippujuttu kerrassaan! Nyt vaan pidetään sormet ja varpaat ristissä, että pieni on tarrannut kunnolla kiinni ja siellä myös pysyy!! :flower: Onko sulla tulossa piakkoin veritesti vai testailetko vielä tulevalla viikolla ihan kotitesteillä? Äläkä ole yhtään huolissasi oireiden puuttumisesta/vähyydestä - sehän on kaikilla niin yksilöllistä ja nekin varmaan muuttuvat matkan varrella vielä moneen kertaan :) Mutta hei mahtava juttu, olen niin iloinen puolestanne!! :heart:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Nyppy ja Pinkku-84
^ oon ihan liikkuttunut kaikkien kommenteista :'( ihania olette :heart: Pelottaa vaan tosi paljon, että toi testi oliki vaan joku maanantaikappale :stick: :)

Toivottavasti Kultapuro oli rentouttava viikonloppu ja aurinko paistoi. Kiitos tsempistä :heart: Mut miten se menikään sun kierron kans? Koska ovista näköpiirissä? Peukuttelen teidän onnistumisen puolesta myös d:)b Se tuntuis nyt olevan niin lähellä.. varmasti ne yrtit toimii :whistle:

Oikeassa olet ton yksilöllisyyden suhteen. Ei ole veritestiä.. valitettavasti, joten testailen kotona. Ultran pitäis olla viikolla 6, mut poli on silloin kesätauolla, joten mietitään mitä sen kans tehdään (jos sinne asti päästään). Ei huvittais mennä tonne "normipuolelle" ultraan, joten mietitään investoidaanko yksityiseen.
 
Viimeksi muokattu:
IHANAA NYPPy!!!!! ONNEA ONNEA ONNEA!!! Pienelle kovasti tarrasukkia mukaan,että pitää tiukasti nyt kiinni! :heart:

On: Sairaalassa edelleen-47vrk takana ja kuka tietää paljonko vielä edessä.. Hirvittävä koti-ikävä vaivaa. Muutoin olen tosi onnellinen joka päivästä, jotka eteenpäin Hipun kanssa päästään.

Tillu&Hippu 28+2
 
  • Tykkää
Reactions: Nyppy
Kiitos H.o.p.e :heart: helpommin sanottu ku tehty ;) Teidän pikkuiselle terveisiä :kiss:

Tillu kiitos paljon :heart: Usein tullut mietittyä teitä ja kuinkahan voitte, onneksi Hippu vielä viihtynyt masussa :whistle: Varmasti koti-ikävä on valtava :( voin hyvin kuvitella. Pikku Hippunen kuites nyt tärkein ja saatte yhdessä olla kotona sitten myöhemmin kyllästymiseen asti, niinhän? :) Siellä pötkötellessä ei varmasti paljoa ole tekemistä (liikaa aikaa miettiä?)? Kuinka saat ajan kulumaan?
Jaksuja Äidille ja Hipulle sellaisia terveisiä, että malta nyt vaan mieles ja sinnittele muutamia viikkoja :heart:

Ps. Laitanko ristikkolehtiä tulemaan? Ja oikein imeliä pehmee kantisia pokkareita Fazerin sinisen kera? ;)
 
  • Tykkää
Reactions: H.o.p.e
:D
Tulee kateltua leffoja ja kaikki mahdollinen mitä telkkarista tulee. Netti kans koko ajan päällä. Siinäpä ne päivät menee,et oottaa millon voi ruveta nukkumaan ja herätä taas uuteen päivään..
Toivottavasti huomenna on lääkärillä aikaa ultrata-tänään jo piti,vaa on vissii kiirettä. Näkee onko tilanne pysyny samana,vai menny eteenpäin. Painoarvion kans varmaa kattoo- viimeksi oli 1220g. Kyllä tässä niinku kuuta nousevaa ootellaan sitä rv 32 täyttymistä.
 
Tillu kertoilehan kuulumisia kun ehdit/jaksat/voit. Hienosti Hippu on kyllä tuota painoa ottanut, toivottavasti nyt viihtyy pesässään vielä sinne viikolle 32 d:)b Voimia ja kärsivällisyyttä :hug:


Täällä nyt sitte se pp13 ja kai tää tän hetkinen tilanne on pikkuhiljaa munkin jo uskottava.... hui!



Anteeksi, ei ole tarkoitus kenenkään mieltä pahoittaa, enkä kiusaa teitä kuvilla tän enempää. Ehkä kuitenkin luo toivoa, että PASkin voi tuoda prosenteista huolimatta tulosta ja vuuuuosien yrityksen jälkeen.... onpa tää nyt sitten pysyvä tila tai ei :ashamed:
 
Viimeksi muokattu:
Nyppy et ainakaan minun mieltäni pahoita kuvilla kun kerran noin hienot kuvat on :heart: Päin vastoin, jo oli aikakin että joku meistä saa plussan! Onnittelut vielä kerran!!

Onpas muuten hassu, kun digitaalinen testi antaa noin selkeän vastauksen ja taas liusketestissä toinen viiva on niin heikko kontrolliviivaan verrattuna. Just tuollainen mullakin oli vielä viikko sitten..

Tänne ei kummempia, tulin just akupunktiosta ja huomenna aamulla klinikalle katsomaan tilanne. Kovasti molemmissa munasarjoissa taas vihloo eli eiköhän siellä taas jotain tapahdu ja ovis lähesty :) Ainut vaan et Pregnyl on tosiaan apteekeista loppu eikä sitä ennen elokuuta tule joten luomuirtoamista pitää kai ootella..
 
Kultapuro :heart: joo, noi Davidin herkät testit on kuuluisia siitä, et antaa noin hailua viivaa vaikka olis korkeatki hormonit (David herkkyys 10 ja CB digi 25). Mulla on niitä tuossa nippu nyt jemmassa, niin huvikseen ajattelin testailla miten niissä noi viivat vahvistuu. Mies tosin pitää mua ihan hulluna :D "TAASko?", kysyi jo kun ton toisen digin tein :whistle: Sitte piti vielä se eka digi avata ja sissiä sen viivat, kun tulos häipy näytöstä :LOL: Olis kiva, kun sais vielä sen hcg-määrityksen verestä... mun pitäis varmaa rajoittaa tätä uteliaisuutta ja pakkomiellettä :snotty:

KivaKiva, päästään jännään sun ovista ja tärppiä pian! Ei ne sulle sitä Gonapeptyliä siihen irtoamiseen? Muistelen kuulleeni, et on siihenki käytetty, mut voin olla tooosi väärässäkin :) Käyhän kertoileen ultrakuulumisia!
 
Viimeksi muokattu:
Nyppy onhan toi nyt ihan terveen testailun kuulosta, niin kauan kun on negaa katteltu ni täytyyhän sitä nyt saada plussaakin ihailla :D

Kävin tänään ultrassa. Vasemmalta puolelta löytyi iso kysta, mikä on todennäköisesti viime kierrosta jäänyt keltarauhanen. Oikealla puolella oli 14mm folli ja limis vain 4,9mm. Lääkäri antoi Ovitrelle-reseptin (maksaa 50 € ja ei ole kela-korvattavaa, huoh), joka korvaa apteekeista loppuneen Pregnylin ja se pitäis pistää perjantaina. Sanoi kuitenkin, että se kysta ei tälle kierrolle hyvää enteile ja ens kierto pitäis pitää sen takia taukoa. :( Sitä ei kyllä ikinä voi tietää mitä ultrassa aina paljastuu: juuri kun on odotukset korkealla niin käy näin ja silloin kun ei ole minkäänlaisia odotuksia niin kuulostaakin hyvältä. Nyt tuntuu taas jotenkin niin lohduttomalta. Saadaankohan me koskaan sitä omaa nyyttiä...
 
voi onnea nyppy matkaan!! :) Täällä menee pienen ihmisen kanssa aika kuinsiivillä, ja tilan töissä tietenkin myös. Sunnuntaina meidän rakas on jo 3kk :O Mihin aika menee....

Tulin vaan pitkästä aikaa katselemaan mitä tänne kuuluu ja nyt leijun noista nypyn kuulumisista!!! :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Nyppy ja Babies
Oi kuinka IHANAA!!! Ihan mielettömän isot onnittelut NYPPY!!! Oi oi!! Ihan tippa linssissä kattelin noita sun testikuvia. :) ONNEA ONNEA ONNEA! Terveiset myös pikkuiselle sinne vatsaan! :) Tuolla aikaisemmin kirjoittelit tosta testaamisesta, ihan oikein muistit, mulla oli silloin pp 9 (vaiko pp 10?) ihan selkeä nega. Ei pienintäkään haamua edes. Ja nyt se "nega" täytti just 7 kk ja riekkuu tossa sitterissä. :D Mutta tosi outoa oli noin aikainen testaaminen sulla, onneksi kuitenkin näkyi jo silloin plussana ettei tarvinnu hermoilla pidempään. :)

Tillu79 ihan hirveästi voimia sinne lepäilyyn, on varmasti ihan järkyttävän tylsää ja puuduttavaa ja tuskallista.. :-/ Mutta mitäpä sitä ei tekisi pienen eteen. Toivon, että aika kuluisi nopeasti ja pieni malttaisi vielä pysytellä äipän vatsassa, vahvistuisi ja keräisi painoa. Tsemppiä ja halauksia!

Ihanaa juhannusta kaikille ja voimia omiin vaiheisiinne! :heart:
Isla ja Tapsa :)
 
  • Tykkää
Reactions: Nyppy
Kiitos kaunis Imoen, Tunturihilla ja Isla :heart:

Kultapuro joko sä pistit sen ovitrellen? Äläs murunen ihan vielä sitä kirvestä kaivoon heitä :hug: miten minä muistelisin, että jollakulla tästä pinosta oli raskautuessaan kysta toisessa munasarjassa? Muistelenko ihan väärin?! Hirveästi peukutuksia kuitenkin sinne päin d:)b ihmeitä tapahtuu, toivotaan sitä nyt teidänkin kohdalle :heart:

Tunturihilla voi, aika tosiaan kulkee siivillä, ajatella et teidän pienikin jo 3kk :heart: ja tuntuu hyvältä, et meidän pieni KultaMuru tekee näin monen iloiseksi :)


Hyvää Juhannusta!



"Lopeta Jussina uurastus työ,
lauteilla loju ja löylyä lyö !
Sivele itsesi hunajalla,
kuningatarten lahjalla ihanalla.
Kiitolliseen mieleen hiljaa vaivu,
Onnelliseen oloon rauhassa vaivu.
Anna aatosten rauhassa mennä ja tulla,
Oikeus itseäs hoivata sulla.
Mielihyvän tunteessa oikein kelli,
Joka hetkestä nauti ja itseäs helli."
 
Meillä oli tänään rakenneultra. Vauvalla oli kaikki erinomaisesti. Painoarvio oli 411 grammaa, mitat kunnossa ja muutenkin vauva terveen oloinen. Kovin kippurassa hän oli ja piti käsiään kasvojen edessä, joten emme päässeet 4D-kuvalla ihastelemaan kasvonpiirteitä. Sen sijaan haarojaan hän levitteli auliisti ja niinpä kätilö pääsi näyttämään meille kivespussin ja pippelin eli vahva poikalupaus saatiin. Tärkeintä kuitenkin on, että vauvalla oli kaikki kunnossa!

Tsemppiä ja ihanaa kesän jatkoa teille kaikille ihanaisille :flower:

idylli 21+2 :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Nyppy ja Pinkku-84
Idyllille onnittelut poikalupauksesta :flower: Siinä ei sitten tosiaan tainnut jäädä mitään arvailujen varaan, jos oikein haarat auki siellä köllöteltiin :)

Joko on Nypylle ilmaantunut uusia raskausoireita? Vai onko elo edelleen lähes oireetonta?

Mitä Melargialle kuuluu?

Täällä ei toiveet edelleenkään tämän kierron suhteen ole korkealla. Juhannusaattona pistin Ovitrellen ja kovasti viikonloppuna pupuiltiin. Heti maanantaina alkoi tuhruttamaan, mikä on nyt vähän helpottanut Lugejen myötä, mutta se limiskin oli niin ohut etten todellakaan herättele nyt mitään turhia toiveita. Ja sitten pidetäänkin taukoa varmaan elokuun loppupuolelle saakka eli pakko nyt vaan pistää tämä asia holdille ja palata asiaan syksymmällä.

Lämpimämpiä kesäpäiviä ja ihanaa pian alkavaa heinäkuuta kaikille! :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Idylli
No mulla tuli mieleen tuosta Idyllin pienestä Murusesta sellanen pieni taaperoikäinen, joka kuvittelee olevansa piilossa, kun silmät peittää... se näköjään alkaa jo äidin vatsassa :D

Kultapuro ei kyllä edelleenkään osaa ajatella olevansa raskaana :ashamed: tais olla noin viikko plussauksesta, kun rintavarustus turposi ja ihan hiuksen hienosti alkoi aristaa, sekä ehkä vähän normaalia väsyneempi olen, muuten ei oikeastaan mitään (KU-raskauden aikaan oireet paaaaljon voimakkaammat). Tietty sitä miettii ettei hormonia ole tarpeeksi. Lisäksi plussauksen aikaan ilmaantunut aamuherätys jatkuu, eli vaikka menisin yhdeltä yöllä nukkuun, Muru herättää mut kuuden jälkeen aamulla :O mut ennemmin kuvailisin oloani oireettomaksi, koska niin lieviä nää kaikki on (paitsi finnit, joita ei saa piiloon mitenkään!). Vajaa viikko ultraan, jossa katsotaan mitä sisällä tapahtuu, Apuaaa! |O

On se vaan kummallista miten naisen kroppa toimii, ihmettelen tuota sun tuhruttelua :confused: Onneksi luget kuitenki tuo helpotusta vaivaan. En halua herättää turhia toiveita, mut en haluis sun luopuvankaa toivosta.... kyllähän ihmeitä tapahtuu ja usein just silloin, kun vähiten sitä odottaa :hug: Tsemppiä hirmusti kaikesta huolimatta tähän kiertoon d:)b ja jos tää kierto ei ole just SE kierto, niin ehkä sitten jo seuraava? Jaksuja :kiss:


Rantouttavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille :cool: Kyllä se aurinko paistaa risukasaanki..... ennemmin tai myöhemmin ;) Halituksia :heart:
 
Ihan ensimmäiseksi: Nyppy! Isot onnittelut. Se tunne, kun näkee "mittarissa" noi sanat, on aivan käsittämätön. Mä en ainakaan meinannut uskoa sitä. Samalla sitä halkeaa onnesta ja samalla tulee kuvioon aivan uudenlainen huoli. Mä en ainakaan koko raskausaikana päässyt eroon huolesta, vaan jatkuvasti pohdin onko pikkuisella kaikki hyvin. Öin ja päivin.

Lumileopardin IVF-vauva on tänään 7päivää vanha! :) Hän syntyi imukuppiavusteisesti (jos on vaikea saada sisään, niin on kyllä vaikea saada uloskin :LOL:), mutta olemme jo molemmat kunnossa.

Voimia kaikille taipalleella tallaaville! :flower:

t.lumis
 

Yhteistyössä