Homous EI ole luonnollista

  • Viestiketjun aloittaja en käsitä
  • Ensimmäinen viesti
Lunatic
Alkuperäinen kirjoittaja Gluteus maximus:
tosi "muoti-ilmiö " :LOL:

Homoja on ollut aina, vaikka te ette halua niin uskoakaan.
Niinpä. Jeesuksen aikanakin oli luonnollisempaa että miehillä oli keskinäisiä romanttisia suhteita.. naisia ei pidetty edes sen arvoisina.
Olikos sillä jeesuksellakin 12 poikaystävää.. vai 11ko niitä oli, kun en nyt muista.

Homous on luontoäidin tapa pitää ihmiskanta kurissa. Nyt tosin populaatio paisunut yli mittojen siitä huolimatta. :/
Mutta homous on siis kaikkien kannalta hyvä asia.
 
harmailija
Mie en jaksa. Kuinka aina pitää aloittaa tällaisia ketjuja? On sulla ap ongelma, jos tosissaan ahistut homoudesta. Ja päätät asiasta oikein kakslussan palstalle avautua.
 
"Reiska"
Ei tietenkään ole luonnollista koska persläpi ei ole tarkoitettu muuhun kuin paskantamiseen. Homostelu on luonnotonta ja kauhean hajuista hommaa varmaan ja irvokasta kun kaksi karjua poraa toisiaan suoleen ja paska roiskuu, hirveää! kaikkia naurettavia selityksiä homostelun luonnollisuuden puolesta jotkut esittävätkin, ei pokka pidä kun lukee. Nämä setalaiset selittävät että simpanssit homostelee, kasvit homostelee ja kaikki homostelee joten on muka luonnollista, heh heh. Se on hirvittävää touhua eikä ikinä ole luonnollista vaan kauhistuttavaa saastetta jota onneksi Venäjän oikeudenmukaiset homolait eivät hyväksy! Sama laki Suomeenkin tässä asiassa niin hyvin menee, rajansa kaikella homostelun tuputtamisella ja mainostamisella, ei sitä jaksa erkkikään katsella ja kuunnella kun joka ohjelmassa pitää olla joku kiintiöhomo piipittämässä ja nahkahousuihinsa pieremässä homojen kutsutuoksua, kammottavaa! Ei jaksa enempää kuolee nauruun kun ajattelee miten kipeätä on homostelu. Ja niille jotka yrittävät häpäistä normaaleja heteromiehiä foobiseksi syyttämällä ei voi kuin todeta että se on terve suhtautuminen inhottaviin asioihin eikä mikään fobia. Homojen provokaatiot on myös lapsellisia ja tahallista ärsyttämistä, tarkoitan väitettä että muka jokainen joka inhoaa ajatustakin homostelusta on oikeasti piilohomo joka ei uskalla kaapista ulos. Ei kukaan terve hetero voi ajatellakaan homoilua tuntematta inhoa ja oksettavaa vastenmielisyyttää asiaa kohtaan. Tämä tunne on normaalia ja tervettä ajattelua eikä mitään fobiaa! Hyi hyi homostelu, en suvaitse ja piste!
 
Homoudesta voidaan olla montaa mieltä, mutta luonnovastaisuusargumentti on tuhoon tuomittu. On tutkittu arviolta noin 1500:aa eläinlajia, joiden keskuudessa homoseksuaalisuus on täysin luonteva osa arkipäivää. Esimerkkeinä pässit, joista n. 8 % n homoseksuaaleja, ja tämä aiheuttaa päänvaivaa siitoskäyttöön kasvatettujen eläinten hyötykäytön suhteen. Huomionarvoista on, että päänvaivaa aiheutuu vain ihmisille, ei pässeille itselleen. Toinen melko yllättävä tieto on, että naaraslokeista jopa 40%:lla on homoseksuaalisia taipumuksia, eli ne eivät lisäänny urosten kanssa vaan tekevät soidinrituaalejaan toisiin naaraisiin kohdistettuna. Tämä käyttäytyminen ei kuitenkaan poissulje lokkeja omasta yhteisöstään, vaan muut lokit suhtautuvat asiaan tyynesti: homoseksuaalit naaraslokit osallistuvat yhteisöön täysimääräisinä jäseninä ja vartioivat sekä puolustavat toisten naaraiden poikasia uhkia vastaan, osallistuvat kaikkeen lajityypilliseen käyttäytymiseen sekä toimivat yhteisössään täysin muiden lokkien tavoin. Taas voidaan todeta siis, että lokeilla ei ole lesboidentiteettiä, joka aiheuttaisi kärsimystä kenellekään, eikä niiden käyttäytyminen vahingoita yhteisöä millään tavoin. Niillä on paikkansa ja tehtävänsä, ja ainoa laji, joka tästä saa ongelmia kehitettyä on jälleen ihminen.

Kirvat vaihtavat sukupuolta vuodenaikojen mukaan ja monet lajit (kuten esimerkiksi Nemoa etsimässä- elokuvasta tutut vuokkokalat) syntyvät kaikki uroksina, joista sitten vahvimmat ja terveimmät vaihtavat sukupuoltaan naaraiksi. Jos tällainen vahva, naaraaksi muuttunut kala sitten kuolee, ottaa seuraavaksi vahvin uros tämän paikan muuttaen sukupuoltaan naaraaksi. Kenelle tämä on ongelma? Ei ainakaan vuokkokaloille itselleen.

Sen sijaan ihmisten kehittelemät uskomusjärjestelmät, jotka on useisiin eri aikalaiskirjoihin kirjoitettu (raamattu, koraani ja monet muut maailmanuskontojen perusteokset) tuomitsevat ajan hengen mukaisesti juuri ne ihmislähtöisesti käsityskyvyn ulkopuolella olevat asiat. Tämä on vahva todistus siitä, että asioihin, joiden ihmisten käsityskyky ei riitä, on kehitettävä jokin vedenpitävä selitysmalli. Homoseksuaalisuuden oikeutusta pohdittaessa tämä asia tulee räikeästi esiin: tuhansia vuosia sitten ei luonnon monimuotoisuudesta tajuttu juuri mitään, ja siksi kaikki senaikaisen käsityskyvyn ulkopuoliset asiat tuomittiin helposti synniksi, luonnonvastaisuuksiksi ja jumalan tahota rikkoviksi. Surullista on, että itsensä heikoiksi tuntevat ihmiset tukeutuvat edelleen käsittämättömissä asiayhteyksissä näihin historiallisiin satukirjoihin ja aikalaiskuvauksiin, mutta samaan aikaan käyttävät internettiä, käyvät vieraissa, valehtelevat, tuomitsevat ja elävät oman aikansa kontekstissa.

Joten jos sinusta tuntuu siltä, että et ymmärrä tai hyväksy homoseksuaalisuutta, olen pahoillani siitä. Se on kuitenkin täysin luonteva seksuaalisuuden muoto, jota on toteutettu aina ja kaikkialla. Nyt, kun se on näkyvää, on nurkkakonservatiivien aika tulla tähän aikaan eikä homoseksuaalisuuden painua takaisin kaappeihin.

Mitä kirkkoon tulee, minulle on täysin sama mitä siellä hyväksytään. Arkkipiispa ei tuomitse homoja kuten ei myöskään nykyinen katolinen paavi. Kirkon piirissä on kautta aikain ollut eksentrikkoja ja itsensä kieltäjiä, jotka ovat rankaisseet itseään asketismilla ja totaalikieltäytymisellä. Homous ei ole este jumaluskolle, eikä tosiuskovaisuus homoseksualismille. Kunpa ihmiset tajuaisivat, että jumala (millaisena se sitten kenenkin päässä näyttäytyy ja mihin tarpeeseen se kenenkin elämässä kulloinkin vastaa) ei ole se hahmo, joka homot tuomitsee vaan tuomio tulee yksilön omista peloista, joihin psyyke hakee vahvistusta jumalasta. Jumala on sellainen, joksi ihminen hänet omiin tarpeisiinsa luo vastaamaan, ei mikään universaali yleistotuus. Valitan.

Jos vielä luonnottomuudesta puhutaan, niin kaikkein epähumaaneimmat, suvaitsemattomimmat, tuomitsevimmat, kapeakatseisimmat, traumatisoituneimmat ja pelokkaimmat ihmiset löytyvät lahkoista ja uskovaisten piiristä. Itse en kuulu kirkkoon enkä usko satuihin, mutta hyväksyn erilaisuuden, eri kansalaisuudet, taustat, mielipiteet ja resurssit. Haluan ajatella, että kaikissa ihmisissä on jotakin hyvää, ja jos koen paremmuutta jossakin asiassa muistutan itseäni siitä, että tämä toinen henkilö on jossakin muussa asiassa parempi kuin minä. Siksi toivon, että en koskaan joudu tilanteeseen, jossa olisin niin psyykkisesti nurkkaan ahdettu, että joutuisin turvautumaan itse itselleni kehittämääni korkeimman voiman ihanteeseen vaan pysyisin arkijärkisenä ja vastuullisena itse omista teoistani, ajatuksistani ja tästä todellisuudesta. Ja siihen kuuluvat myös homoseksuaalit, samoilla oikeuksilla kuin ihan kaikki muutkin.
 
Viimeksi muokattu:
hyhaho
Kaikki tietää, että homous on "luonnollista" (mitä ikinä ko. argumentti tarkoittaakaan, ihminen on kuitenkin osa luontoa, joten siitä seuraa se, että kaikki mitä teemme on luonnollista. Ja jos kaikki mitä teemme, ei olekaan luonnollista, ja ei-luonnollinen on paha, niin neuvoisin homokauhistelijoita takertumaan vähän akuuteimpiin luonnottomuuksiin, kuten ihmisen lentämiseen, lääketieteeseen, geenimanipulointiin ja aurinkorasvoihin.)

Mutta niin. Miksi homouden täytyy olla luonnollista? Jos ihminen HALUAA olla homo (näin ei tietenkään ole, se ei ole valinta, ja kaikki muut paitsi perussuom.. tarkoitan järjellisesti köyhät tietää tämän) niin miksi ihminen ei saisi olla homo?

Voisiko joku argumentoida muulla kuin luonnollisuudella (joka on kehäpäätelmä) tai Jumalalla?
 
Mutta niin. Miksi homouden täytyy olla luonnollista? Jos ihminen HALUAA olla homo (näin ei tietenkään ole, se ei ole valinta, ja kaikki muut paitsi perussuom.. tarkoitan järjellisesti köyhät tietää tämän) niin miksi ihminen ei saisi olla homo?
Kukaan ei valitse homoutta. Se on biologinen seksuaaline variaatio, ja saa ihmisen tuntemaan vetoa samaan sukupuoleen. Ainoa valinnanmahdollisuus, joka homouteen liittyy on pidättäytyä ja pysyä kaapissa. Sitähän on tehty niin kauan kuin ihmiskunnan historiaa on dokumentoitu aikalaistodistuksin. Kuitenkaan ei ole mahdollista valita homoksi alkamista, kuten ei tytöksi tai pojaksi syntymistä, pakkoavioliitossa puolisoon väkisin rakastumista, seksuaalisen vetovoiman tuntemista tai muita asioita, jotka (uskonnollinen) yhteisö määrittelee.
 
hyhaho
Kaiutin, kerroit mulle asiat, jotka itse jo tiedän. Kysyin sellaiselta ihmiseltä, jonka mielestä homous on valinta, että miksi se tekisi siitä huonomman asian? Koska jos argumentoidaan, että kuka vaan voi päättää, että onko homo vai ei, niin miksi se sitten olisi huono juttu valita olevansa homo?

Yritin tällä tuoda lähinnä esiin sen, että on ihan turha argumentti sanoa, että homous on luonnotonta ja se on vaan valinta, koska.. ENTÄS SITTEN? Mä haluaisin kuulla miksi vapaassa maailmassa ei saisi vaikka vaan valita olla homo. Ei edelleenkään kuulu kenellekään, mitenkään
 
[QUOTE="Reiska";30017348] Hyi hyi homostelu, en suvaitse ja piste![/QUOTE]

Nyt me kaikki ollaan ihan kauhuissammen, koska Reiska ei suvaitse. Valitettavasti minun kokemukseni mukaan nämä Reiskat ovat aina niitä, joiden mielestä homous on yhtä kuin anaaliyhdyntä. kertoo reiskan omasta seksielämästä, mielikuvituksesta ja tietämättömyydestä. ja mikä hauskinta, nämä Reiskat ovat yleensä niitä, joiden mielestä on huippusaavutus olla kahden naisen kanssa yhtäaikaa, haaveilla ruotsalaisista bikinimallikaksostytöistä sängyssä tai ihan vaan vähän tirkistellä kun tytöt nuoleskelee toistensa silikonitissejä. Siinähän ei tietenkään ole mitään homoa, eihän? Vaan ihan tyttöjen kesken? Pientä silmäniloa?
 
"riitta"
siellä se reiska ylhäisessa yksinäisyydessään miettii toisten persreikiä ja mulkkuja ja ei oo muka yhtään homo.

lähtiköhän autolla tänään töihin? pukiko vaatteet päälleen? reiska tuskin ainakaan kaikilla neljällä menny? reiskan vaimohan lähti ilman meikkiä, hiukset sekasin, korkeintaan luu koristeena ja örisi lähtiessään? töissä istutaan sitten tietokoneen edessä ja mietitään... persreikiä ja mitä niillä tehään...
 
Pink Butterfly
Jonne tämä "Reiska" on tämän täsmälleen saman kirjoitelmansa lähettänyt.... Asia tuntuu siis askarruttavan häntä paljonkin (juuri sen vuoksi hän yrittää todistella täällä lukijoille päinvastaista)
Ettei vain homous olisi hänellä mielessä kaiken aikaa?
Monisanaisista pohdiskeluistaan huolimatta tältä "Reiskalta" on kuitenkin jäänyt eräs seikka kokonaan vaille hänen huomiotaan...
Se,että kattavaksi ja uskottavaksi todisteeksi ihmisen mielenterveyden tilasta ei missään tapauksessa riitä pelkästään tieto siitä,että hän on heteroseksuaali.
Ääriperverssi himomurhaaja, vain liekkien loimuja ihaillessaan orgasminsa saamaan kykenevä pyromaani, pikkutyttöjä houkutteleva ja heille väkivaltaa tekevä pedofiili yms. henkilö voi aivan hyvin,samassa persoonassa,olla suhtautumisessaan homoja kohtaan olla aivan samanlainen (ja paljon pahempikin) ,kuin tämä " Reiska" .
Hän voi nauttia pikkutytön raiskaamisesta yhtenä päivänä ja seuraavana päivänä hän voi nauttia homoseksuaalin onnistuneesta houkuttelusta ja murhaamisesta...
Eivät nämä kaksi lajia sulje mitenkään toisiaan pois.
Emme tokikaan voi väittää tämän ko."Reiskan" olevan tällainen ,koska ensinnäkään meillä ei ole hänen henkilötaustastaan minkäänlaisia tietoja, emmekä tiedä edes kuka hän on ja toiseksi,koska ei todellakaan ole kenenkään meidän asia tuomita tai edes epäillä häntä täällä mistään, koska tämähän on keskustelupalsta,eikä mikään ´oikeudenistunto´,mutta....hänen tekstinsä täällä voimme kyllä arvioida ´ei henkisesti tasapainoisen ihmisen´ tuotokseksi.
Voihan toki arvioida toisinkin,mutta ne arviot voidaan myös jättää omaan arvoonsa-aivan kuten tämän "Reiskankin" kirjoitelmat....
 
Huoh!
Homous on homoille yhtä luonnollista kuin heterous heteroille. Miten se on niin vaikea ymmärtää?

Ja minusta on erittäin luonnotonta olla noin kiinnostunut toisten seksielämästä varsinkin jos se jotenkin poikkeaa omasta suuntautumisesta.

Ja seksuaalinen suuntautuminen ei liity mitenkään moraalikäsityksiin. Olen tavannut erittäin tiukan moraalin omaavia homoja kun taas moni hetero on täysin moraaliton.
 
Huoh!
[QUOTE="Reiska";30017348]Ei tietenkään ole luonnollista koska persläpi ei ole tarkoitettu muuhun kuin paskantamiseen. Homostelu on luonnotonta ja kauhean hajuista hommaa varmaan ja irvokasta kun kaksi karjua poraa toisiaan suoleen ja paska roiskuu, hirveää! kaikkia naurettavia selityksiä homostelun luonnollisuuden puolesta jotkut esittävätkin, ei pokka pidä kun lukee. Nämä setalaiset selittävät että simpanssit homostelee, kasvit homostelee ja kaikki homostelee joten on muka luonnollista, heh heh. Se on hirvittävää touhua eikä ikinä ole luonnollista vaan kauhistuttavaa saastetta jota onneksi Venäjän oikeudenmukaiset homolait eivät hyväksy! Sama laki Suomeenkin tässä asiassa niin hyvin menee, rajansa kaikella homostelun tuputtamisella ja mainostamisella, ei sitä jaksa erkkikään katsella ja kuunnella kun joka ohjelmassa pitää olla joku kiintiöhomo piipittämässä ja nahkahousuihinsa pieremässä homojen kutsutuoksua, kammottavaa! Ei jaksa enempää kuolee nauruun kun ajattelee miten kipeätä on homostelu. Ja niille jotka yrittävät häpäistä normaaleja heteromiehiä foobiseksi syyttämällä ei voi kuin todeta että se on terve suhtautuminen inhottaviin asioihin eikä mikään fobia. Homojen provokaatiot on myös lapsellisia ja tahallista ärsyttämistä, tarkoitan väitettä että muka jokainen joka inhoaa ajatustakin homostelusta on oikeasti piilohomo joka ei uskalla kaapista ulos. Ei kukaan terve hetero voi ajatellakaan homoilua tuntematta inhoa ja oksettavaa vastenmielisyyttää asiaa kohtaan. Tämä tunne on normaalia ja tervettä ajattelua eikä mitään fobiaa! Hyi hyi homostelu, en suvaitse ja piste![/QUOTE]

Mutta hirevästi olet asiaa silti miettinyt ja oikein vaivaa nähnyt kun tänne kirjoitit? Mikä siinä niin kiinnostaa että pitää toisen seksuaalisuuteen kiinnittää niin paljon huomiota kun se poikkeaa omasta "vakaumuksesta"?
 
Pink Butterfly
[QUOTE="Reiska";30017348]Ei tietenkään ole luonnollista koska persläpi ei ole tarkoitettu muuhun kuin paskantamiseen. Homostelu on luonnotonta ja kauhean hajuista hommaa varmaan ja irvokasta kun kaksi karjua poraa toisiaan suoleen ja paska roiskuu, hirveää! kaikkia naurettavia selityksiä homostelun luonnollisuuden puolesta jotkut esittävätkin, ei pokka pidä kun lukee. Nämä setalaiset selittävät että simpanssit homostelee, kasvit homostelee ja kaikki homostelee joten on muka luonnollista, heh heh. Se on hirvittävää touhua eikä ikinä ole luonnollista vaan kauhistuttavaa saastetta jota onneksi Venäjän oikeudenmukaiset homolait eivät hyväksy! Sama laki Suomeenkin tässä asiassa niin hyvin menee, rajansa kaikella homostelun tuputtamisella ja mainostamisella, ei sitä jaksa erkkikään katsella ja kuunnella kun joka ohjelmassa pitää olla joku kiintiöhomo piipittämässä ja nahkahousuihinsa pieremässä homojen kutsutuoksua, kammottavaa! Ei jaksa enempää kuolee nauruun kun ajattelee miten kipeätä on homostelu. Ja niille jotka yrittävät häpäistä normaaleja heteromiehiä foobiseksi syyttämällä ei voi kuin todeta että se on terve suhtautuminen inhottaviin asioihin eikä mikään fobia. Homojen provokaatiot on myös lapsellisia ja tahallista ärsyttämistä, tarkoitan väitettä että muka jokainen joka inhoaa ajatustakin homostelusta on oikeasti piilohomo joka ei uskalla kaapista ulos. Ei kukaan terve hetero voi ajatellakaan homoilua tuntematta inhoa ja oksettavaa vastenmielisyyttää asiaa kohtaan. Tämä tunne on normaalia ja tervettä ajattelua eikä mitään fobiaa! Hyi hyi homostelu, en suvaitse ja piste![/QUOTE] EIKÄ MITÄÄN FOBIAA ????! JUST`JOO.... Melkein kuin löisi jotain kirveellä päähän ja sanoisi :"Ei tämä mikään kirveenisku ollut"...Tuolla tavallahan sitä juuri puolustaudutaan ,noilla väitteillä ja verukkeilla,kenellä niiden esittämiseen on tullut tarve...Valitettavasti kirjoittaja tuskin saisi ketään psykiatria vakuutetuksi siitä ,etteikö TUO JUURI olisi sitä homofobiaa ja tuo kirjoitus vieläpä oikein ns.´tyypillinen kouluesimerkki´ siitä.Mutta jatketaanpa siitä hieman myöhemmin ,sillä arkirutiini kutsuu eli kauppaankin olisi ehdittävä-minulla on näet (toisin kuin ehkä "Reiskalla") muuta (ja muITAkin ) ajateltavani ,kuin ´homouden luonteen määrittely´ tms.
 
omituista.......
Mun puolesta homot saa homoilla ihan rauhassa, mutta sitä ihmettelen et miks ne haluaa siunauksen homoilulleen Jumalalta, joka on ilmoittanut ettei pidä homoilusta? Kirkon tehtävä nykypäivänä on ilmeisesti olla sitä mieltä mitä valtavirta on. Mitä tekemistä sillä on Raamatun sanoman ja kristillisen elämän kanssa? Mitä tekee kirkolla, joka ei pidä kiinni omasta sanomastaan?
 
"Höpöhöpö"
Mun puolesta homot saa homoilla ihan rauhassa, mutta sitä ihmettelen et miks ne haluaa siunauksen homoilulleen Jumalalta, joka on ilmoittanut ettei pidä homoilusta? Kirkon tehtävä nykypäivänä on ilmeisesti olla sitä mieltä mitä valtavirta on. Mitä tekemistä sillä on Raamatun sanoman ja kristillisen elämän kanssa? Mitä tekee kirkolla, joka ei pidä kiinni omasta sanomastaan?
Mulla se kysymys on että mitä tekee kirkolla. Kukaan ei tarvitse sitä uskoakseen mihinkään.

..."mutta suurin niistä on rakkaus"... Eiku... Kirkko on hylännyt jäsenensä. Eipä kuka tahansa enää kelpaa.

"Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: `Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat Minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä Minä olen käskenyt teidän pitää.
Ja katso, Minä olen teidän kanssanne joka päivä aina maailman loppuun asti`." Matt.28:18-20

Kaikki kansat!

Höpö höpö
 
Sixpack
Tällaisten "Reiskojen" mielipiteet ja kommentit ovat kuin jätetynnyreitä ,joiden sisältö ei toisistaan poikkea millään tavalla ,eikä niissä ole mitään yllättävää kenellekään.He kait ( jokainen heistä)kuvittelevat sanovansa jotain hyvinkin omaperäistä,mutta todellisuudessahan he kaikki vain toistavat toisiaan ja toistensa juttuja ,joissa ei tosiaankaan ole mitään uutta ,eikä taatusti ole koskaan ollutkaan. Tuollaisia jälkeenjääneitä kakkajuttujen pyörittelijöitä ja niiden esittämisellä muilta huomiota janoavia henkilöitä on ollut maailman sivu ja jo ennen nettiäkin.
Ainoa ero tähän nettiaikaan verrattuna on se,että tuonsisältöistä tekstiä ei ennen olisi saanut julkaistuksi missään mediassa.Jonkun yleisen vessan seinään niitä olisi voinut ehkä raapustella ,mutta jos siitä esim.ravintolan henkilökunnalle tai ´portsarille´ olisi mennyt tieto,niin "Reiskahan " olisi maksanut niiden poispesemisen ja saanut sitten taas yhteen paikkaan porttikiellon.
Siinä noiden juttujen ainoa arvo ja työllistävä vaikutus ja sen olisi saanut maksaa nimenomaan niiden kirjoittaja,eli tässä tapauksessa juuri tämä "Reiska" sieltä omasta lompakostaan.
 
voii
[QUOTE="riitta";30017903]siellä se reiska ylhäisessa yksinäisyydessään miettii toisten persreikiä ja mulkkuja ja ei oo muka yhtään homo.

lähtiköhän autolla tänään töihin? pukiko vaatteet päälleen? reiska tuskin ainakaan kaikilla neljällä menny? reiskan vaimohan lähti ilman meikkiä, hiukset sekasin, korkeintaan luu koristeena ja örisi lähtiessään? töissä istutaan sitten tietokoneen edessä ja mietitään... persreikiä ja mitä niillä tehään...[/QUOTE]

Vanha viesti mutta :LOL:
Reiskassakin asuu pieni bi. Sen uteliaisuuden suhteen kannattaa toteuttaa itseään ennen parisuhteeseen asettumista, ettei asia jää vainoamaan ihmistä loppuelämäksi.
 
Kunhan vaan nyt sanon
Homoseksuaalisuus on ihan samalla tavalla normaalia, kuin seksuaalisuuden kaikki muutkin muodot. Yksi tykkää haistella pikkuhousuja, yksi haluaa pukea itselleen vaipat ja kolmas haluaa nuolla peräreikää. Muutamat seksuaalisuuden alalajit kuitenkin ovat "pahempia" kuin toiset, vaikka itse asiassa ne ovat ihan sitä samaa seksuaalisuutta. Näistä "pahoista" on esimerkkinä pedofilia, eläimiin sekaantuminen, nekrofilia ja homoseksuaalisuus. Jälkimmäistä on tehty salonkilelpoiseksi jo tosin pitkään. Samaa seksuaalisuuden kirjoa ne ovat kaikki.

Usein perusteluna kuulee, että "lapsi tai kuollut ei voi valita"... ja että homous on siksi ok, kun siinä on 2 aikuista jotka yhdessä... jne.

Joo hyvä perustelu laillisuuden näkökulmasta kyllä. Eli oikeilla jäljillä. Mutta seksuaalisuuden kanssa ne ovat täysin ja tasan samalla viivalla. Se on kuin vertaisi että joku kiihottuu varpaiden nuolemisesta ja toinen kainaloinen väliin hinkkaamisesta. Toisen voisi lailla perustella kiellettäväksi, mutta seksuaalisena fetissinä, ne ovat ihan samoilla linjoilla.

Tiedän että tämä totuus sattuu ja minut "kivitetään" kommentistani. Mutta muistakaa että yhden fetissin sallimalla ollaan askel sinne suuntaan... sinne missä seksuaalisuuden kaikki muodot ovat seksuaalisuuden hyväksyttyjä muotoja. Se mitä laki sanoo on toki toinen aspekti, mutta laki muuttuu ihmisten ja tekojen myötä. Siksi esim. arabimaissa suojaikäraja on ihan toista mitä länsimaissa. Ihmiset kun sen määrittää ja se mikä on salonkikelpoista, se on normaalia ja hyväksyttävää.
 
Pink Butterfly
Luoja on luonut, että naisen ja miehen yhtyessä on mahdollisuus tulla raskaaksi.

Homot eivät tule raskaaksi yhdynnässä.
Olipa todella terävä huomio sinulta! Ajattelit varmaan ,että homot eivät tuota tienneetkään?
Tässähän onkin sitten hyvä syy olla sallimatta avioliittoa niillekään ,jotka syystä tai toisesta eivät lasta voi saadakaan tai eivät ole lapsia halunneet liitossaan hankkiakaan....
Siis:´Vain lapsiperheitä,kiitos, muita ei yhteiskunnassa tarvitakaan.´

Nicolae ja Elena Ceausescu olivat (omistamansa valtion,Romanian) perhepolitiikassaan kanssasi täsmälleen samoilla linjoilla. Siellä kaikkien oli suinkin siihen kykenevien PAKKO hankkia jälkikasvua (valtion tarpeisiin)...

Tulos:valtion lastenkodit täynnä huonosti hoidettuja lapsiraukkoja, joista sitten länsimaiset kuvausryhmät tekivät 90-luvulla niitä kipeän koskettavia dokumentteja,joiden katsomista ei todellakaan voinut kovin mieltäylentäväksi katsomiskokemukseksi voinut sanoa.
 

Yhteistyössä