Huhtivauvat 2009 ~PK-SEUDUN TREFFAAJAT~

Meillä on tiistaina vauvajumppa, joka kestää klo 13.30 asti ja se on Ruohiksessa, joten kyllä päivä on siltä osin pulkassa... Mutta voidaan kyllä luopua jumpasta, jos treffit on tiistaina.

Sun pitää Nappi nyt vaan määrätä milloin teille tullaan. Muuten tämä konsensusjengi ihan oikeesti neuvottelee asiasta vielä tiistainakin.

:LOL:
 
No tulkaa sit tiistaina vaikka sillon yhden maissa. Nyt se on sit päätetty :LOL: Mekin keretään hyvintulla sieltä rokotetutkimuksesta kotiin. vissiin pääsee useempi.. ja kyllähän siinä sit jonkun aikaa kaffetellaan, eli yritä Ruttanakin päästä mukaan!
 
AAM
afro on ti 10.15.-11.15. joten klo 13 napilla on ok :) käväsen vain suihkussa himassa ennen.. muuten te ootte :x :wave: terve me lähdetään.. :D
joo siis ti tullaan.
Koortinaatit tännekin :)

*muoks* ni tuon pientä suolasta naposteltavaa ja dipin tullessani vaikka... leikkaan kurkkusuikaleita sen dipin seuraks...
 
No niin oli, kiitos vielä emännöinnistä Nappi :flower: ! Mua jäi vaan harmittamaan, kun piti enemmän kysellä niistä teidän hääkuulumisista, mutta jotenkin siinä hälinässä se jäi. No ensi kerralla sitten.

Kiitti vielä AAM kyytitarjouksesta; olisin hyvin voinut tulla teidän kans, sillä Lilja nukahti noin 10 metrin vaunumatkan jälkeen. B)
 
Heips!

Olen menossa ensi viikon torstaina eli 15.10. klo 10 ystäväni luo Me&I-kutsuille
www.meandi.se/fi
,jonne saa pyytää kavereitakin mukaan, eli tässä se teillekin tiedoksi. :)

Kutsut ovat siis yhden ystäväperheen kotona Herttoniemenrannassa. En ole aiemmin tollaisilla vauvatupperwaroilla käynyt, mutta ilmeisesti luvassa on vaate-esittelyä kera kahvin ja pullan. Jos kiinnostaa lähteä mukaan, niin meilatkaa ja saatte paluupostina osoitteen.

Siitä viikon päästä näyttäisi muuten olevan taas babybio.


 
moi

kylläpäs näitä me and i -kutsuja piisaa, ovat ilmeisesti myyjät oikein aktivoituneet, koska mä sain lokakuulle kolme kutsua, nämä olisivat neljännet, joten väliin jäävät. aion kyllä jostain ostaakin niitä sydänkuvioisia..

milloinkas treffataan seuraavan kerran? pidetäänkö itä-helsingin puolella seuraavat teffit?

yksikätinen tilia ja syöpöttelevä silja
 
moi!

jos ei ole kovasti kilpailua seuraavasta pk-miitin treffipaikasta niin mä voisin kyllä järjestää seuraavan tapaamisen, oliskin sitten meidän pienokaisten puolivuotistreffit :heart: me asutaan itä-helsingissä, pääsee näppärästi metrolla tai kehä1:stä pitkin autolla. meille sopisi ensi viikolla parhaiten ti 13.10 tai to 15.10. n klo 12/13 eteenpäin (elsa heräilee yhä vasta klo 11 pintaan...).

*MUOKS* tuota treffiajankohtaa voidaan luonnollisestikin säätää ja jos ensi vko tulee liika nopeesti, myös sitä seuraavalla vkolla ti ja to käy meille hyvin!

t. manna + unikeko elsukka
 
Itä-Helsinkin kuulostaa hyvälle. Meille käy mikä tahansa muu päivä paitsi keskiviikko.. Konsta ei voi enää lintsata muskarista (viime viikolla lintsas jo).

Ja babybio myös, toi pihalla vois olla ihan hyvä leffa sinne. Ei varmaan liian monimutkanen ja keskittymistä vaativa =)
 
AAM
15.10. to passaa paremmin.. afroilu on silloi ti ja vois jos sopii niin heti siinä 12 jo nähdä... ellei peräti aikasemminkin :ashamed: :whistle:

*muoks häiritsiskö emäntää tai osallistujia jos toisin hyvän ystävänikin (anskun kummitäti) mukaan miittiin, kertoilen usein hälle miiteistämme ja hän toivoisi päästä mukaan seuraan :) *
 

Yhteistyössä