Huhtivauvat 2009 ~PK-SEUDUN TREFFAAJAT~

me oltiin tulossa, mut myöhästyttiin pentele siitä m-junasta.ja seuraava matalalattia tuli vasta reilu puolentunninpäästä.hmph. :| oltiin siis tuplilla liikkeellä.no, tehtiin uukkari ja kerettiin muskariin.harmitus tuli silti. seuraavaan kertaan.
 
Kiitos tän päivän treffiläisille :) olitte oikein mukavaa ja piristävää seuraa (ja kotikin tuli siivottua eilen illalla pitkästä aikaa) :xmas:
Ja niille joille tuli mutkia matkaan: ei mitään, nähdään sitten joku toinen kerta! :)
 
Hellouta. Millos pidetään seuraavat rehvit? Me voidaan olla houstata kekkerit taas, mikäli joku muu ei välttämättä halua. Mites olis keskiviikkona 11.11? Eli sehän on jo ens viikolla. Siis reilun viikon päästä. Joskus sillon aamupäivällä, miten kukakin pääsee.
 
Hei, jos ei vielä kovin moni kerenny tota keskiviikkoa järkkäileen niin käviskö sittenkin perjantai 13.11? Mä just muistin et meillä on muskari sillon keskiviikkona.. Mut jos on ihan mahdoton toi perjantai ja kaikki on lähdössä jonnekin reissuun, niin me järkkäillään sit keskiviikko vapaaks.

Niin ja kaverit saa tulla ja myös isommatkin muksut. Sori, hölmö minä taas vehtaan näitten aikataulujen kanssa. On niiiin kiireistä tää elämä kotiäitinä :ashamed:
 
meillä on keskiviikkoisin aina vauvajumppa ja lintsattu sieltä jo tosi monta kertaa reissujen sun muun takia eikä kyl pitäs enää kertaakaan olla pois jotta saa kausikortille jotain käyttöö... :/ hmm, mut toisaalta teitä on kyllä niiiin kiva nähdä et harkitsen kyllä vakavasti taas jumpasta lintsausta :whistle: :D
 

Yhteistyössä