Hyviä kuvia viikonlopun kunniaksi?

Sä kun tykkäät kuvailemisesta paljon niin miksi ihmeessä et yhtään kiinnitä kuvan sommitteluun huomiota. Kaikki on ylhäältä ja liian lähellä kohdetta. Menee hienot kuvat pilalle.
Maailmassa on vain yksi hyväksytty sommittelutyyppi? Kerrotko vielä mitkä syväterävyydet on kiellettyjen listalla. Vaikka ihan aukkoina luettelet ja saako epäterävyys olla myös etu- vai ainoastaan taka-alalla? Arvostaisin tähän vastausta koska aiheesta on ollut paljon vääntöä kameraseurojen ukkojen ja taidekoululaisten kesken.
 
Viimeksi muokattu:
itsekin kuvailen paljon
Alkuperäinen kirjoittaja Kotilohikäärme;27414169:
Maailmassa on vain yksi hyväksytty simmittelutyyppu? Kerrotko vielä mitkä syväterävyydet on kiellettyjen listalla. Vaikka ihan aukkoina luettelet ja saako epäterävyys olla myös etu- vai ainoastaan taka-alalla? Arvostaisin tähän vastausta koska aiheesta on ollut paljon vääntöä kameraseurojen ukkojen ja taidekoululaisten kesken.

Oikea etäisyys ja sommittelu. Makuasioita sitten syväterävyydet ja sen tuoma tunnelma.

Bootyn kuvat on minunkin mielestä huonoja siinä mielessä, että ne on liian läheltä otettuja ja yleensä myös liian korkealta kuvan kohteeseen. Esimerkiksi ihminen vääristyy, pää näyttää isolta ja jalat pieniltä. Monet paparazzit tekevät samaa kun kiireessä kuvaavat julkimoita.
 

Yhteistyössä