Inseminaatio 2015

Bunny, arvelisin, että jos teillä on kunnallisen puolen tutkimustulokset ja kertomukset paperilla, niin yksityisklinikalla hyväksyvät ne. Itse olen käynyt yksityisellä, ja siellä kannustivat käymään tutkimuksissa kunnallisessa ja työterveydessä, koska silloin tutkimukset tulevat halvemmiksi. Esim. sukupuolitautitesteissä kävin kunnallisella, ja kilpparitestissä työterveydessä.
Lääkeavusteisissa insseissä ultrataan aina, jotta nähdään, montako follikkelia on kypsymässä, ettei tule monikkoraskauksia. Ultrakäynti on minulla maksanut pyöreät 120 euroa kerta. Mutta näitä voi tulla useampiakin, riippuen siitä, reagoiko kroppasi oletetulla tavalla lääkkeisiin.
Inseminaatio on minulla maksanut noin 300 euroa kerta, sisältäen kaiken sperman käsittelystä itse toimenpiteseen.
En tiedä, tulisiko näihin vielä teille lisäksi kela-korvauksia.

Kannattaa heti soittaa klinikalle ja kysyä tarkemmin. Ja kannattaa pyytää paperit kunnalliselta, ennen kuin menevät tauolle. Monella yksityiselläkin on kesätauko, tosin vain parin viikon pituinen.
 
Ja negatiivinenhan se oli... Jospa sitä ensi kerralla osaisi rakennella vähän pienempiä pilvilinnoja niin ei tuntuisi niin paskalta.

No kesä siis luomu yritystä Letrojen vahvistamina ja syksyllä uutta hoitoa.
 
Pahoittelut nans ja Jensku80 :(
Felikselle pahoittelut keskenmenon johdosta ja kovasti onnea uuteen inssiin!
Karmalle tosiaan toivoisin jo suotavan loppuun asti menevän raskauden , toivottavasti lääkkeiden annostus on parempi seuraavalla kerralla!

Vielä olisi viikko piinailua, ajattelin testailla 19.6. Onneksi pääsee ensi viikoksi mökille niin ehkä voisi onnistua jättämään piinaavat ajatukset taka-alalle. Ei oikein ole minkäänlaista tunnetta onnistumisen tai epäonnistumisen suhteen?!:confused:

Kuitenkin hyvää ja aurinkoista viikonloppua kaikille :D
 
Bunny91, käytän toista kiertoa putkeen rinnakkaisvalmiste Letrozol ratiopharmia (2,5 mg tabletti), joka on samanhintainen ja myös Kela-korvattava. Ekassa kierrossa mielialat vaihteli 3. käyttöpäivänä. Tässä kierrossa en huomannut sivuvaikutuksia.

Voi ei Jensku80 :( Rentoa kesää ja onnekasta luomuilua ;)

Kiitos tsempistä Hulda84! Muhun iski mökkikateus! Jos ei noissa oloissa tarraa kaveri matkaan, niin on kumma!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Hulda84
Bunny, käytän myös Letrozolea. Minulla ei ole tullut mitään sivuoireita siitä - onneksi.

Pahoittelut niille kanssa-yrittäjille, joilla ei ole tärpännyt (vieläkään). Toivotaan taas parhaimpia plussatuulia kesän ajaksi, luomuplussa(t)kin olisi hieno juttu!

(.) Kohta koittaisi testipäivä, ajatus kuitenkin oli etten testailu ollenkaan, kun kuitenkin turhaa. Toisaalta taas tekis mieli testata samoin tein. Tuntemuksia ole edelleenkään ollut.
 
Kiitos Hulda84 :) ja tsemppiä piinailuun!
Tänään ollut ristiriitainen päivä.. Työpäivän päätteksi huomasin vähän tuhrua ja siitä sitten itku kurkussa kohti kotia. Huomenna olisi ollut testipäivä.
Mutta, tuon iltapäivän jälkeen ei ole sitten tullutkaan enää mitään.. Voisiko nyt kuitenkin... Äh, eiköhän ne hanat tästä vielä aukea! :/
 
Täällä testipäivä tuli ja meni maanantaina, tänään kp 32 tai 33. Olen ihan poissa laskuista yövuorojen aikaan! Joka tapauksessa, en siis ole testaillut vieläkään (viimeksi kk alkoi kp 33.). Ajattelin testailla torstaina, jos mitään ei ole kuulunut siihen mennessä. Side housuissa kuljettu kaiken varuilta jo sunnuntaista saakka. Pientä nippailua vaan. Tsempit vielä Felikselle piinailuun!

Edit: Hanat aukesi sitten tänään. Eli 3.inssi tulossa kesätauon jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
Mites siellä Felis menee?

Voi itku Reuna :(

Pikaomanapa: Follit KP10 15mm, 12mm ja 11mm | Limis 7.4mm | Ovitrellen minisatsit to-la (KP 10-12) | Loput Ovitrellestä irrotuspiikiksi su-iltana (KP 13) | Inssi II tiistaina 23.6. (KP 15)

Tästä tulee hyvä kierto!
 
INSSILÄISET 2015

Tiistai 30.6.




Nimimerkki IUI Ajankohta Folliuä Lääkitys Yritetty lähtien Syy
thelma_ 1. 06/15 - c 2011 siittiöt
tiainen 3. 06/15 - l 2014 selitm.
Hulda84 3. 07/15 - c 10/2011 selitm.
karhukopla 1. 08/15 - c 04/2014 selitm.
Höytyvä 4. - - lz+mp+pr 02/2013 selitm.
Bunny91 3. - - lz 2009 selitm.
Jensku80 2. - - lz 2012 selitm.
Reuna 3. - - lz+pu+pr pco
Felis 3. - - lz pco selitm.

Lyhenteitä: c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur, m=metformiini, g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus, t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


PIINAILIJAT


Nimimerkki IUI Inssi Testi Lääkitys Yritetty lähtien Syy
nans 2. 23.6. 8.7. lz+o siittiöt + pcos
taimi 1. 25.6. - - siittiöt
kolibri87 1. 26.6. 12.7. - siittiöt

INSSEISTÄ PLUSSANNEET


Nimimerkki IUI Plussauspvm Lääkitys Yritetty lähtien Haasteet
Madre-82 2. 14.1. c siittiöt
Yaelle 1. 7.3. c+pu+pr siittiöt
Lisperi 1. 8.3. f+pr+l pco
Felis 1. 9.3. c+pr selitm.
Intopiukka 2. 15.5. lz 9/2013 pco
Supsu86 1. 24.5. t+pu 1/2013 pco
Susanna38 5. 28.5. g+pr pco
Am80 3. 2.6. selitm


MUUTEN KETJUSTA POISTUNEET/TAUSTALLE SIIRTYNEET

Nimimerkki Inssejä Haasteet Poistumissyy
Ruu84 1 selitm. Plussa välikierrosta
vauvayritys 6 selitm. Siirtyi IVF-hoitoihin
_Lilja_ 0 selitm. Plussa välikierrosta
marianna87 3 - Siirtyi IVF-hoitoihin
kiia-s 1 pco Siirtyi IVF-hoitoihin
Rulla85 1 - Ei päivityksiä yli 60 päivään
HilleviHiiri83 1 - Ei päivityksiä yli 60 päivään
Nennalii 1 selitm. Siirtyi IVF-hoitoihin
Lara_ 3 selitm. Siirtyi IVF-hoitoihin
Inspis 3 selitm. Ei päivityksiä yli 60 päivään
haaveilija1986 3 siittiöt Ei päivityksiä yli 60 päivään
Suvipilvi 3 selitm. Siirtyi IVF-hoitoihin
Pupuska81 1 pco + siittiöt Siirtyi IVF-hoitoihin
Hipsunpöpsy 2 kierto + kilppari + ylipaino Tauolla
Neeeuska 3 - Siirtyi IVF-hoitoihin
babul 2 11/2013 - selitm. Siirtyi IVF-hoitoihin
Vihdoinhoitoon 3 - Siirtyi IVF-hoitoihin
Mangalitza 0 selitm. Ei päivityksiä yli 60 päivään
Possunen 2 selitm. Ei päivityksiä yli 60 päivään
Roope82 1 kierto + siittiöt Siirtyi IVF-hoitoihin
karma82 5 selitm. Plussa välikierrosta

Päivityspyynnöt korostettuna, kiitos!
 
Viimeksi muokattu:
Ei onnistunut toinen inssi, testi aivan selvä nega :( Surku ettei Reunallakaan tärpännyt :( Mites Felis kai sinulla olisi onnistunut!
No ei muutakun 3.inssi 7/15
Susannan todennäköisyyslaskelmat selvästi auttavat ainakin minulla tähän pettymykseen, ihan toiveikkaana seuraavaa kiertoa kohti :) Vielä ei ole menkat alkaneet, pientä tuhrua tullut, mutta viimeistään huomiseen mennessä varmasti hanat aukeavat.

Kesätauolle jääneille toivotaan niitä luomuplussia! (y)

Kaikille hyvää juhannusta!:love:
 
No niin, folliultrassa on käyty ja pitihän se arvata, että johtofolli tulee JUURI SILLE VÄÄRÄLLE PUOLELLE. :headwall: Tänään siis kp. 12 ja olen pistänyt samalla pienellä annoksella Gonal-F:ää (37.5IU) 7 päivää. Siltikin tuli aika yllärinä, että se vasemman puolen johtofolli oli jo tässä vaihessa kypsä eli n. 19mm! :confused: Kaikissa aiemmissa hoitokierroissa folli on ollut jotakin 13-15mm kp 11 eli nyt oli munasarja reagoinut lääkkeeseen ärhäkkäämmin... Mutta tosiaan mitään hyötyä hyvästä follista ei nyt ole, eli tämä kierto meni hukkaan. :'(

Se mikä tässä eniten ottaa päähän, on se, että hoitosuunnitelman tehneen lääkärin olisi pitänyt tajuta, että tuota Gonal:ia olisi pitänyt/voinut käyttää tupla-annoksen, jolloin molemmat munasarjat olisivat saaneet stimulointia (tällöin ehkä oikeallekin puolelle oltais saatu johtofolli!). Tässä vain yhden munatorven omistajana on se "hyvä" puoli, että kaksosriskiä ei juurikaan ole, eli ei haittaisi vaikka johtofolleja tulisi samassa kierrossa molemmilta puolilta. Mutta se lääkäri ei sitten sanallakaan maininnut tällaisesta käytännöstä ja siksi koko kierto meni hukkaan ja siinä samassa taas toista sataa euroa... :mad:

Tänään pistän Pregnyl-piikin joka tapauksessa, jotta ovis tapahtuisi mahd. pian ja kierto saataisiin pidettyä suht lyhyenä. Aika täpärälle meinaan menee, jos vielä yksi inssi meinataan kokeilla ennen kesäsulkua (hormonipoli menee kiinni 3.7 kolmeksi viikoksi). Jos siis tämä kuluva kierto on 28-30 päiväinen, niin sitten ehditään juuri ja juuri tekemään yksi inssi.

Seuraaviksi lääkkeiksi lääkäri määräsi taas Menopuria ja annoksella 75IU, joten sitten olisi tarkoitus maksimoida follien kehitys (ja toivoa), että oikealle puolelle tulee potentiaalinen johtofolli...

On tää kyl aikamoista souvia taas.

Joo-o, em. kierto piti olla täysin menetetty raskautumisen suhteen ja toiveena oli vain pitää kierto sen verran lyhyenä, että ehdittäisiin vielä yksi inssi tehdä ennen hormonipolin kesäsulkua.

Noh, viime keskiviikkona (kp. 28) tuli hitusen tuhrua illalla pyyhkiessä ja tissit tuli tosi kipeeksi, aattelin, että JES, nyt ne menkat alkaa ja päästään vielä kokeileen yhtä hoitokiertoa ennen kesälomia. Mutta ei se vuoto sitten vaan alkanutkaan, tissit kipeytyi kipeytymistään ja mahassa kyllä oli juilintaa. Otti niin päähän, kun menkat eivät ehtineetkään alkamaan ajoissa, joten seuraaviin hoitoihin päästäisiin vasta elokuussa. :/ Vedin siis kunnon nollauskännit juhannuksena ja vitutti huolella.

Sit eilen kotiintullessa ihmettelin, kun on jo kp. 32, eikä vieläkään menkoista merkkiäkään. Päätin sit tehdä ihan vaan mielenkiinnosta raskaustestin (Pregcheck) ja sieltähän pärähti heti vahva plussa tauluun! :eek: Eikä edes aamupissa kyseessä. Tein vielä toisenkin testin (halppis liuskatesti) ja siihenkin piirtyi viiva alle minuutissa...

Voisko joku kertoa miten tää on mahdollista??? (n)
Nimenoman raskautumisen EI pitänyt olla mahdollista, koska johtofolli kypsyi väärälle puolelle (missä ei ole munatorvea). Inssiä ei siis tehty ja seksiä harrastettiin tasan kerran (kp. 13). Aika scifikamaa tämä plussaus... :alien:
 
Karma82, onnea plussasta!:love: Olisiko siellä toisella puolella ollut kuitenkin joku niin pieni folli, että lääkärit ajatellu, ettei se ehdi kypsymään, mutta kuitenkin olisikin? Todellakin toivotan onnea raskauteen, jospa nyt menisi loppuun asti odotus onnellisesti :)
 
Harmittaa kaikkien negojen puolesta, mutta kiva, että on pari plussaakin ilmestynyt.

Itselläni varmistu perjantaille ensimmäinen inssini. Munarakkulan koko oli 14mm ja kohdun limakalvo 7mm paksu (kp10), niin lääkäri päättikin ettei määrääkään mulle lääkkeitä vaan kokeillaan luomuna. Edellinen kierto kesti 30pv, joten arvioitu, että perjantaina on parhaimmat mahdollisuudet onnistua.

Olen siis toukokuussa lopettanut e-pillerit, mitä ehdin syömään yli 8 vuotta putkeen pitääkseni kuukautiskiertoni säännöllisenä. Tohtori ekaa kertaa ultratessaan sanoi, että munasarjani ovat vielä "lepotilassa" pitkän pillerien käytön jäljiltä ja tokas, että älä odota kuukautisten alkua seuraavaan puoleen vuoteen. Yllätyin sit todella, kun kuukautiset alkoivatkin 10pv sitten ja jopa ihan "normaaliin kiertoaikaan". Tohtori oli tänään todella yllättynyt, että minun munasarjani olivat heränneet ihan kunnolla toimimaan ja tilanne olikin näin mainio näin pian. Perjantaina vielä ultrataan ja varmistetaan, että siellä on munasolu siittiöitä vastassa ja sit piinailen 12.7. asti. :)

Olen ajatellut tosiaan tehdä raskaustestin vasta 11.7. (16pv inssistä) lääkärin suosituksen mukaisesti, että voin olla sitten 100% varma tuloksesta. Plussa tikussa olis kyl aivan mahtava synttärilahja itselle :)
 
Kiitos. :) Pelkään kyllä, ettei tämäkään plussaus pitkälle kanna... :unsure:
Viikossa ehkäpä selviää jotakin: kävin äsken ensimmäisessä hCG verikokeessa ja perjantaina käyn uudelleen (seurataan kuinka arvo lähtee nousemaan... vai lähteekö).

Hormonipoli on 3.7 viimeistä päivää auki ennen kolmen viikon kesäsulkua, varmuuden vuoksi varattiin varhaisultra sille päivälle, mutta taitaa olla liian aikaista nähdä mitään tuossa vaiheessa (olisi menkkojen mukaan rv. 6+1). Noh, lääkäri saa päättää miten tehdään. Joka tapauksessa sisuksiin on kurkattava, että voi poissulkea mahdolliset komplikaatiot...
 
Onnea inssiin kolibri87! Hienoa, että kroppa toimii ja pääsette luomuna kokeilemaan :)

Karma82lle rentoa odottelua ens viikon ultraan! Toivotaan, että ruudulla näkyy ainakin yksi sydän ja viikkoja vastaava mini ;)

Inssi meni hyvin, eli saa siirtää piinailemaan. Testipäivä 8.7.
 
Onnea Karma82 :):love:

Me päätettiin nyt kesä yrittää ihan luomuna, kun poli on kiinni ja yksityisen kanssa tulisi vaan hirveät säädöt, kun pitäisi kakki tilata. Elokuussa sitten jatketaan. :) Seuraan kyllä kesän ja päivitän heti tiedot, kun tiedän milloin 3 inssi tehdään. :)
 
Hei!

Liityn teidän joukkoon, joskin minulla hieman erilainen tilanne kuin useimmilla, enkä edes ymmärrä tästä ammattisanastosta puoliakaan, mutta eiköhän se tästä! :)

Minulla siis on kaksi luomulasta edellisestä liitosta, 7- ja 5-vuotiaat. Nykyisessä suhteessa emme ole lasta saaneet, viime syksystä olemme yrittäneet. Mies on edellisen liittonsa aikana tutkittu, ja syy lapsettomuuteen on siis hänen huonosti liikkuvat siittiöt (vasta-aineet).

Hakeuduimme yksityiselle klinikalle kuun alussa, ultrassa lääkäri totesi minun tilanteen näyttävän hyvältä, ja että inseminaatiolla voidaan heti seuraavasta oviksesta aloittaa. Mulla niin säännöllinen kierto, että totesi että en tarvi mitään avituksia. Tänään sitten pärähti ovisplussa ja huomenna onkin jo eka inssi!

Yritän nyt pitää pään kylmänä, kun eihän nuo inssin onnistumisprosentit suuren suuria ole, mutta positiivinen jännitys on vielä tässä vaiheessa.

Niin ja Bunny, meillä mies siis tutkittu aiemmin julkisella puolella, ja me mentiin nyt suoraan yksityiselle, otettiin vaan ne hänen epikriisinsä mukaan ja lääkäri totesi, ettei ole syytä tehdä mitään tutkimuksia uudelleen, vaan suoraan päästiin inssiin.
 
Viimeksi muokattu:
Inssissä käyty, mutta toiveet ei ole korkealla. :( Siittiöiden määrä oli heikentynyt huomattavasti siitä kun oli tutkittu viimeksi vuosi sitten. Tuolloin määrä 62 milj. ja ongelmana ne vasta-aineet, nyt määrä oli enää 11 milj. joista pesun jälkeen jäi 1 milj. eli eipä ole hurraamista.

Jos halutaan, niin kerran vielä kuulemma kannattaa inssiä kokeilla ja sit siirtyä koeputkihedelmöitykseen. Katsotaan sitten syksyllä mitä tehdään. Mullakin ikää jo 37-vuotta.
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos kaikille tsempeistä!

Eli eilen kävin ensimmäisessä inssissäni. Oli kyllä mielenkiintoinen ja jännittävä kokemus. Munarakkula oli kasvanu, nyt 23mm. Kohdun limakalvo oli kasvanut myös, nyt 7,7mm. Lääkäri tokas, että olisi hyvin yllättynyt, jos en tulisi raskaaksi tilanteeseen nähden mikä tietysti piristi kovasti. Lääkäri käski tekemään raskaustestin vasta 12.7. joten sinne asti piinailen ja halkeilen jännityksestä/innosta :) Tiedän,ettei sais vie intoilla, jotta pettymys ei olis niin suuri, mutta ei pysty oleen intoilemattakaan.
 
Ai jessus, että odottaminen on hanurista! :confused: Päivät vaan matelee, kun odottaa sinne ultraan pääsyä.

Kävin viime viikolla kaks kertaa hCG- verikokeissa ja arvot kyllä nousi ihan hyvin (eka arvo 3194 ja kolmen päivän päästä arvo 8569), että sen puoleen saattaa ihan olla mahdollisuus, että kyseessä olis "oikea" raskautuminen.

Oireiden uupuminen kyllä ihmetyttää, mitään muuta oiretta ei oikeastaan ole, kuin tissien arkuus. Mahassa ei ole juuri minkäänlaisia tuntemuksia, eikä edes turvotusta, miksi kovasti epäilyttää voiko kyseessä olla oikea raskaus... mä oon asennoitunut jo siihen, että varmasti kyseessä on tuulimuna, koska se on ainoa komplikaatio, jota EN vielä ole osakseni saanut... :unsure:
 
Onnea plussasta Karma82, pidetään peukkuja että kaikki sujuu hyvin :)
Joo, itsellä siis tuli jälleen nega. On se kyllä kumma kun ei vaan onnistu! Itsellä kroppa on aina toiminut kuin kone, eli säännöllinen kierto ja oviksenkin tunnen yleensä aina, ja miehellä puolestaan lääkärin sanoin "superspermaa".
Hoidoissa on nyt hetken tauko kesän vuoksi, joten yritän pitää näistä lapsentekohommista ajatukset kaukana jonkin aikaa. Ja tiedättekö, oon jopa miettinyt että pitäisikö sitä vain totutella ajatukseen ettei jälkikasvua koskaan tule. Nauttia siitä että voi mennä ja tulla vapaasti, harrastaa, matkustella, nauttia elämästä. Tässä on jo monta vuotta mennyt huomaamatta jotenkin säästöliekillä... Voinkohan ottaa viiniä? Entä särkylääkettä? Oliko juoksulenkki liian raskas? Viitsinkö varata matkan jos vaikka olenkin raskaana? Entä työpaikan vaihto, entä jos sitten heti tärppääkin? Mahdollinen raskautuminen on ollut niin jatkuvasti mielessä että nyt alkaa riittää. Miehen kanssa onneksi pystytään näistäkin asioista keskustelemaan.
 
Tervetuloa taimi :)
karma82, hyvin sulla on hcg ainakin noussut, luulisi, että siellä matkalainen kyydissä olisi. Kävitkö varhaisultrassa ennen polin kesätaukoa?
Felis voin hyvin samaistua sinun ajatuksiin. Ollaan myös miehen kanssa puhuttu siitä vaihtoehdosta ettei sitä lasta ehkä tulekaan. Ja säästöliekillä on omakin elämä tuntunut menneen. Tässä kesän aikana oon nyt päättänyt olla liikaa suunnittelematta ja miettimättä tulevaisuutta sen mukaan, että JOS nyt tulisikin raskaaksi, niin mitä kannattaisi tai ei kannattaisi tehdä. Syksyllä meillä tulee neljä vuotta täyteen tätä vauva "yritystä", pakko se on jo alkaa vähän miettiä elämää muultakin kantilta.

Onnea kaikille piinailijoille (y)

Eilen kävin kolmannessa inssissä. Koko ajan on ollut puhetta, että kokeillaan inssiä kolme kertaa ja sitten harkitaan ivf-hoitoihin siirtymistä, mutta eilen lääkäri kuitenkin meinasi, että jollei tästä kierrosta tärppää niin kokeillaan vaihtaa clomit pistoshoitoihin ja kokeillaan sillä vielä kolme inssiä. Kai meillä aina tilanne on näyttänyt hyvältä onnistumisen suhteen niin voidaan tällä vielä mennä ennenkuin tarvii turvautua järeempiin hoitoihin. Mutta piinaillaan nyt vielä tämä kierto ensin loppuun :D

Eli mut voi siirtää piinailijoihin 3.inssi 3.7 ja testipäivä 17.7
 
Menin perjantain ultraan ihan sillä mentaliteetilla, että ainoastaan huonoja uutisia sieltä tulee. Olin kolmen päivän välein tehnyt liuskamallisia r-testejä mielenrauhani vuoksi ja viiva alkoi viime viikolla haalenemaan. Myöskään huomattavia raskausoireita ei juurikaan ollut (tissien arkuutta lukuunottamatta). Olin siis jo psyykannut itseni ja mieheni siihen, että luultavasti tuulimuna sieltä löytyy jos jotakin.

Shokki oli aika suuri, kun tuulimunan sijaan sieltä löytyikin ihan kohdunsisäinen raskaus ja SYKE! :love: Ja oli kuitenkin vasta rv 6+1 eli välttis ei ois löytynyt vielä yhtikäs mitään... Kivi vierähti sydämeltä, kun ainakin vielä siellä oli elämää. Aion kyllä ehdottomasti käydä omakustanteisessa ultrassa ennen np. ultraa (jos sinne asti tällä kertaa päästäis), sillä viime syksyn kkm kummitteleen takaraivossa edelleen. Silloin keskenmenosta ei tullut MINKÄÄNLAISIA viitteitä, ei vuotoja, kipuja tms. ja jos en olisi mennyt mielenrauhani vuoksi yksityiselle ultraan rv 8+, niin keskenmeno oltaisiin luultavasti todettu vasta niskaturvotusultrassa monta viikkoa myöhemmin (tällöin sikiö olisi ollut yli kuukauden kuolleena kohdussa). Siispä jos tässä huonosti käy, niin haluan tietää sen mahd. varhaisessa vaiheessa...

Mutta nyt pitäisi kaivaa positiivisia ajatuksia jostakin ja koittaa ottaa vaan iisisti! Kesälomakin juuri alkoi ja olisi mahdollisuus löllötellä neljä viikkoa ja koittaa olla liikoja ajattelematta tilannetta...:rolleyes:

Niin, ja siis tämä raskaus alkoi kuin alkoikin vasemmalta puolen, eli siltä puolen, jossa ei munatorvea ole. Varsinainen ihmeraskaus siis. :D
 

Yhteistyössä