Kuka hullu äänestää Haavistoa?

  • Viestiketjun aloittaja HERÄTKÄÄ
  • Ensimmäinen viesti
vierass
Alkuperäinen kirjoittaja säpäle;25467304:
Siis vanja/vanjala tarkoittaa venäjää? Onko tämä joku yleissivistykseen kuuluva juttu mikä on mennyt minulta kertakaikkiaan ohi?
Vanja on sota-ajan nimitys venäläisille, käytettiin silloin kun ei haluttu käyttää ryssää. Yleinen nimitys sotakirjoissa mutta nyt jo jäänyt pois käytöstä.
 
[QUOTE="vieras";25467310]Soinilla on kymmeniä kiloja ylimääräistä läskiä luittensa ympärillä. Metabolinen oireyhtymä jyllää kehossa. Elinaika lyhenee huomattavasti. Vaalitenteissä on näkynyt väsähtänyt, hyvin epäsiisti (ei viitsinyt edes partaa ajaa ennen vaalitenttiä), huonoryhtinen, täysin nuupahtanut kansanedustaja. Jos Soini ei jaksa pitää itsestään huolta, niin miten hän jaksaisi edustaa Suomea ihan mallikkaasti? Ei mitenkään. Soini on tuolla menolla kanttuvei jo paljon ennen vuotta 2024.

Verratkaapas Haavistoon ja Niinistöön. Kaksi erittäin hyvässä kunnossa olevaa ehdokasta. Antavat itsestään dynaamisen ja energisen kuvan.[/QUOTE]

Jos tälle linjalle lähdetään niin Haavisto voi saada koska vain HIVin ja Niinistö sydärin nuoren vaimon kanssa peuhaamisesta.
 
"vieras"
[QUOTE="Tuikku";25467340]

Yksi asia tuossa homoudessa "harmittaa" - on nimittäin charmantti, fiksu ja komea mies ja kelpaisi kyllä monelle naisellekin...! :)[/QUOTE]

Samaa minäkin olen Haavistossa harmitellut. Tuollainen namupala poissa markkinoilta.
 
"huoh"
Alkuperäinen kirjoittaja säpäle;25467304:
Siis vanja/vanjala tarkoittaa venäjää? Onko tämä joku yleissivistykseen kuuluva juttu mikä on mennyt minulta kertakaikkiaan ohi?
Kyllä näkee, että kaikilla ei ole kaikki inkkarit kanootissa. Varsinkaan Haaviston äänestäjillä.
 
totta kai
[QUOTE="Vieras";25466834]Seuraavissa vaaleissa sitten äänestetään tummaihoinen presidentti.
Se on silloin kuuminta hottia "paremman väen" piirissä.[/QUOTE]

Mitä usa edellä sitä suomi perässä.
 
"Vieras"
Haavisto on homoks aika konservatiivi perusäijä :) Mutta mukava ja helkkarin fiksu. Äänestän sen poliittisten kykyjen vuooksi, riippumatta siitä mitä se makuuhuoneessaan tekee.
 
"hah"
[QUOTE="Vieras";25467377]Haavisto on homoks aika konservatiivi perusäijä :) Mutta mukava ja helkkarin fiksu. Äänestän sen poliittisten kykyjen vuooksi, riippumatta siitä mitä se makuuhuoneessaan tekee.[/QUOTE]

Siwan kassakin tuntee naapurin valtionpäämiehet. Eikä ole ylioppilasta kummempi koulutukseltaan.
 
Fanitin ennen chefin kokkauksia yms. Se loppui nyt. Vihreät ovat terrorisoineet mm viimeksi Durbanissa Suomen maksumieheksi metsien päästöistä, vaikka oikeasti Suomen metsät ovat hiilinielu. Lisäksi vihreät haluavat yhdessä Kokoomuksen kanssa tyhjentää satoja Suomen kuntia pakkoliitikosin keskittämällä palvelut yksiin kuntiin. Tämä tarkoittaa terveyskeskusten, vanhainkotien, koulujen yms lähipalveluiden keskittämistä yhä kauemmas.

Mamuille ja kehitysapuun puhumattakaan kreikkalaisista rahaa kyllä riittää.
Entäs ne hyvät asiat?

Ei ole yhtäkään ehdokasta tai puoluetta joka olisi KAIKILTA OSIN täydellinen.

Mulla ei totta puhuakseni ole hajuakaan politiikasta, eikä mulla ole juuri mitään tietoa siitä että mikä puolue on tehnyt mitäkin ja mitä he ovat jättäneet tekemättä. Joten jos meinasin käyttää ääneni, oli mulla vain yksi vaihtoehto...ja se oli se äänestäminen arvojen pohjalta.

Haavisto on mielipiteissään muita ehdokkaita lähempänä mun omia arvojani joten en kerrassaan keksinyt yhtäkään hyvää syytä olla häntä äänestämättä.

Mutta koska toisella kierroksella on uusi mahdollisuus äänestää, niin kerro toki mullekin, että kuka on se sellainen ehdokas jolla on sellainen puolue takana, joka on tehnyt KAIKEN kuten mielestäsi kuuluu. Veikkaan tosin, että vähän kaivelemalla löytyy sieltäkin yksi jos toinenkin asia, jota itse en voi allekirjoittaa.

Ja asioilla on aina kaksi puolta. Tuskin niitä pakkoliitoksia tehdään vain siksi että ihmisille saataisiin hankalampi elämä...eiköhän siihenkin syynsä ole. Kun toisaalle kumartaa, niin toisaalle pyllistää.
 
"kuukkeli"
[QUOTE="Joo";25466893]Ääänestän Haavistoa. On erittäin tärkeää saada vähemmistön edustaja presidentiksi. Plussaa on se, että ehkä vihdoin päästään käsiksi ja rankaisemaan kaikkia niitä, jotka kannattavat persuja. Heidät voisi karkoittaa maasta pilaamasta tätä yhteiskuntaa.[/QUOTE]

Aika kovaa rasismia ja vihapuhetta perussuomalaisia kohtaan.
 
[QUOTE="Vieras";25466834]Seuraavissa vaaleissa sitten äänestetään tummaihoinen presidentti.
Se on silloin kuuminta hottia "paremman väen" piirissä.[/QUOTE]

Sunnuntaina ns suvaitsevaiston olisi mahdollista äänestää mamun jälkeläistä, Essayah, presidentiksi, mutta jostain kumman syystä se ei olekaan "kuuminta hottia".
 
"vieras"
[QUOTE="Manttu";25467500]Yli 30-vuotias on lapsivaimo? Salli mun nauraa.[/QUOTE]

Persfinneillä liiraa liikaa päässä.

Niinistöhän vaan nuortuu vaimonsa seurassa.

Sen sijaan Soini syö itsensä hengiltä. Ei sellaisen possun makuuhuoneessa mitään tapahtu, hyvä jos saa nukuttua läskiensä kanssa. Soini ei kykene pitämään edes itsestään huolta, miten sitten Suomen asioista? Edustaisi Suomea ulkomailla. Ei ikinä.
 
"perussuomalainen"
[QUOTE="kuukkeli";25467402]Aika kovaa rasismia ja vihapuhetta perussuomalaisia kohtaan.[/QUOTE]

Haavisto sanoi jossain haastattelussa, että apua tarvitsevat pitää auttaa heidän kotimaissaan, se on paljon halvempaa kuin roudata merkkivaatteissa asustelemaan Hesan keskustaan. Ruotsissa mamujen osuus veromenoista on jo 20%.

BTW, Halla-aho kävi katsomassa miten neekereiden tuloa torpataan jo nyt tiukentunein ottein:

Matka Addis Abebaan
 
[QUOTE="vieras";25467514]Persfinneillä liiraa liikaa päässä.

Niinistöhän vaan nuortuu vaimonsa seurassa.

Sen sijaan Soini syö itsensä hengiltä. Ei sellaisen possun makuuhuoneessa mitään tapahtu, hyvä jos saa nukuttua läskiensä kanssa. Soini ei kykene pitämään edes itsestään huolta, miten sitten Suomen asioista? Edustaisi Suomea ulkomailla. Ei ikinä.[/QUOTE]

Soinihan edustaa jo nyt Suomea maailmalla.

Puhemiesneuvosto 03.05.2011 -
Suuri valiokunta (vj) 03.05.2011 -
Ulkoasiainvaliokunta (pj) 03.05.2011 -
Aasian ja Euroopan parlamentaarisen kokouksen Suomen valtuuskunta 30.06.2011 -
Kansainvälisten asiain foorumi 03.05.2011 -
 

Yhteistyössä