Lumiat on niiiiiiin paljon parempia kuin ikäloput iPhonet

  • Viestiketjun aloittaja Androidiakin käyttänyt
  • Ensimmäinen viesti
Androidiakin käyttänyt
Täytyy sanoa, kun meidän taloudessa on näitä molempia. iPhoneissa on aina (se surkean pieni) näyttö halki. iPhonea ei voi käyttää käsineet kädessä ja puhelin hyytyy pakkasessa. Todellinen kesäpuhelin siis eikä sovellu senkään takia Suomeen. Sellainen tyttöjen koru, joka särkyy helposti ja oikuttelee muuten vain.

iPhonea ei voi käyttää muistitikun tavoin koneessa kuin koneessa ja musiikin/kuvien/videoiden lataaminen iPhoneen on hankalaa. Isotkin tiedostot vilahtavat Lumiaan USB 3 -nopeudella että hups vain.

Antroidit ovat tautisia pöpöpesiä, joilla pärjää vain tietoturvaekspertit. Ei lasten käsiin!

Tutkimuksen mukaan:
- Windows Phone -sovelluksista 95% on hyödyllisiä.
- iPhone-sovelluksista 95% on turhia.
- Android-sovelluksista 95% on vaarallisia tai haitallisia.

Microsoftilla on selvästi Applea korkeampi rima sen suhteen mitä sovelluksia Kauppaan kelpuutetaan. Antroid-laitteille systeemi on todella vapaa ja sen kyllä huomaa!

iPhone on yrityskäytössäkin kankea kapula. Lisäksi iPhonet ovat törkeän kalliita! Halvemmalla saa jopa Lumia-tasoisen puhelimen.

Windows Phone ammattilaisille, aikuisille ja lapsille
iPhone tytöille
Antroid anarkisteille
 
iphone4
ite omistan iphone4 ja sama luuri on kulkenut mukana 3v 1kk eikä se ole naarmuuntunut, eikä se ole näytöstä halki, siinä kestää akku, eikä siinä ole mitään ongelmia... oon vissiin saanut sit parhaimman version, koska ihmettelen niitä jotka sitä väittää huonoksi. :)
 
Mulla ei ole vertailupohjaa iphoneen, mutta sellainen omituisuus tuossa minun Lumiassa toisinaan ilmaantuu, että se tilttaa ihan totaalisesti. Onneksi sen saa omatoimisesti taas buutattua, mutta ärsyttävä juttu se on, kun silloin puhelin on ihan mykkä, joten siihen ei silloin saada yhteyttä. Tämä on oikeastaan ainut moite, muu Lumiassa on ollut ihan ok. Se käyttöjärjestelmäkin tuntui heti helpolta käyttää. Tosin, olihan siinä toinenkin miinus, nimittäin se rekisteröintien litanja eri tahoihin, jotta puhelimesta saa kaiken irti.
 
Outlet harmaana
En ikinä huolis Lumiaa :D Ei huolis 10 v poikakaan. Samsung, Htc rules.
Olisko kymmenvuotiaaseen tarttunut vanhemman asennevamma?
Kymmenvuotiailla ei yleensä ole herttisen väliä, minkä merkkinen puhelin on, kunhan siinä toimivat tärkeimmät appsit ja pääsee nettiin.
Mikä ero sinusta noissa ominaisuuksissa on android/windows-puhelimissa? Minusta ei mitään. Jotenkin vielä ymmärtäisin jos vaan olisi pakko olla omenaluuri.
 

Yhteistyössä