Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

rudy Kiva kuulla että menee teillä pienten kanssa siellä mukavasti ja Emiliallakin kaikki kunnossa :)

Mitä kummaa tässä pitäisi nyt tehdä. Meille tuli postissa tänään PVK:lta tieto että maksavat lahjamunasoluhoidon eli laskun saa lähettää heille sinne sitten hoidosta. Laitoin heti klinikalle viestiä, että missä viaheessa jonoa kuljetaan ( en tiedä kertovatkohan edes ) vai kuinka kauan pitäisi odotella sinne pääsyä.
Hankala tilanne ku nyt oltaisiin tosiaan sinne Tarttoon menossa ja sit tulee tällainen tieto. PVK ei maksa ulkomailla tehtyjä hoitoja. En tiedä, nyt meni hankalaksi tää asia.
Toinen puoli sanoo, et odottaa ja sitten kun lahjoittaja löytyy niin sitten hoitoon, mut toinen puoli taas sanoo toista, et ei odottelua. En tiedä, pitäisikö neuvotella vai mitä pitäisi tehdä.
Hitto
 
Kiitos rudy ja Emilia tuesta...Voikun meilläkin olisi tuo juuri syynä tuhrutteluun :) . Kiva kuulla että rudylla ja rupsukoilla menee hyvin, ja Emilialla on hyvät näkymät.
Huokaus...ei auta kuin odottaa mitä tuleman pitää. Eka ultra on vasta 19.5. kun tässä välissä käyn kotona ulkomailla...
 
Täällähän ollaankin jo kaipailtu. Olen ollut nettipimennossa ja vasta nyt pääsin koneelle. Hyviä uutisia ei ole tiedossa :( Maanantain veritesti oli jälleen täysi nolla.

Meidän hoidot on nyt sitten tiensä päässä. Ei jaksa enää uskoa raskautumiseen kun ei ole koskaan saanut sitä ensimmäistäkään plussaa tai edes sitä haamun haamua. Ei taida tämä kroppa haluta raskautua. Niin se vain on uskottava. Kyllä harmittaa. Rahaa on palanut näihin hoitoihin jo 22 tuhatta euroa ja sillä on saanut vain pahaa mieltä ja hormonimyrskyjä.
Nyt haluan oman kroppani takaisin, normaalin seksielämän sekä normaalit ajatukset ja arjen.

Olette olleet ihanaa seuraa ja jaksaneet valaa uskoa, minuunkin. Kiitos siitä, sen avulla olen jaksanut näinkin pitkälle. Toivottavasti te kaikki muut saatte sen nyytin joskus kainaloonne.

Minä kiitän, kumarran ja poistun takavasemmalle.

-Dream
 
Dream :'( . Tosi ikävä kuulla, voi harmi. Vaikea löytää riittävän lohduttavia sanoja. Ainakin voi sanoa, että olette kaikkenne yrittäneet, ei tarvitse miettiä, mitä jos.. Ja kyllä tämä on niin kova koulu, että jos mitään muuta ei ole jäänyt käteen, niin uskon, että ihmisenä olette nyt vahvempia. Kaikkea hyvää jatkoon!

Sela Mistä PVK:lta? Siis korvaus lääkkeistä vai jostain muustakin..? Vaikea päätös teillä.
 
Dream Huh, olenkin ihmetellyt että missä tosiaan olet ja pelkäsinkin et jotain on sattunut. Onneksi sen puoleen kaikki kunnossa.
Olen niin todella, todella pahoillani :hug: itku tuli kun viestiäsi luin. Miksi piti asioiden näin mennä taas. Hitto kun siihen joskus löytyisi vastauksen.
Toivon kuitenkin, että jaksatte jossain vaihessa yrittää vielä jos siihen vain on mahdollisuudet. Ymmärrän hyvin, että haluatte nyt aikaa toisillenne koska väistämättä tässä tilanteessa se jää oikeasti vähemmälle.
Voimia teille ja tulethan joskus kuulumisia kertoilemaaan itsestäsi?
Olet naisten ykköskastia !!
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
 
Huomenta!
Pahoittelut minultakin Dream, en muista kuinka monta hoitoa sinulla olikaan takana, mutta aika lopulliselta tuo sinun päätöksesi kuulosti.
Sela, mitä olet päättänyt hoidon suhteen. Minusta tuohan on hyvä tilanne. Kaikki me olemme erilaisia mutta itse tekisin niin että menisin Tarttoon mutten ottaisi itseäni pois jonostakaan.KUN hoito Tartossa onnistuu teillähän on silti se maksuton hoitokin oikeus käyttää, pikkusisar tai veli?
Jos kävisi niin, että hoito Tartossa ei onnistu, teillä on uusi maksuton hoito tiedossa.
 
teekuppi Veit itse asiassa jalat suustani :) Juuri näin asian ajattelimme tehdä. Menemme siis Tarttoon ja toivomme tietysti, että emme tarvitse ainakaan nyt heti perään toista hoitoa.
Kesän lopulla toivoivat eetä pääsisimme mahdollisesti hoidon aloittamaan jos Tartossa siis huonosti kävisi. 10 pariskuntaa on ennen meitä vielä jonossa.
Suunnitelmia kun pyörii päässä vimmatusti niin jo kerkesi tällainenkin ajatus pyörähtämään et jos itse etsisi luovuttajaa, mut taitaa olla aika hankala juttu ja en tiedä onko sen noppeampi homma.
 
Dream, olen pahoillani negasta.
Ymmärrän hyvin asenteesi...minulla on pitkälti samoja ajatuksia. Viimeiset vuodet on menneet tauotta poikkeustilassa. Ensin suuri suru tyttären menettämisestä, joka jatkuu edelleen. Sitten monta rundia omilla soluilla hormonihelvettiä, toivoa ja pettymyksiä. Ja nyt lahjamunasoluilla hoidot jatkuu... Kuten sanoit, kroppa ei tunnu omalta, suhde omaan mieheen on jatkuvasti poikkeustilassa vähän kaikilla elämänsaroilla ja töihinkin on vaikea keskittyä. Harrastukset on aina olleet hyllyllä hoidon aikana, paitsi tässä viimeisessä, eli sellaista edestakaisin sahaamista sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Kiitos kannustuksista.

Toivon sinulle ja miehellesi aurinkoisia kevätpäiviä...muista että monet ajattelevat sinua lämmöllä :hug:
 
Todella ikävää Dream. Ei voi muuta kuin voimia toivottaa, Ei ole sanoja lohduttamaan.

sela tiedätkö millä perusteilla lahjoitushoidot voi saada maksutta., ainoastaan hoitovirheen jälken? En ole ennen kuullutkaan moisesta.

Töiden ääreen palailen tästä
 
Minni73 Käsittääkseni näin ja tämäkin oli ihan uutta PVK:lle, eivät ennen ole korvannut tällaista hoitoa.
PVK:lla on ollut käytäntönä että korvataan yksi IVF-hoito, mutta ilmeisesti on katsottu että tästä on aiheutunut pysyvä lapsettomuus niin siksi korvaavat munasoluluovutushoidon.
 
Hei tytöt!
Tulin vain pikaisesti ilmoittamaan, että meille syntyi 24.4. terveet pojat rv 37+4. Synnytys käynnistettiin raskausmyrkytyksen takia. Kotona ollaan, väsyneitä mutta onnellisia!
On tämä ollut sellainen tuskien taival, että vaikea on uskoa, että nyt ollaan tässä ja perheenä..
Takana 6 omaa ivf-hoitoa ja seitsemäs hoito luovutetuilla sekä litrakaupalla kyyneleitä!!!!
Pyyhe on heitetty kehään jo monesti, mutta sitten taas kerätty voimia ja jatkettu..
Kiitos kaikille palstalaisille tuesta, sekä ihanalle luovuttajallemme.
Voimia kaikille teille, jotka vielä hoito-suossa rämmitte!!
:heart: :heart:
Vilhemiina ja pojat 6 pv
 
vilhelmiina72 Hurjasti Onnea koko perheelle. Ihanaa taasen kuulla,että onnistumisiakin on varsinkin kun näin alkutaipaleella itse täällä rämmin :)
Vielä kerran tuhannesti ONNEA pienistä pojan palleroista :) :) :flower:
 
Tulin taustalta onnittelemaan Vilhelmiinaa pienten prinssien johdosta! :heart:

Pahoitteluni Dreamille. En löydä tarpeeksi lohduttavia sanoja, joten :hug:

Peukutuksia kaikille omiin vaiheisiinsa. Meillä PAS siirtyi nyt vielä yhdellä kierrolla eteenpäin. Taitaa osua kesäkuulle mahdollinen PAS-siirto näillä näkymin. Jos joku päivittelee tuota listaa, niin siihen vois tuon muuttaa. Niin ja iän... 34 on napsahtanut mittariin.

Mukavaa Vappua kaikille! :wave:
 
Hei vaan täältä taustalta pitkästä aikaa :wave: !
Onnea kaikille vauvan saaneille ja megatsempitykset ihan jokaiselle omiin vaiheisiinne! Paljon on täällä tapahtunut ja erityisen lämmöllä katselen vauvalistan pituuden kasvamista =) !
Piti ihan tulla omaa tilannettamme päivittämään.
Mitään katkeransävyistä kuvaa itsestäni en halua antaa, mutta nyt kyllä suututtaa niin paljon, että huh huh! Meidän tilannehan on siis se, että olemme olleet jonossa jo vuodesta 2006. Meillä oli vuosi sitten jo aikakin siirrolle, mutta lahjoittajalle tuli jotain ongelmaa lääkityksensä kanssa eikä siirtoon saakka koskaan päästy. Nyt tosiaan vuoden aikana klinikalta ei ole kuulunut mitään, vaikka olevinaan olemme jonossa ykkösinä. Kun olen sinne soitellut, kunnon vastauksia en kysymyksiini ole saanut. Nyt sitten vihdoin pistin tiukan niin myönsivät, että parikin sopivaa lahjoittajaa olisi ollut, mutta me olemme jotenkin päässeet "unohtumaan".
Mies oli niin vihainen, että haluaisi jättää koko jutun sikseen, mutta jospa se siitä vielä rauhoittuu. Jospa asiat nyt alkaisivat edetä.
Mutta juu, näinkin siis voi käydä!

Iloista vappua vielä kaikille toivotan!
terv. Tinulinen
 
Tinulinen Aivan käsittämätöntä! Ihan kun tässä huvikseen vaan odoteltaisiin, vaikka oikeasti lasketaan päiviä.. Meillekkin sanottiin, että soitelkaa puolen vuoden päästä, että voidaan päivitellä. Ymmärrän, että elämäntilanteet muuttuvat, mutta eikö se olisi klinikan tehtävä huolehtia jonoista, itse en ainakaan koko ajan viitsi pommitella, kun tuntuu, että sekin olisi häiritsevää. Pääseekö kuitenkin ne nopeammin hoitoon, jotka pommittelevat soitoilla..? Toivottavasti pääsette nopeasti hoitoon nyt!
Teekupille ja Selalle kovasti onnea tulevaan!
Wilhelmiinalle ja koko perheelle sydämellisesti onnea :flower: ! Mukava saada näitä uutisia..

Hyvää vappua kaikille!
 
Tosiaan Tinulinen, käsittämätöntä odotusta ja unohduksia. Oletteko miettineet klinikan vaihtoa?
Mitenkäs Sela kun tässä yhtämatkaa mennään, niin sinun lääkitys? Mulla nyt zumet 4xpäivässä ja luget alkaa tiistaina 2x 400mg, loput tulee sit klinikan ohjeiden mukaan siirtopäivästä ja lugejakin ovat aina lisänneet siirtopäivänä yhen lisää.
 
tinulinen Todellakin ihmeellistä touhua, mut toivotaan et nt lähtisi pyörät pyörimään.

teekuppi Mulla nyt zumet 3x päivässä ja 5.5 limisultra. Sit katsotaan et rukataanko lääkitystä. Luget aloitan sit kolme päivää ennen siirtoa eli 2 nappulaa aamuin illoin. Niin ja nyt oli sit se multivitamiini1x päivässä myös koko ajan.
En tiedä jatkuuko siirron jälkeen samana vaik miten, mut senhän lekuri varmaan kertonee sit :)
 
Pikalista tämä ei korvaa pidempää listaa, mutta nopeampi päivittää ja hahmottaa..

Odottelee hoitoa/luovuttajaa/pitää taukoa (ikä suluissa)

Josko (30+) Esikoista toivomassa.
Marisabel (28) 3 siirtoa tehty, haaveissa eka
Cornelius (33) Haaveissa 1
Saaga (39)
Tinulinen (32) eka haaveissa, pitkään jonossa.
EliseT (31) Haaveena ensimmäinen lapsi.
Papillon (40+)
Viinirypäle (33) haaveissa ensimmäinen.
Hillevi (46), haaveissa eka, hoito toukokuussa
NellaMaija (32) eka
Maijatar (41) ekaa haikaileva
Lotta(32) toiveissa eka, Procren-jarrulla kesän, hoidot jatkuu elokuussa
Sharlin (35) eka haaveissa
Miimi78,
Alma (34) eka haaveissa
Iituska (38), haaveissa eka
Jaasminia (xx)
OnniUnelma76 (34) haaveissa eka, PAS kesäkuussa
Jonsku-78 (31) haaveissa eka
Typyliini (28) haaveissa pikkusisarus esikolle
Tyyne73(36) haaveissa eka
Minni 73 (36) esikoisesta haaveileva
Lyyra (), 3. lahjasolulapsi haaveissa, hoito touko-kesäkuu
sela (40), 2. yhteinen toiveissa (1. kuollut hoitovirheeseen), testi 19.4.

Piinistelijät


Plussanneet =) (kun sydämet laskettu ultrassa, saa sen/ne sitten tännekin)

Matilda (30), plussa 13.10 , ultra viikolla 47 LA 22.6.2010 :heart:
Minni007 (45), plussa 2.11, HCG 3.11, ultra 22.12, LA 12.7.2010 :heart:
Kaipuu, eka haaveissa, plussa 21.11.09, ultra 11.12, LA 31.7.2010 :heart:
Discovery (40+), haaaveissa kuudes, 2 alkion siirto 22.1.2010 :heart:
Aliisa08 (26), ensimmäinen haaveissa, LA 27.10.2010. :heart:
Emilia (xx) LA 3.11.2010 :heart: :heart:
Tuuttituulia (39), haaveissa eka, LA 13.11.2010 :heart:
Teekuppi ( ) haaveissa eka, PAS
lokakuu, (40+) haaveissa toka, esikoistyttö kuoli kohtuun rv 26+

Maaliin päässeet :flower:

Lutuliini, poika 1.6.2008
Bea, esikoinen tyttö 10/2008
Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009
Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009
Suzyanne, esikoinen, poika, 7.5.2009
Pihla, esikoinen tyttö 3/2009
Piri, toinen lapsi, tyttö 6.6.2009
Bardolino(30) eka, tyttö 3.11.2009
Kauniskuu (32) eka, tyttö 8.11.2009
Juuni (48) 2. lapsi tyttö 16.11.2009
Rudy, kaksostytöt 1/2010
Marru (35) esikoiskaksostytöt
Simmis (38) toinen lapsi, tyttö 1/2010
Vekara (45) eka yhteinen, peikkotyttö 2/2010
Pomppaduu (27) kakkonen, tyttö 2/2010
Nennuliini (35) eka lapsi, tyttö 3/2010
Vilhelmiina72 (37) ekat, terveet pojat 24.4.2010

Taustalle siirtyneet
Dream73 (36)
 

Yhteistyössä