Alkuperäinen kirjoittaja nytkypylly:paista jauheliha ja siihen joukkoon purkki valmista pastakastiketta + purkki punaista pestoa,
sitten valkokastikkeeseen voi, jauhot ja punaista maitoa ja emmental-raastetta pussi, mausteeksi vähän suolaa ja viherpippuria =) ja se kastike saa olla paksua!
sitten vaan kokoamaan, valkokastiketta saa tehdä noin 1,5litrasta maitoa, mä tykkään että sitä on tarpeeksi
ja pinnalle pari pussia mozzarella-raastetta! nam!!
et voi epäonnistua
joo, sen voin korvata kanalla, lohella, tonnikalalla, pavuilla, kananpojan jauhelihalla, muilla kasviksilla.... porollakki korvattu on hjuvaa =)Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Jauhelihan voi korvata kanasuikaleilla, tulee hyvää
Pakko lainaa ja muokata himppu;Alkuperäinen kirjoittaja pintelin:N.500g jauhelihaa
1-2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tölkki tomaattimurskaa
1 tomaattipyre purkki
2dl vettä
2 lihaliemikuutiota
oreganoa
mustapippuria
Anna hautua n.30min
Juustokastike:
50g marg
vehnäjauhoja
8dl maitoa
sinihomejuustoa