Mikä tapa on ainoa oikea tapa kuoria omena?

  • Viestiketjun aloittaja Omenan kuorija
  • Ensimmäinen viesti
Omenan kuorija
Koverratteko omenan päät pois kuorimaveitsen kärjellä kuoriessanne omenan? Vai jätättekö päät kuorimatta, jolloin omenan "oksa" jää kiinni omenaan? Mitä mieltä? Kumpi tapa teistä on yleisempi?
 
Aloitan aivan omenan kärjestä ja kuorin spiraalimaisesti kohti kantaa. Kuori lähtee yhtenä kappaleena. Lopuksi töräytän omenaporalla läpi niin lähtee siemenkota ja navat.

Näin siis silloin kun haluan tehdä lohkoja tai renkaita. Jos syön haukkailemalla niin silloin vetäisen ompun kitusiin kuorineen.
 
Viimeksi muokattu:
Yleisin tapa on syödä omena kuorineen, kuorien mukana lähtee muutakin kuin säilöntäaineet:rolleyes:
 

Yhteistyössä