Miltähän sie näytät?

Miulla on naamassa meikkiä jonnin verran, tukka suttusella nykeröllä takana, päällä sottaset ja kuraset (tullu möyrittyä neljän koiran kanssa päivä) lila malamuuttihuppari ja mustat reisitaskuhousut. Muuta en puuhaile, ku istun täs koneel ja näpyttelen tänne. Just tuli ähkyyn vedettyä massu, ku syötii kebabbia...
 
Mulla on likaiset hiukset ja päällä ruskee trikoopaita ja plyyshiverkkarit. Jalat tietokonepöydän toiselle reunalle nostettuna toisen näytön edessä. Toisesta näytöstä näkyy Sub. Takana mies nojatuolissa läppäri sylissä. Ja lapset pomppii myös siellä, vaikka niiden pitäisi olla jo sängyssä.

:xmas:
 
ma istun ilman meikkia puhtaassa tukassa korvien taakse suittuna, vieressa valkkaricooleri eli jaita, limua ja valkkaria :p . odottelen kaveria kylaan, etta paastaan pulahtaan poreammeeseen tuonne puutarhaan ja turisemaan turhia. niin ja nauttimaan kesasta, kun se on taallakin vihdoinkin alkanut.
 
IhanaValo
Tää istuu pimeen olkkarin nurkassa tietsikkapöydän ääressä, tummat hiukseni on likaset (just suihkuun menossa) ja pikaponnarille vetästy. Nenällä lasit, jotka on pitänyt pyyhkästä puol päivää sitten, mut en oo kotitöiden ja lasten leikkien välillä ehtinyt/muistanut. Dementikko täällä siis.. Miestä oottelen kotiin ja toisella silmällä välillä vilkasen telkkaa, jäkistä menossa.
 
Puhdas tukka ja ruho,päällä joskus ollut olevinaan eroottinen tummanpunanen satiini ´mekko´josta nyt repsottaa toine puoli niin että tissi näkyy.Alkkareita ei oo eikä meikkiä.Miestä ei ole tiedossa kun vasta huomisen puolella jos sillonkaan.
 

Yhteistyössä