Missä maissa olet käynyt ?

  • Viestiketjun aloittaja Matkalle mieli!
  • Ensimmäinen viesti
Osassa näistä useammin ja osassa vain kerran

Ruotsi,Norja,Tanska,Islanti, Ranska,Saksa,Belgia, Tsekki, Itävalta, Unkari, Luxemburg, Portugali, Englanti, Slovenia, Italia, Turkki, Tunisia, Espanja, Kanada, USA, Brasilia.. Ainakin nyt nämä muistin äkkiseltään :)
 
"vieras"
Ruotsi, Tanska, Saksa, Itävalta, Unkari, entisen Jugoslavia läpi junalla, Kreikka, Italia, Monacon läpi junalla, Ranska. Nämä siis interrailillä, jonka lisäksi en ole matkustellut kuin kerran käynyt Ruotsissa muuten. Säälittävää, kun ikää on jo 33v. :D Aika vaan kuluu nopeasti ja rahaa ei tunnu olevan ikinä tuhlattavaksi asti.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25156447]Ruotsi, Tanska, Saksa, Itävalta, Unkari, entisen Jugoslavia läpi junalla, Kreikka, Italia, Monacon läpi junalla, Ranska. Nämä siis interrailillä, jonka lisäksi en ole matkustellut kuin kerran käynyt Ruotsissa muuten. Säälittävää, kun ikää on jo 33v. :D Aika vaan kuluu nopeasti ja rahaa ei tunnu olevan ikinä tuhlattavaksi asti.[/QUOTE]
Eikun 43 siis :D.
 
  • Tykkää
Reactions: MolliMelooni
"johanna"
ruotsi,norja, tanska, saksa, puola, hollanti,ranska, itävalta, sveitsi, italia, monaco, espanja, vatikaani, slovenia, kroatia, unkari, tsekki, venäjä, israel, egypti, britit, usa, kanada, austarialia uusi seelanti singapore thaimaa malesia vietnam kiina japani tansania. niin ja viro tietty :) ja brasilia. ja UAE.

Ikää 28
 
"minttu"
Ruotsi, Norja, Viro,Saksa, Ranska, Englanti, Belgia,Espanja,Kreikka,Venäjä, Kroatia,Slovenia,Slovakia,Puola,Italia,Malta, Etelä-Afrikka, Meksiko,Chile, Brasilia,Usa, Kanada, Kiina, Janpani, Indonesia, Malesia, Borneo (Malesia), Uusi-Seelanti,Thaimaa...

Siinä kai ne. Ikä 32 ja suurimmassa osassa työn vuoksi, 1kk-8kk mittaisissa jaksoissa.l
 
"vastaus"
38 wee

Ruotsi (tuhkolma useasti)
Tanska (kööpenhamina)
Viro (tallina)
Liettua (vilna)
Saksa (munchen, köln, frankfurt, berliini)
Itävalta (Wien, Innsbruck, Lienz, Salzburg autoiluloma etelä saksa-itävalta pohj-italia)
Slovakia (Bratislava)
Italia (Como-järvi, Bolzano)
USA (New York)
Islanti( reykjavik)
Thaimaa (Koh Samui)
 
Kreikka,Kreeta,Turkki ( about 10 krt ja muuallakin tuli oltua,kuin turistikaupungeissa ),Hollanti (kolmesti) ja UK ( kolmesti)..ikää 35 ja haluaisin kyl matkustella paaaaljon enemmän,jos ois mahdollista..
 
Australia, Uusi-Seelanti, Ruotsi, Viro, UK, Belgia, Hollanti, Samoa, Ranska, Itävävalta, Saksa, Egypti, Sveitsi, USA, Kroatia, Bosnia-Herzegovina, Italia, Japani, Unkari, Portugali ja Suomi.

Ikää 30v.
 

Yhteistyössä