Mitäs Teillä oli lounaslistalla tänään

  • Viestiketjun aloittaja kolmen lapsen kotiäiti
  • Ensimmäinen viesti
"Piika-äiti"
Lounalla oli nuotiomakkaroita, perunapiirakoita, lapsille pillimehut, aikuisille oluet ja sisälle tultua mustikkakiisseliä ja kahvia.
Kahvia ei tarjottu lapsille.

Päivällinen on kanakeittoa tai kasviskeittoa sen mukaan kumpaa halajaa syödä.
 
sh-äiti
[QUOTE="Piika-äiti";26130722]Lounalla oli nuotiomakkaroita, perunapiirakoita, lapsille pillimehut, aikuisille oluet ja sisälle tultua mustikkakiisseliä ja kahvia.
Kahvia ei tarjottu lapsille.

Päivällinen on kanakeittoa tai kasviskeittoa sen mukaan kumpaa halajaa syödä.[/QUOTE]

Hui, kuinka uskalsit mainita että aikuisille oluet! Tällä palstalla se ei ole sallituua, ajattele nyt keskellä päivää ja vielä arkena ja se tärkein; lapset oli mukana;)
 
"annika"
eilistä herkkusieni-pekonipastaa. paistoin siihen kaveriksi yhden munan joka jaettiin tytön kanssa kun pastaa oli aika vähän jäljellä. lisäksi kirsikkatomaatteja ja paprikaa. maitoa.
 
"tiimarinvihko"
En tiedä kun en ollut lounaalla paikalla, mutta päivälliseksi on espanjalaisia uusia perunoita ja täytettyjä seitifileitä itselle ja filekalapuikkoja lapsille :)
 
popsukka
[QUOTE="tiimarinvihko";26130808]En tiedä kun en ollut lounaalla paikalla, mutta päivälliseksi on espanjalaisia uusia perunoita ja täytettyjä seitifileitä itselle ja filekalapuikkoja lapsille :)[/QUOTE]

Millä täytät seitifileet, vai onko valmiiksi täytettyjä? :)
Vinkkejä huomiselle ruoalle kaipailen ;)
 
"tiimarinvihko"
Millä täytät seitifileet, vai onko valmiiksi täytettyjä? :)
Vinkkejä huomiselle ruoalle kaipailen ;)
Valmiiksi täytettyjä rainbow-merkkisiä. Ihan sairaan hyviä! Söin näitä usein edellisessä kodissani, jossa lähikauppa oli S-ryhmän. Nyt lähikauppa on K-kauppa, joten sieltä ei näitä saa, mutta onneksi uus työpaikkani on S-marketin yhteydessä, joten sieltä tulee välillä ostettua :)
 
popsukka
[QUOTE="tiimarinvihko";26130868]Valmiiksi täytettyjä rainbow-merkkisiä. Ihan sairaan hyviä! Söin näitä usein edellisessä kodissani, jossa lähikauppa oli S-ryhmän. Nyt lähikauppa on K-kauppa, joten sieltä ei näitä saa, mutta onneksi uus työpaikkani on S-marketin yhteydessä, joten sieltä tulee välillä ostettua :)[/QUOTE]

Pitääkin testata ! Kiitos vinkistä :)
 
En tiedä, mitä lapset ja mies söivät.
Minä söin pastaa, chili con carnea kasvisversiona, kurkkuviipaleita, oliiveja, salaatinlehtiä, porkkanaraastetta + leipäpala. Ruokajuomana vettä.
Jälkiruoaksi kahvia.
 

Yhteistyössä