Mun pitäs tehdä tytölle synttäreille kakku ja neiti haluaa kuulemma leppäkerttukakun (ei sitten enempää vaatimuksia... ) Mitäpä sitä ei äiti lapsensa puolesta, joten kai se on ainakin yritettävä osata tehdä ihan oikea kakku.
Mutta se pohja. Mä haluisin semmosen tiiviin, mutta pehmeän, jota oon joskus jonkun muun tekemänä syönyt. Miten se tehdään?
Meinasin näin ajoissa alkaa kokeilla. Ehdin sitten mahdollisesti onnistuneen vielä pakastaa ...ja ne toisaalta on aikaa koittaa uudestaan ja uudestaan, jos tarvii.
Mutta se pohja. Mä haluisin semmosen tiiviin, mutta pehmeän, jota oon joskus jonkun muun tekemänä syönyt. Miten se tehdään?
Meinasin näin ajoissa alkaa kokeilla. Ehdin sitten mahdollisesti onnistuneen vielä pakastaa ...ja ne toisaalta on aikaa koittaa uudestaan ja uudestaan, jos tarvii.