http://irc-galleria.net/user/Idushi/picture/93195907
On tuolla kansiossa muitakin, mut tää on yks parhaista, mun mielestä.. :ashamed:
On tuolla kansiossa muitakin, mut tää on yks parhaista, mun mielestä.. :ashamed:
Juu, se on epäonnistunut ja kamala... mut muksu tykkäs ja se oli pääasia..Alkuperäinen kirjoittaja vieras:pinkki ponikakku oli aika.....miten nyt nätisti sanois.....
Toivottavasti sun 9v nassikalla on paremmat käytöstavayt kuin mammalla. Meinaan, että se kakun kuorruttaminen ei kauas kannaAlkuperäinen kirjoittaja siiri:Ööh.. ne kakut mitkä jaksoin selata oli mielestäni tosi "epäsiistejä".. ideat hyviä mut minkään näköstä taitoa sulla ei kyllä ole.. jo se pelkkä kermakakku niin kuorutus oli kun meijän 9v tekemää..
No eikös tällä nimenomaan haettu mielipiteitä kakusta?? Vai onko aina tarkotus et ylistetään vaikka ois kuinka karmea??Alkuperäinen kirjoittaja nakku:Toivottavasti sun 9v nassikalla on paremmat käytöstavayt kuin mammalla. Meinaan, että se kakun kuorruttaminen ei kauas kannaAlkuperäinen kirjoittaja siiri:Ööh.. ne kakut mitkä jaksoin selata oli mielestäni tosi "epäsiistejä".. ideat hyviä mut minkään näköstä taitoa sulla ei kyllä ole.. jo se pelkkä kermakakku niin kuorutus oli kun meijän 9v tekemää..
Mä taas suosittelen flora vispiä ja siihen vatkausvaiheessa ruokalusikallinen vaniliakreemijauhetta joka tukevoittaa kivasti kermaa. äläkä vatkaa voiksi!Alkuperäinen kirjoittaja narikka:vatkaa kermaa hieman kovemmaksi saat pursotuksista siistimpiä, kakun reunaan laita ihan ohut kerma kerros ennen pursotuksia niin ei näy kakkua vaikka jäis pieni väli pursotuksille. hyvältä näyttää, harjotus tekee mestarin
Eihän sitä flora vispiä edes voi vatkata voiksi. Mutta aioin sanoa, että minä taas en suosittelisi flora vispiä kenellekään.Alkuperäinen kirjoittaja kakuntekijä:Mä taas suosittelen flora vispiä ja siihen vatkausvaiheessa ruokalusikallinen vaniliakreemijauhetta joka tukevoittaa kivasti kermaa. äläkä vatkaa voiksi!
Kyllä sen aika "voiksi" saa kun siihen laittaa tuota kreemiäjauhetta joukkoon... ja ehdottomasti kylmää vispiä, ei oteta sitä purkkia vasta kun sitten jääkaapista pois kun aletaan vatkaamaan!Alkuperäinen kirjoittaja Jesus Christ Superstar:Eihän sitä flora vispiä edes voi vatkata voiksi. Mutta aioin sanoa, että minä taas en suosittelisi flora vispiä kenellekään.Alkuperäinen kirjoittaja kakuntekijä:Mä taas suosittelen flora vispiä ja siihen vatkausvaiheessa ruokalusikallinen vaniliakreemijauhetta joka tukevoittaa kivasti kermaa. äläkä vatkaa voiksi!