leipuri
Ideat ovat kyllä kivoja, mutta toteutus aika huono. Toisaalta itse taas katson ammattini puolesta hiukan kriittisemmin kakkuja sun muita, mutta varmasti nuo kotioloissa ovat ok.
Kyllä mä olen kylmänä siihen pettynyt. Enkä käytä muuta lisiä, kuin sokeria ja vaniljasokeria (yleensä).Alkuperäinen kirjoittaja kakuntekijä:Kyllä sen aika "voiksi" saa kun siihen laittaa tuota kreemiäjauhetta joukkoon... ja ehdottomasti kylmää vispiä, ei oteta sitä purkkia vasta kun sitten jääkaapista pois kun aletaan vatkaamaan!
No koitappa joskus tuota kreemiä. se tukevoitttaa todella paljon tuota vispiä eikä jätä sitä löysäksi! Pysyy kauniina ja kauan kakun päällä... kehtaisko laittaa kuvaa, kummosta jälkeä oon sillä saanut... Mutta tosiaan, en käytä edes sokeria enbkä muita lisiä ton kreemin vuoksiAlkuperäinen kirjoittaja Jesus Christ Superstar:Kyllä mä olen kylmänä siihen pettynyt. Enkä käytä muuta lisiä, kuin sokeria ja vaniljasokeria (yleensä).Alkuperäinen kirjoittaja kakuntekijä:Kyllä sen aika "voiksi" saa kun siihen laittaa tuota kreemiäjauhetta joukkoon... ja ehdottomasti kylmää vispiä, ei oteta sitä purkkia vasta kun sitten jääkaapista pois kun aletaan vatkaamaan!
Enpä koitä enää, joskus kokeilin, eikä se ollut mitenkään erikoisen upeaa, tai parempaa pursotettavaa. Olen varsin tyytyväinen omaan tapaani.Alkuperäinen kirjoittaja kakuntekijä:No koitappa joskus tuota kreemiä. se tukevoitttaa todella paljon tuota vispiä eikä jätä sitä löysäksi! Pysyy kauniina ja kauan kakun päällä... kehtaisko laittaa kuvaa, kummosta jälkeä oon sillä saanut... Mutta tosiaan, en käytä edes sokeria enbkä muita lisiä ton kreemin vuoksi
No ihan miten vaan. Niin monta tapaa kuin tekijäänsäkinAlkuperäinen kirjoittaja Jesus Christ Superstar:Enpä koitä enää, joskus kokeilin, eikä se ollut mitenkään erikoisen upeaa, tai parempaa pursotettavaa. Olen varsin tyytyväinen omaan tapaani.Alkuperäinen kirjoittaja kakuntekijä:No koitappa joskus tuota kreemiä. se tukevoitttaa todella paljon tuota vispiä eikä jätä sitä löysäksi! Pysyy kauniina ja kauan kakun päällä... kehtaisko laittaa kuvaa, kummosta jälkeä oon sillä saanut... Mutta tosiaan, en käytä edes sokeria enbkä muita lisiä ton kreemin vuoksi
Enemmänhän siinä on lisiä kuin sokerissa.