Naurettavat äidit kantelevat luokkaretkistä ?

  • Viestiketjun aloittaja oulu
  • Ensimmäinen viesti
"ope"
[QUOTE="sama";21994245]En suosi tuota vapaamatkustajana olemistakaan vaan meillä ei ole lähtenyt lapset mukaan ollenkaan. Meillä tosin oli niin paljon fiksuja vanhempia jotka tiesivät että rahaa ei saa kerätä niin paljon jäi vanhempia pois. Joku vuosi pääsivät johonkin reissuun mikä sitten koulu maksoi ( etttä kyllä sitä rahaa on ) ja joku vuosi tyssäsi siihen kun maksajia ei tullut vanhemmista. Opettajat usein on niitä ketkä lapsille koko reissuista puhuu ja heidän pitäisi sitten päästä vapaamatkustajana mukaan.
jokainenhan tekee niin kuin haluaa ja meillä näin.[/QUOTE]

Pakko opettajana kommentoida: Yläkoululla hyvin moni opettaja "pelkää" milloin OPPILAAT ottavat luokkaretket puheeksi. Retkissä on niin kova järjestely ja työ ennen retkeä ja sen aikana, että harva sinne edes vapaaehtoisesti haluaa lähteä. Opettajille
se homma on kaukana lomasta! Eikä se lomaa ole nuorillekaan, jokaiselle retkelle on tarkka ohjelmansa, se on osa koulutyötä, toki vapaa-aikaa voi olla mukana. Huokaisen helpotuksesta, jos en ensi vuonna joudu retkelle valvomaan. Teineissä kun valvomista on - ei vain päivällä - vaan myös koko yö. Ja nyt siis puhun nimenomaan luokkaretkistä. Pienemmät päiväretket ovat asia erikseen ja niistä tykkään.
 

Yhteistyössä