Oulusta pois..paras lähiseutu..?

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Pudiksella ei oo esim vk.loppupäivystystä ollenkaa. mutta tämä kerrostaloasuminen ressaa ku ei mitään oikeeta tekemistä vapaa-ajalla esim hyötyliikuntaa mitä maalla varmana olisi.

Ei mulla periaatteesssa lestoja vastaa mikkää oo mut ku ite ku o sellasesta perheestä lähtösi ni ahistaa niitten lasten puolesta se vanhempien aivopesu, ja lapset vaa ei uskalla juurikaa etes epäillä moisen moskan syöttämistä. Kyllä se usko on ihan hyväkin ja kantava asia mut ei saisi olla pakkopullaa. Ja se lapsien saaminenkin on iha järetöntä,hohhoijaa.
puhut asiaa!! t.lestasukulaisia omaava
 
kaikki viat on jo täällä
Alkuperäinen kirjoittaja hm:
Talvella vois olla aika ppuduttavaa ajaa pimeessä Raahesta Ouluun töihin. Ite en ainakaan jaksais.

Mikäs vika Limingassa on? Ois kiva, kun saatais tänne enemmän ei-lestadiolaisia. Entäs Lumijoki? Siellä on ainaki meri lähellä.
Eihän limingassa toimi etes terveyskeskuspalvelut. Hammashoitolaan PITKÄT jonot, lääkäreitä ei tarpeeksi. Hoitopaikat kiven alla varsinkin vuorotyöläisille. Palveluja tosi vähän ja sisään lämpiävää sakkia. :/

 
...
Oulainen.
Raahe, ruukki ainakin omankokemukseni mukaan levottomia paikkoja. Raahessa rikollistilastot huipussaan, ei junakulkua yms.
Oulainen on hyvä pieni kaupunki, kaikki on lähellä mitä tarvitsee + sairaala, eli lapsiperheenä valtava plussa kun päivystys on paikkakunnalla.
Ystävällistä porukkaa, tietenkin on sitä sisäpiirisyyttä, eli "kaikki tuntee kaikki" hommaa mutta lapsilla on ainakin valtavan mukava olla. Ja paljon lapsiperheitä onkin.
Juna-asema on josta pääsee nopeasti ouluun ja tietenkin tietäkin pitkin näppärästi.
Harkitsisin ehdottomasti.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Lestoja kyllä löytyy ihan jokaisesta Oulun ympäristön kunnista, että hankala niiltä on välttyä. Mutta Raahe voi sopia tielle, kun siinä on sitä vesistöä ja Ouluunkin pääsee ihan mukavasti.
No lessut ei ole meidän perhettä asumisella häirinny koskaan. Moni muu kylläkin :/
 
älä vingu, anna tuulen vinkua
No ei Oulussa ole pakko asua kerrostalossa, vaan ihan lähellä kaupungin keskustaa voi asua omassa rauhassa omakotitalossa. Palvelut lähellä, on viikonloppupäivystykset, eikä niin suuri todennäköisyys saada lestadiolaista naapuriinsa. Töitäkin löytyy kohtuullisesti.
 

Yhteistyössä