Parhaat Rainbow, Pirkka, X-tra ym halppistuotteet

  • Viestiketjun aloittaja "Tiutau"
  • Ensimmäinen viesti
me
pirkka: sekamehu, pakaste pikkupullat, cashew suolatut päkinät sekä chilipählkinät
Rainbow: coctail pakaste riisipiirakat, ranskalaisetperunat, keltainen limppari, monsreri jugurtit ja rahkat, laktoositon margariini, lasangnette ainekset, vehnäjauho ym. eli ostan aikas paljon reinboown tuotteita :))
 
"pypylleröinen"
Meillä rainbown broiskut, ainakin täällä prismassa yleensä ainoita maustamattomia broiskusuikaleita. Halpoja, eikä oo koskaan löytynyt mitään ylimäärästä paketista, toisin kuin muilla merkeillä joskus aikasemmin.
Pirkan dark Mint -täytesuklaa, paaaljon parempaa kun after eight.
rainbown sokeria ostan aika usein.
rainbown huuhteluaina, spring fresh, tai joku vastaava. Tulee ihanan raikkaan tuoksusia ja pehmeitä (!) pyykkejä.
Rainbown turkkilainen jogurtti ihan parasta.
 
"mami"
Rainbow paseerattu tomaattimurska on hyvää, rainbow ananas light siideri on hyvää, rainbow broiskun fileesuikaleet hyviä.. :) rainbow appelsiini-/omenatuoremehu hyvää ja halpaa.
 
"nanna"
Rainbow kotipullat (pakaste) ehdottomia suosikkeja, ihan kotona leivotun makuisia.
Myös Rainbow mansikka-jogurttimysli on hyvää ;)

paljonkin on hyviä Rainbow-tuotteita, paljon niitä myös meillä käytetään.
 
"vieras"
Rainbow'n tuotteissa on paljon hyviä. Ostan karpalovichyä, suodatinpusseja, konetiskiainetabletteja, monivitamiinitabletteja, leivinpaperia. Ennen ostin myös käsitiskiainetta, talouspaperia ja pyykinpesuainetta, mutta niistä löysin mieluisammat merkkituotteista, ihan ok Rainbow-versiot kuitenkin ovat noistakin.

K-kaupassa tulee harvoin käytyä, mutta Pirkka-tuotteet ovat pääsääntöisesti olleet jees. Mieleen tulee sarjasta mozzarella bufala, nam. X-tran tuotteet ovat olleet pettymyksiä, niitä en osta koskaan. Muistan käyttäneeni sarjasta vuosia sitten järkyttävän hajuista käsisaippuaa ja pyykinpesuainetta. Se lemu leijui huoneesta toiseen ja aiheutti päänsärkyä. :( Toivottavasti eivät ole enää markkinoilla nuo tuotteet.
 
Rainbow mehut esim. ananas-mandariini on hyviä. Pakasteista saman merkin croisantit, karjalanpiirakat, coctailpiirakat. Ja esipaistetut patongit ja sämpylät. Talouspaperit.

x-tranaan en koske enään pitkällä tikullakaa, kokemukset ovat olleet sen verran huonoja.

Pirkalla on muutama hyvä tuote jota ostan , jos käyn k-kaupassa. Esim. marjainen muromysli.
 
"jep"
Pirkka silmänympärysvoide on aivan paras. Kosmetiikassahan on kätevää kun sisällön voi lukea suorana paketin kyljestä ja se sisältää oikeasti kosteuttavia ja hoitavia ainesosia eikä vain ryppyjä täyttävää silikonia.

Googlesta löytyy pitkät pätkät suositteluja ja perusteluja.
 
Euroshopperin muussijauhe on lasten mielestä paras.

Meillä on käytössä aika paljon e-tran, rainbowin, euroshopperin ja pirkan tuotteita. Ainoat mistä en luovu on Turun Sinappi, Valion Oltermanni ja Pauligin Juhla Mokka :D
 
"Heidi"
Rainbow:n tavalliset riisikakut, Rainbow:n Cookies (taivaallisen hyviä <3 ) Usein ostetaan myös Rainbow tai Pirkka-naturel kanasuikaleita tai Pirkka naudan jauhelihaa. Rainbow:n/Pirkan Omena- ja Appelsiini-tuoremehuja juon myös, erittäin hyviä ja edullisia. Ja aika paljon tulee suosittua tuota Rainbow:ta tai Pirkkaa muutenkin. Xtraa ja Euroshopperia en osta keskimäärin ikinä.
 
..
jotkut pirkkatuotteet on hyviä kylä, mutta tarkkana saa olla sen kanssa, ovatko halpoja. esimerkiksi pirkka lakupussi on kalliimpi kuin pandan lakut ainakin tuossa meidän pikkukaupassa. pandan lakut toki myös parempia.
rainbow:n kanan rintafileitä ja suikaleita(niitä miedosti suolattuja) ostetaan täälläkin. minusta ne on näppäriä kun muuten varsinkin rintafileet meinaavaat jäädä mauttomiski keskeltä, noihin ei tartte enää lisätä suolaa ollenkaan.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";23596916]Rainbow'n tuotteissa on paljon hyviä. Ostan karpalovichyä, suodatinpusseja, konetiskiainetabletteja, monivitamiinitabletteja, leivinpaperia. Ennen ostin myös käsitiskiainetta, talouspaperia ja pyykinpesuainetta, mutta niistä löysin mieluisammat merkkituotteista, ihan ok Rainbow-versiot kuitenkin ovat noistakin.

K-kaupassa tulee harvoin käytyä, mutta Pirkka-tuotteet ovat pääsääntöisesti olleet jees. Mieleen tulee sarjasta mozzarella bufala, nam. X-tran tuotteet ovat olleet pettymyksiä, niitä en osta koskaan. Muistan käyttäneeni sarjasta vuosia sitten järkyttävän hajuista käsisaippuaa ja pyykinpesuainetta. Se lemu leijui huoneesta toiseen ja aiheutti päänsärkyä. :( Toivottavasti eivät ole enää markkinoilla nuo tuotteet.[/QUOTE]

Tää lisäis vielä, että x-tran suodatinpussit valskasivat käytössä eli kahvista löytyi puruja seasta. :(
 

Yhteistyössä