Pettämistä(kö)?

Muiden mielipiteitä kyselisin seuraavasta asiasta,tästä on voinu joskus ehkä joku ketju olla en oo palstalla pyöriskelly kovin ahkeraan.Mutta asiaan siis:

Onko tekstari seksi, jonkun tyyliin MTV3:n chatin kautta löydetyn kanssa,pettämistä vai ei jos tästä pikku viihdykkestä ei kerro puolisolle?
Oletetaan että ko.tekstari löytö on joka mitä ei tunne eli siis voip olla mies eli nainen,onko pahempaa jos se olis joku "oikea" ihminen?

Nyt ei ole relevanttia se,miten on kiinni jäänyt(eli siis onko puhelimia salaa tutkittu vai ei) kiinni on kuiteski jääty.

Eli sanokaas mielipide siihen.
 
Onko teidän mielestä sellainen pettämistä että mies on naisen kanssa vain kaveri mut ei kerro siitä omalle vaimolleen? joskus on ollut tähän naiseen ihastunut mutta nyt ovat vain kavereita mutta mies ei kerro vaimolleen jos ovat olleet yhteyksissä, tai siis suoraan sanottuna valehtelee etteivät ole olleet...
 
Tuohon Marakatin kyssäriin: Kyllä minun mielestä on tavallaan pettämistä,jos ei nyt fyysistä niin henkistä pettämistä.Jos ovat vain kavereita niin sellaisesta pitää pystyä kumppanilleen kertomaan.Jos/kun tämä vaimo saa tietää tästä naiskaverista jotain muuta kautta niin kyllähän se epäilyksiä herättää että mies on salannut asian,etenkin jos vaimo tietää että mies on ollut ollut tähän naiseen ihastunut..

 
En ymmärrä sitä että kun tämä nainen jonka kanssa mies on vain kaveri niin on suostunut siihen että kaveruutta salataan... Miten joku voi olla niin ajattelematon??? En tiedä ymmärtäisikö tämä nainen paremmin tätä vaimoa jos tietäis että se mies on ollut siihen ihastunut... Hän ei nääs tiedä sitä vaan pitää vaimoa ihan hulluna kun epäilee. Mies ei siksi kerro vaimolleen koska pelkää että hän raivostuu mutta enemmän se raivostuu siitä salailusta. Mitä pitäisi tehdä? Mies ei missään tapauksessa ole valmis "luopumaan" kaveruudesta ja voiko sellaista edes vaatia....
 
Kyllä mun mielestä on pettämistä. Keskusteltiin oman äijän kans kun tuli puhetta chattailusta netissä ja heitn et ai jaa, saan mennä äijien kans jutteleen samallla lailla ni johan tajus et mitä tarkotin. Eli ei hänkään hyväksynyt!!!
 

Yhteistyössä