Pissanäyte labraan...

  • Viestiketjun aloittaja "tietämätön"
  • Ensimmäinen viesti
V.ieras
Voit antaa näytteen sielläkin. Mutta siihen samaan purkkiin, minkä kotiinkin saisit.
Ja riippuu siitä mitä pissasta katsotaan, niin kotona voi pissata vaikka ihan puhtaaseen pilttipurkkiin ja viedä sinne labraan.
 
"tietämätön"
Kiitos. Helpoin olisi jättää suoraan niin ei tarvitsisi montaa kertaa ravata. Miten se siellä annettaessa toimii. Saan purkit ja jossain vessassa otan itse näytteen?
 
V.ieras
[QUOTE="tietämätön";30051110]Kiitos. Helpoin olisi jättää suoraan niin ei tarvitsisi montaa kertaa ravata. Miten se siellä annettaessa toimii. Saan purkit ja jossain vessassa otan itse näytteen?[/QUOTE]

Juu, menet purkin kanssa vessaan ja pissit siihen. Sitten viet sen sinne labranhoitajille.

Ei sitä näytettä kukaan sun puolesta voi ottaa ;) paitsi erityistapauksissa, mutta sulla luultavasti pissaaminen onnistuu.
 
meillä näin
Meillä on labran Wc:ssä luukku johon näyte laitetaan, ottavat sen sieltä toiselta puolelta labraan, joten katso onko siellä wc:ssä mahdollisesti vastaavanlainen systeemi. Kivempi näin, ei tartte pissapurkin kanssa kulkea siellä muiden labraan odottavien seassa.
 
Riippuen tietty mitä siitä virtsasta katsotaan, joistain suosittelee että virtsa on ollut rakossa vähintään sen 2-4 tuntia.. Itsestä aina helpompi ottaa (tällä hetkellä neuvolasta) purnukat ja putkilot mukaan ja palauttaa labraan myöhemmin...
 

Yhteistyössä