Pömppömahaisista plussanneet!

[/b]mmm Paljon paljon onnea teille! :heart: Kylläpä teillä kävikin synnytys vauhdilla. ja siis vielä shoppailtukin siinä on ehditty.. :LOL:
Mulla kans spinaali vei kaikki kivut pois ja synnytys oli huomattavasti helpompaa kun tikkien ja leikkaushaavan kanssa elely. Buranaa jouduin syömään kolmeviikkoa vielä synnytyksen jälkeenkin kun tikit repesi.
Ihanaa vauvantuhinan täyteistä arkea pikkuneidin kanssa.

Ella Ymmärrän täysin kuin epävarma olo voi olla. Ihan niin kuin väre tuos totesi niin kun viikkoja kertyy lisää niin pääsee nauttiin oikeasti raskaana olemisesta. Koskas sulla onkaan laskettuaika? Oon kyl tosi onnellinen sun puolesta. :heart:

 
Kyllä olen tuntenut onnentäyteiset ajatukset Ulpu, älä siis huoli ollenkaan. Niitä lähettelen täältä takaisin ihan vallan mahottomasti! Ja aika hienoa, että teillä nukutaan yöt noin hyvin, meillä kun taas valvotaan öisin ja ollaan aika levottomia. Miten aamuihmisille voi syntyä yövirkkuja lapsia.? Ja hymyilytti toi sun pornostaravertaus, vaikkain maitosuihkut on tuttuja täälläkin. Pakkaseen ei maitoa kyllä meillä riitä ja muutama annos päivässä mennään kyllä erikoiskorvikkeella, sillä rinnat tarvii hieman lepoa ja aikaa täyttyä kunnolla. Mutta imettää koitan kyllä aina kun mahdollista, joskin öisin on ihanaa, että mies voi ruokkia toisen tytön pullosta, niin ei mene niin montaa tuntia syömisiin, kun hereilläoloa tulee ilmankin ihan riittävästi. Me mennään tänään neuvolaan ja tuo ehkäisyasia tulee varmaan esille. josko käytettäis ihan sitä samaa kuin tähänkin asti, eli huonoa tuuria!

mmm, ihanaa, voi kuinka suuret onnitteluhalit hienosti tytöstä!! Ja kovasti jaksuja yövirkun prinsessan perheelle myöskin, täällä sama juttu nimittäin. Kyllä sä mmm aikamoinen nainen olet, kun shoppailemaan kerkeät vielä synnytyksen aluksikin, ja sitten saat vauhdilla prinsessan maailmaan. Onhan sun flunssa jo helpottanut?

Ella, yhdyn ajatuksiisi ja samoihin sanoihin Väreen kanssa. Mullakin meni hurjaan pitkään ennen kuin uskaltauduin odottaviin kirjoittamaan, ja siis sekin tein vasta kun Kamilla oli tämän pinon perustanut, itse kun en sitä uskaltanut tehdä. Onneks joku sentään on vähemmän taikauskoinen. Mutta hienoa, että olet nyt mukana ja pääset paikkaamaan meitä jo poksahtaneita pömppiksiä. Toivottavasti noi rokkoasiat nyt selviää mahdollisimman pian, jotta saat edes niiden suhteen levollisemman mielen. Ja uskallan luvata, että viimeistään rakenneultran jälkeen helpottaa, kun tajuaa, että ollaankin jo yli puolen välin ihan yhtäkkiä ja sitten se aika menee kuin siivillä. Mun raskaus kun loppui vähän kesken omasta mielestäni, vaikken enää tässä vaiheessa (nyt ois 37+4) olisi kyllä mihinkään kyennyt kokonikaan puolesta. Mutta silti tuntuu, että sitä kauan odotettua pömppömahaa olisi halunnut pitää pidempään, kun koko syksyn kieltäytyi uskomasta sen edes olevan totta. Kirjoittelehan lisää voinnistasi ja fiiliksistäsi kun ehdit.

Väre, mitäs siellä polilla sanottiin? Jokos sitä käynnistellään vai annetaan pikkasen Tirpan sambailla vielä rauhassa? Aika jänskää, kohtahan sullakin saattaa olla vauveli kainalossa!

Kuten Väre totesi, niin pittuisia on meidän prinsessat, mutta kasvaneet jo ihan hurjasti. Painoa noin 2,5 kiloa molemmilla. Liitteenä kuva pimuistamme, ja kuten huomaatte, ei olla identtisiä.

Kamillaaa!!??



Kovasti teitä kaikkia rutistaen,
Kurre

ps. Ulpu, sä oot mahtava boldaaja!
 
Pikaisesti omaa napaa.. :)

Täällä väsynyt mutta onnellinen pikku prinsessan äippä =)
Viime tiistai-iltana tuli vähän lapsivettä pikkareihin ja yöllä alkoi supistukset. Keskiviikkona sit oltiin 9.30 synnärillä ja supistukset tuli n.4 min välein. Sain kahteen otteeseen ensin kipupiikkiä, mutta ei ne kyllä oikein auttaneet. Sitten kun olo alkoi olla sietämätön suppareiden kanssa niin siirryttiin saliin. Ilokaasua vetelin ensi hätiin ennenkuin sain armahtavan kipupiikin. Nukutuslääkäri katsoi asiakseen informoida mua näin kun oli saanut laitettua piikin: "Jos tulevaisuudessa suunnittelette lisää perhettä, niin painoa ei saisi olla enempää. Jos on, niin puudutus ei enää onnistu koska neula ei riitä." Totesin siihen sit vaan että kyllä tarkoitus ihan olis että suunta on alaspäin. Pikkuisen hävetti kuulla tollaista miehenkin kuullen, en ymmärrä mitä tein tolla tiedolla siinä vaiheessa kun ensimmäinenkään lapsi ei oo vielä maailmassa!!! :kieh: Noh, hetken päästä epiduraali rupes vaikuttamaan ja se oli kyllä kuin olis taivaaseen päässyt :D Varttitunnin ehti tulla taas kipeitä suppareita kun epiduraalin vaikutus lakkas ja sit saikin ruveta ponnistamaan. Ponnistusvaihe ei kestänyt kuin 10 min. Kun vauva oli maailmassa, kätilöt ei puhunu mitään, alkoivat vaan hoitaa vauvaa. Mies sitten hoksasi kysyä että kumpi sieltä tuli?!! :LOL: Kätilö varmaan luuli että me tiedetään! Pienen pieni tytön tyllerö sieltä syntyi, mitat 47,5 cm ja paino 2535 g. Pisteet 8,9,9. Eilen kotiuduttiin ja viime yö meni aika katkonaisesti. Tyttö herätti 1.5 h välein syömään.. Nyt huikitaan taas että ruokaa pitäis saada, palataan! :wave:
 

Voi että Kurre miten ihanat, täydelliset tytöt teillä on :heart: :heart: ! Mä aivan liikutuin kun tuijottelin tota kuvaa..
Ihanko oikeesti meilläkin on piakkoin tuommonen pötkylä?!

Paljon paljon Onnea Mmm ja Kamilla pienistä kääryleistä :flower: :heart: :heart: :flower: !!!

Elilinen Ä-poli käynti meni hyvin! Oli uusi lääkäri, tosi mukava,, rempseä, tarkka ja selitti ihanasti koko ajan. Ja hän vähän ihmetteli niitä edellisiä kollegan mittauksia, ei meinaa saanu yhtään niin pieniä mittoja! Vaan meidän Tirppa on kasvanu hienosti omalla käyrällään. Tän hetkinen painoarvio on kolme kiloa, ehkä vähän alle. Kaikki oli muutenkin hienosti; virtaukset ja vedet ok, sydänkäyrä ok ja liikku reippaasti. Saatiin jalkapohja hienosti kuvaan kun fudi mun kylkeä :D .

Nyt ei tarvii enää käydä Ä-polilla rd:n, koon tai minkään muun takia! On vähän outoa kun oon kumminkin käyny siellä vähän väliä sieltä huhtikuun alusta asti..
Että nyt vaan normi neuvolat ja ootellaan synnärille lähtöä =)

Mä oon säästyny pahimmilta vaivoilta (lonkkakipua, peräpukamia yms. ei lasketa :kieh: ) joten rauhallisin mielin odottelen millonka tää Kultapieni löytää uloskäynnin ja on valmis liittymään meidän perheeseen :heart: .

Uusia Pömppiksiä tänne puolelle odottaen!

-Väre 38+0
 
Lämpimät onnittelut pikkuprinsessoista mmm:lle ja Kamillalle!

Väreellä jännittävät päivät edessä. Kyllä se pieni sieltä kohta maailmaan tahtoo, jos jo noin hyvänkokoinen oli.

Suloiset pienokaiset teille Kurre! Jokainen päivä on varmaan ihmeitä täynnä kahden pienokaisen kanssa.

Ulpulla näyttää olevan jo uusi raskaus suunnitteilla. Eikö se boldaus ollut pömppisten vahva raskausoire?!

Kiitoksia kaikille luottavaisista sanoista. Perjantaina todellakin uuteen parvovasta-aineverikokeeseen ja samalla taidan antaa neuvolatädin tehdä ultran. Sydänääniä tulee kuunneltua kotidopplerilla omaa mieltä rauhoittaakseen, kun vielä ei noita ihania liikkeitä ja potkuja tunnu. Niitä täällä kyllä kovasti odotellaan. Taitaa mennä vielä pari viikkoa ennen kuin ne tuntuvat - muistatteko muuten vielä millä viikoilla te olette niistä saaneet alkaa nauttia? Ulpu, kyselit laskettuaikaa, se on 28.11.
 
Kamilla, :heart: aivan ihanaa, onnea miljoonasti tuoreille vanhemmille pienen prinsessan johdosta! :flower: Nauttikaahan sirosta prinsessastanne ja vauvan tuoksusta! =)

Mistäs me saataisiin lisää poikakavereita näille kaikille prinsessoille? ;) Väre, olisikos sieltä poika tulossa? Ja kyllä ystäväiseni, ihan oikeesti teilläkin on pian ihan vastaava pötkylä, ja voi olla aikas piankin. :) Kyllä se kultapieni löytää ulos, ihan varmasti.

Ella, hyvä että sulla on doppleri kotona, niin saa kuunnella aina kun siltä tuntuu. Potkuja mä sain ootella tonne viikolle 20 saakka, vaikka kaksi vauvaa masussa olikin. Ja aika hermona sitä alkoi olemaan, kun kaikki kyseli, että joko olet potkuja tuntenut, ja kun en ollut. Mutta kyllä ne sieltä sitten tuli, kärsivällisesti odottaen.

Ihana kesäinen ilta, oiskin ollut hienoa olla stadikalla Suomi-Venäjä -matsia kattomassa, mutta meneehän se täältä kotisoffaltakin... ;)

Kurre



 
Meidän pikku-vattu syntyi helluntaina 1.6. Aivan suloinen pieni tyttö. Isä oli ihan onnesta soikeena sillä oli ollut aivan varma etta poika tulee mahasta päätellen. Supistukset ja veden meno alkoi aamusta ja päivällä käveltiin urakalla että aukeaisin riittavästi. Alkoi jo kovasti sekin väsyttää, kunnes sanoin etta nyt riittää, on tarpeeksi kivuliaat supistukset, enkä lähde enää kokeilemaan jalkojani, samalla kun aloin jokaisen supistuksen kohdalla oksentamaan. Viela kesti toista tuntia, että olin tarpeeksi auki epiduraalille, joten mies hieroi ja piti hiuksista kiinni kun oksensin (ovat kyllä lyhkaiset :D ). Epiduraali antoi hieman aikaa lepoon ja torkahteluun, oli ihan hyvä. Sitten illalla alettiin ponnistelemaan ja aktiivivaihe kesti noin 15min. Olin kylla jo aika väsy ja lopulta piti pyytää toinen lääkäri apuun joka painoi mahasta samalla kun vattu työnsi päätään eteenpäin. en ole ikänä kuvitellut sellaista kipua, mutta kun vattu oli ulkona sen unohti kokonaan - ihan ihmeellistä. Pikkunen annettiin sitten rinnalle ja alkoi heti hamuamaan rintaa. Ja TIETYSTI on aivan ihana.

Kotielamä menee syöttäessä ja nukkuessa, äitini ja anoppini ovat olleet vuorotellen ruokkimassa ja siivoamassa, joten mieheni ja minä vain vauvaillemme.

Onnea uusista pömppisvauvoista!!!! Eivatkö he olekin suloisia?!?

Terveisia ja halit kaikille - Hobelix ja Aino
 
mmm
Kurre aivan älyttömän ihanat tyttöset teillä :heart: :heart: Eikö olekkin lohduttava tietää, että ei ole ainut ku valvoo öisin ;) mutta mitäpä sitä ei tekisi näiden ihanien pötkylöiden eteen :)

Kamilla ja Hobe mielettömästi onnea tyttöjen johdosta :flower: Näin se prinsessojen määrä tässä pinossa sen kun kasvaa....

Kamilla tosi ikävä että jouduit noiden asiattomien kommenttien uhriksi ja vielä noin herkällä hetkellä. Sais hirttää mun..(piip) tollaset lekurit (siis jos oli mies). Mutta onhan noita valitettavasti idiootteja tässä maailmassa ihan riittämiin. Ei muuta kun lippu korkeelle ja seukki kerran vastaavassa tilanteessa tähtää oikein mojova potku päin pläsiä :kieh:

Väre onnittelut onnistuneesta poli-käynnistä. Pitkää pinnaa nyt loppuajan odotteluihin ja muista että se yllättää juuri kun et osaa sitä odottaa ;) hei ja muista nukkua kun nyt vielä saat :D

Ella me ei tiedetty kumpi on tulossa vaikka kahdessa ultrassa yritettiin asiaa selvittää, mutta neiti oli sitä mieltä, että jotain jännitystä tässä elämässä pitää vielä olla. Mies oli kyllä ihan varma että tyttö sieltä tulee ja niin tulikin :)

Vielä omaa napaa... synnytyksestä jäi todellakin tosi hyvä fiilis näin synnytyspelkoiselle :LOL: Edellisen n. 20h urakan rinnalla se oli todellakin lastenleikkiä. Kaikki vajaa neljä tuntia, yes! Jos en olis näin vanha ja raskautuisin vähän helpommin niin voisi ihan vakavasti harkita paluuta synnärille :D Meillä yöt edelleen levottomia mutta välillä esim. viime yönä heräsi vain klo 2 ja klo 5 syömään tosin sitten kippuroikin kaksi tuntia valveilla mutta sain tainnutettua seiskan jälkeen taas uneen. Mutta kyllä se aurinko paistaa sateiseenkin päivään kun on saanut yöllä muutaman pitemmän pätkän(kolme tuntia) nukuttua :LOL: eli toivoa on että ainaskin joskus alkaa nukkumaan. Vähän kyllä pelottaa kun mies lähtee huomenna töihin, eikä ole aamulla hoitamassa vauvaa että saan sitten aamusta nukkua useamman tunnin. No en kyllä tätä zombie-olotilaa vaihtais mistään hinnasta, eipä sen puoleen. Se on tuo vauvan hymy(vaikka se johtuiskin ilmasta masussa) niin ihana että siinä unohtuu kaikki valvotut yöt, niin ja se tuoksu....vauvaa voisi nuuskutella vaikka koko päivän :heart:

Nyt täytyy lähteä tankkaamaan itse yötä varten. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :wave:


mmm ja prinsessa 2vko ja 1pvä
 
Rakkaat ystävät, nyt olisi pienoiset neuvot ja rauhoittelut paikallaan.

Satutteko muistamaan vielä milloin teillä alkoi tuntumaan supistuksia tai muita kipuja vatsalla? Vaikka yksi onnistunut odotus takana, on päässyt unohtumaan varsin totaalisesti miltä silloin näillä viikolla tuntui. Nyt useampana päivänä tuntunut sellaisia vähemmän mukavia rutistuksia ja jomotusta vatsan sivuilla. Vauvan liikkeet alkavat vähitellen myös tuntua, mikä on tietty ihanaa, mutta nuo muut tuntemukset eivät kauhean leppoisilta tunnu.
Kaikki kokemukset siis mielelläni kuulisin asian tiimoilta. Kiitos jo etukäteen.
 
Pikavastaus Ellalle, mulla alkoi tulemaan koko masun kovettavia harkkasuppareita noin vkolla 15, eli tosi aikasin ja paljon ennen kuin tunsin mitään liikkeita. Kivuliaita suppareitahan mulle tuli vasta sitten sairaalassa veden menon alettua. Oiskos toi sun jomotus sellasta kasvukipua, kun vauva alkaa enempi liikkumaan ja kasvaa ja venyttää siellä paikkoja? Tai ne kannattimet venyy ja paukkuu.

Hobsku, ihanaa! :heart: :flower: Suurenmoiset onnittelut tytöstä tuoreelle äidille! =) Ja kyllä, suloisia ovat!!!

Kivaa juhannussunnuntaita kaikki mammat! :flower:
 
Astarte
mmm, Kamilla ja Hobelix, jee!! Täällähän on lisäännytty mun palstataukoni aikana :flower: :heart: Onnitteluhalaukset!

Täällä mennään rv 36+2. Pari kertaa on käyty päivystyksessä, kun ensin oli säännöllisiä supistuksia 10 min välein ja koko yön kestävä kova mahasärky (edessä oleva istukka ilmeisesti) ja tuossa viikko sitten tuli vähän lapsivettä. Kaikki on kuitenkin hyvin, keho vain valmistautuu synnytykseen. Lääkäri epäili, että vauva saattaisi tulla meidän syliin todennäköisemmin ennen laskettua aikaa kuin sen jälkeen. Tervetuloa vaan! Painoarvio oli keskiviikkona 2.8 kg. Huomenna mennään sikiötutkimusyksikköön katsomaan onko vauvan suoliston nestekertymä poistunut. Perus-ultrauksessa päivystyspolilla eivät sitä ainakaan enää löytäneet eli sen puolesta ei jouduttaisi leikkaukseen vastasyntyneen kanssa.

Jaksamisen kanssa mennään päivä kerrallaan. Vauva on jo tosi alhaalla, ja joinakin päivinä ei tee mieli kävellä yhtään. Kotona luuhaan. Joinakin päivinä, kuten tänään, onnistuu pienet parin tunnin ikean reissutkin, kun edetään mummovauhtia. Aamuisin jaksan puuhata kotivalmisteluja ja illat menevät lepuutellessa, mutta mikäpä tässä ollessa ja odotellessa, kun palkinto on ihana.

Ella, mulla oli etenkin keskiraskauden aikana vaikka minkälaisia mahdollisia ja mahdottomia mahasärkyjä ja jomotuksia ja käsittääkseni ovat siis kohdun kasvukipuja. Panadolia voinee koittaa, jos pahaksi ärtyy. Tottakai neuvolassa kannattaa asiasta myös kysyä.
 
Kiitos Kurre ja Astarte! Eilen oli taas paljon parempi päivä ja tuntui, että jaksoi/pystyikin jopa tekemään jotain ilman, että jostain olisi koko ajan kolottanut. Ehkäpä mun kohtu saa jonkinlaisia kasvupyrähdyksiä aina silloin tällöin niin, että kasvaa sitten aina parissa päivässä parin viikon edestä. :kieh: Ja olenhan mä nyt jo paljon paljon isompi mitä esikoisesta näillä viikoilla. Masu taitaa olla kooltaan melkein neljä viikkoa edessä, kun noita omia vanhoja masukuvia on tullut tuolta arkistoista kaivettua ja katseltua.

Tässä muuten tietojani, jos Kamilla sivuilla käy ja viitsit minut tuonne etusivulle laittaa eli 33v. laskettuaika 28.11. tyks

Taitaa se kesäkin vihdoin näille leveyksille saapua, näyttää ainakin ikkunan läpi katsottuna ilma ihan ihmeellisen ihanalta, mutta kaipa se jo olisikin aiheellista, ollaanhan sitä jo varsin pitkällä kesää. Miten mukavaa se onkaan teillä kärrytellä pitkin aurinkoisia katuja pienten prinsessojen ja prinssien kanssa. Meidän esikoinen kun syntyi kesäkuun alussa, niin vaunuteltiin ja nautittiin (joskus jopa ahdistuttiin) helteistä melko vähäisissä vaatteissa. Nyt taitaa tulla tänne suunnalle hyvin erilainen vauva-aika, kun marraskuun lopussa ei tuo helle taida meidän pientä helliä. Menee hiukan uusiksi myös nuo vauvan ulkovaatteet, kun eipä meiltä entuudestään löydy tarvittavan pieniä talvitamineita.

Aurinkoista viikkoa kaikille! B)
 
No niin, jospa nyt olis sopiva sauma vähä kirjoitella :) Pikkuneiti on unilla, viime yönä vähän valvottikin ilmeisesti masuvaivojen takia. Suht hyvin muuten nukkunut, enkat tais olla viisi tuntia putkeen. Usein nukkuu ensin 3.5-4.5 h sit herää syömään, nukkuu 2.5-3h mut sit onkin hankala saada enää nukahtamaan. En uskalla nukahtaa vauva vierelläni, pelkään että pieni tukehtuu tai jotain. Noi meijerit ku on paisunut sen verran ettei rinnalle uskalla jättää nukkumaan :whistle:

Ensiksi Kurre, aivan syötävän suloisia teidän pikkuneidit!! Oon käynyt vähän väliä kurkkimassa FB:ssa josko olisit laittanu sinne kuvia tytöistä =)
Joskus mietin yöllä väsyneenä jos vauva valvottaa että kuinkahan Kurre jaksaa KAHDEN pienen kanssa, on teillä varmaan välillä aika raskasta valvomisten kanssa.. Mutta lyhyt aikahan tää vauva-aika on ja eipä sitä tarvi kun katsoa omaa rakasta nyyttiä niin jaksaa taas :heart:

Oonkohan tässä tohinassa huomannut onnitella ollenkaan muita vauvautuneita.. Jos en, niin lämmin onnitteluhalaus Hobelle ja mmm:lle tyttövauvoista :heart: :hug:
Tutulta kuulostaa mmm:n yökukkumiset ;)

Ella, lisäsin sut ilolla listalle!! Ihanaa saada lisää pömppiksiä tälle puolelle!!! :heart: :heart: Ehkä pian Siisukin uskaltautuu tänne! =) Tuliko sun tiedot oikein? Niin ja "galluppiisi": Ei tiedetty kumpi on tulossa, ei kysytty yhdessäkään ultrassa vaan pidettiin jännitys loppuun asti!

Väreellä onkin sit huomenna LA!! Jokohan pömppis on pian tositoimissa :wave: Jospa sieltä tosiaan tulis poika kun noita pömppisprinsessoja on tullut jo useampi!

Astarte, tuuthan kertomaan mitä ultrassa sanottiin! Toivotaan ettei leikkaukseen tarvis mennä :hug:

Tässä vielä kuva meidän prinsessasta muutaman päivän ikäisenä :heart:

 
päivää taas!
juhannukset on juhlittu rauhallisesti kotona ollessa ja hyvin syödessä.
viime viikolla tuli minulle ikääkin lisää, että jos kamilla voisi muuttaa listaan iäkseni 34vee.
vauvanvaatteita olen jo ruvennut pesemään, ja tänään sainkin naapurilta kassillisen lisää. kuinka aikasin te muut olette pakanneet sairaalakassin valmiiksi ja mitä olette sinne laittaneet? voisi jo pikku hiljaa ruveta sitäkin kasaan haalimaan, entinen naapurikinn sai esikoisensa 3 viikkoa ennen laskettua aikaa, niin haluaisin olla valmiina.

HelinäKeiju75 ja Önni 33+2
 
Astarte
Vauvakuvia unohdin kommentoida. Kurre, voi ei miten mahtavan suloisia otuksia! Ja Kamillan minivauva :heart: suurisilmäisenä katselee.

Kiva on myös lukea miten vauvaelämä lähtenyt kaikilla liikenteeseen. Pyörii omassa mielessä väkisin, kun noita pinniksiä ja muita tässä laittelee käyttökuntoon. Äitiyspakkaus ei muuten ole saapunut. Kela p****le! Ilmeisesti menee vielä ainakin viikko ja sitten täytyy vielä ehtiä pestä kaikki vuodevaatteet. Lakanoita on parit ostettu, mutta peittoa ja pussilakanaa odotan pakkauksesta. Äitini tekee muutamat lisäksi.

Helinäkeiju, mulla on sairaalakassi työn alla eli tällä viikolla laitan kasaan. Kamera ja ipod on ladattu ja muutamat pillimehut ja kuivatut hedelmät hommattu. Muuta en ole tehnyt vielä asian eteen. Vauvan kotiutumisvaatteiden valinta on tietty se ihanin homma, mutta mulla on niin runsaudenpula etten ole vielä kyennyt. :whistle: Me asumme toisaalta tosi lähellä Naikkaria, että jos synnytys tulee ensi yönä tms, niin kotoa on helppo noutaa puuttuvia tarpeita. Vaunut ja turvakaukalo on muuten tilattu vasta eilen (se oli miehen homma..) Briteistä, joten hieman jännitysmomentteja saadaan: kumpi tulee ensin, vauva vai kaukalo.

Tulin juuri sieltä sikiötutkimusyksiköstä. Ei tultu hullua hurskaammiksi. Suolen paksuus saattaa olla normaalin rajoissa ja normaalius nähdään vasta synnytyksen jälkeen. Lastenlääkäri tulee ilmeisesti heti tutkimaan vauvan ja katsoo tarvitaanko leikkaus vai ei. Ainakaan mitään isoa ja hälyyttävää ei löytynyt ja meillä helpottunut mieli. Sairaala olisi kai vaihdettu, jos ei oltaisi jo valmiiksi menossa Naikkarille. Sikälikin tuntuu luottavaiselta, että sairaalassa on hyvät valmiudet leikkaukseen.

Astarte 36+3
 
Ette usko. Kolmas kerta toden sanoo, toivottavasti. Eilen kone päätti, että ei jaksa enää tehdä kanssani hommia, kun olin juuri viimeistelemässä kirjoitustani ja tänään se yhteistyökyvytön oli oma sormeni, joten taas kerran kokeilen alusta. . .

Ihan ekaksi, kiitos Nami halauksesta, lämmitti kovasti mieltä. Täällä suunnalla alkaa tosiaan paniikinomainen huoli unohtumaan ainakin ajoittain ja hetkittäin siis olen alkanut jo nauttimaan pyöristyneestä olostani. Masuasukki on alkanut päivittäin remontoida yksiötään, mikä sekin tietenkin saa äitylin hymyn kasvoille milloin missäkin. Rakenneultakin häämöttää jo vajaan kahden viikon päässä. Jännittävää. Meidän 6v. miehenalku on kovasti tulossa mukaan ja haluaa esittää ultratädille visaisen haasteen. Hän nimittäins suunnittelee kysyvänsä, onko siellä masussa pikkusisko vaiko -veli. Hän odottaa itse kovasti pikkusiskoa, mikä johtuu siitä, että lähipiiriin on syntynyt vain poikia ja nyt olisi kuulemma jo tytön vuoro. Jännää miten paljon tuollainen "pieni" ihminen päässään asioita ajattelee. Saa nähdä miten pömppisten prinsessa-aalto etenee. Mulla itsellä tosi poikamainen olo, tiedä sitten mistä sekin on syntynyt.

Namille vielä: Kulkeepa se aika tosiaan nopeasti eteenpäin. Onnittelut teidän jo ½vuotiaille ukkeleille ja tietenkin myös vanhemmille. Tsemppiä ja voimia yöheräilyihin myös.

Missäs mallissa se Astarten sairaalakassi on? Tuntuuko siltä, että siltä tulee käyttöönkin jo lähiaikoina?

Kamilla: Kiitos tietojen lisäämisestä. Suloinen prinsessa oli kuvassa.
Siisamin saapumista tänne puolelle minäkin odottelen, mutta ymmärrän varsin hyvin, että heti ei uskaltaudu mukaan. Minäkin lueskelin monenmonituista kertaa juttujanne, ennen kuin uskalsin mukaan. :ashamed:

Helteistä heinäkuuta teille kaikille! Nauttikaahan pienokaisistanne olivatpa ne sitten jo syntyneet tai vielä masussa kasvamassa. Niin minäkin aion tehdä.
 
Josko mäkin sitten :D

Tänään käyty ultrassa ja siellä pieni köllötteli menemään. Mittaa oli 19 mm ja kovastikkin välillä liikuskeli. Sydän tykytteli kovaa vauhtia. Äiti ja isä voi siis huokaista helpotuksesta ja onnesta. Pikkuhiljaa alkaa uskomaan, että ehkä tämä tästä. Kolme viikkoa tasan on rakenneultraan ja samalla viikolla napsahtaa maaginen 12 viikon raja rikki. Parin päivän päästä alkaa onneksi loma ja silloinhan aika tunnetusti lentää. Ällötyskin on helpottamaan päin.

Nyt tuli hyvin omanapainen kirjoitus mutta paremmalla ajalla lisää nyt pitää rientää myöhäisillan saunaan.

Siisu ja Päivänsäde 8+5
 
Loistavaa Siisu, suuret onnittelut hienoista ultrakuulumisista. Ja kiva, että olet tällä puolella. Mukavaa, että saat ihan kohta aloittaa loman ja yhtäkkiä sitä sitten onkin seuraavan ultran aika.

Täällä odotellaan ensi maanantain ultraa innolla. Puoliväli poksahtaa rikki ylihuomenna, uskomatonta. Masu kasvaa, asukki jumppailee ja äiti voi hyvin. Onnellinen kesä siis meneillään täällä suunnalla.

Mites te olette nauttineet pienten kanssa kesästä?
 
jospa minäkin, kun muutkin...! =)

siisami; eikö olekin uskomaton tunne, kun näkee pikkusen siitä ruudulta ja kaikki on hyvin. onnea siis paljon!

ellaelias; aika menee nopeasti, kun sinäkin pian puolivälissä!

omaa napaa; täälllä tuskaillaan ja ollaan helpottuneina kun helteet loppui. rupesi tulemaan kaiken maailman turvotuksia jalkoihin ja sormiin. koitin juoda reilusti, mutta siltikin liian vähän. painoa on noussut kiitettävät 8kg, mistä olen huolissani. mutta, kun ruoka maistuu ja eritoten kaikki herkut.
perjantaina on seuraava neuvola ja maanantaina sairaalalla lääkäri synnytystapa-arvion takia. laskettuun aikaan ei ole paljoa jäljellä, pikkasen on ruvennut jännittämään.
olo muuten mainio, mutta liikkuminen vaikeaa, tuntuu mahassa pahalta. en osaa sanoa onko supistuksia, mutta tosta sivulta tuntuu pahalta. istumasta nouseminen vaikeaa ja tuntuu, että alamaha paineen tunteesta vähintäänkin repeää.
sitten kuuluu vauvan liikkuessa sellasta napsumista aikaajoin. mitäköhän se on?
vauvan tarvikkeet muuten valmiina, mutta sänky puuttuu vielä. sekin on tulossa pian, kunhan edellinen nukkuja tottuu isoon sänkyyn.
äitiyslomalla olen ollut4.7 alkaen, tosin olen koko alkukesän ollut myös kesälomalla, joten on ollut ihana vaan olla. pesänrakennusviettikin oli ja meni, siivosin hulluna kaikki kaapit ja hyllyt. nyt vaan niin odottava fiilis, että en saa aikaseksi juuri mitään.

HelinäKeiju75 ja Önni 35+4
 
Alkuperäinen kirjoittaja Siisami:
Josko mäkin sitten :D

Tänään käyty ultrassa ja siellä pieni köllötteli menemään. Mittaa oli 19 mm ja kovastikkin välillä liikuskeli. Sydän tykytteli kovaa vauhtia. Äiti ja isä voi siis huokaista helpotuksesta ja onnesta. Pikkuhiljaa alkaa uskomaan, että ehkä tämä tästä. Kolme viikkoa tasan on rakenneultraan ja samalla viikolla napsahtaa maaginen 12 viikon raja rikki. Parin päivän päästä alkaa onneksi loma ja silloinhan aika tunnetusti lentää. Ällötyskin on helpottamaan päin.

Nyt tuli hyvin omanapainen kirjoitus mutta paremmalla ajalla lisää nyt pitää rientää myöhäisillan saunaan.

Siisu ja Päivänsäde 8+5
Tarkoitat varmaan np-ultraa. Rakenneultra tehdään vasta viikoilla 20+.

=)
 

Yhteistyössä