Rajakylän koulu // Länsimäen koulu

  • Viestiketjun aloittaja A-P
  • Ensimmäinen viesti
A-P
Pyytäisin kommentteja vanhemmilta, joiden lapset käyvät kyseisiä kouluja. Lapseni valittiin Rajakylän kouluun, mutta kaverit menevät Länsimäen kouluun.

Olemme asuneet tällä alueella vasta vähän aikaa, joten en tiedä kouluista yhtään mitään. Kuulin, että Rajakylän koulu on todella hyvä koulu, ja että sinne on vaikea päästä. Nyt sitten mietin, pitäisikö hakea toiseen kouluun vai ei. Keskustelen tietenkin myös lapseni kanssa tästä.

Mutta nyt siis olisinkin kommentteja ja kokemuksia kyseisistä kouluista vaikka. Kiitos jo etukäteen vastanneille.
 
omat lapset ei vielä ole kouluikäisiä, mutta muuten kyllä tiedän alueen hyvin. Rajiksen koulusta en ole juurikaan kuullut, mutta länsän olen enkä niinkään hyvää.
eräs läheinen sitä kävi ja juuri pääsi pois. hänellä oli paljon ongelmia, joihin muut yrittivät puuttua ja pyytää koululta apua, mutta koulu ei puuttunut / ottanut kantaa ennen kun ysin alussa ja sillon oli jo aivan liian myöhäistä.

 
Ole onnellinen että lapsesi pääsi Rajakylän kouluun. Onhan se tietysti harmillista että lapsen kaverit menevät eri kouluun, mutta uusia kavereita varmasti löytyy. Ovatko kaverit päiväkotikavereita vai asuvatko naapurustossa? Harmillista jos naapurin lapset menevät eri kouluun, päiväkotiryhmät kyllä yleensä hajaantuvatkin molempiin kouluihin.

Meillä siis erittäin hyviä kokemuksia, kolme lasta käy Rajiksen koulussa.
 
ap
lapseni on ollut tuossa kuntopuiston pk:ssa hoidossa ja eskarissa, ja kaikki kaverit asuvat länsimäentien toisella puolella meistä katsottuna, eli samalla puolella millä koulu on, joten luultavasti ja alustavan gallupin mukaan ovat menossa länsimäen kouluun.

aluksi harmitti, kun tosiaan ollaan täällä vasta pari vuotta asuttu, ja lapsi saanut kavereita, mutta toisaalta tutustuuhan siellä koulussa, ja kaikki asutaan tässä ihan lähekkäin kuitenkin, että koulun jälkeen ei yhteisille leikeille ole estettä... ja sitten tosiaan aloin kuulemaan pelkkää hyvää rajakylän koulusta, ja aloin miettimään uudelleen tuota kouluasiaa, kun ensin tosissaan meinasin hakea lasta länsimäen kouluun. lapsen kanssa juttelin, eikä hänkään vaikuttanut pettyneeltä, ei siis sanonut mitään, että "en halua siihen kouluun kun kaverit menee toiseen"..

katselin myös rajakylän koulun sivuja, ja siellähän on vaikka mitä toimintaa normaalin opiskelun lisäksi. alkaa kuulostamaan hyvältä =)
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja rajalla:
Itse asun kyllä tässä Hesan puolella, mutta jos ajattelee millaisia paikkoja ovat Länsimäki ja Rajakylä, niin kyllä ehdottomasti valitsisin Rajakylän.
joops, me asutaan länsimäessä... nähtävästi onnekkasti "väärällä" puolella länsimäentietä, sillä lapsi valittiin rajakylän kouluun.

nyt alkaa tuntumaan, että ihan oikea paikka lapselle, mitä on muutaman vanhemmankin kanssa jutellut, kenen lapsi on rajakylän koulussa =)

lapsikaan ei ollut pahoillaan ettei pääse samaan kouluun kamujen kanssa, vaan ilmoitti reippaasti, et "mä meen ihan mihin kouluun vaan" <3 kun illalla puhuttiin asioista.

eiks tuolla rajakylän koulussa oo sitä kurssitoimintaakin, mitä ei hirveen monessa muussa koulussa oo, ite en ainakaan oo koskaan moisesta kuullut =)
 
vierailija
Minäkin olen asunut Länsimäessä 1993-2000 vuosina lähellä kirjastoa....On kyllä ihania muistoja ajalta.Omat lapset syntyivät silloin eli koulua eivät ole käyneet kummassakaan koulussa,mutta kyllä valitsisin Rajakylän koulun....tuttavien juttujen perusteella.
 
meillä
Poika kävi ala-asteen lännsimäen eli pallastunturitien koulussa,oli ihan ok.,mutta remontti kai tulossa home-ongelmien takia. Nyt poika L-mäen ylä-asteella ja hyvältä vaikuttaa,oli luokalla kiusaamista,mihin puututtiin tiukalla kädellä.
 

Yhteistyössä