Raudan lähteitä??

Mitäs muita hyviä raudanlähteitä onkaan kuin persilja ja punajuuri??Hemppa suht hyvä, mutta haluaisin luomusti sitä kohottaa vähän/pitää edes nykyisellään...
Kiitos mahdollisille vastaajille! :hug:
 
Liha ja täysjyväviljatuotteet. Ja täysjyväviljatuotteiden kanssa kannattaa juoda esim. appelsiinimehua, sen c-vitamiini muuttaa täysjyvän sisältämän raudan aremmin imeytyväksi. Ja maitoa, teetä ja kahvia ei samaan aikaan kannata nauttia, niin maksimoi raudan imeytymisen.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.05.2007 klo 11:20 vieras kirjoitti:
punainen liha kuten naudan tai härän liha. eli kunnon pihvit kehiin! mielellään mediumina josta veri hiukan tirskuu :p
Paitsi että raskaana ollessa kaikki liha pitäisi syödä täysin kypsänä... Mutta kai siitä kypsänäkin raudat talteen saa =)
 

Yhteistyössä