Leivoinpa elämäni ekan kerran kuivakakkua silikonivuokaan (pätkiskakku, jos tiedolla on jotain merkitystä ) ja kakku halkesi neljästä kohdasta kumottuani sen tasaiselle vadille (15 min uunista poistamisen jälkeen). Paistoin kakkua hieman yli ohjeen paistoajan.
Eli vuoka oli sellainen "hieno" italialainen silikonivuoka, piti olla ihan laadukas, ainakin hinnaltaan. :kieh:
Nyt mun vierasleipomus on pilalla ja uusi taikina valmistumassa perinteiseen teflonvuokaan.
Olen lukenut vuuan käyttöohjeen, epäilen virheen johtuneen tästä hemmetin silikonihässäkästä.
Onko teillä antaa vinkkejä, josko en luovuttaisi ekaan kertaan ton silikonisen kanssa nyt kuitenkaan?!
Sapettaa.. ja kyllä sen huomaa. :headwall:
Eli vuoka oli sellainen "hieno" italialainen silikonivuoka, piti olla ihan laadukas, ainakin hinnaltaan. :kieh:
Nyt mun vierasleipomus on pilalla ja uusi taikina valmistumassa perinteiseen teflonvuokaan.
Olen lukenut vuuan käyttöohjeen, epäilen virheen johtuneen tästä hemmetin silikonihässäkästä.
Onko teillä antaa vinkkejä, josko en luovuttaisi ekaan kertaan ton silikonisen kanssa nyt kuitenkaan?!
Sapettaa.. ja kyllä sen huomaa. :headwall: