En varmaan oikein osaa vastata, minulla ei ikinä ole jäänyt kiinni. Kun otan uunista pois, annan hetken levähtää, ja sitten vaan vähän työnnän pohjasta, ja koko muffini nousee sieltä. En tosin pese niitä ikinä saippuavedellä, auttaisiko se? Pesen aina heti käytön jälkeen tulikuumalla vedellä, pyöräytän tiskiharjan jokaisessa kolossa ja se on siinä.Alkuperäinen kirjoittaja Lasisilmä:Mulla on kanssa. Mutta kertokaa leipurit, että miten ihmeessä te saatte ne muffinssit IRTI siitä vuoasta ??
Kaksi kertaa olen kokeillut, toisella kertaa tein rasvaisemman taikinankin, vaan ei auttanu. :|
Oletko kokeillut voidella niitä vuokia?Alkuperäinen kirjoittaja Lasisilmä:Mulla on kanssa. Mutta kertokaa leipurit, että miten ihmeessä te saatte ne muffinssit IRTI siitä vuoasta ??
Kaksi kertaa olen kokeillut, toisella kertaa tein rasvaisemman taikinankin, vaan ei auttanu. :|
Mulla on ne "irtonaiset"... käännän vaan pohja ylöspäin (kädessä) ja painan kevyesti pohjassa... tippuu käteen = irtoo helpostiAlkuperäinen kirjoittaja Lasisilmä:Mulla on kanssa. Mutta kertokaa leipurit, että miten ihmeessä te saatte ne muffinssit IRTI siitä vuoasta ??
Kaksi kertaa olen kokeillut, toisella kertaa tein rasvaisemman taikinankin, vaan ei auttanu. :|
Ei ole tarpeen tutkia kun silikoni kertakaikkisesti on inertti aine, siitä ei liukene mitään.Alkuperäinen kirjoittaja Piika-äiti:Niistä on kaikenlaista ihmehuhua tai tietoa ollut liikkeellä. Että muovista ja juuri silikonista irtoaa ties mitä outoa ruokiin ja tämä ylimääräinen kertyy ihmisen elimistöön. Silikoni on kuitenkin kakkuvuokien ja kuumuutta kestävien systeemien pinnoitteena uusi materiaali eikä sitä ehkä sittenkään tutkittu tarpeeksi.
Jos tarkoitat sellaisia yksittäisiä vuokia, etkä levyä jossa on kuoppia niin todella hyviä ovat. Ei tarvitse edes voidella ja heti lähtee muffini irti.Mulla on kanssa. Mutta kertokaa leipurit, että miten ihmeessä te saatte ne muffinssit IRTI siitä vuoasta ??
Kaksi kertaa olen kokeillut, toisella kertaa tein rasvaisemman taikinankin, vaan ei auttanu. :|