söisittekö vielä...

  • Viestiketjun aloittaja aarvi
  • Ensimmäinen viesti
Ei päiväyksellä ole mitään tekemistä sen kanssa, kunika pitkään ruoka kypsennettynä säilyy. Se tarkoittaa sitä aikaa kun jauheliha säilyy tuoreena.

En usko, että 4 päivää vanhasta ruoasta tulee mitään kummempia vatsavaivoja, etenkään jos siinä ei ole maitotuotteita tai muuta herkästi pilaantuvaa mukana.

Noin pidemmän päälle kannattaa ennemminkin pakastaa ruokaa sopivina annoksina kuin säästää sitä jääkaapissa päiväkausia.
 
Oikein jäähdytettynä ja säilytettynä - kyllä söisin.
Jos on koko satsi lämmitetty useita kertoja en söisi.

Esim laatikot säilyvät hyvinä 5-6 päivääkin KUN heti paistamisen jälkeen jäähdytetään nopeasti ja säilytetään kylmässä, lämmitetään vain sen verran kun syödään kerralla.
 

Yhteistyössä