Talvihaalarin koko n 1,5 vuotiaalle???

  • Viestiketjun aloittaja marrukka
  • Ensimmäinen viesti
marrukka
Eli minkä kokoinen haalari kannattais ostaa talveksi kohta 1,5 vuotiaalle pojalle,hän on 83,5cm pitkä ja aika hoikka. Mulla oli ostettuna travallen 92cm haalari,mutta poika hukkuu siihen... Nyt haluaisin reimatecin haalarin, mutta mikä koko??? Onko kokemusta? Olen mittaillu 80cm ja 86 cm välillä?
 
vieras
Meijän tyttö täytti huhtikuussa 1v ja oli 79cm pitkä silloin. Nyt varmaan joku 82-83cm. Ens talvelle on 80cm reimatecci (sopii vielä hyvin), 86cm minymo ja 86cm lassie
 
Äitikkä-80
Todennäköisesti ostamasi haalari menee talvella hyvin pojallesi, vaikka vielä tuntuu reilulta. Remun mitoitus mielestäni aika pieni verrattuna Reimateciin.
Miellä kun tyttö käytti kesällä 1-vuotta (n.76cm), ostin syksyllä koon 86cm haalarin joka oli silloin vielä suuri tytölle, mutta lopputalvesta se kävi jo pieneksi! Eli kun tyttö kyykistyi leikkiessä, selkä-haaraväli oli haalarissa todella kireä ja lahkeet jäivät liian lyhyiksi, vaikka tyttö olikin pienikokoinen 1,5-vuotiaana. Ja meillä oli siis käytössä oli baby-mallinen Remu Travallen talvihaalari.
 

Yhteistyössä