Ulkoiletteko vauvojen kanssa joka päivä?

Kyllä melkein joka päivä. Laiskempina päivinä en. Asutaan sen verran korkeella (ilman hissiä) että ns. turhaan ei paljon tuu ulos lähdettyä. Ja sit ku kerran lähtee ni oonkin melkein koko päivän ulkona.
 
joka päivä esikoisen kanssa ulkoillaan ja vauva kulkee mukana. ja itseasiassa vaikka ei esikoista olis niin ulkoiltais me silti, ei mun pää kestä olla sisällä koko päivää.. ja kyllä mä ulos laitan päiväunillekin.
 
Ei. Pari kolme viikkoa on ollut lähes pelkkää koppihoitoa, ei vaan enää kiinnosta lähteä "turhan" takia ulos. Noi samat ringit on pyöritty niin monet kerrat jo. Olisi edes joku kaveri siinä mukana, mut yksin vedän tommosta tajuttoman tylsää lenkkiä. Nyt tuli vaan stoppi koko touhulle, plääh :/
 
Mitä ihmettä te sitten teette vauvojen kanssa pihalla kun ei pieniä voi edes laskea mihinkään??? Raskausaikana tuli jo kierrettyä noita katuja ristiin rastiin, ei kiinnosta enää sama rumba vaunujen kera. Kaupungilla vois tietysti alkaa käymään useammin, mut sielläkään muuta ole kun kierrellä kauppoja --> rahaa palaa
 
Jep, joka päivä. Satoi tai paistoi.
Joko mä kärryttelen ympäri samoja reittejä, käydään avoimessa päiväkodissa, kärrytellään vähän kauemmas kauppaan tai käydään ostoskeskuksessa. Vähintään viedään koirat lenkille. Semmoinen puolesta tunnista muutamaan tuntiin on vakkarikesto ulkoilulle.

Leikkipuistoon en osaa vielä mennä vaikka osaakin konttausasennon ja istumisen..

 
Joka päivä sitä tulee ulkoiltua vähintään kerran.

Jo ennen vauvaa olen päivittäin tehnyt kävelylenkkejä, joten nyt siinä vaan on rattaat mukana. Samoja reittejähän sitä tulee tallattua paljonkin, päivisin tulee kahvillakin käytyä ja jos on jotain pientä asiaa niin hoitelen sen kaupungilla samalla. Hereillä ollessaan tyttö tykkää istua nenä menosuuntaan päin ja seuraa innolla ympäristöä. Leikkipuistot on tulleet kuvaan mukaan ihan parin viime viikon aikana. Vauva-aikana nukkua posotti kaikki lenkit.

Täytyy sanoa, että jos ei on oltu koko päivä sisällä (ollut vieraita tms.) niin tyttö on ärtyinen eikä oikein mikään ole hyvin. On kai tottunut tuohon rytmiin että näkee päivällä muutakin kuin meikäläisen naaman

Kelien takia en ole kertaakaan jättänyt ulkoilua väliin :) Pari kertaa talvella oli kyllä sellainen lumipyry että vaunuja piti lähinnä kantaa, silloin mietin ettei tää nyt ihan järkevintä hommaa ole Päätä alkaa särkeä jos oon koko päivän sisällä. ;)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Rötväles:
Mitä ihmettä te sitten teette vauvojen kanssa pihalla kun ei pieniä voi edes laskea mihinkään??? Raskausaikana tuli jo kierrettyä noita katuja ristiin rastiin, ei kiinnosta enää sama rumba vaunujen kera. Kaupungilla vois tietysti alkaa käymään useammin, mut sielläkään muuta ole kun kierrellä kauppoja --> rahaa palaa
Mun vauva on kohta 8kk ja hyvin voi laskea jo maahan.Mutta paljon keinutaan,kävellään pihalla ja ihmetellään luontoa.Tyttö tykkää katsella puita,autoja ja ihan kaikkea. :)
 
Riippuu ilmoista. Jos on nätti keli, niin kyllä ulkoillaan, mut jos sataa kaatamalla vettä niin sitten ei kuin pakon edestä. (Kaupassa, neuvolassa tms. käynti 1km matkaa)
Yleensä ulkoillaan kunnolla noin 5 kertaa viikossa, silloin ollaan ulkona 1-2h. Käydään leikkipuistossa keinumassa jne.. Meillä vauva ei nuku päiväunia yleensäkään ulkona.
 
Olenkin varmaan poikkeus, kun en jaksa vaunutella päivittäin :ashamed: ja koiraa en todellakaan vie samaan aikaan ulos, ihan hirveä show jos otan vaunut sekä koiran. Juu...tiedän itseä saa syyttää kun koira ei ole koulutettu kunnolla, vetää niin paljon ettei mitään tolkkua. Meillä nukututaan vaunuissa todella huonosti, tälläkin viikolla taas kahteen kertaan testattu huonolla menestyksellä, mielummin nukutan sisällä niin saa poika kunnon päikkärit ja on pirteämpi.
 
Meillä vaunutellaan aamulla tunti tai puolitoista ja illalla saman verran. Ihana päästä raittiiseen ilmaan satoi tai paistoi. Kunhan on tietty asianmukaiset vermeet kaikilla päällä. Meillä vaunutellaan aina koiran kera, vaikka hieman vauhko tapaus toi meidän elukka onkin..välillä se jää pyörien alle :whistle: tai hihnan kanssa solmuun :) Oletko hysteerinen kokeillut vetämisen estäviä valjaita koirallesi?
 
ulkoillaan paitti kovalla sateella.... vauva nukkuu aamusti 3-4h vaunussa, ollaan ulkona pari tuntia keskimmäisen (1.5v) kans, esikoinen eskarissa. ja iltapvällä yleensä uusiks ulos keskimmäisen unien ja välipalan jälkeen... tunniks-pariks,riippuu ilmasta,hommista ym... pihas keinutaan, tepastellaan, leikkimökis ja hiekkalaatikol ollaan, haetaan posti (400m) jne.. lisäks käyn lenkil vaunujen ja koirankans.
 
Valtsu0vee lähes tulkoon kaikkia keinoja on kokeiltu. Valjaat, vedonestovaljaat, kuristavapanta, puolikuristavapanta, sit se kuonoonlaitettava hihna, tai mikä onkaan kuonopanta, ollaan pysähdytty aina kun hihna kiristyy, käännetty suuntaa. Tuolla pysähtymis tekniikalla kävelee jotenkuten, mutta matkan teko on hidasta, todella hidasta, ja mukana ei saa olla kuin yksi lenkittäjä. Kaikkihan juontaa juurensa pennusta, kun ei ole opetettu silloin kunnolla, niin opetappa nyt sitten lähes 7 vuotiasta toopea :headwall: ja vauhti ei hiljene vaikka ikää tulee, tuntuu että lisääntyy vaan. Mutta 2 vuotiaasta asti oon yrittänyt sitä opettaa, eli jokunen vuosi ollaan tässä taisteltu,myös jääkausi (peetsan opit) ollaan kokeiltu, tosin siinä tais käydä joku moka. Uskoisin et se voi auttaa jos oikein noudattais, mut nyt on vähän tärkeysjärjestys toinen kun on tuo pikkuinen hoidettavana :D (ja pakko lisätä vielä, että ilman hihnaa koira on kuin enkeli, ei edes mene toisten koirien perään, mutta ans olla kun panta pannaan kaulaan, niin tuntuu että koirakin vaihtuu samantien)
 

Yhteistyössä