Vähänkö teillä on paljon viinipulloja roskiskaapissa!!

Odotan innolla, että tämä tieto kulkeutuu lapsen kaverin kotiinkin :xmas: Lapsen ystävä laittoi purkkansa roskiin, ja huusi spontaanisti, että vähänkö teillä on paljon pulloja! Ihan sikana viinipulloja!

Piti oikein uteliaisuudesta käydä varmistamassa, että kuinka paljon niitä oikein oli. Meillä ei alkoholia oikein täällä kotioloissa käytetä, ehkä 2-3 kuukauden välein ostetaan yksi viiinipullo. Kaapissa oli äkkivilkaisulla 4 viinipulloa (niistä kaksi etiketitöntä, eli mehujen jäljiltä) ja kuusi puolen litran vichy/mehupulloa, kaksi isoa lasipulloa (jotain apteekkipulloja) joihin on kerätty kierrätykseen meneviä paristoja.

Kaverin vanhemmilla on varmaan hauskaa, jos lapsi kajauttaa siellä kotonakin että niillä on kaapissa ihan sikana viinipulloja :whistle:
 
[QUOTE="juups";23472457]Varo vain, ne ottaa sen vielä huostaansa :/[/QUOTE]

No kyllä olisi traumatisoivaa sellainen :( Meillä on kyllä erikseen tuollainen lasin-, metallin- ja paperinkierrätys systeemi, mutta minne minä sitten tunkisin seka- ja biojätteen, keittiön nurkkaanko. Entä ne viinipullot, joita ajattelin kyllä säilytellä, että olisi pulloja marjakautta ajatellen :(
 

Yhteistyössä