viisauden hampaiden poisto? Kokemuksia?

"jonna"
Multa on poistettu kanssa kaikki, 17-vuotiaana, ihan kunnallisella. Pelkään tosi paljon, mut hyvä fiilis jäi.

Yläviisurit lähti puudutteella ja vähän kääntämällä ja vääntämällä.
Alaviisurit kasvoi vaaka-asennossa seuraavia hampaita kohden. Muistaakseni eivät olleet edes puhjenneet ikenestä läpi. Ne leikkas kirurgi, mut ihan normaali käynti se periaatteessa oli. Antibioottitabletti otettiin ennen ku alotettiin, ja suussa piti purskutella jotai desinfiointilitkua. Naaman päällä oli liina. Normaali puudute riitti, ja mää tietty pyydän aina ensin jotai sellasta puudutegeeliä mikä puuduttaa sen ikenen ennen sitä puudutepiikkiä :D
Irrottivat alaviisurit kolmessa osassa, mut ei siin kestäny oikeestaa sen kauempaa, eri kerroilla ne toki otettiin pois.

Sit särkylääkettä kotona, antoi muutaman burana ;600mg:sen mukaan, ja purra niitä tolleroita suussa. Ompeleita oli muutamat, mut ne suli itestää.

Hyvin meni, paljon helpompaa mitä vaikka oikomishoito
 
"jonna"
...älä ota... Koska puudute kyllä kestää kotonakin muutaman tunnin, ja sit on jo kotona etukäteen otetusta särkylääkkeestä paras teho pois.

Vastaanotolla voi kuitenkin tulla viivytyksiä, ajat voi olla myöhässä, lääkäri syömässä, valmistelut kestää
 
vierass
Alkuperäinen kirjoittaja mmiiinä;30672046:
Ota särkylääke ennen toimenpidettä ni ei puudutuksen loppuminen tunnu sitten niin kamalta kotona! :)
Eikä, vaan vasta kotona vähän ennen puudutuksen loppumista, silloin toimii parhaiten. Tämä ohje tuli ihan hampaat leikanneelta hammaslääkäriltä. Se puudutus ei katoa ihan hetkessä, vaan kestää useamman tunnin.
 

Yhteistyössä